1 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
koc-50.jpg

Göksel enerjiler bugün kendinize davranışlarınıza karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup kendinizi geliştirmeniz gereken alanları, net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte. Bu adil yaklaşımınız sorunlu yönlerinizi geliştirebilmeniz için önemli bir fırsat sizler için ve siz bunu yapabilecek irade gücüne sahipsiniz. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise, karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir. Duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir. Benim de olmadığım gibi geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor. Sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor daha iyiye, güzele ulaşıyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte, cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız, fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar, bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanla birlikte yeni kararlar alabilir, bir uygulamanın içinde birlikte yer almayı tercih edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi, saygı bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyor işime, sevdiklerime, kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım, dilediğim tüm güzelliklerin, gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz, birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek, hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün, iş hayatınız sayesinde tanışacağınız insanlarla yeni fikirlerle karşılaşabilir, önemli teklifler alabilirsiniz. Kendinizi ifade ediş şekliniz, iş yaptığınız insanları fazlasıyla etkileyecek. İş arkadaşlarınızdan olumlu görüşler alacaksınız. Bu motivasyon ve güveninizi daha da arttıracak. Bugün eskiye özleminiz artacak, yakınlarınızla nostalji yapacaksınız. Akşam saatlerinde gelecek bir habere sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda geçmişte yaşanan ilişkilerdeki korku ve endişelerinizi şimdiye taşımamayı öğrenmelisiniz. İlişkinizde gizliliğe önem vermeli ve yaşadıklarınızı alenen ifade etmemeye özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendi özelimi sevdiğim insanla yaşıyor, dışarıdan hiçbir müdahalenin ilişkimizi bozmasına izin vermiyorum. Yaşam beni olgunlaştırıp bilgeleştirdi. Her deneyimim ve öğrendiklerim için Rabb'ime minnettarım.

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün yoğun bir iletişim görüşme trafiği yaşayabilirsiniz. E- mailler, bildirmeniz gereken haberler, onaylamanız ve onaylatmanız gereken konularla fazlasıyla meşgul olacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın fakat üstün yönlerinizi göstermekten, sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci, akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler enerjinizi yükseltecek.

Günün Olumlaması: Kendimi ve yapmam gerekenleri anlaşılır bir şekilde ifade ediyor, iletişimde başarılı oluyor ve ilişkilerimi her geçen gün güçlendiriyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda duygularınızla değil aklınızla hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İdarecilerinizle tartışmalardan uzak durmalı, öfkeli davranışlarıyla karşılaşsanız bile sakinliğinizle olayları yatıştırmalı ve okları üzerinize çekmemelisiniz. Bir süre sonra karşınızdaki kişi yaptığından rahatsızlık duyacak ve gelip özür dileyerek ve sizi tutumunuzdan dolayı tebrik edecektir. Özel yaşamınızda ise, çocuk sahibi Başak’lar çocuklarınızdan gelecek güzel bir haberle sevinebilirsiniz. Beraberliği olmayanlar ise, sosyal yaşamınıza biraz daha fazla özen gösterin. Bu özeni fiziksel olarak kendinize de göstermeniz gereken bir zamandasınız.

Günün Olumlaması: Sakinliğim ve kontrollü davranışlarım sayesinde, haksızlıklardan korunuyor, güvenle ilerlemeye devam ediyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü işinizle ilgili konularda kendinizi ifade ederken, tereddüt ve korkuya kapılmadan hareket etmeniz için uyarıcı. İş arkadaşlarınızın etkisinde kalarak, bildiğiniz konularda bile yeterince iyi olmadığınız izlenimi yaratabilirsiniz, dikkatli davranın. Bugün yakın çevrenizde gerçekleşecek gergin durumlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın ve sadece işinizle ilgilenin. Eğer bunu yapamazsanız bir anda kavganın, gürültünün içinde kalabilir, yöneticiler ya da üstlerinize konuyla ilginiz olmadığını ifade edebilecek şansı bile yakalayamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, göz göre göre uyarılarınıza rağmen yapılan yanlış davranışları kabullenir bir tarzda hareket etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendimle baş başa kalmayı seçiyorum. Beni ilgilendirmeyen konulardan uzak duruyor, işime konsantre olarak tüm enerjimi bu yönde kullanıyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, yaşamınızın her alanında ilişkilerinizi iyileştirmeniz için var olan şartları yükseltebilmeniz adına sizleri destekliyor. Bugün işinizle ilgili konularda sergileyeceğiniz mert tavırlar, birlikte çalıştığınız sizden pekte hoşnut olmayan insanları bile etkileyecektir. Yapmayı düşündüğünüz girişimlerinizi son ana kadar kimseyle paylaşmamaya özen gösterin. Bundan kastım birileri iyi niyetle de olsa, işinizi zora sokacak bir davranış içine girebilir. Bekar Akrep’ler, bugün hiç tahmin etmediğiniz bir arkadaşınızın ya da birlikte iş yaptığınız birinin, size karşı beslediği duygularını ifade etmesiyle sarsılabilirsiniz. Sarsılabilirsiniz diyorum çünkü bu insan muhtemelen evli ya da bir arkadaşınız birlikte olduğu biri olabilir. Tepkinizi gereken cevabı vererek gösterin.

Günün Olumlaması: Seçimlerimi aklım ve sezgilerimin rehberliğinde gerçekleştiriyorum. Deneyimlerimden kazandığım bilgelik, yolumu aydınlatıp beni hep daha ileriye, daha güzele taşıyor.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün planlarınızı, arzu ve isteklerinizi gerçekleştirebilmeniz için, ilk adımınızı güvenle atabilmeniz için destekliyor sizleri. Ruhsal enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Sezgileriniz adeta insanların zihnini okumanızı sağlayacak kadar yüksektir. İş hayatınızda maddi yatırımlar dışında tüm düşüncelerinizi, fikirlerinizi paylaşabilir, girişimleriniz için önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin, bugün her şeyin iç yüzünü çözebilir, isteklerinizin ne denli başarılı ve başarısız olacağını sezinleyebilirsiniz. Evren size kendi kendiniz rehberi olmanız için tüm olanakları sunmuş durumda. Özel yaşamınızda ise evli Yay’lar, eşlerinizle ilişkinizi daha sıcak bir hale getirmek elinizde, yeter ki duygularınızı ifade edin.

Günün Olumlaması: Ey sevgilim, sırdaşım, hayat arkadaşım sen evrenin bana verdiği mükafatımsın. Beni sende, seni bende bulduğum için çok şanslıyım. Aşkla besleniyor ve gelişiyorum. Sevginin tüm nimetleri yaşamımı süslüyor ve değer katıyor.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü kendinizi oldukça güçlü ve zinde hissedeceğiniz olumlu bir güne işaret etmekte. Bugün biriken işlerinizi gözden geçirin ve tamamlayın ki, gelecek işlerinize tam anlamıyla dikkatinizi vererek değerlendirmelerde bulanabilin. Maddi konularda yatırımlardan acil olmayan harcamalardan uzak durmalısınız. Bu günlerde hiç aklınızda yokken cazip gösterilerek, içine sokulmak isteyeceğiniz ortaklıklara yatırımlara karşı gözünüzü açık tutun, dikkatli davranın. Maddi kayıplar ve borçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, çocuklarınızdan kaynaklanan sorunlar canınızı sıkabilir. Size karşı dürüst davranmayabilirler. Duygularınızın ve aklınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Ben evrenin ritmik müziğine kulak veriyor ve evrensel zekamı tamamen işime konsantre ediyorum. Yaşama güveniyorum. Zekamı, yeteneklerimi tüm yaratıcı enerjilerle ortaya koyuyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, kendinizi gergin bir ruh halinde hissedeceğinize işaret etmekte. Bu durum özellikle sabah saatlerinde daha yoğun olacaktır. Gün içinde kendinizi daha iyi hissedebilmek için bilinçaltınızda biriken öfkeyi sevdiğiniz bir hobinizle kısa bir süre bile olsa ilgilenerek, rahatlamayı başarabilirsiniz. Aksi halde gerginliğiniz gün içinde daha da artarak, çevrenizdeki hemen herkese fazlasıyla yansıyarak yapmanız gerekenleri engelleyecek, yanlış anlaşılmalardan dolayı haksız tepkilerde bulunmanıza sebep olabilecektir. Özel yaşamınızda ise, hoşgörülü davranışlarınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız. Aşkın tüm canlılığı yaşamınızı sarabilir.

Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü seviyorum. O benim ve ben olmaktan mutluyum. Yaşamımda her şey yolunda ve olması gerektiği gibi gelişiyor. Gitmesi gerekenler gidiyor, yaşam boyu yolculuk edeceğim gerçek sevgiler ve değerler kalıyor.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun, gerekirse teyidini almaktan çekinmeyin. Aynı şekilde birlikte çalıştığınız insanların da sizi doğru anladıklarından emin olun. Ufak tefek aksilikleri büyütmemeye özen gösterin. Yapıcı ve iş bitiren tavırlarınızla dengelerini siz sağlayın bugün. Özel yaşamınızda aile büyükleriyle ilişkilerinize onların görüş ve önerilerinize önem vermelisiniz. Birlikte alınacak kararlar için düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin.

Günün Olumlaması: Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Biten, ardımda kalan her şey en yüce hayrımadır. Neden, niçin, keşke sorgusunda bulunmam ve yenilenen değişime sevgi ile ayak uydurur, yaşamıma kattıklarını en iyi şekilde değerlendiririm.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek yanlış anlaşılmalara karşı dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Söylenenleri doğru anladığınızdan emin olun, gerekirse teyidini almaktan çekinmeyin. Aynı şekilde birlikte çalıştığınız insanların da sizi doğru anladıklarından emin olun. Ufak tefek aksilikleri büyütmemeye özen gösterin. Yapıcı ve iş bitiren tavırlarınızla dengelerini siz sağlayın bugün. Özel yaşamınızda aile büyükleriyle ilişkilerinize onların görüş ve önerilerinize önem vermelisiniz. Birlikte alınacak kararlar için düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin.

Günün Olumlaması: Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Biten, ardımda kalan her şey en yüce hayrımadır. Neden, niçin, keşke sorgusunda bulunmam ve yenilenen değişime sevgi ile ayak uydurur, yaşamıma kattıklarını en iyi şekilde değerlendiririm.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü işinizle ilgili konularda kendinizi ifade ederken, tereddüt ve korkuya kapılmadan hareket etmeniz için uyarıcı. İş arkadaşlarınızın etkisinde kalarak, bildiğiniz konularda bile yeterince iyi olmadığınız izlenimi yaratabilirsiniz, dikkatli davranın. Bugün yakın çevrenizde gerçekleşecek gergin durumlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın ve sadece işinizle ilgilenin. Eğer bunu yapamazsanız bir anda kavganın, gürültünün içinde kalabilir, yöneticiler ya da üstlerinize konuyla ilginiz olmadığını ifade edebilecek şansı bile yakalayamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, göz göre göre uyarılarınıza rağmen yapılan yanlış davranışları kabullenir bir tarzda hareket etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendimle baş başa kalmayı seçiyorum. Beni ilgilendirmeyen konulardan uzak duruyor, işime konsantre olarak tüm enerjimi bu yönde kullanıyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
KOÇ
koc-50.jpg

Göksel enerjiler bugün kendinize davranışlarınıza karşı son derece adil yaklaşımlarda bulunup kendinizi geliştirmeniz gereken alanları, net bir şekilde değerlendirip ele alacağınıza işaret etmekte. Bu adil yaklaşımınız sorunlu yönlerinizi geliştirebilmeniz için önemli bir fırsat sizler için ve siz bunu yapabilecek irade gücüne sahipsiniz. İşlerinizin sorumluluğunu daha fazla taşıyacak ve dürüst yaklaşımlarınızla çevrenizdeki insanların desteğini alarak rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise, karşı cinsle ilişkilerde heyecan verici gelişmeler sizi ürkütebilir. Duygularınızı kendi içinizde yaşamak yerine paylaşmayı tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendime adil davrandığımda kazanırım. Hiç kimse kusursuz değildir. Benim de olmadığım gibi geliştirmem gereken yönlerimi kabul ediyor. Sabır ve sevgiyle kendimi geliştiriyor daha iyiye, güzele ulaşıyorum.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Gökyüzü tamamlamanız gereken işleriniz varken yeni girişimlere girmeniz konusunda aceleci davranmamanız için uyarıyor sizleri. Var olanı tamamlamadan yeni bir olgu içine girmeniz, birçok riski beraberinde getirebileceği gibi hali hazırda devam eden ilişkilerinizin bozulmasına da neden olabilir. Hayat uzun soluklu bir maraton, nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte, sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek, hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise, beraberliğinizde gerçek anlamda aradığınız huzuru bulamadığınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

:uzgun::uzgun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar