1 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yüksek olacağına işaret etmekte. Bugün sadece sezgilerinizle ilerleyin ve iş hayatınızda önemli karar ve girişimlerinizi bugün gerçekleştirmek için çabalayın. Çalışma hayatınızda bir yıldız gibi parlayacak, yüzünüze kapanan kapıların ardına kadar açılması ile hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bugün iç dünyanıza yönelin ve duygularınızı ifade etmekten sakının. Yanlış anlaşılabilir, eşinizin haksız eleştirilerine maruz kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkı sözle kısıtlamıyor, yürekle özgürleştiriyorum. Anı yaşıyor, yenileniyor ve gelişiyorum. Anın tüm zenginliklerini yaşamımın her zerresine, aldığım her nefese yansıtan rabbime tüm benliğimle şükür ediyorum. Bana lütfedilen sayısız güzellikleri aşkla kabul ediyorum.

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Fıstık yeşili
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, hayata dair tüm fikir ve düşüncelerinizi cesurca ortaya koymanız ifade etmeniz için destekliyor sizleri. Ağzınızdan çıkan her söz insanların üzerinde sihirli etkiler yaratabilir ve size yaptığınız işe göre büyük bir çıkış sağlayabilir. Gün sizin gününüz, alın bu enerjiyi ardınızda cesaretle yürüyün. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı bir konu, kendi yakınları tarafından ortaya çıkabilir. Sakin olun ve anlamadan dinlemeden öfke ile tepki vermeyin.

Günün Olumlaması: Sabır benim ruhumun anahtarıdır. Sabırla geçtiğim her sınavın başarısına ulaşıyorum. Üretiyor, emek veriyor, bolluk, bereket ve zenginliğe erişiyorum.

Günün Rengi: Yavruağzı
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız; eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. Bu durum ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı, zinde, yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Ruhsal fiziksel enerjiniz oldukça yüksektir bugün. Bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmektir. Bir takım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün sevdiğiniz insanlarla bir araya gelebilir, onlarlar kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Kristali: Rodokrozit
aslan-50.jpg

ASLAN
Bugün yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz zam bugünlerde gelebilir ve yeni bir terfi alarak kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi Aslan’lar, bugün onları ilgilendiren konularda her zamankinden daha duyarlı olmalı ve iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar, aşk bugün hiç ummadığınız bir şekilde gönül kapınızı çalabilir.

Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime ve düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine, kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim, yeteneklerimi besleyen güçlendiren hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.

Günün Kristali: Labrodorit
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde kendi doğrularınız ve sezgilerinizle ilerlemelisiniz. İş hayatınızda popülaritenizin yükseleceği bir gün sizler için. Akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde çok ciddi kazanımlar elde edebilir, bulunduğunuz durumdan çok daha iyi şartlara kavuşacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitimleri devam eden ve yurt dışı ile bağlantılı işleri olan Başak’lar, yurt dışı ile ilgili sürpriz bağlantılar olabilir. Yaşam rotanız çok daha farklı bir yöne doğru yol alabilir. Biraz cesaret ve güven sizi çok önemli noktalara taşıyacak etkilere sahip.

Günün Olumlaması: Ey hayat, seni sil baştan yaşamayı seçiyorum. İçimdeki coşkunun verdiği güçle doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum. Seçimlerimi yüreğimin ve aklımın işaret ettiği doğrultuda yapıyor, kazanıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Rodokrozit
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almak için daha ne bekliyorsunuz!

Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa, sevgiyle yaşadıklarımı kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün arttırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Kristali: Yakut
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün, maddi konularda oldukça dikkatli davranarak yatırımlarınız adına beklemede kalmanız için uyarıyor sizleri. Daha iyi bir fırsatla karşılaşarak pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karar almak için beklemek zorunda olduğunuz bir konu sizin istediğiniz olumlu etkilerle gelişebilir ve hızlı kararlar alarak sorunlu bir ilişkiyi sonlandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor ve yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Kalsedon

yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü bugün iş ve özel yaşamınızda tartışmak için yer arayan tavır ve davranışları ile sizleri yoracak insanların enerjileri ile karşı karşıya kalabileceğinize işaret etmekte. Soğukkanlılığınızı koruyun ve herkese ayna olmayı deneyin. Yansımanızla kendilerini görsünler! İş hayatınızda finansal konularda oldukça şanslısınız, gelirlerinizde önemli bir artış söz konusu. İnançlarınız, emekleriniz sizi maddi-manevi zenginleştirecek. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu, tartışmak için yer arayan kişilere karşı savunmasız kalmmaanız olmalı.

Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sevgiyim, ben ışığım, ben merhametim. Özümle sözümün birliğinin demindeyim. Evreni seviyorum insanlığı, çocukları, doğayı sevdiğim gibi. Yaşamı ve kendimi seviyorum. Sevgi ile beslenen ruhumla doğan her günle dünü ardımda bırakıp anı aydınlığı, bereketi, şansı ve tüm güzellikleri ile yaşıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün son derece karışık duygular içinde olabileceğinize işaret etmekte. Akşama doğru ise kendi kendinizi sorgulayacak, var olan şartları değiştirmek için çözüm odaklı hareket edeceksiniz Önemli adımlar ilkler gerçekleştirebilirsiniz, yeter ki kendinize adil olun ve kendinize işkence etmekten vazgeçin. Özel yaşamınızda ise karmaşık duygular içinde olabilir, uzun zamandır birlikte olduğunuz insana karşı takındığınız kırıcı tutumun pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, sizler bugün aşkta çok şanslısınız.

Günün Olumlaması: Hatalarımı seviyorum, ruhumu eğitip geliştirmeme katkıda bulundukları için. Düşmanlarıma teşekkür ediyorum, özüme dönüp kendimi keşfedip yenilenmeme yardımcı oldukları, beni güçlendirdikleri savaşmayı ve kendimle barışmayı, sevgime daha da güçlü bir şekilde sahip çıkmam gerektiğini fark etmemi sağladıkları için. Rabbim sana teşekkür ediyorum, sağlıklı bir bedenle beni dünyaya gönderip nimetlerinle mükafatlandırdığın için.

Günün Kristali: Beril

kova-50.jpg

KOVA
Bugün iş hayatınızda cazip gelen kesin bir araştırma yapmadığınız işlere karşı temkinli davranın. Bir anlık heves sizi var olan şartlarınızdan çok daha zor bir duruma getirebilir. Hayat uzun soluklu bir maraton nefesinizi ve enerjinizi kısa sürede tüketmemeyi öğrenmelisiniz. Maddi konularda olumlu gelişmeler yaşamaya başlayacağınız bu süreçte sorumluluklarınızın hakkını yerine getirerek hareket ettiğinizde erteledikleriniz zaten karşınıza çıkacaktır. Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle ilgili başkalarından duyduğunuz her şeye inanıp ta tepki vermeyin. Üzerken üzülebilirsiniz…

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve doğru kararlar alabilmek için iç sesime kulak veriyor, yaşadıklarımı objektif olarak gözlemlemeyi seçiyorum. Haklılık peşine düşmeden, haksızlığı suçlamadan, suçlu olmayı hissederek hareket ediyor ve doğru olanı buluyorum.

Günün Kristali: Granat

balik-50.jpg

BALIK
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden, kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen ve seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü bugün sezgilerinizin olağanüstü yüksek olacağına işaret etmekte. Bugün sadece sezgilerinizle ilerleyin ve iş hayatınızda önemli karar ve girişimlerinizi bugün gerçekleştirmek için çabalayın. Çalışma hayatınızda bir yıldız gibi parlayacak, yüzünüze kapanan kapıların ardına kadar açılması ile hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bugün iç dünyanıza yönelin ve duygularınızı ifade etmekten sakının. Yanlış anlaşılabilir, eşinizin haksız eleştirilerine maruz kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkı sözle kısıtlamıyor, yürekle özgürleştiriyorum. Anı yaşıyor, yenileniyor ve gelişiyorum. Anın tüm zenginliklerini yaşamımın her zerresine, aldığım her nefese yansıtan rabbime tüm benliğimle şükür ediyorum. Bana lütfedilen sayısız güzellikleri aşkla kabul ediyorum.

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ

Günün Rengi: Fıstık yeşili:sirin::sirin:Şuan üzerimde fıstık yeşili hırkam var:))))

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.632
İKİZLER
Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız; eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir. Bu durum ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı, zinde, yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

KOÇ

Sağol balım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden, kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen ve seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Siz yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. Sizin en büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi.

Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

Teşekkürler canım:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar