07 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yüksek enerjiniz ve bilginizi konuşturmanın getireceği maddi kazançlardaki artışı müjdeliyor sizlere. Önemli görüşme ve toplantılarınızda istekleriniz kabul görecektir. Daha önceden planladığınız pek çok konu ile ilgili konuşma ve görüşme imkanı bulabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, iş birlikleri ile yeni teklifler alabilir ve farklı bir projenin başında yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Karşı cinsle ilişkiler sizi bir hayli mutlu edecektir.

Günün Olumlaması: Dünyanın sayısız nimetlerinden bollukla, bereketle faydalanıyorum. Her güne sağlıkla uyanıyorum. Ruhumu inançla, aşkla besleyerek günü en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor; üretiyor, kazanıyor ve başarılı oluyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Ametist

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, olumlu düşünceleriniz ve yaklaşımınız sayesinde iş hayatınızda yükseleceğinize işaret ediyor. Bu etki maaşınızda artış olabileceği gibi yeni alacağınız bir görev de olabilir. Yurt dışı ile bağlantılı girişimleriniz varsa bugün önemli bir gelişme ile büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte uğramış olduğunuz haksızlıklarla ilgili haklılığınız ortaya çıkacak. Geç olsa da ilahi adaletin şaşmazlığı sizleri mutlu edecek. Geçmişte karşınızda olup sizi suçlayanlar bugün pişmanlıkla karşınıza gelecek. Acıyan gözlerle sadece izleyeceksiniz bu kişileri belki de, olgunlaşmış ruhunuz ve yaşamın size kattıkları ile…

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir dengede. Rüya ile gerçeği ayırt ediyor, uyanık kalmayı seçiyorum. Beyazı siyaha, sevgiyi sevgisizliğe tercih ediyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Kendimi seviyor, evreni seviyor, beni yaratan yüce Allah’a tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün maddi konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle ortaklıkları olan İkizler burçları, bugün yapılan ödemeleri ve bilginiz dışında bir gelişmenin olup olmadığını özellikle kontrol etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi sorgulayacağınız bir gündesiniz. Fedakarlıklarınıza rağmen uğradığınız haksızlıkların farkına varmanız, bir uyanış yaşamanıza ve bundan sonrası için kararlar almanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumu arındırıyor, benlikten sıyrılıp özümle bir olabilmenin huzurunu yaşıyorum. Tüm pozitif enerjileri ruhuma, bedenime çağırıyor, geldiğini hissediyor ve şifa buluyorum.

Günün Rengi: Sarı

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü maddi konularda oldukça şanslı bir günü sizlere müjdelemekte. Enerjinizi maddi konular için harcamalı ve kendinize olan güveninizi, tecrübe sahibi insanların da öngörüleri doğrultusunda cesurca ortaya koymalısınız. İşiniz sayesinde tanışacağınız yeni insanlarla proje ve düşüncelerinizi hayata geçirmek için destek alabilir, var olan şartlarınızı iyileştirebilirsiniz. Uzun zamandır iş ilişkisi içinde olduğunuz bir insanın beklenmedik davranışları, ona olan sabrınızı taşırarak tamamen yaşamınızdan çıkarma kararınızı almanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise beraberlikleri devam eden Yengeç’ler, sevdiğiniz insanın yanında olduğunuzu hissettirme zamanı.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla, başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Diyospit

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün iş hayatınızda gururunuz okşanacak ve yetenekleriniz için şükredeceksiniz. Kendinizi, yaşadıklarınızı ve yaptıklarınızı değerlendirerek öz disiplininizin sizi yönlendirdiği doğrultuda önemli kararlar alabilirsiniz. Bugünlerde işinizle ilgili çok daha özverili ve prensipli bir çalışma tarzı belirlemelisiniz. Maddi anlamda çok şanslı bir dönemdesiniz, verdiğiniz emeğin mükafatını fazlasıyla alacaksınız. Yurt dışı ile bağlantılı eğitim ya da işinizle ilgili önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Korkularınızı, başkalarının bu konuda ne düşündüğünü bir tarafa bırakın ve içinizdeki ışığı eğitimle geliştirmeye bakın. Özel yaşamınızda ise gerginliklere meydan vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını işime katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.

Günün Kristali: Selenit

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün iş hayatınızda problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın konuşmaları canınızı sıksa da anlayışlı davranmayı deneyin. Sizi gerçekten seven insanlar zarar görmenizi istemezler, bunu eleştiri olarak algılamayıp onların da fikirlerine önem vererek hareket edin. Bugün sakinlik, sabır dengelerini sağlayabilmeniz için anahtarınızdır.

Günün Olumlaması: Ben ilahi sistemin kutsal ışığının koruması altındayım. Yaşamımda olan olmayan herkese, beni güçlendirdiğiniz farkında dahi olmadan bilgelik yolunda ruhumu daha da aydınlatmama katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Günün Kristali: Labradorit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Birlikte çalıştığınız insanların, kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız. Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçin. Evren sizi, iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükâfatlandıracaktır.

Günün Olumlaması: Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve biliyorum. Kendi hayatımın yaratıcısıyım, seçerek ve planlayarak yaşamımı güzelleştiriyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri sevgi, anlayış, ifade ve özgürlük için yaşamıma kattım, onlarla gelişiyor ve bilgileniyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

akrep-50.jpg
AKREP
Hayatınızı değiştirmek için sizi rahatsız eden olay ve kişileri yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceksiniz. Kararlarınızı alın ve uygulayın. İnsanları kolayca ikna ettiğinizi, konuşmalarınız esnasında fark edeceksiniz. Gökyüzü fikirlerinizi anlamakta, kabul ettirmekte ve istediğiniz çözümü uygulamakta size yardımcı olacaktır. Duygusal meseleleri ele almak ve çözüme ulaştırmak için oldukça uygun bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın. Tek gerçeğin sevgi olduğunun, bunun öneminin farkındayım, artık boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.

Günün Kristali: Yeşim

yay-50.jpg
YAY
Bugün iş hayatınızda, ticari kazanca yönelik işler için emeklerinizin ödülünü alacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu ise sizin dışınızda yakınlarınızdan kaynaklanacak harcamalarınız olmalı. Sizden istenilenleri bütçenize uygun seviyede tutun. İşinizle ilgili konularda gizliliğe önem vermeli ve projelerinizi, maddi gelirlerinizdeki artışı kimseyle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda eş ya da sevgiliniz size karşı daha duyarlı ve anlayışlı davranacak, istemeden de olsa sizi kıracak davranışlar sergilediyse telafi etmek için elinden geleni yaparak sizi mutlu edecektir.

Günün Olumlaması: İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyorum, dengeliyorum dikkatli ve özenli yaşıyorum.

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün mücadele tarzınızda daha bir yumuşama, işbirliğine yanaşmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Bu etki altında isteklerinizi hayata geçirmek için çaba göstermekten çekinmeyin. Mesleki alanda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Liderlik gücünüz yükseleceği için etrafınızdaki insanlara öncülük yapabilirsiniz. Tabi bunun dozunu iyi ayarlamak kaydıyla. Acil durumlarda ve olaylarda sert tepkiler vermek yerine uzlaşıdan yana olun ve çözüm bulmaya çalışın. Yeni ve bilinmedik yöntemler deneyerek, mesleğinizle alakalı yeni gelişmeleri takip ederek veya bizzat uygulayarak bu enerjiden istifade edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum, inançlarımla gelişmeye devam ederken ben yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde, dengeli ve huzurluyum.

Günün Kristali: Azurit

kova-50.jpg
KOVA
Bugün, zihin faaliyetlerini kapsayan herhangi bir olayda yapıcı enerjiler çalışmaktadır. Zihniniz o kadar aktif durumdadır ki kendinizi gevşetmek ve olayları yavaşlatmak çok zordur. Sinirleriniz ayaklanmış durumda. Simdi en iyisi bir süre sakin bir yerde, yeniden düzene gireceğiniz zamana kadar kendinize hakim olmaya çalışmanızdır. Arkadaşlarınızla münakaşa etmekten kaçının. Sabırlı bir portre çizin. Özellikle araba kullanırken bunlara dikkat edin. Enerjinin sizi daha fazla dikkatsiz ve özensiz yapma yönünde çalışacağını unutmayın. Disiplinli olmaya ve sizi telaşa sürükleyen her şeye karşı koymaya uğraşın.

Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin, ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyorum. İrademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı arttırıyorum. Yaşamın bana sunduğu tüm nimetleri seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Sitrin

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, son derece aktif ve girişimci davranarak önemli fırsatları doğru değerlendirebileceğinize işaret etmekte. Bu etki size yeni hedefler kazandıracağı gibi kafanızın içindekileri cesaretle ön plana çıkarabilmeniz de destekleyici olacaktır. Tabi ki bu zaman içinde kendinizi daha fazla ön planda tutmanız mümkündür. Kimi zaman bencilce hareket etmeniz, çevrenizdeki insanlar tarafından hakkınızda yanlış düşünülmesine yol açabilir. Bu konuda kendinizi ayarlayabilirseniz, yeri geldiğinde dengeyi sağlamak adına ılımlı davranmaya çalışırsanız herhangi büyük bir sorun çıkmadan yolunuzda ilerlemeniz mümkündür. Özel yaşamınızda ise üçüncü şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Arogonit

Hürriyet Aile

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Birlikte çalıştığınız insanların, kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Maddi konularda önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bunun getirdiği güvenle risk içeren yatırım ve harcamalardan uzak durmalısınız. Bu dönemde yaşamınızın her alanında dürüst ve şeffaf olmayı seçin. Evren sizi, iş ve özel hayatınızda fazlasıyla mükâfatlandıracaktır.

Günün Olumlaması: Bağışlıyor ve bırakıyorum. Anlıyor ve biliyorum. Kendi hayatımın yaratıcısıyım, seçerek ve planlayarak yaşamımı güzelleştiriyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri sevgi, anlayış, ifade ve özgürlük için yaşamıma kattım, onlarla gelişiyor ve bilgileniyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yüksek enerjiniz ve bilginizi konuşturmanın getireceği maddi kazançlardaki artışı müjdeliyor sizlere. Önemli görüşme ve toplantılarınızda istekleriniz kabul görecektir. Daha önceden planladığınız pek çok konu ile ilgili konuşma ve görüşme imkanı bulabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, iş birlikleri ile yeni teklifler alabilir ve farklı bir projenin başında yer alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Karşı cinsle ilişkiler sizi bir hayli mutlu edecektir.

Günün Olumlaması: Dünyanın sayısız nimetlerinden bollukla, bereketle faydalanıyorum. Her güne sağlıkla uyanıyorum. Ruhumu inançla, aşkla besleyerek günü en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor; üretiyor, kazanıyor ve başarılı oluyorum.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
Gökyüzü bugün maddi konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle ortaklıkları olan İkizler burçları, bugün yapılan ödemeleri ve bilginiz dışında bir gelişmenin olup olmadığını özellikle kontrol etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi sorgulayacağınız bir gündesiniz. Fedakarlıklarınıza rağmen uğradığınız haksızlıkların farkına varmanız, bir uyanış yaşamanıza ve bundan sonrası için kararlar almanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumu arındırıyor, benlikten sıyrılıp özümle bir olabilmenin huzurunu yaşıyorum. Tüm pozitif enerjileri ruhuma, bedenime çağırıyor, geldiğini hissediyor ve şifa buluyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ

Sağol canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar