1 Nisan şakası yapar mısınız?

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
lisedeyken bi erkek arkadaşım vardı onunla 1 nisanda arkadaşlara ayrıldık dedik onlar bizi barıştırmaya çalışıyo filan çok komikti o gün ama akşam bize özellikle kankam çok kızdı şaka deyince ama sonraki 1 nisanda gerçekten ayrıldık o da ayrı bi tesadüf mü diyelim ne diyelim bilmem:)))) ondan sonra hiç şaka yapmam:)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Ay bak beni Lise yıllarıma götürdün..
Arkadaşlarımız osuruk gazı almışlardı,bir tane hocamız vardı ama adam tam kafa yani:D
Adam içeri girer girmez gazı patlattılar ayyy o ne pis kokuydu öyle:dislek:
Tüm sınıfı boşaltmışlarıd,bazı arkadaşlarım gazdan neredeyse zehirleneceklerdi:kptmya:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
bana yapilan unutulmaz 1nisan sakasi esimdendi:utandim:
3.ayin 31 nde dügünümüz oldu
ve bir nisanda evimize gelmistik gece:utandim:

onun disinda 2yil üst üstüne hamile kalana kadar kayinpederimi isletmistim 1nisanda hamileyim diye
bana okadar cok düskün ve seviyoki
bebis geliyo diye
herkeze müjdelemisti yazik
öyle bir oldu ki
tuananin ultrason resmini görene kadar inanmamisti hamileligimin ciddiyetine :kptmya:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
yaparımmmmmmmmmmmmmmmm hemde çok severim şakalaşmayıda özellikle nisan birde özel şakalarım olur incim bende hamileyim şakasını çok yapmıştım ve ikizlerime hamile kaldığımda kimseyi inandıramadım hamiş olduğuma ama en artık komikmi diyim yoksa korkunçmu siz karar verin nisan birde geçen sene sabah eşimi uğurladıktan sonra doğru ayna karşısına geçtim çünkü biliyodum karşı komşum herzamanki gibi saba kahvesine çağıracaktı beni yüzüme öyle bi makyaj yaptım gören neyse arkadaşım kapıyı çaldı ve ben kapı aralığından konuşuyorum oda bana ne oldu niye benle öyle konuşuyosun diyip kapıyı ileri doğru iktirdi ve yüzümü görünce sana kim yaptı bunu diye çığlığı bastı ben de akşam eşimle kavga ettik ve oda beni dövdü nasıl komşusun akşam hiçmi ses duyupta gelip kurtaramadın beni demiştim kadıncaz bana nasıl üzüldü canımyaaaa biraz sonra yanından kalktım ve yüzümü temizleyip öyle oturdum bu hala eşime kızıyo ama nasıl kızmak görmeliydiniz bi ara yüzüme baktı nasıl bukadar çabuk yüzün iyileşti hülya naptın fondotenmi sürdün diyince ben artık koptum hala anlamamıştı nisan bir şakası olduğuna şimdi laz desem essem beni halledicek yok iyisimi demiyim dimi kızlarr:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

melek25

Daimi Üye
Tepki
1.542
yaparımmmmmmmmmmmmmmmm hemde çok severim şakalaşmayıda özellikle nisan birde özel şakalarım olur incim bende hamileyim şakasını çok yapmıştım ve ikizlerime hamile kaldığımda kimseyi inandıramadım hamiş olduğuma ama en artık komikmi diyim yoksa korkunçmu siz karar verin nisan birde geçen sene sabah eşimi uğurladıktan sonra doğru ayna karşısına geçtim çünkü biliyodum karşı komşum herzamanki gibi saba kahvesine çağıracaktı beni yüzüme öyle bi makyaj yaptım gören neyse arkadaşım kapıyı çaldı ve ben kapı aralığından konuşuyorum oda bana ne oldu niye benle öyle konuşuyosun diyip kapıyı ileri doğru iktirdi ve yüzümü görünce sana kim yaptı bunu diye çığlığı bastı ben de akşam eşimle kavga ettik ve oda beni dövdü nasıl komşusun akşam hiçmi ses duyupta gelip kurtaramadın beni demiştim kadıncaz bana nasıl üzüldü canımyaaaa biraz sonra yanından kalktım ve yüzümü temizleyip öyle oturdum bu hala eşime kızıyo ama nasıl kızmak görmeliydiniz bi ara yüzüme baktı nasıl bukadar çabuk yüzün iyileşti hülya naptın fondotenmi sürdün diyince ben artık koptum hala anlamamıştı nisan bir şakası olduğuna şimdi laz desem essem beni halledicek yok iyisimi demiyim dimi kızlarr:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Allah iyiliğini versin kadını korkutmuşsun :kptmya: :kptmya:

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Süpermiş sıla :kptmya::kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar