Evli olan Koç’lar eşten kaynaklanan finansal sorunlar yüzünden zor günler geçirebilir ve ayrılık kararı alabilirler. Yaşanmışlıkların birikimiyle verilen bu karar belki de sizler için çok daha olumlu olacaktır. Bu ay sizler için iş ve özel yaşamınızda önemli fırsatlarla dolu. Yeter ki sizler sezgilerinizin rehberliğine güvenerek karşılaştığınız olayları akıllıca değerlendirin. Hedeflerinizi belirlediğiniz takdirde üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Kişisel gelişiminize yönelik çalışmalarda bulunarak kendinizi geliştirmeli, meditasyonu günlük hayatınızın bir parçası haline getirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Zümrüt
Uzun zamandır beraberliklerinizde aradığınızı bulamayıp hayal kırıklıkları yaşadıysanız, yaralarınızı saracak aşka olan inancınızı tekrar canlandıracak o özel insanla tanışarak sevgi dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Evli Boğa’lar ise beraberliklerinde eşin ailesinden kaynaklanan problemlerle karşılaşabilirler. Hayat arkadaşınızın dengeleri sağlama konusunda umarsız tavırları ondan uzaklaşmanıza neden olabilir. Önemli bir karar vermeden önce eşinizle her şeyi açık açık konuşmalı ve onun tavrı doğrultusunda daha sonra pişman olmayacağınıza emin olduktan sonra kararlar almalısınız. Yatırımlar, krediler gibi konularda bu ayları değerlendirmelisiniz. Alım-satımlarda karlı alışverişler gerçekleştirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirlemeli ve sahip olduğunuz yeteneklerinizi geliştirmek için mücadele etmelisiniz. Ay boyunca ruhsal çalışmalara; dua, meditasyon gibi önem vermeli, ruhsal enerjinizi sürekli canlı tutmalısınız.
Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum, yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlılığımla hak ettiğim olana sahip olmak için şimdi bütün güçler benimle birlikte.
Günün Kristali: Safir
Yakın çevrenizde bulunan, gerçek yüzlerini göremediğiniz insanların sizler üzerindeki tahakkümlerinin son bulması ve sizin istediğiniz doğrultuda gelişen ilişkilerin rahatsızlığı ile hak etmediğiniz üzücü davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun, sizin dürüstlüğünüze karşın karşınızdaki insanların her istediğini yapma alışkanlığı ile bu tarz yaklaşımların olması pekte şaşırtıcı olmamalı sizler için. Sizler her şeyden önce kendinizi düşünerek hareket etmelisiniz. Bu yaşam sizin… Aldığınız kararların arkasında durmalı, size sunulmuş en büyük armağan olan yaşamınızı keyifli hale getirmeyi öğrenmelisiniz. Evli İkizler’in dikkat etmeleri gereken bir diğer konu, geçmişte yaşanan sorunları her tartışmada gündeme getirmeniz. Bu sadece evliliğinizin yara almasına ve birlikte olduğunuz insanın da sabrının taşmasına neden olur. Gökler sizleri desteklerken kendinizi akışa bırakın ve değişim enerjisine ayak uydurun.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim. Şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Carnelian
Ortaklıkları olan Yengeç’ler yollarını ayırarak kendi işlerini kurabilirler. Yakın çevrenizle ilgili konularda radikal kararlar alarak kimilerini tamamen yaşamınızdan çıkaracağınız gibi kimilerine de sizin belirlediğiniz sınırlar doğrultusunda yer verebilirsiniz. Özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Bitmek bilmeyen kavgaların ve sorunların yaşandığı uzun yıllara dayanan bir beraberlik yaşıyorsanız kesin bir kararla ayrılabilirsiniz. Kendinize yeni bir yol çizerek ilerleyebilirsiniz. Bekar Yengeç’ler ise sürpriz bir beraberliğe adım atarak ilişkilerini resmileştirebilirler. Yatırımlarla ilgili planlarınızı da yine bu dönem içinde gerçekleştirebilirsiniz. Yaşamdan beklentilerinizin olumlu yönde değişip şekilleneceği bu süreci ve karşılaşacağınız şansları en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Kişisel bakım ve sağlığınıza göstereceğiniz özenle yaşama sıkı sıkı sarılacağınız, heyecanlı, coşkulu ve yeniliklerle dolu bir zamandasınız.
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi en iyi şekilde değerlendireceğime rabbime ve kendime söz veriyorum.
Günün Kristali: Aventurin
Bugün beraberliği olmayan Aslan’lar, gerçek aşkı deneyimleyeceğiniz ve evlilik kararı alacağınız özel bir zamandasınız. İş hayatınızda ise değişimlere karşı koymadan kendinizi geliştirmeye yönelik eğitim, seminer gibi konularda gönüllü olarak görev almalı ve önemli değişiklikleri daha sonraki bir zamana bırakmalısınız. Kendi işinizin sahibiyseniz riskli işlere yönelmekten uzak durmalı ve var olan şartlarınızı büyütmek için mücadele etmelisiniz. Olumlu ve yapıcı eleştirilere açık olmalısınız. Aile hayatınız ve yakın çevrenizde yaşanacak gelişmelerde oldukça dikkat çekici. Bugüne kadar çok inanıp saygı duyduğunuz kişilerin diğer yüzleriyle karşılaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır, bitmesi gereken bitecek daha iyisi gelecektir. Yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden, her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığına idrak edin ve isteklerinizi, hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın. Aşka küskün Başak’lar ise sürpriz bir aşkla karşılaşabilir ve kısa bir süre içinde ilişkilerini resmileştirme kararı alabilirler.
Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım, kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı, dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün, işle ilgili konularda kararlar vermemeniz ve uygulamamanız yönünde uyarıyor sizleri. Özel hayatınızda ise uzun süren bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz ve bugüne kadar var olan sorunları elinizden gelen her şeyi yapmış olmanıza rağmen düzeltemediyseniz, yaşananları sorgulayacağınız ve kararlar alacağınız bir dönemdesiniz. Kendinize acımak ve mutsuzluğa teslim olmak yerine karşıt burcunuzda ilerleyen değişimin efendisi Uranüs’ün etkileriyle adil yaklaşımlarda bulunarak her ikiniz içinde doğru olanı bulmaya çalışmalısınız. Bu süreçte üçüncü şahısların beraberliğiniz üzerinde yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmalısınız. Anlık öfke ve üzüntüyle keskin kararlar almamalısınız. Gökyüzünün sizlere mesajı sakin ve sağ duyulu davranmanız yönündedir.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında, duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varıyor ve karanlıklarımdan aydınlığa çıkıyorum. Kendimi en doğru sözlerle ifade ediyor, başarıya giden yolda kararlılıkla ilerliyorum. Yaşamı ve bana sunduklarını sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü beklentilerinizi arttırırken isteklerinizin kısa vadede gerçekleşmesini beklememelisiniz. Bu süreçte özellikle uzun vadeli yatırımları iyice araştırmalısınız. Önemli yatırımlar gerçekleştirmemeli, bankalar ve vergi daireleri gibi resmi kurumlarla ilgili konularda dikkatli davranarak, hesabınızı bilerek hareket etmelisiniz. Bilinçaltınızda olumsuz bir şekilde yer etmiş, sizi engelleyen, korku ve kaygılarınızın esiri olmamaya özen göstermelisiniz. İşinizle ilgili her ayrıntıyı birlikte çalıştığınız insanların öneri ve görüşlerini alarak değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle yaşadıklarımla yüzleşiyor, dünde kalması gereken ağırlıkları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor, yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Agat
Girişimci ruhunuzun etkin bir şekilde işinize yansıyacağı bu süreç sizler için oldukça önemli. Birlikte çalıştığınız insanların negatif enerjileri ve engelleri içinde bulunduğunuz şartları yeterince iyi değerlendirememenize sebep oldu. Bunların her birinin ruhunuza kattığı tecrübeyi akıllı, planlı ve sistemli bir şekilde ortaya koyma zamanıdır şimdi. Ailevi ilişkilerinizin güçleneceği keyifli bir gündesiniz. Özellikle evli ve çocuk sahibi Yay’lar, onların yaşadıkları sorunları çözüme kavuşturmaları ve söylediklerine kulak vermeleri ile mutluluğu yakalamalarının sevinç ortaklığını paylaşacak ve moral depolayacaksınız.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım derslerle olgunlaşmış olmanın huzurundayım. Ruhumda saklı olan olumlu yönlerimi ortaya koyuyor, sezgilerimin rehberliği doğrultusunda doğru kararlar alarak başarı ile uyguluyorum. Kendime değer verdikçe daha başarılı oluyor, sevginin kutsal gücüyle besleniyorum.
Günün Kristali: Mavi Akik
Özel yaşamınızda uzun süredir beraberliği devam eden ya da evli Oğlak’lar yılın ilk ayı yaşanan gelişmeler sizin istediğiniz gibi gelişmemiş olsa da bugünle birlikte daha net kararlar alarak ilişkinize verdiğiniz değer ve şansın, birlikte olduğunuz insan tarafından nasıl değerlendirildiğini inceledikten sonra karar vereceksiniz. Düşüncelerinizi korkusuzca ifade etmelisiniz, sizler aşkla beslenen insanlarsınız, değiştiremeyeceğine inandığınız bir ilişkiyi daha fazla zorlamak sadece üzülmenize neden olacaktır. Her bitiş yeni bir başlangıçtır sizler için. Şayet birlikte olduğunuz insan sizi anlıyor, hatalarının farkında ve ilişkiyi kurtarmak için fedakarlık yapıyorsa karar sizin…
Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyorum. İnançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir güne merhaba diyorum…
Günün Kristali: Yakut
Aynı dili konuşamadığınız, paylaşımlarınızı anlamayan insanlar ve üst üste tekrar eden olumsuz olaylardan sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamaz oldunuz. Bu süreç sizler için kendinize dönüş, farkına varamadığınız, mücadele etmekten ortaya koyamadığınız yetenekleriniz ve istekleriniz için bilinçlenme dönemidir. Bu dönemin sonunda hem iş hem de özel hayatınızda radikal kararlar alarak uygulayacaksınız. İş hayatınızda yaşanan belirsizliklerin ortadan kalkmaya başlamasıyla birlikte kendinize olan güveninizi ve parlak zekanızı ortaya koyarak bulunduğunuz ortamın vazgeçilmez kişisi olmaya hazırsınız. Sezgileriniz oldukça yoğun ve yol gösterici olacaktır.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyor ve sağlıkla, aşkla, bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.
Günün kristali: Hematit
Bugün dikkat etmeniz çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz; bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz. Yaşananlara duyduğunuz öfkenin sizi köreltmesine, yeteneklerinizi kullanmanıza engel olmalarına izin vermekten vazgeçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum, değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Kristali: Krizopras
HürriyetAile