00:00 Da hayat bitse....!

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Arkadaşlar cok değişik bir şey istiyeceğim sizden bu mesajı okumaya başladıgınızda lütfen saate bakın.

Bi şekilde bu gece 00:00 da hayatınızın son bulacağını öğrendiğinizi farz ediyoruz.

Soru şu:

saate baktıgınız andan itibaren saat 00:00 a kadar kalan süre içerisinde neler yapardınız.

Her üyenin sadece bir kere neler yapacağını yazma hakkı vardır fakat başka kullanıcının yapacakları konusunda yorum yapabilir

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
Saat şuan 21:57, ailemle aramda 2 saatlik bir mesafe var, otobüsle
benim yetişmem imkansız,o yüzdem hemen babamı arardım, bütün ailemi yanıma çağarırdım, ablamı, kardeşimi, abimi, eşim zaten yanımda onların yanında hayatımın son bulmasını isterim... Ve mutlaka abdestimi alır namazımıda kılardım, zaten çok fazla zamanımda yok...Çok şükür kalbini kırdığım, ahını aldığım kimse yok, içim rahat o yüzden...

Kız sarı şekerim içimi kararttın....

OP
I

iReM

Daimi Üye
Tepki
539
Saat şuan 21:57, ailemle aramda 2 saatlik bir mesafe var, otobüsle
benim yetişmem imkansız,o yüzdem hemen babamı arardım, bütün ailemi yanıma çağarırdım, ablamı, kardeşimi, abimi, eşim zaten yanımda onların yanında hayatımın son bulmasını isterim... Ve mutlaka abdestimi alır namazımıda kılardım, zaten çok fazla zamanımda yok...Çok şükür kalbini kırdığım, ahını aldığım kimse yok, içim rahat o yüzden...

Kız sarı şekerim içimi kararttın....

Biliyomusun canım şuanda benim içimde o kadar karanlıkki! anlatamam...
Ve inanırmısın Ağlıyorum...
00:00 a birşeyler yetiştirmek deilde öbür tarafta ne olacak?
Allah affetsin..........!!!!

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278

Amin canım Allah büyüktür, senden tek isteğim artık kendini toplaman
ağla istediğin kadar ağla, bağır, çağır at içindekileri, ama yeterki içine kapanma..
daha çok küçüksün, ben inanıyorum herşeyin üstesinden gelebilcek güce sahipsin sen:sarilma:
herşeye rağmen hayat yaşamaya değer canımmmmm

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454
bu benım için cok acı bir son olurdu sanırım.çünkü ben yurt dısındayım ve aılemden kımse yok yanımda.hemen kızıma ve esıme sarılırdım.ve annemi arardım hepsıyle tek tek konusurdum.onları ne kadar cok sevdgımı söylerdim.bu arada burda şuan saat 22.54

kumsalll

Daimi Üye
Tepki
454

hayırdır cnm bır sorununmu var.eger anlatmak istersen dinler senın için elımden gelenı yaparım cnm.üzme kendını.hayata gül cnm inat olsun diye hep gül.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
şimdi neden böyle bişey sordun tatlım bi problem mi var....?

şu an saat 13 22 hemen istanbuldaki en yakın arkadaşımı ararım gel diye o gelinceye kadar ailemle vedalaşırım helalleşirimeşime sarılırım bol bol sonra namaz kılarım tövbe ederm arkadaşım gelince onada doya doya sarılırım hasret gideririm sonra da......

allah korusun yine de en iyisi bilmemek

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bi keresinde köydeydik yatıyoruz 2 3 sene önce filan perde kapalı kalın perde olduğu için ısşık girmiyo odanın kapı camının arkasınada annem bişeyler asmış biz uyuyoduk orda kardeşimle sonra birden bi kuran sesisle uykumdan sıçradım o kadar net ve gür bi ses ki oda kapkaranlık ben tabi uyku sersemi nerdeyim allah ım yoksa öldümmü tabuttamıyım diyorum yanımda heralde kuran okuyolar diyorum o bı kaç saniye kafamdan neler geçti anlatamam annem ne yapıyo acaba ben neden onları göremiyorum benim daha yaşım küçük allah ım yapmam gereken şeyller var nolur beni affet diyoum kımıldayamıyorum korkudan sonra biri konuşmaya başladı biaz kendime geldim doğruldum kardeşim yanımda yatıyo dedem yanda tv nin sesini açmış son ses anlayınca o kadar çok sevindim ki ama orda yaşadığım duyguları da unutamam.....:confused:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
esımın aılesını benım aılemı yanımda toplar bolbol ıbadet dua ıle ecelımızı beklerdık
sevdıkleırmle olunca hersey daha kolay gelıyo...

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sadece herkese buyuk bır suprızım var dıye harıka bı davetıye hazırlar gece 23:30 da bıze davet ederdım.Yarım saat onların merakını gozlerdım sonrada ohh yan gel yat.

Bu saatte mılletı 22 saatsonra olecem cabuk gelın vs dıye rahatsız edemem ya.Haber verıp de nıye tedırgın edeyım sevdıklerımı.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
sevdikleirmle vedalaşım haklarını helal etmelerini isterdim.. bolb ol dua edip namaz kılardım.. sözlümle ve ailemle son dakikalarım geçirmek isterdim

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
ilk once kizlarimi emanet ederdim anneme vesiiyyet ederdim,annemlerle kocamla hellallesirdim.her kesden benim icin hellelik almalarini isterdim.namazimi kilardim.esime benim yatak odama kimseyi sokma derdim.yalnizca kizlarim gire bilir oraya derdim.butun her seyimi kizlarima verin hic bir seyime dokunmayin derdim.kocama kizlarima iyyyy baba ol.benim yoklugumu aratma derdim.

denizkızı

Daimi Üye
Tepki
1.899
ailemi arardım,sonra da eşim köpeğimiz ve ben sarılıp son anlarımızı değerlendirirdik her halde...:(

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Almanya saatine göre burada saat 15:04, Esim isten gelince onu cocuklari alip ailemin yanina giderdik heralde.
Allah korusun nasil soru bu yaf? :ayk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar