01.00’deki tablo kocayı çıldırttı

BELKIS

Daimi Üye
Tepki
307
İşten erken dönüp, eşini iş arkadaşıyla yakalayan koca, çılgına döndü.

Şüphe üzerine 01.00’de gece mesaisini bırakıp eve gelen koca, eşini, iş arkadaşı sevgilisiyle içki içerken buldu. Çılgına dönen koca, eşini ve sevgilisini bıçakla delik deşik etti.

İSTANBUL’da bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışan Mehmet Taşdemir (28), kendisi gibi güvenlikçi olan eşi Sevilay Taşdemir’i (26) Bahçelievler’deki evlerinde bırakarak gece vardiyası için işe gitti.

Başım ağrıyor dedi

Mehmet Taşdemir, kendisini aldattığından şüphelendiği eşinin ’Başım ağrıyor, uyuyacağım’ sözlerine inanmayarak, mesaiyi bırakıp İkitelli’deki işyerinden çıktı. Saat 01.00 sıralarında eve gelen Taşdemir, eşini iş arkadaşı Gökhan Ekinci’yle içki içerken yakaladı. Eşi ve eşinin sevgilisiyle bir süre tartışan Taşdemir, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla ikisini de öldürdü. Cinayetin ardından akrabasının evine giden Taşdemir polis tarafından yakalandı.

Cesetleri sardı

Mehmet Taşdemir, eşiyle kaçarak evlendiklerini ancak daha sonra kendisini aldattığından şüphelendiğini belirterek, "Birinin cesedini halıya, diğerininkini battaniyeye sardım. Götürüp bir yerlere atmayı düşündüm ama sonra vazgeçip eniştemin evine gittim" dedi.

OP
BELKIS

BELKIS

Daimi Üye
Tepki
307
Ben adamın haline üzüldüm gençliği gitti bir sadakatsiz yüzüne :(:(:(:(

G

GuL_CiCeGi

Misafir
insanlar kari kocalar resmen ne yapcaklarını şaşirdilar ayrıl ne yapcaksan ozaman yap mubarek kadın .....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar