1 Nisan Günlük Burç yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Kendinizi yeniden keşfettiğiniz özel ve keyifli bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz, neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi, iş verenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.

Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyor. Haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye, daha güzele taşımaya devam ediyor.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü yeteneklerinizin getireceği şansa işaret etmekte. Bir anda hiç tahmin etmediğinizin birinin desteği ile büyük bir şansla karşılaşabilir ve iş hayatınızda çığır açacak bir girişimin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Bu teklif karşısında ürkek davranmamalısınız. Cesur olun ve kendinize güvenin. Yeteneklerinizin fark edilmesi ile birlikte önlenemez bir yükseliş dönemi başlıyor sizler için. Disiplinli davranın, hiç kimsenin etkisinde kalmadan yüreğinizde kaygı ve korku oluşturmalarına fırsat vermeden hareket edin. Bu dönem ne kadar çok çalışırsanız o kadar başarılı olacak ve kariyerinizin en şanslı sürecini akıllıca değerlendirerek kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise adeta geri çekilip beklemeye başladınız. Siz uyarılarınızı, rahatsızlıklarınızı ifade ettiniz ve her şeyden önemlisi beraberliğiniz için emek verdiniz. Sıra birlikte olduğunuz insanda.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Akik

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün sizler için oldukça tempolu, iletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızdaki görüşmeler, birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işler yüzünden zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapar yapmanız zamanı akıllıca değerlendirirseniz, gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi, birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları, karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak, özel hayatın yaşama bakış açınızı nasıl olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.

Günün Olumlaması: Aşk, yaşamımın her köşesinde hükmünü kararlılıkla sürüyor şimdi. Fark edemediğim kadar farkındayım aşkın gücünün ve bana kattığı güzelliklerin. Dürüstlüğün, saflığın ve masumiyetin, aşkla dolu dolu yaşandığı her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Beril

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, kıskançlıkları ile size zarar verecek ya da vermek için elinden geleni yapmaya çalışacak kişilere karşı dikkatli davranmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bugün doğuştan gelen sezgilerinizin rehberliğine güvenin, böylelikle etrafınızda dönen entrikaların farkına vararak gardınızı alabilirsiniz. Bu tarz kişilerin başarılı olmasına izin vermeyebilirsiniz. Artık çevrenizde temizlik yapma zamanı geldi çattı. Sizler arkadaşlığa, dostluğa çok önem veren kişilersiniz. Dostla düşmanı ayırt ederek kararlar almalısınız. İş hayatınızda ise kendinizi gösterme zamanı, sessiz kalıp bir kenara çekilmeden, gür bir sesle yaptıklarınızla ben buradayım mesajını vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtına öncesi yaşanan sessizlik sizleri bir hayli tedirgin edebilir.

Günün Olumlaması: Korkularımdan sıyrılmış olmanın huzuru ile güçlenen ruhumun bana verdiği mesajı büyük bir duyarlılıkla dinliyor, anlıyor ve bilerek akıllıca kararlar alıp uyguluyorum. Yaşamımın her yönünde yenilikler gerçekleşiyor ve ben akışa sevgiyle ayak uyduruyorum.

Günün Kristali: Malahit

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz ön planda. Tüm gözler üzerinizde olacak, bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta. Fakat bu durum iş hayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir. Moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok. Siz bu tarz şeylere takılıp kalmadan işinizle ilgili kararlı olmalı ve yapmanız gereken işleri planlayarak sizi her halinizle seven, başarılı olmanız için sizleri destekleyen gerçek dostlarınız önerilerine kulak vermelisiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın maddi konulardaki ısrarcı tavırları, sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Ruhum, cildim, bedenim doğan her günle yenileniyor. Her sabah daha genç ve dinamik hissediyor, sağlıkla aldığım her bir nefes için şükrediyorum. Ben her bakımdan zengin bir insanım; sağlık, aşk ve maddiyat… Bolluk ve bereket bir çığ gibi artarak bana doğru dolu dolu geliyor ve yaşamımı kuşatıyor.

Günün Kristali: Rubellit

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, geçmişte yaşadığınız olumsuz konuları zihninizde uyandırarak kendinize haksızlık yapmamanız konusunda uyarıyor sizleri. Geçmişin izlerini bir kalemde silip atabilmek oldukça güçtür. Fakat sizlere tavsiyem geçmişi kurcalamamak ve kapanan yaralarınızı tekrar kanatmamak olmalıdır. İş hayatınızda önemli bir teklif, fırsat ya da beklediğiniz haber bugün gelebilir. Heyecanınızın ve bu keyifli gelişmelerin tadını çıkarın. Kariyer hayatınızda hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir süreçtesiniz. Yakın çevrenizde bulunan bazı insanların haksız eleştirilerine maruz kalabilir ve seçimlerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Bırakın kim ne derse desin siz aklınızı ve mantığınızı kullanarak hareket edin. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Başak’lar, yeni bir birlikteliğe adım atmak üzereyseniz karşınızdaki insanı biraz daha yakından tanımaya çalışın.

Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa, sevgiyle yaşadıklarımı kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün arttırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Kristali: Kedigözü

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün yaşamınızdaki gölgeli günlerin yerini, son derece parlak ve şanslı bir döneme bırakmakta. İş ve özel yaşamınızdaki her şeyin netlik kazanması ile birlikte daha sağlıklı kararlar alarak uygulama fırsatını yakalayacaksınız. Çözümsüz kaldığınız, tıkanıp kalan ve bir türlü ilerleme kaydedilemeyen konularda gerçek dostlardan gelecek güçlü desteklerle rahatlayacaksınız. Bu dönemde size düşen, bu olumlu etkilerin getirdiği şansları akıllıca ve çok çalışarak değerlendirmek olmalı. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlu bir ilişkinin sonlanması ve huzura kavuşmanız olabileceği gibi yaşamınızı tamamlayacak bir hayat arkadaşı ile yeni bir ilişkiye adım atmanız da olabilir.

Günün Olumlaması: Güneş tüm sıcaklığı ve parlaklığı ile yaşamımı aydınlatırken ben de karanlıklarımdan, esaretimden kurtulmuş olmanın şükrünü yaşıyorum. Yaşam planımı yeniden değerlendiriyor, beni ben yapan değerlerimi olgunluklarımla zenginleştirerek en yüce hayrıma kararlar alıyor ve başarı ile uyguluyorum.

Günün Kristali: Peridot

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda karşılaşacağınız insanlar üzerinde bırakacağınız ilk izlenimin sizler için olumlu getirileri olabileceğine işaret etmekte. Günün yoğunluğundan kaynaklanan yorgunluk ve gerginliklerinizi çevrenizdeki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Bugün işinizle ilgili alacağınız ve sunacağınız tekliflerde acele kararlar almamalı, var olan işlerinizi tamamlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler, eskiye duyduğunuz özlem ve şu anki yaşadıklarınız sizi duygusal bir ruh haline sokabilir. Siz ne kadar anlatmaya çalışırsanız çalışın, birlikte olduğunuz insanın söylediklerinizi yok sayarak hareket etmesi sizleri incitebilir ve ilişkiniz ile ilgili ciddi kararlar almaya yönelebilirsiniz. Bekar Akrep’ler aşk, aşk, aşk… Yeni bir ilişki yeni heyecanlar ve doğru insanla karşılaşmanız an meselesi.

Günün Olumlaması: Evren engin bir deniz ve ben ise bu denizde yol alan bir kaptanım. Yaşamımı huzurlu, sağlıklı, mutlu ve aşk dolu sürdürebilmek için rotamı bu amaca giden yola çeviriyorum. İnançlarımdan aldığım güçle hızla ilerliyor, olumlu sonuçlara ulaşarak başarıdan başarıya koşuyorum.

Günün Kristali: Portakal Zirkon

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün hemen her konuda isteklerinize ulaşmanız için destekliyor sizleri. Görüşmelerinizde olumlu sonuçlar alabilir, düşünce ve projelerinizi başarı ile uygulamaya koyabilirsiniz. İşiniz gereği bir takım mecburi değişiklikler ya da ek görevler söz konusu olabilir. Bu durum sizi ruhsal anlamda biraz yorsa da kariyer yaşamınızın yeniden olumlu değişikliklerle şekillendiği keyifli bir dönemdesiniz. Sisteminizi belirleyin ve akışa ayak uydurun. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, çalışma arkadaşlarınızın sizi iş hayatınızda yaşanan değişimlere karşı kışkırtır tarzda yaklaşımları olmalıdır. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir iş arkadaşlığınız aşka dönüşebilir. Yine bu dönemde dikkat edilmesi gereken bir diğer konu ise aşk hayatınızda evli insanların ilgisi ile karşılaşmanız. Bir anlık gelip geçici heveslerle yanlış ilişkilerin içinde olmamaya dikkat etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki en saf ve masum duygularımın, ruhuma yansıyan gökkuşağı gibi büyüleyici renklerinin ve mucizevi yansımalarının yaşamımı aydınlattığı çok değerli anlardayım. İstek ve dileklerime kolaylıkla ulaşıyor, şansım için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Kristali: Sarı kehribar

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü beraberliği devam eden Oğlak’lara, eş ya da sevgilinize karşı daha duyarlı, anlayışlı ve hak ettiği ilgiyi göstererek hareket etmeniz yönünde uyarılarda bulunuyor. İş yoğunluğunuz, yaşam şartları ona gerektiğinden daha az ilgi göstermenize neden olmuş olabilir. Fakat gerekçeniz ne olursa olsun fırsat yaratmalısınız. Birlikte zaman geçirmek için romantik, ikinizin de keyif alacağı aktiviteler yaratmalısınız. Onun sizin ilgi ve sevginize ihtiyacı olduğunu unutmamalısınız. Yaşadığınız sorunları onunla paylaşın, görüş ve önerilerine açık olduğunuzu ifade edin. İş hayatınızda ise şanslı bir gündesiniz, maddi olarak güzel gelişmeler yaşanabilir. Nakit akışınızdaki sürekliliği akıllıca değerlendirmeli, varsa borçlarınızı kapatarak birikim yapmaya bakmalısınız. Bugün kaslarınızla ilgili ufak tefek ağrılarınızı önemseyin, ilerleyen günlerle ciddi rahatsızlıklara dönüşmeden müdahale etmeniz faydalı olacaktır.

Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.

Günün Kristali: Septerian

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün son derece neşeli, keyifli bir ruh halinde olacağınızı müjdelemekte. Bu haliniz işinizle ilgili konularda daha sağlıklı ve net kararlar almanıza yardımcı olacak, insanlarla iletişimdeki başarınız hayranlık uyandıracak. Zorlandığınız konularda, ilahi bir yardım almışçasına işlerinizi kolaylıkla hallederek maddi konularda rahat bir nefes alacaksınız. Kendi işinin sahibi Kova’lar, yatırım yapmayı düşünüyorsanız araştırmalar yapmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Yatırımlarınızı gerçekleştirirken dikkat etmeniz gereken en önemli konu ayrıntılar. Ayrıntılara çok önem vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi Kova’lar, iletişime önem verdiğiniz sürece çocuğunuzla aşamayacağınız hiçbir engel yok. Biraz anlayış ve sevginin mucizevi etkilerini deneyimleyebilirsiniz. Aşk hayatınıza gelince, yüreğinizin sizi götürdüğü yere gitmemek için direnmekten vazgeçin.

Günün Olumlaması: Aradığım her şeyin kendimde olduğunun farkına vardığım ana şükürler olsun. Benlik duygusundan çıkıp, bütünün parçası olmaya ulaşabilmiş olmanın huzuruyla şimdi her zamanki değerlendirmelerimden daha bilinçli, uyumlu değerlendirmelerde bulunuyor. Sahip olduğum tüm yetenek ve becerilerimi bütünün hayrına, en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Kehribar

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınıza karşı kırıcı tavırlar içinde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Uykusuzluk, iş telaşı sizi gergin bir ruh haline sokabilir. Sabah saatlerinde yaşanan gecikmeler, iptaller yerini günün ilerleyen saatlerinde olumlu gelişmelere bırakacaktır. Sakin olun ve sonradan pişman olacağınız davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda oldukça şanlısınız. Bu olumlu etkiyi şans oyunlarında da değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız oldukça karışık olabilir. Bir arkadaşınızın birlikte olduğu insanın yakın ilgisi aklınızı karıştırabilir ve kendinizi duvarlar arasında hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Ani kararlar, yanlış bir ilişkide olmanıza sebep olabilir. Mantıklı davranmayı elden bırakmamalı ve size yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi, değer verdiğiniz insanlara yapmamalısınız.

Günün Olumlaması: İnançlarım, yaşanmışlıklarım her geçen gün doğrularımı bulmama yardımcı olup yaşamdaki yönümü tayin etmeme mucizevi bir destek vermekte. Mucizelere inandıkça şahit oluyor ve değişim enerjini sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Carnelian

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınıza karşı kırıcı tavırlar içinde bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Uykusuzluk, iş telaşı sizi gergin bir ruh haline sokabilir. Sabah saatlerinde yaşanan gecikmeler, iptaller yerini günün ilerleyen saatlerinde olumlu gelişmelere bırakacaktır. Sakin olun ve sonradan pişman olacağınız davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda oldukça şanlısınız. Bu olumlu etkiyi şans oyunlarında da değerlendirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız oldukça karışık olabilir. Bir arkadaşınızın birlikte olduğu insanın yakın ilgisi aklınızı karıştırabilir ve kendinizi duvarlar arasında hapsolmuş gibi hissedebilirsiniz. Ani kararlar, yanlış bir ilişkide olmanıza sebep olabilir. Mantıklı davranmayı elden bırakmamalı ve size yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi, değer verdiğiniz insanlara yapmamalısınız.

Günün Olumlaması: İnançlarım, yaşanmışlıklarım her geçen gün doğrularımı bulmama yardımcı olup yaşamdaki yönümü tayin etmeme mucizevi bir destek vermekte. Mucizelere inandıkça şahit oluyor ve değişim enerjini sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Carnelian
:huhuu::huhuu::huhuu:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
Bugün sizler için oldukça tempolu, iletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızdaki görüşmeler, birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işler yüzünden zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapar yapmanız zamanı akıllıca değerlendirirseniz, gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise karşı cinsin yoğun ilgisi, birlikte olduğunuz insanın alakası sizleri memnun edecek. Özellikle yeni bir ilişkinin içinde olan İkizler burçları, karşılıklı sevgi ve anlayışın tadına vararak, özel hayatın yaşama bakış açınızı nasıl olumlu yönde değiştirebildiğinin farkına varacaksınız.

Günün Olumlaması: Aşk, yaşamımın her köşesinde hükmünü kararlılıkla sürüyor şimdi. Fark edemediğim kadar farkındayım aşkın gücünün ve bana kattığı güzelliklerin. Dürüstlüğün, saflığın ve masumiyetin, aşkla dolu dolu yaşandığı her güne şükürler olsun.

Günün Kristali: Beril

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ
Kendinizi yeniden keşfettiğiniz özel ve keyifli bir gündesiniz. Kendinize olan güveniniz, neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi, iş verenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.

Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyor. Haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye, daha güzele taşımaya devam ediyor.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

:dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar