1 Yaşındaki Bebek Hamile..

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
Hamile bebek!

bebek29118icff9.jpg

Suudi Arabistan’daki karnı şişen bir yaşındaki kız bebek dünyayı şoke etti.

Suudi Arabistan’da karnı şişen bir yaşındaki kız bebeğin, ikiz kardeşini karnında taşıdığı ortaya çıktı.

Dünyayı şoke etti
Suudi Arabistan’da tıp dünyasını hayretler içinde bırakan bir olay yaşandı. Geçen yıl dünyaya gelen bir bebeğin karnı günden güne şişmeye başladı. Buna bir anlam veremeyen bebeğin ailesi doktora gitmeye karar verdi. Hastanede yapılan kontroller bebeğin anne ve babasını şoka soktu. Henüz bir yaşında olan bebek ikizini karnında taşıyordu. Aslında annesi ikiz bebeğe hamile kalmıştı. Ancak embriyolardan biri diğer bebeğin rahminde gelişmeye başladı.

Hayatı tehlikede Dünya medyasında büyük yankı bulan olay tartışmaları da beraberinde getirdi. Arap basını bebeğin karnındaki ceninin operasyonla alınmasının cinayet olacağını yazıyor. Doktorlar ise cenin alınmadığı takdirde bebeğin öleceğine dikkat çekiyor.

Tıp dünyası çok ender rastlanan bu olayın 500 bin doğumda bir görüldüğü dile getirdi. 2006 yılında da 36 yaşındaki bir kadının doğurduğu bebeğin karnından saçları ve tırnakları dahi uzamış ölü bir cenin çıkmıştı.

yeşil

Daimi Üye
Tepki
903
allahım yarabbım kıyamet alametlerımı bunlar şaşırdım cnm emeyıne sağlık

peri_kizi

Daimi Üye
Tepki
292
ayyyy cok fenaaaa yaaaaaaa.....
hakikaten kiyamet alametleri bunlar arkadaslar...
cok urkutucu birsey buuu ...

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Yuhhartıkk Bu Haber Dorumu Yyaaaa.inanamıyorum..bunca Yıldır Saglık Sektöründeyim Görmedim Duymadımm...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar