KOÇ
Gökyüzü kuvvetli etkileriyle adeta koruyor ve güçlendiriyor sizleri. Arkanızdan dönen dolapların ve size zarar vermek isteyen kişilerin planlarının ters tepeceği ve bıçağın keskin tarafının onlara yöneleceği bir gündesiniz. Bilmelisiniz ki bugün kim sizin için iyi niyetli düşünceler içinde değilse bunun karşılığını ilahi sistem ona fazlasıyla verecektir. Siz gönlünüzü ferah tutun ve sahip olduğunuz güzellikler için ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varın. Maddi konularda güzel gelişmelerle moral bulacaksınız. Özel yaşamınızda ise sabırlı olun, eş ya da sevgilinizin size karşı dürüst davranması için ona bir şans verin.
Günün Olumlaması: Mavinin hakim olduğu, gürül gürül akan bir şelalenin altında huzurla, inançla yıkanıyor, arınıyorum yaşamın ruh ve bedenime getirdiği tüm ağırlıklardan. Hafifliyor, bir bebek kadar saf ve masum olmanın huzuru yaşıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Turmalin
BOĞA
Gökyüzü bugün iş arkadaşlarınıza karşı tutumunuzun oldukça önem taşıdığı konusunda sizleri uyarıyor. Durup dururken alınganlıklar ve agresif tavırlar sergileyerek onları kıracak davranışlarda bulunabilirsiniz. Kontrollü olmanızda fayda var. İşlerinizin planladığınız hızda gitmemesi sizleri gergin bir ruh hali içine soksa da öfkenizi sizi önemseyen insanlardan çıkarmamayı öğrenmelisiniz. Bugün maddi konularda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Yeter ki olumsuz düşüncelerinizden bir an önce uzaklaşın ve işinize her zamankinden daha fazla önem gösterin. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olan Boğa’lar, eş ya da sevgilinize daha fazla vakit ayırmalı ve onun da ilgisini çeken aktiviteler hazırlayarak ilişkinizi canlandırmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün kendimi çok daha sağlıklı, güvende ve güçlü hissediyorum. Yaşamımdaki tüm olumsuzlukları sevgiyle evrene iade ediyorum. Yenilenen ruhumun getirdiği tüm olumlu enerjileri, yüksek bilincimle birleştirerek doğru adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: İnci
İKİZLER
Gökyüzü, aşk hayatınızdaki olumlu gelişmelerle ruhunuzun ve yüreğinizin ışıldayacağını müjdeliyor sizlere. Bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan İkizler burçları evliliğinizi, ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup kendinize, yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.
Günün Olumlaması: Bugün ruhumdaki tüm karanlıklarımdan aydınlanıyorum. Sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum. Yüreğimin sesine kulak verdikçe bilinçaltımın derinliklerinde yer eden acılarımı, öfkemi ve pişmanlıklarımı fark ederek bu duygularımı özgürleştiriyorum. Böylelikle yaşam benim için çok daha keyifli, bolluk, bereket ve sevgi dolu bir hale geliyor. Kendime, yeteneklerime, hür irademe ve inançlarıma güveniyor, doğru kararlar alarak emin adımlarla aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Granat
YENGEÇ
Gökyüzü enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir günü müjdeliyor. Radikal kararlar alıp uygulayacak ve birçok insanı şaşkına çevireceksiniz. Yaşadığınız tüm olumsuzluklar sizleri zayıf düşürmek yerine güçlendirdi. Şimdi her zamankinden daha cesur, kararlı ve güçlüsünüz. Bu olumlu enerjilerle yaşamınızda yepyeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olacaksınız. Şans oyunlarında sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime, düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine, kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim yeteneklerimi besleyen, güçlendiren, hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.
Günün Kristali: Krizo beril
ASLAN
Gökyüzü bugün, sizin dışınızda gelişen olaylar yüzünden gergin bir ruh hali içinde olacağınıza işaret etmekte. Hemen her konuda engellendiğinizi, siz ayakta kalmak için mücadele ederken aşağıya doğru çekildiğinizi düşünebilirsiniz. Bu şekilde düşünmekten bir an evvel vazgeçmeli ve olumlu düşünerek mücadeleci davranmalısınız. Aksi halde size gerçekten değer veren insanları kırabilir ve ilişkilerinizi geri dönüşü mümkün olmayan çıkmazlara sokabilirsiniz. Yaşadıklarınıza sorumlu aramak yerine yapmanız gerekenleri planlamalısınız. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz, eş ya da sevgilinizle sudan sebeplerden tartışmalara neden olabilir.
Günün Olumlaması: Mutluluğu kendimde bulmuş olmanın sırrına erdim. Sevginin gücü ile kendimle barışıp kendimi yenilemenin müthiş enerjisi yaşamımı kucaklarken ben hep iyiye, güzele, doğruya yol alıyorum.
Günün Kristali: Azurit
BAŞAK
İşinizle ilgili cazip teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir fakat karar vermekte ürkek davranarak ayağınıza gelen fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. Bugün her ne olursa olsun kendinize güvenmeli ve hızlı kararlar alarak şansınızı değerlendirmelisiniz. Son pişmanlık fayda etmez, bilirsiniz… Aile bireyleri arasında yaşanacak bir tartışma sonucu hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Ne susup günü kendinize zehir edin ne de fevri davranıp bağları koparır tarzda hareket edin. Gün, dengenizi ve tepkilerinizi kontrol altında tutma günü.
Günün Olumlaması: Kendime yeteneklerime içgüdülerime güvenerek hareket ettiğimde her zaman doğru tercihler yaparım ve kazanırım. Başarıya giden yolda bir kere karar vermem ve hedefime odaklanmam yeterlidir. Kimse beni gittiğim yoldan döndüremez ve engelleyemez.
Günün Kristali: Peridot
TERAZİ
Gökyüzünün olumlu enerjileri ile her şeyin üstesinden gelecek ve huzuru yakalayabileceksiniz. Fiziksel çekiciliğiniz ve enerjiniz bir hayli yüksek olduğu bir gündesiniz. İş hayatınızı ilgilendiren sorunlu alanlarda yapıcı davranışlarınız ve uyumlu olmanız sayesinde istediklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanları elde edebileceksiniz. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak, insan ilişkilerinizde sezgilerinizin rehberliğine güvenin. Kapıları çalmalısınız ki size açılsın. Bugün kalbinizden geçen dilekleriniz gerçekleşebilir, insanlarla ilişkileriniz oldukça uyumlu ve cana yakındır. Bu güzel enerji sadece iş hayatınızda değil özel hayatınızda da etkili olacaktır. Hayatınızda biri yoksa o özel insanla tanışabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerindeki saklı hazineyi fark ediyor ve ona sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
AKREP
Gökyüzü yaşama bakış açınızın oldukça pozitif olacağı bir güne işaret etmekte. Uzun zamandır hissetmediğiniz kadar huzurlu ve enerjik hissedeceksiniz kendinizi. İşinizle ilgili gelişen olayları akıllıca değerlendirebildiğiniz takdirde maddi anlamda da kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı göstereceğiniz tutum, aşırı duygusal tavırlarınız, olayları yanlış değerlendirerek yakınlarınızı kırmanıza sebep olabilir. Haksız yargılamalarda bulunarak hem kendinizi hem de birlikte olduğunuz insanı ciddi anlamda yaralayabilirsiniz. Dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Ey hayat, seni sil baştan yaşamayı seçiyorum. İçimdeki coşkunun verdiği güçle doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum. Seçimlerimi yüreğimin ve aklımın işaret ettiği doğrultuda yapıyor ve kazanıyorum.
Günün Kristali: Çeroit
YAY
Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine iş birliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Diplomatik davranmalısınız. İsteklerinize ulaşmak için sabırlı davranın. Haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız, sizin dışınızda gelişen olayların olabileceğinin bilinci ile anlayışlı davranmanız ilişkiniz için fayda sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Fibrolit
OĞLAK
Gökyüzü bugün kendi yakınlarınız ya da çocuklarınızla ilgili yaşanacak problemlere işaret etmekte. Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri ve anlayışsız tavırları karşısında sarsılabilirsiniz. İş hayatınızda ise oldukça tempolu bir gündesiniz, yaşadıklarınızın iş hayatınızı etkilememesine gayret göstermelisiniz. Dalgınlıkla gözünüzden kaçabilecek ufak bir ayrıntı mesleğinizle ilgili ciddi problemler yaşamanıza sebep olabilir. Bekar Oğlak’lar sizler ise bugün sizden yardım talebinde bulunan arkadaşlarınıza karşı duyarlı olmalı fakat isteklerinin yapılabilir olup olmadığından emin olduktan sonra hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerim şimdi faaliyette, öğrenmek istediklerimi kolayca öğreniyor, aklımda depoluyor, zamanı geldiğinde en yüce hayrıma olacak şekilde kullanıyorum. İşlerim yolunda emek veriyor ve karşılığını bolca alıyorum. Sağlık, huzur, bolluk ve bereket yaşamımın vazgeçilmez güzellikleridir.
Günün Kristali: Hessonit
KOVA
Gökyüzü finansal konularla ilgili hassas bir sürecin içinde olduğunuza işaret etmekte. Bu süreç içinde harcamalar, çekler ve kredi gibi konularda özellikle de ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla hesap kitap yaparak artıyı ve eksiyi dengelemeyi başaramazsanız durum sizin için hiç iç açıcı olmayan sonuçları beraberinde getirebilir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğini yeniden gözden geçirmeniz ve ortaya çıkan tabloya göre gerekiyorsa yolları ayırmanız faydanıza olacaktır. Başkalarının sorumlu olduğu konularda kabak sizin başınıza patlayabilir. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altına almakta zorlanabilir ve birlikte olduğunuz insana sert çıkışlarda bulunabilirsiniz. Sakin olun ve sonrasında pişmanlık duyacağınız davranışlardan gün boyu uzak durun.
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum, işimi, çocuğumu, ailemi, dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Apatit
BALIK
Uzun zamandır beklediğiniz kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir. Başkalarının dertlerini bir kenara bırakarak kendi işlerinize yönelmelisiniz. Bugün uzun zamandır tanıştığınız birinin sizi üzecek çirkin bir saldırısına maruz kalabilirsiniz. Öfkenize yenilerek şiddetle karşılık vermeden sabırla susmalısınız. Sizi bilinçli bir şekilde çekmek isteyecekleri tuzağa düşmemelisiniz. Özel yaşamınızda sorumluluklarınızın farkına vararak hareket etmelisiniz. Beraber olduğunuz insanın size manevi olarak fazlasıyla ihtiyacı olduğu bir gündesiniz. İlişkiye devam etmekten yanaysanız sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz. Karar sizin.
Günün Olumlaması: Büyük ve kutsal bir çemberin içinde koruma altındayım. Kimsenin beni değerlerimden uzaklaştırmasına, kişiliğime ters düşecek davranışlar içinde olmama neden olmasına izin vermiyorum. Aydınlanıyor, arınıyor ve bilinçleniyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızı
Günün Kristali: Kuvars