1 Eylül Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün, iş hayatınızla ilgili harika bir haber alabilirsiniz. Arzularınız bugün çok yüksektir ve özellikle karsı cinse duyulan arzular sizi körükler. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi işinizle ilgili alanlarında etkili olarak kullanmaya çalışın. Bugün aşırı savurgan ve müsrif olabilirsiniz. Bu duygunuzu yenmek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevgili ruhum, eski enerjilerin yeminlerini bırakıyorum. Ben bolluk içinde olmayı, sevilmeyi, beni sevenlerle birlikte olmayı hak ediyorum. Yeni bir başlangıç yapmayı seçiyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Gökler bugün sizleri hemen her alanda destekliyor; iş ve özel yaşamınızda isteklerinize kavuşma zamanı, inanın ve ilerleyin. Şu anki işinizden memnunsanız maaşınızda artış ya da terfi etmeniz söz konusu olabilir. Fakat dikkatli olmanız gereken nokta tüm gezegensel enerjilerin sizi harcamaya yöneltecek olması. Pozitif düşünün ve enerjinizi çevrenize yayın. Size fazlasıyla geri dönecektir. Gezegensel enerjiler, ilişkilerinizde de sizi desteklemeye devam ediyor. Çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bu süreçte yıldız gibi parlıyorsunuz. Aşkın ve romantizmin ilişkilerinizi canlandıracağı bu sürecin keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Sonsuz zenginlikler, şimdi hayatıma özgürce akıyor. Zengin bir bilince ve isteklerimi gerçekleştirme gücüne sahibim.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün enerjinizi yoğun bir şekilde yükseltecek. Hesap kitap yapmadan risklere atılabilir, buna bağlı sorunlar yaşayabilirsiniz. Zihniniz sürekli bir şeylerle dolu olacağından, uyku düzeniniz bozulabilir ve hemen her şeyi yanlış değerlendirebilirsiniz. Enerjinizi dengelemeli ve kontrollü davranmalısınız. Her şeyin üstesinden gelmeye hazırsınız. Kişisel girişimler ile hedeflerinize dair planlamalar için harika bir gündesiniz. Ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın. Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda kendi kendinizi içinden çıkılmaz durumlara sokabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk yaratmak için benim kanalımla çalışıyor.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün insanların görüş ve fikirlerine karşı soğuk davranmak ve bunları itici bulmak mümkündür. Olumsuz bir zihin çalışması olacaktır. Hayal gücünüzün zayıflamasından ve kendinizi ruhsal olarak yorgun hissetmenizden kaygılanmayın. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışın. Sinirlerinize hâkim olun. Siz değerlisiniz. Hiç kimseyi değiştiremezsiniz. Kendiniz dışında bilinçaltınızda yer eden, yüreğinizi acıtan olayları affedin ve evrene bu mesajı gönderin. Ruhsal anlamda yenilenme ve arınma zamanı sizler için.

Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksinim duyduğum her şey içimde zaten var.

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugünkü gezegensel enerjiler, başladığınız işleri tamamlamak için kararlılığınızı ve yeteneklerinizi güçlendiriyor. Bu süreçte inatçılığınızda güçlenebilir. Sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarıyla aynı şeyleri yapmaktan kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp, kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız bugünkü enerjiler, bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları bir gündeler.

Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltının en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Çevrenizi genişletmek için yılın en iyi günlerinden biri sizler için. Önemli insanlarla tanışabilir; onlardan gelecek beklenmedik fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal yaşamınıza biraz daha zaman ayırmalısınız. Bugün arkadaş ya da yakınlarınızdan biri sizi yanlış yönlendirmeye çalışabilir. Parayla ilgili konularda acele karar vermemeli; fırsat gibi görünen olayları da iyice incelemeli ve bu konular hakkında bugün karar vermekten kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak; yaşamımın her anında rahatım.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün olaylara hep ters taraftan bakar ve kimsenin söylediklerine inanmazsınız. Bu süreçte herkes sizi aldatıyor gibi gelecektir. Olmadık kuruntular ortaya çıkacak ve sizi rahatsız edecektir. Sevdiğiniz insanın sevgisini denemek için çeşitli fırsatlar yaratmak peşindesiniz. Gezegenlerin bugünkü transit etkisi, hayal gücünü harekete geçirir. Bu sürecin en önemli etkisi teknik, yetenek ve kapasitenizi yükseltmesidir. Duygusal konular üzerinde ego çatışmaları bu anlaşmazlıkların nedenidir. Fiziksel canlılık bugün zayıf olabilir. Bu nedenle gerginlikleri azaltmaya bakın. Kendi görüşlerinizi açıklamadan önce, diğerlerinin bakış tarzlarını öğrenin.

Günün Olumlaması: Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum. Dikkatli ve özenli yaşıyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün aile ilişkileriniz olumlu yönde daha da gelişecek. Paylaşımlarınız, ortak kararlarınız her biriniz için güzellikleri de beraberinde getirecek. Şimdi kenetlenme zamanı. Hepinizi ilgilendiren olumlu kararlar alabilirsiniz. Ben yerine biz olma bilincini paylaşın. Alım-satım ya da beklediğiniz bir işle ilgili, cazip görünen tekliflere dikkat; verilen sözler yerine getirilmeyebilir ve ciddi anlamda sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Herkes sizin kadar dürüst değil. Bunu hiç unutmayın.

Günün Olumlaması: Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini en uygun biçimde sunar.

yay-50.jpg
YAY
Finansal konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Başarı potansiyellerinizi arttırmak için kendinizi geliştirin. Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konularda olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. İniş ve çıkışların yoğun olarak yaşanabileceği bugün, ruhsal olarak kendinizi güçlü kılmanız için; dua, meditasyon gibi konulara yönelmelisiniz. Direkt ya da dolaylı bir şekilde işinizi etkileyen ani değişimler yaşanabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.

Günün Olumlaması: Bolluk ve bereket içindeyim; bütün ihtiyaçlarımı rahatça karşılayacak kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökler bugün ruhunuzu rahatlatacak enerjiler sunuyor sizlere. İçsel dünyanızı rahatlatıp yenilenme için sizlere fırsat sunacak. Ruhunuzdaki yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın. Bu fırsatı çok iyi değerlendirin. Gezegenler bugün, sizlere özel hayatınızda yeni bir dönemin kapıları da aralanmaya başlıyor. Enerjinizi doğru kullanırsanız harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyalleşin ve doğru zamanda, doğru yerde olmanın şanslarını yakalayın. Dikkat etmeniz gereken konular ise beklenmedik masraflar ve finansal sorunlar kapınızı bir anda çalabilir.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran bütün inançlarımı bir bir değiştiriyorum. Yerine beni geliştiren, büyüten inanç ve düşünceleri koyuyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün zihninizi ve ruhunuzu arındırıp dinlendirmek sizlere iyi gelecektir. Yaşamınızdaki olayları düşünün. Kendi isteklerinizle, diğerlerinin istekleri arasında nasıl denge sağlayacağınız konusunda sizleri kendinizle tartışmalar içine girmeden; öncelikle kendinizden sorumlu olduğunuzun bilinciyle hareket etmek, doğru sonuçlara ulaşmanızı sağlayacaktır. Bugün kendi ruhsal yolculuğunuzu keşfe çıkın. Ruhunuzun derinliklerinde yer etmiş, sizi yoran, aynı kısır döngüde kalmanıza sebep olan düşünce kalıplarınızı kırarak; yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı mucizelerle ve meleklerin kanat sesleri ile doludur. Yüksek bilincim şimdi faaliyette ve ben istediklerime ulaşmak için emin adımlarla ilerliyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Göksel enerjiler bugüne kadar yaşadığınız sorunların temelinde yatan nedenleri iyice tespit ederek; bunları değiştirmeye çalışmalısınız. Kendinizi yeniden ele alarak, eksiklerinizi ve yanlışlarınızı düzenleyip; kendi gerçeğinizi bulup, uygulamanız için sizleri destekliyor. Seçimlerimiz kaderimiz gibidir. Doğru seçimlerde bulunmak için önce kendinizi tanımanız ve ne yapmak istediğinizi kararlılıkla oluşturmanız gerekiyor. Yeni bir ilişki veya sürmekte olan ilişkinizde güçlü paylaşımlar söz konusu. Ciddiyet ve sorumluluklar yavaş yavaş kendini hissettirebilir. Aşk konusunda daha dikkatli seçimlerde bulunmaya başlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede içimdeki bilgeliğe güveniyorum.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
OĞLAK
Gökler bugün ruhunuzu rahatlatacak enerjiler sunuyor sizlere. İçsel dünyanızı rahatlatıp yenilenme için sizlere fırsat sunacak. Ruhunuzdaki yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın. Bu fırsatı çok iyi değerlendirin. Gezegenler bugün, sizlere özel hayatınızda yeni bir dönemin kapıları da aralanmaya başlıyor. Enerjinizi doğru kullanırsanız harika fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyalleşin ve doğru zamanda, doğru yerde olmanın şanslarını yakalayın. Dikkat etmeniz gereken konular ise beklenmedik masraflar ve finansal sorunlar kapınızı bir anda çalabilir.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran bütün inançlarımı bir bir değiştiriyorum. Yerine beni geliştiren, büyüten inanç ve düşünceleri koyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar