06 Haziran - Günlük burç yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü olumlu etkileriyle sizleri güçlendiriyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi çok güçlü hissedeceğiniz, oldukça keyifli zamanlardasınız. Bu süre içinde iş hayatınızda yerinde çıkışlarınızla dikkat çekecek ve insanların hayranlığını kazanarak meslek dalınıza göre yeni teklif ve şansların size doğru hızla gelmesini sağlayacaksınız. Bu süre içinde zihninizi dinlendirecek meditasyonlar yapmalı ve iç sesinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise son iki senenin hakkını ilahi adaletin hiç şaşmayan yüceliği ile alacağınız bir dönemdesiniz.

Günün Olumlaması: İnancımın gücü yaşadıklarım karşısında irademi güçlendirirken, beni hep daha iyiye, daha güzele yöneltti. Öğrendikçe aydınlanıyor, farkına vardıkça gelişiyorum. Önem verdiklerimle vermediklerimin yerleri hayrıma olacak şekilde değişiyor ve dünya denen bu çok sesli, bazen çok sessiz, bazen çok dolu, bazen de bomboş, yüce ve büyük evrende sağlıkla nefes alıyor olabilmenin şükründeyim. Bu muhteşem sistemin bir parçası olabilmenin, en önemlisi farkına varabilenlerden olmanın özelliğini tüm kalbimle hissediyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Carnelian

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü, uzun zaman sonra kariyer hayatınızda oldukça şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün biriken işlerinizi tamamlayarak kendinize daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Bugün maaşınızda bir artış olabileceği gibi hukuksal konularda da sizi sevindirecek önemli gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem verin, detaylara takılıp kalmadan sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan, sorumluluk duygusu gelişmiş, işinin ehli, deneyimli kişilersiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız ve sevginiz onu güçlendiriyor, yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin, yaşadığım zorluklar karşısında inançla ve dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım, yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Güneş taşı

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, hırsızlıklara ve kayıplara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Evden çıkarken kapınızı kilitlediğinizi kontrol ederek olabilecek olan durumların önüne geçebilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınıza ya da işiniz dolayı muhatap olduğunuz insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma ve arzularıma sahip çıkıyor, beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Kristali: Kedi gözü

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda yakın çevrenizde bulunan, sürekli her şeyden şikayetçi olan mız mız insanların konuşmaları ile bunalabileceğinize işaret etmekte. Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İnsanlara yardımcı olmak, dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemelisiniz. Sizi ruhsal anlamda besleyecek, enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalı, her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda beraberliğiniz devam ediyorsa bugün eş ya da sevgilinize olan sevginizi, sözleriniz ve davranışlarınızla ifade edin. Bu tutumun aranızda yaşanan ufak tefek problemleri tamamen ortadan kaldıracağına emin olun. Sevginin gücünün ne denli büyük olduğun farkına varacaksınız. Beraberliği olmayan Yengeç’ler, lütfen sosyal yaşamınıza önem verin, dışarı çıkın ve arkadaşlarınızla bir araya gelin.

Günün Olumlaması: Kendime değer vermeyi, sevmeyi, isteklerimi gerçekleştirmek için mücadele etmeyi öğrenebilmiş olmanın şükründeyim.

Günün Kristali: Akuamarin

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi ve acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam olan inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Kristali: Akik

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük, var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde birtakım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi, ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes ve sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

terazi-50.jpg
TERAZİ
Ortak iş yaptığınız kişilerle, ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünlerde gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir, karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz. Yapabileceklerinizin farkındasınız, bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

akrep-50.jpg
AKREP
Konsantrasyonunuzun çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Dikkat gerektiren çalışmalarınızı bugün ele alabilirsiniz. Öğrenme gücünüz son derece yüksektir. Toplantılar, görüşme ve girişimler için olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir zamandasınız. Popülaritenizin yükselmeye başladığı şanslı bir süreç sizler için. Tamamlanmamış, eksik kalmış tüm işlerinizi bugün gözden geçirip kısa bir süre içinde bitirebilirsiniz. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın her anına yansıtıyor, sabırla ve güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Granat

yay-50.jpg
YAY
Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz, dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haber de olabilir. Duygularınız ve aklınız bir anda yaşanmışlıkların verdiği duygusallıkla karışabilir. Geçmişte yaşadıklarınızı düşünerek karar vermeli, aşkın derin izlerini yüreğinizde taşıyorsanız karşınızdaki insana bir şans daha vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü, bugün sizleri, çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ve ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın, başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi, yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Oğlak’lar, aşkınıza ve sevginize sahip çıkın, beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla, dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Kristali: Turmalin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü, duygusal konularda yaşanan olumlu gelişmelerle yeniden hayatın keyfine vardığınız güzel ve keyifli bir güne işaret etmekte. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmamalısınız. Özel yaşamınızda ise yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü, başarıya odaklanmış ruh halinizle bugün karşılaştığınız hemen her konunun ve yapmanız gerekenlerin altından başarı ile kalkacağınıza işaret etmekte. Ruhsal enerjinizin yansımasının olumlu etkileri insan ilişkilerinizde oldukça dikkat çekecek. Mert ve doğru tavırlarınız, çalışma arkadaşlarınızdan bazılarını rahatsız etse de siz yolunuza devam edin. Bugün maddi konularda gecikmeler söz konusu olabilir ve ödemeler planladığınız şekilde gerçekleşmeyebilir. Özel hayatında beraberliği olmayan Balık’lar, hayır cevabı almaktan korkarak duygularını etkilendiğiniz insana ifade etmekten kaçınmamalısınız. Evli Balık’lar, eşinize tüm samimi duygularınızla yaklaşın ve aşkı doya doya yaşayın.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem müziğinin ruhuma verdiği kuvvet şimdi yaşamımın üzerinde ki tüm grileri kaldırıyor ve beyazın tüm saflığının farkına varmamı sağlıyor. Göremediğim güzellikleri görüyor, duymam gereken iç sesimi tüm netliğiyle duyuyor ve bana verdiği mesajları en güzel haliyle bütünün hayrına değerlendiriyor, uyguluyorum.

HürriyetAile

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Gökyüzü bugün, hırsızlıklara ve kayıplara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Evden çıkarken kapınızı kilitlediğinizi kontrol ederek olabilecek olan durumların önüne geçebilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınıza ya da işiniz dolayı muhatap olduğunuz insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma ve arzularıma sahip çıkıyor, beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Kristali: Kedi gözü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar