KOÇ
10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek olan Güneş tutulması sizleri finansal konularda temkinli olmanız için uyarıyor. Geçmişte takip edilmemiş ödemeler gün yüzüne çıkabilir, birikmiş bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz. Fakat bu tutulmanın etkisi ile silkinip kendinize geleceksiniz ve kazanma azminiz yükselecek. İşinize dört elle sarılmanız gereken bir süreç. Yüksek enerjinizi yapıcı yönde kullanırsanız siz kazanırsınız. Özel yaşamınızda ise eşinizle ciddi tartışmalar yaşayabilir, günlerce devam edecek stresli durumlarla karşılaşabilirsiniz. Elinizden geldiği kadar sakin olmaya çalışarak hareket edin.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Akik
BOĞA
Haftanın en dikkat çekici enerjisi 10 Mayısta burcunuzda yaşanacak Güneş tutulması ve ilişkileriniz. 25 Nisandan beri ilişkileri temsil eden horoskoplarınızdaki 7. evde gerçekleşen tutulmaların etkisi ilişkilerinizi etkilemeye devam ediyor. Evli Boğalar için zorlu zamanlar Eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir, onun haksız eleştirileri ve kendini haklı görerek sizin söylediklerinizi dikkate almayan davranışları ile karşılaşabilirsiniz. Siz ne kadar yapıcı davransanız da eşinizin öfkeli davranışları nasıl davranmanız gerektiğini bilememenize ve yıpranmanıza neden olabilir. Eş ya da sevgilinizin sizden sakladığı birtakım olaylar da yine bu süreçte gün yüzüne çıkabilir, eşinize olan güveniniz sarsılabilir. Sakin ve sabırlı davranın. 10 Mayısta burcunuzda gerçekleşecek Güneş tutulması belirsizlikleri ve kaosu netleştirecek, siz gelişmeler doğrultusunda daha net kararlar alacak ve bu kararları başarı ile uygulayacaksınız.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
İKİZLER
10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, iş ve eğitim hayatınızda olumlu gelişmeleri getirecek sizlere. Finansal anlamda rahatlamalar ve işlerin yoluna girmesi ile rahat bir nefes alıp gideceğiniz yönü netleştirebileceksiniz. Yine bu dönemde terfi, zam ya da yeni bir işe başlangıç da söz konusu olabilir. Kendi iç dünyanıza yöneleceğiniz, başkalarının dayatma ve baskılarından iç huzura kavuşacağınız keyifli zamanlar Tadını çıkarın ve yapmak istediklerinizi hayata geçirmek için harekete geçin. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken en önemli konu, acelecilik ve birlikte iş yaptığınız insanlarla gireceğiniz sözlü tartışmalar olmalı.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan sevgiyle, kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Oniks
YENGEÇ
10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile yaşamınızda olumlu etkiler daha da fazla hareketlenmeye başlıyor. Fakat sizin tutumunuz ve hayata karşı duruşunuz bu olumlu etkileri yeterince iyi değerlendirip değerlendiremeyeceğinizi de belirleyecek, bunun bilinci ile hareket edin. İş ve eğitim hayatınızda uğramış olduğunuz haksızlıklar ve zorluklar yerini olumlu gelişmelere bırakıyor, ön plana çıkarak hakkınız olanı almaya başlıyorsunuz. Cesaret, bilgi ve deneyim gökyüzünün şifresidir sizler için
Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için sağlığımın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Turkuaz
ASLAN
İş hayatınızın fazlası ile önem kazanacağı, sorumluluk ve çalışma temponuzun artacağı bir dönem karşılıyor sizleri. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması kariyerinizi temsil eden konularda etkili olacak ve geçmişte ektiğiniz tohumların meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili girişimlerinizi ve yatırımlarınızı bu dönemde gerçekleştirebilir, kısa sürede olumlu sonuçlar elde ederek maddi manevi güzel gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Aslanlar, bu süreçte disiplinli çalışırsanız öğrenim hayatınızda çığır aşabilirsiniz. Gökyüzünün sizler için şifresi: Disiplin. Yaşamınızın her alanında göstereceğiniz disiplin ve tutarlılık sizleri isteklerinize ulaşmada başarılı kılacak. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızdan gelecek zararlara karşı dikkatli olmanız gereken bir hafta. Kiminle, nerede, ne konuştuğunuza çok dikkat edin.
Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli. Şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim. İyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
BAŞAK
Seçimlerinizi iyi belirleyebilirsiniz yaşamınızın olumsuz giden yanlarında yaşanacak hızlı iyileşmeler ve yeni başlangıçlar bu dönemin sizleri hediyesidir. 10 Mayısta gerçekleşecek Boğa burcundaki Güneş tutulması yaşama bakış açınızda köklü bir değişim yaşatabilir sizlere. İş değişikliğine gidebilir, daha önce yapmadığınız bir işe yatırım yapabilir ve kazançlı çıkabilirsiniz. Kendinizle yüzleşmiş olmanın olumlu yansıması olacaktır bu etkiler. Maddi konularda ortaklıkları olan Başaklar, yeni fırsatlar ve yeni imkanlar bulabilirler. Kontrolü karşı tarafa bırakmadan istek ve taleplerinizi ifade ederseniz sürekli gelir elde edeceğiniz imkanlara kavuşabilirsiniz. Korkularınız dünde kalsın, siz bugüne cesaretle ilerleyin. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizle seyahatler söz konusu olabilir.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor, onları sevgimle koruyor ve onlara sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Bal Akik
TERAZİ
10 Mayısta gerçekleşecek Güneş tutulması bu konularla ilgilenmeniz için size sunulmuş harika bir fırsattır. Ödeme zorluğu çektiğiniz bir kredi, SSK ya da verginiz varsa yeniden yapılandırabilir, dostlarınız aracılığı ile yeni finansal kaynaklar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan belirsizlikler sizleri yordu. Yaşanan Güneş tutulmasının etkisi ile her şey netleşiyor, siz yeter ki karamsarlığı ve kaygılarınızı geri plana atın, gelen şansı iyi değerlendirin. Eğitim hayatı devam eden Teraziler, imkansızlıklar yüzünden yaşadığınız sıkıntılar sizden yaşça büyük insanların sağlayacağı olumlu imkanlarla sona eriyor. İnanın, çalışın ve kazanın. Özel yaşamınızda ise evli Teraziler, eşinizin ailesinden kaynaklanan problemleri büyütmeden hareket ederseniz sonuçlar yıkıcı olmaz ama aksi yönde tartışmalara duygusal yaklaşımlarla karşılık verirseniz istenmeyen bitişler söz konusu olabilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor, söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor, sağlıklı kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce ve en değerli hali ile sahipleniyor; şansıma şans, kısmetime kısmet katıyor, şükürle harmanlıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
AKREP
10 Mayısta karşıt burcunuz Boğada yaşanacak Güneş tutulması sizler için yeni ve yüksek enerjileri getirmekte. Bu tutulma ilişkilerinizi, evliliğinizi ve bu konularda yaşanacak olumlu ya da olumsuz etkileri harekete geçirecek. Sorunlu bir evliliğin içindeyseniz bu tutulma ile birlikte sorunlar içinden çıkılmaz bir hal alabilir. Eş ya da sevgilinizin bencillikleri ve sizin yaptığınız fedakarlıkları yok sayarak hareket etmesi, ipleri kopma noktasına taşıyabilir. Engel olmamalı akışa ayak uydurmalısınız. Ne bitirmek için ilk adımı atan taraf siz olun ne de devam etmek için eşinizden fazla mücadele edin. Hayatın akışına ve eşinizin tutumuna göre hareket etmek doğru olacaktır. Yine bu dönemde ayrıldığınız ve özlem duyduğunuz bir ilişki yeniden gündeminize gelebilir. Geçmişte yaptığınız davranışların olgunluğu ile aşka şans verin ki aşk size geri gelsin. Aşkı sadece yüreğinizde değil, başınızın üstünde de taşımayı bilmelisiniz ki sizi hiç bırakmasın.
Günün Olumlaması: Ben Leylayım, ben Mecnunum, ben Yunusum, ben sabrım, ben aşkım, ben rüzgarım, ben suyum, ben hayatım Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım; esip geçiyor, yenileniyorum. Hayatı tüm coşkusu, heyecanı, sevdası, şansı, bolluğu ile doya doya yaşıyor ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
YAY
Gökyüzünün sizler için şifresi: Kendine değer ver ve kendini sev. Sizi üzen, yoran, kıran, zorlayan enerjilerle baş edebileceğiniz, radikal kararlar alıp başarı ile uygulayabileceğiniz özel bir dönem. 10 Mayısta gerçekleşecek Boğa burcudaki Güneş tutulması sizi adeta yeniden yapılandıracak güçlü etkilere sahip. Pek çok olumsuz alışkanlığınızı, arkadaşlığınızı, ilişkilerinizi yeniden yapılandıracak, kendi hayatınızın patronluğunu üstlenerek doğru seçimlerin getirdiği avantajları deneyimleyeceksiniz. Yemek yeme alışkanlığınızdan iş hayatınızdaki tutumunuza kadar pek çok konuda tavrınız ve duruşunuz olumlu yönde değişecek. İş hayatınızda finansal anlamda verdiğiniz mücadelenin hakkını alacaksınız. Yatırımlar ve yeni projeler bu sürecin getirileri arasında. Sezgilerinize güvenin ve kararlarınızı bu doğrultuda alarak ilerleyin. Eğitim hayatı devam eden Yaylar, istediğiniz başarıyı elde edecek ve eğitim hayatınızın en keyifli sürecini geçireceksiniz. Evli Yaylar, sizler de eşinizden kaynaklanan problemlerin, sağlıkla ilgili konuların iyi yönde ilerlemesi ile rahatlayacaksınız.
Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
OĞLAK
Yaşamınızın önemli virajlarını alacağınız, dikkatli olmanız ve seçimlerinizi ben merkezli yapmamanız gereken bir dönemdesiniz. 10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, işinizle ilgili yeni arayışlar içine girmenize ve anlık heveslerle hareket etmenize sebep olabilir. Cazip görünen fırsatlar bir arkadaşınızdan gelecek ortaklık teklifini tam da istediğiniz şey olarak düşünmenize sebep olabilir. Kısa vadede rahatlamaların rehaveti ile ilerleyen günlerde büyük bir hayal kırıklığı ve biten bir arkadaşlık ilişkisinin üzüntüsü ile tamamlayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem çalışma arkadaşınız ya da ortağınızla gizli bir ilişki, duygusal bir yakınlaşmanın getireceği sansasyonel etkilere de sebep olabilir. Her bakımdan dikkatli olmalı ve anlık kararların esiri olmadan hareket etmelisiniz. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlaklar, eşinize karşı tutumunuz fazlası ile önem taşımakta Kendinize adil davranmaz, yaptıklarınızı sürekli doğru bulur ve sizi gerçekten seven ve size değer veren insanların uyarılarını dikkate almazsanız sonuçlarına katlanan da yine siz olursunuz.
Günün Olumlaması: Gerçeği görüyor, biliyor ve kabul ediyorum. İçimden geldiği gibi davranıyor, özüme sahip çıkıyorum. Sevdiklerime değer verdikçe değer görüyor, başarıdan başarıya koşuyorum. İstediklerimi alın terim, emeğim ve azmimle elde ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
KOVA
10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması, iş ve aile hayatınız arasında dengeyi kurmakta zorlanabileceğinize ve mecburiyetlerden dolayı beklenmedik harcamalarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Aile bireyleri ile ortak değerlerde buluşamaz ve fikir ayrılıkları yaşarsanız finansal anlamda zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu süre içinde dengeleri korumaya çalışmalı ve geçmişte yaşadığınız sıkıntıların tekrar etmemesi yönünde çabalamalısınız. İş hayatınızda şansızın yükseldiği, yaptığınız işte dikkat çekerek yeni teklifler alabileceğiniz zamanlardasınız. Zamanı iyi değerlendirir ve planlı hareket ederseniz aynı anda iki iş ya da proje ile ilgilenebilir, bu sayede uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir yatırımı kısa süre içinde gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gecenin ve gündüzün bereketi, yağmur gibi yağar yaşamıma. Şükürle kabul eder, her anımı aşkla yaşayarak zenginleştiririm. Daha çok çalışır, daha çok kazanır, yaşamımın akışı ile uyum içinde olmanın nimetlerini kazanırım.
Günün Kristali: Carnelian
BALIK
10 Mayısta Boğa burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile gerek aile, gerek sosyal yaşamınızdaki ilişkileriniz ve ilişkilerinizde sizin yaklaşımlarınız önem kazanmakta. Susup sabırlı davrandığınız fakat sürekli haksızlığa uğradığınız konularda sesinizi yükseltin ve cesur davranın. Yeteneklerinizi ortaya koymak için hızlı hareket etmelisiniz. İdeallerinizi ve yaratıcı yönlerinizi ortaya koyun. Eleştirilmeyi, reddedilmeyi bir yana bırakın ve kendiniz olun. Olduğunuz gibi davranın. Göreceksiniz ki her şey olumlu yönde değişmeye başlayacak. Yine bu dönemde siz yeni bir ilişkinin arifesindeyseniz; beklentilerinizi, arzularınızı, duygularınızı ifade edin ve birlikte olduğunuz insandan da cesur davranmasını isteyin. Dürüst ve kendinizi doğru söz ve tavırlarla ortaya koyabilmiş olmanın mükâfatı aksın gelsin yaşamınıza. Sahip olduğunuz gücün farkına varmalı ve ortaya koymalısınız artık.
Günün Olumlaması: Yaşamın güzelliklerini görmeye niyet ediyorum. Sahip olduğum sağlığım, yeteneklerim, şanslarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Aşkla çağırdığım tüm dileklerime kavuşuyor; gelen her günle şansa, aşka, paraya, başarıya kolaylıkla ulaşabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Hematit