11 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Göksel enerjiler çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde kuşkucu bir ruha halinde olacağınıza işaret etmekte. İşle ilgili konularda dikkatli davranın ve sözleşme, anlaşma gibi resmi evrakların tüm detaylarını inceleyerek okuyun. Okuduğunuzu anladığınızdan emin olduktan sonra imza atın. Hukuksal konularda şanslı bir dönemde değilsiniz. İtimat ettiğiniz, güvendiğiniz bir insanın ihaneti ile karşılaşabilirsiniz. Bugün kimseyi dinlemeye tahammülünüz yok. Sinirli tavırlarınızı kontrol altına almaya çalışın.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı mucizelerle ve meleklerin kanat sesleri ile dolu. Yüksek bilincim şimdi faaliyette ve ben istediklerime ulaşmak için emin adımlarla ilerliyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, kendinizi yaratıcılık isteyen konularda başarılı bir şekilde ifade edeceğinize işaret etmekte. Fiziksel bakım için de çok uygun bir gün. Saç ve cilt bakımınız için bugünü değerlendirmelisiniz. Doğal çekiciliğiniz, cana yakınlığınız insanları etkileyecektir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu: Harcamalarınız. Gerekli gereksiz her şeyi satın alabilir, kendinizi maddi sıkıntıya sokabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İnsanların gözlerinde kendime duyduğum sevgiyi, hayata duyduğum güveni okuyabiliyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gezegensel enerjiler bugün, ilişkilerinizde herkese eleştirel tavırlarla yaklaşacağınıza işaret etmekte. Aceleci tavırlarınız insanları zorlayabilir ve tepkiler alabilirsiniz. Kendi özgürlüğünüz her şeyin üzerinde. Bencilce davranışlarınız birlikte olduğunuz insanı üzebilir. İşinizle ilgili konularda ukalalık taslamamaya bakın, karşılığını ağır ödeyebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduklarımı başkalarıyla paylaşırken, hissettiğim sevinç duygusu hayatımın kılavuzudur.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökler sizleri bugün, işiniz dolayısıyla birlikte çalışmak zorunda olduğunuz insanlar yüzünden gerginlikler yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor. Bugün sizi haksız çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklar adeta. Yaptığınız işe tüm dikkatinizi vermeli ve insanların sizi haklıyken haksız duruma düşürmelerine izin vermemelisiniz. Soğukkanlılığınızı koruyun ve duygusal davranmayın.

Günün Olumlaması: Kendi içsel bütünlüğüm bana neyi, ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini en uygun biçimde sunar.

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, yaptığınız işte kendinizi ispatlamanız için sizlere fırsatlar sunuyor. Felsefe, din ve eğitiminizle ilgili konulara yönelerek kendinizi bu alanlarda geliştirme fırsatı bulabileceksiniz. Özel yaşamınızda yerine getiremeyeceğiniz sözler vermekten uzak durmalısınız. İyi niyetle yapmak isteyebilirsiniz fakat zamansızlık ve şartlar sözünüzü tutamamanıza neden olabilir. Bilincinizi genişletmek için yeni fırsatlar kullanın.

Günün Olumlaması: İşim; yaratıcılığımın, neşemin ve hevesimin ifadesidir. Pek çok olumlu fırsat ve durumla karşılaşmaktayım.

basak-50.jpg
BAŞAK
Göksel enerjiler bugün, kendinizi hayatınızın her alanında orijinal konuşma tarzınızla net bir şekilde ifade edeceğinize işaret etmekte. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda sabırlı davranmalı ve başkalarının sizin hakkınızda kıyaslamalarda bulunmalarına kulak asmamalısınız.

Günün Olumlaması: Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi, ayrım yapmaksızın kabul etmeye ve almaya istekliyim. Ve onu bilinçle ve sorumlu bir şekilde paylaşmak için elimden geleni yapıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökler hayatınızda bir dönemin sona erip yeni bir dönemin başladığına işaret etmekte. Bugün korkularınızın esiri olmadan yaşama karşı net bir duruş içinde olmalısınız. Köklerinizden ayrılıyormuş hissine kapılmamalısınız. Her son yeni bir başlangıcı getirmektedir. Şimdi yenilenen hayatın getirecekleri konusunda planlar yapmalı ve cesaretle ilerlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak, yaşamımın her anında rahatım.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökler sizleri, duygularınız ve mantığınız arasındaki dengeyi mutlaka kurmanızın gerekliliği konusunda uyarıyor. Özellikle karşı cins ile ilişkilerde sakin olmayı başaramazsanız geri dönüşü mümkün olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gerginlik ruh halinizde gün boyu etkin olacağından aile bireyleri ve otorite konumundaki insanlarla tartışmanız da olası. Sakinleşin ve öfkenizi kontrol altına almaya çalışın.

Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltının en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Göksel enerjiler bugün, fiziksel ve ruhsal anlamda enerjinizin düşük olacağına işaret etmekte. Etrafınızda gelişen gergin olaylardan mümkün olduğunca uzak durun ve fikir beyan etmeyin. Kendi görüşlerinizi açıklayıp yaşananları düzeltmek adına müdahale ederseniz hiç de beklemediğiniz bir şekilde suçlanabilir, olayların sorumlusu haline getirilebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zengin bir bilince ve isteklerimi gerçekleştirme gücüne sahibim. Ben sevecen ve şefkatliyim. Başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var. Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün duygularınız zihninizi bulandırabilir. Özellikle işinizi ilgilendiren konularda adil davranmakta zorlanırsınız. Bir olayın tarafı olmanız istenebilir ve duygularınız işin içine girdiğinden sağlıklı kararlar alamayabilir ve istenmeyen bir sonuca katkıda bulunmuş olabilirsiniz. Gerçekleri kabul etmeli ve duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim. Gereksindiğim her şey içimde zaten var.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün işinizle ilgili konularda birlikte çalışılan insanlarla hem fikir olmanın önemi alınacak kararlar açısından oldukça önem taşımakta. Birlikte çalışılan insanlarla iletişim kurmakta zorlansanız da ortaklığın getirdiği zorunluluklarınızı hatırınıza getirerek bunu yapmaya çalışmanız sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise çocuk sahibi olanlar gerginlikler yaşayabilirler.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki Rabb’in ışığı, şimdi hayatımın her aşamasında kusursuz sonuçlar üretiyor.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün sezgilerinizin oldukça kuvvetli olduğuna işaret etmekte. İşinizle ilgili konularda sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin vermelisiniz. Çözüm arayışı içinde olduğunuz birçok konuya çok daha kolay ve hızlı bir şekilde sonuç alabileceğiniz öneriler üretebilirsiniz. Karamsar davranmayın ve kendinize güvenin. İlerleyen günlerde yapacaklarınız hakkında planlar yapmalı ve işinizi belli bir sisteme oturtmanın yollarını aramalısınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insandan gelecek olan küçük bir jest, ilişkinize verdiğiniz önem ve sevgiyi daha da fazla artıracaktır.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk yaratmak için benim kanalımla çalışıyor.

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün sezgilerinizin oldukça kuvvetli olduğuna işaret etmekte. İşinizle ilgili konularda sezgilerinizin size rehberlik etmesine izin vermelisiniz. Çözüm arayışı içinde olduğunuz birçok konuya çok daha kolay ve hızlı bir şekilde sonuç alabileceğiniz öneriler üretebilirsiniz. Karamsar davranmayın ve kendinize güvenin. İlerleyen günlerde yapacaklarınız hakkında planlar yapmalı ve işinizi belli bir sisteme oturtmanın yollarını aramalısınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insandan gelecek olan küçük bir jest, ilişkinize verdiğiniz önem ve sevgiyi daha da fazla artıracaktır.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk yaratmak için benim kanalımla çalışıyor.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökler hayatınızda bir dönemin sona erip yeni bir dönemin başladığına işaret etmekte. Bugün korkularınızın esiri olmadan yaşama karşı net bir duruş içinde olmalısınız. Köklerinizden ayrılıyormuş hissine kapılmamalısınız. Her son yeni bir başlangıcı getirmektedir. Şimdi yenilenen hayatın getirecekleri konusunda planlar yapmalı ve cesaretle ilerlemelisiniz.

Günün Olumlaması: Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak, yaşamımın her anında rahatım.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Göksel enerjiler çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde kuşkucu bir ruha halinde olacağınıza işaret etmekte. İşle ilgili konularda dikkatli davranın ve sözleşme, anlaşma gibi resmi evrakların tüm detaylarını inceleyerek okuyun. Okuduğunuzu anladığınızdan emin olduktan sonra imza atın. Hukuksal konularda şanslı bir dönemde değilsiniz. İtimat ettiğiniz, güvendiğiniz bir insanın ihaneti ile karşılaşabilirsiniz. Bugün kimseyi dinlemeye tahammülünüz yok. Sinirli tavırlarınızı kontrol altına almaya çalışın.

Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı mucizelerle ve meleklerin kanat sesleri ile dolu. Yüksek bilincim şimdi faaliyette ve ben istediklerime ulaşmak için emin adımlarla ilerliyorum.

:ne:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar