KOÇ
Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu.
Günün Olumlaması: Yeteneklerimi iç sesimi sınırlamadan, özgürce yaptığım işe yansıtıyorum. Ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Mavi Safir
BOĞA
Gökyüzü bugün, her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle de iş hayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da şu anda sahip olduğunuz işten daha iyisini bulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiçte tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu, başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde. Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi öğrendim. Beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Rengi: Çivit mavisi
Günün Kristali: Firuze
İKİZLER
Gökyüzü bugün, yaşayacağınız yüzleşmelerle güçleneceğinize işaret etmekte. Gerçekleri en derin haliyle deneyimleyecek ve kime güvenip kime güvenemeyeceğinizi tamamen öğreneceksiniz. Bu durum biraz sarsıcı olsa da sizi daha iyi şartlara doğru kararlara ulaştıracak bir hediyedir. Güçlü, kararlı, istikrarlı bir dönemin içindesiniz. Ruhsal gücünüz o kadar kuvvetli ki, kimse size zarar veremeyeceği gibi auranızdaki müthiş enerji büyük bir zırh konumundadır. Sizin sözlerinize gerek kalmadan enerjiniz onların düşünce ve yapmak istediklerine ayna olacak, gerekli tepkiyi sizin adınıza verecektir. Özel yaşamınızda ise yaşanacak tek bir sorunu daha kaldıracak haliniz yok. Karşınızdaki insanı değiştiremiyorsanız siz değişin ve kararlar alarak uygulayın.
Günün Olumlaması: Kurşun gibi ağır sözlerin yüreğimde açtığı yaraları değerlerime, fikirlerime, özüme sahip çıkarak sarıyor ve iyileştiriyorum. Kelimelerin esiri olmadan yüreğimden gelen güzellikleri sözüme döküyor, incinmiyor, incitmiyor ve dengede kalıyorum.
Günün Kristali: Krizopras
YENGEÇ
Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Çalışmaktan, cesur adımlar atmaktan korkmayın. Bugün eş ya da yakınlarınız dolayısı ile muhatap olmak zorunda kaldığınız birisi ile geçmişte yaşadığınız olumsuz bir olay yeniden tezahür edebilir ve öfkeniz oldukça şiddetli bir şekilde ortaya çıkabilir. Fakat otokontrolünüz öylesine yüksektir ki, bu kez geçmişte haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olmayacak şekilde haklarınıza akıllıca tavırlar sergileyerek sahip çıkacaksınız. Bu bir hukuksal konu ya da dava ise kazanacak, maddi anlamda kazanımlar elde edebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.
Günün Kristali: Mavi Akik
ASLAN
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizin etkisiyle bir takım kararlar almak zorundaymış hissine kapılmanızı sağlayacak kişi ve konulara dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Karşınızdaki insanlar öyle çok konuşurlar ki, sırf kafanızı dinlemek için sizden istediklerini kabule edebilirsiniz. Dikkat, sonrası sizin için hiçte iyi olmayacak sonuçlar getirebilir. Tartışmalara girmeyin ama kararlı tutumunuzu da sergilemekten geri adım atmayın. İş hayatınızda önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz. Maddi konularda zararlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gerginlikler söz konusu olabilir, bugün sinirlerinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşk iksiri içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım, şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım, hakkın yoluna gönül koydum, yürüyorum.
Günün Kristali: Kedigözü
BAŞAK
Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız. Düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları, konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Dinlemeden, araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli, sabırlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyorum. Dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı benliğimden sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Çeroit
TERAZİ
Bugün kendi düşüncelerinizi kelimelerle ifade etme isteğinizi harekete geçiriyor. Yakınlarınız ve birlikte çalıştığınız insanlarla ortak menfaatler üzerinde çatışmalar yaşanabilir. Sakinliğinizi korumalısınız, vereceğiniz tepkiler maddi zararlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bugün duygusal duyarlılığınız, beraber olduğunuz insan ile aranızda zorluklar çıkmasına neden olabilir. Olaylara ve davranışlarınıza egonuzu yansıtmadan önce diğer insanların da duygularını düşünerek harekete edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz. Birlikteliğinizle ilgili sorunlara vakıf arkadaşlarınızla ilişkileriniz yoluyla deneyim kazanacak ve olgunlaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Bir garip ikilemdeyim; bir yanım sakinken bir yanım ateş. Kalbim bitir diyor, aklım sabır. Bu ikilik haliyle alacağım yanlış kararların sorumlusu olmamak adına kendimle yüzleşiyorum. Ruhumla zihnim arasındaki dengeyi sağlıyorum, sınırlarımı ve zorluklarımı inanç ve bilgelikle alt ediyorum.
Günün Kristali: Çeroit
AKREP
Gökler işinizle alakalı konularda olabilecek yasal sıkıntılara işaret ediyor. Birileri işlerinizi zora sokmak için gerçekliği olmayan konularla, yapmanız gerekenleri engellemek ve geciktirmek için bazı yollara başvurabilirler. Tüm dikkatinizi ve zekanızı işinize vermeli, bu gibi oyunlara düşmemelisiniz. Uzun süredir aynı işte devam edenler ise verdikleri emeğin geri dönüşümünü sürpriz bir terfi ya da zamla alabilirler. Ailenizle ilişkilerinizi biraz daha sıcak tutmalısınız. İşinizle onlar arasındaki dengeyi sağlayamazsanız ilerleyen günlerde aranızda ciddi problemler ve tartışmalar söz konusu olabilir.
Günün Olumlaması: Ben demek yerine biz demeyi tercih ediyorum. Biz olmanın verdiği güven, güç ve destekle ilerliyorum. Karanlığımı aydınlığa, zorluğumu başarıya, güçsüzlüğümü güce çeviriyorum.
Günün Kristali: Diyospit
YAY
Gökyüzü maddi konularda yaşanan sıkıntılı günlerden sonra yüzünü güldürüyor bu kez. Siz cömert, kazandıklarını paylaşmaktan hoşlanan yapıda insanlarsanız fakat dün yaşadıklarınızı hafızanızdan çıkarmadan hareket etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilir ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları, uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Geçmiş deneyimlerden kazandığım olgunluk ve bilgelikle, duygularımla değil aklımla ilerliyorum. Yeteneklerim rabbimin bana armağanıdır. Yeteneklerimi ortaya koymama ve başarıma engel olacak tüm negatif enerjileri şimdi, sonsuza kadar yaşamımdan uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Ametist
OĞLAK
Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar… Daha önce vermediğiniz kadar kendinize değer verip başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendiniz için yaşamaya karar vererek uygulayacağınız özel zamanlardasınız. Bu durum çevrenizde şaşkınlık yaratabilir. Fakat sizlerin bu durumdan etkilenmeyeceği kesin. Özel yaşamınızda ise, fedakarlık ettiğiniz konuları gözden geçirecek aynı kararlılığı ilişkinizde de göstereceksiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, kendimi de seviyorum ve hayatın bana sunduğun nimetleri de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden, bana zorluk teşkil eden tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyorum. Yenilenen ruhumla her anı en yüce haliyle değerlendiriyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Kedigözü
KOVA
Gökyüzü bugün oldukça keyifli bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği, birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreçtesiniz. Siz uzun süren bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün hafta başında yapacağınız işler için planlamalarda bulunmak yerine bol bol dinlenin, dışarı çıkın ve keyif alacağınız aktivitelerde bulunun. Hayatın güzelliklerinin farkına varın. Çocuk sahibi Kova’lar, sevginin en saf ve yüce halini doyasıya yaşayacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Sevgiyle dolu yüreğim ve iyi niyetimin mükafatını aldığım çok özel anlardayım. Başkalaştırılmaya müsaade etmeden, özümü korumuş olmanın mutluluğundayım. Beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Yaşamı ve hayatımda olan insanları seviyorum. Sevginin gücüyle kutsal bir koruma altındayım.
Günün Kristali: Dumanlı Kuvars
BALIK
Gökyüzü bugün, fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin ve neredeyse tüm çevrenizin hayranlığını kazanacağınıza dikkat çekmekte. Sevdiğiniz insanla aranızda problemler söz konusu ise, bugün sizin müdahaleniz olmaksızın çözüm bulabilirsiniz. Aynı şekilde ilişkinizi sonlandırmayı düşünüyorsanız bugün kırıcı olmadan her iki taraf içinde en uygun haliyle kararlar alıp, herhangi bir sorunla karşılaşmadan uygulayabilirsiniz. Bugün kişisel gelişiminize yönelik bir kitaba başlayabilir. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelerek eski, güzel günleri yad edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendimi özümü bulmuş olmanın şükründeyim. Şimdi her zamankinden daha sağlıklı, özgür ve iradeliyim. Bende zaten var olan özellikleri fark edebilmiş olmanın farkındalığı ile tüm güzellikleri, iyilikleri kendime çekiyorum. Sürekli olarak gelişmeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Firuze
HürriyetAile