10 yaşındaki öğrenciyi öldüren ödev

nergis

Aktif Üye
Tepki
249
10 yaşındaki öğrenciyi öldüren ödev ...

Bursa'da 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi, unuttuğu ödevini evden alıp dönerken kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.

Ölümüyle sınıf arkadaşlarını üzüntüye boğan küçük Elif'ten geriye, okulun güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüleri kaldı.
Edinilen bilgiye göre, Celal Bayar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Elif Şahin, okula geldiğinde fen bilgisi ödevini yaptığı defterini evde unuttuğunu fark etti. Çalan teneffüs zilini fısat bilen Elif, iki sokak ilerideki evinden defteri almak için koşmaya başladı. Defteri aldıktan sonra ikinci derse yetişmek için koşmaya devam eden Şahin, okula 20 metre kala Erkan Y.'nin kullandığı 16 YU 150 plakalı kamyonun altında kaldı. Ağır yaralanan Şahin, kaldırıldığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Ölümüyle sınıf arkadaşlarını üzüntüye boğan Elif'ten geriye, okuduğu okulun güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüleri kaldı. Ölen Elif Şahin'in çok çalışkan bir öğrenci olduğunu ifade eden arkadaşları, acı haberle yıkıldı.
Kamyon şoförü Erkan Y. gözaltına alınırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Çok üzüldüm ya:( Yavrum benim:( Allah rahmet eylesin.

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
yavrumya ne kadar acı rabbim ailesine sabırlar versin Allah rahmet eylesin:aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar