11 Aralık Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Beklediğiniz ödemeler zamanında yapılmayabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da arkadaşlarınızdan gelecek finansal yardım talepleri. Kısacası bugün bu konularda temkinli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise kontrol etmekte zorlanacağınız birçok durum söz konusu olabilir. Eşin yakınları ile tartışmalar, ortak arkadaşlardan duyacağınız can sıkıcı haberler karşısında öfke kontrolünüzü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Rabbimin sunduğu nimetlere hamd ve şükürler olsun. Ben bugün su gibi akmayı coşup durulmayı arınmayı temizlenmeyi yeni doğmuş bir bebek saflığa ulaşmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yeşim
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan gelecek şanslara işaret etmekte. Sürpriz hediyeler alabilir, işinizle ilgili önemli bağlantıları onlar aracılığı ile gerçekleştirebilirsiniz. Gerçek dostlara sahip olmanın güzel enerjisi yansıyacak yaşamınıza. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun olarak yaşanacağı keyifli bir gündesiniz. Sevginizi ifade edin ve sevilmenin hoş şımarıklığını doyasıya yaşamaya bakın. Çocuk sahibi Boğa’lar, çocuğunuzun eğitim hayatında yaşadığı haksızlığa sessiz kalmayın ve hakkınızı arayın.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan özelliklerimi seviyor, sahip olduğum tüm değerlerim için şükrediyorum. Gökkuşağının 7 renginin sarmalına bürünüyor, her an ve her saniye maddi-manevi zenginleşiyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü bugün geçmişte yardımcı olduğunuz kişi ve kişilerden gelecek güzel haberlerle sevineceğinize işaret etmekte. İnsani değerleriniz hiç beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşmanıza sebep olabilir bugün. Çözümsüz, çaresiz kaldığınız bir konuda bu insanlardan gelecek destek bir anda her şeyi olumlu yönde değiştirebilir. Bu işinizle ilgili bir konu olabileceği gibi özel yaşamınızla ilgili bir durumda olabilir. Sonuç olarak rahatlayacak ve önünüze çıkan engelleri aşabilmiş olmanın sevincini yaşayacaksınız. Kişisel problemlerinizi aşarak yeni başlangıçlara yürüdüğünüz özel bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki sevgi ve inanç beni daima iyiye, güzele yakınlaştırır. Her işim, her dileğim kolaylıkla ilerler, bolluk ve bereket yaşamımın bir parçasıdır. Şükrettikçe çoğalan ve artan zenginlikle ilerlerim.

Günün Kristali: Turmalin
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Geç kalmışlıkların pişmanlığından sıyrılıp bir an önce neler yapabileceğinizi düşünmeniz yararınıza olacaktır. Kendinizi ait hissetmediğiniz bir beraberliğin içindeyseniz artık uzaklaşıp yolunuzu çizmenin zamanı geldi. Sezgilerinize ve kalbinizdeki sese güvenin. İş hayatınızda ise bir takım gecikmeler yüzünden yaşanacak tartışmalara karşı sakin davranın ve toleranslı olun. Kazanan ve takdir edilecek kişi siz olacaksınız. İhtiyacınız olan tek şey cesaret! İsteyip de yapamayacağınız hiç bir şey yok. Yaşamınızın patronu siz olun, başkaları değil!

Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek, maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda onlara severek yer veriyorum.

Günün Kristali: Yeşil Akik
aslan-50.jpg

ASLAN
İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir, ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün boyun ve sırt bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir, ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise ailevi konularda hassas davranmalı, anlık kırgınlıklarla keskin kararlar vermemelisiniz. Özellikle babanızla ilgili konularda onun sizin atanız, büyüğünüz olduğunu düşünerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin, emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye güzele ulaşacaktır.

Günün Kristali: Yakut
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün her işiniz yolunda gidecek. Oldukça dikkat çekecek, bulunduğunuz her yerde ilgi görüp saygınlığınızı arttıracaksınız. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Başak’lar, eş ya da sevgiliden gelecek sevgi dolu sözler ilişkinize yeni bir boyut kazandırabilir. Keyfini çıkarın ve ufak sorunları büyütmeyin.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki, farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Kristali: Turmalin
terazi-50.jpg

TERAZİ
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Sağlık problemi yaşayan Terazi’ler bugün olumlu haberler alarak sağlığınızda olumlu ilerlemelerle moral bulabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacaksınız. Özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce yaşanan bir problem tekrar gündeme gelebilir. Tartışmalardan uzak durun.

Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı, sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor, akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.

akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzünün sizlere mesajı: İlahi adalete güvenin. Bugün geçmişle ilgili önemli konular gündeminize gelebilir. O dönemde acı çektiğiniz, üzüldüğünüz konularda haklılığınızın ortaya çıkması ve hakkın yerini bulması ile bugün yaşadıklarınıza şükreder ve şu anda bulunduğunuz konumun yüceliğini daha iyi kavrarsınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilgili aniden gelişen olaylar yaşayabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle gün içinde tartışmalar yaşayabilir, yaşadıklarınızın ağırlığını paylaşmadığı düşüncesine bürünebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Rengi: Ateş kırmızı

Günün Kristali: Selenit
yay-50.jpg

YAY
Güne gördüğünüz bir rüyanın etkisi ile başlayabilirsiniz. Gün boyu da kolay kolay kendinize gelemeyebilirsiniz. Rüyanızın etkisinde kalarak korkularınızı yükseltmemeli, anlık duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız. İş hayatınızda ise başkalarının sebep olduğu gecikmelerden siz sorumlu tutulabilir, üstlerinizle buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Diyaloğa girmek yerine işinizi tamamlayarak sorumluların ortaya çıkmasını sağlamaya çalışmak sizler için daha doğru olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayan Yay’lar, mesai arkadaşlarınızdan birinin şaşırtıcı derece duygusal konuşması size olan ilgisini ifade etmesi ile şaşırabilirsiniz. Bu itiraf karşısında ne tepki vereceğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben toplumun, çevremin beni başkalaştırmasına izin vermiyorum. Bilinçaltımı ve yaşanmışlıklarımı en temiz duygularımla özgürleştiriyorum. Aldığım her nefes için tüm kalbimle şükrediyorum. Şükretmenin huzuru ile daha verimli çalışıyor, daha çok kazanıyor ve daha iyi şartlara kavuşuyorum.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Beyaz Mercan
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün akrabalarınızla ilişkilerinizin önem kazanacağına dikkat çekiyor. Haksızlığa uğramış olduğunuz önemli bir konuda sizi yalnız bırakmaları, daha doğrusu haklı olduğunuzu bile bile yaşadıklarınız karşısında sessiz kalmaları, yaşadıklarınızı yok sayarak hareket etmeleri sizleri duygusal olarak yaralayabilir. Değer verip her zaman fedakarlık yaptığınız insanların bu tarz yaklaşımları sizi yıkmak yerine daha da fazla güçlendirmeli. Gerçeği kabullenerek doğru kararlar almanızı sağlayabilmeli. Bir an evvel toparlanın ve bu organize haksızlığın karşısında kendinizi, haklarınızı nasıl savunabileceğinizi düşünmeye başlayın.

Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Hematit
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat çekmekte. Uzun zaman önce kırıldığınız, yaralandığınız bir arkadaşınızın barışma talebini, yine bir arkadaşınız aracılığı ile alabilir, barışıp barışmama konusunda tereddütler yaşayabilirsiniz. En iyisi acele kararlar vermemek ve geçmişte size yaşattığını adil bir şekilde değerlendirerek hareket etmek olacaktır. Bugün işinizle ilgili iletişim problemleri yaşayabilir, buna bağlı tartışmaların tam ortasında kalabilirsiniz. Sakin olun ve dengeleri sağlamak için çaba gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinizle birlikte ortak kararlar almanızı gerektiren mecburiyetlerle karşılaşabilirsiniz. Ben merkezli davranmadan kararlar almanız her ikiniz içinde olumlu etkiler sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Kuşların kendi aralarında birbirleriyle iletişim kurdukları o hoş melodiyi fark ediyor, dinliyor ve muhteşem uyumun karşısında büyüleniyorum. Yaşam mucizelerle dolu, yaradılışın mükemmelliğine idrak ediyor ve bana bahşedilmiş her şey için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Kristali: İnci
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili çok önem taşıyan bir anlaşmada yaşanabilecek aksiliklerin olabileceğine dikkat çekmekte. Sakın paniğe kapılmayın, bu kısa sure içinde çözüme kavuşturulacak bir durumdur. Enerjinizi düşürüp ruhunuzda olumsuz düşüncelerin hakim olmasına izin verirseniz bu sürece negatif yönde etkilenebilirsiniz. Otokontrolünüzü yüksek tutun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana güvenmeyi öğrenmelisiniz. Kuşkularınız geçmişte başka bir ilişkide yaşadığınız olumsuz etkiler, gerçek mutluluğu yakalamışken yakanızı bıraksın istiyorsanız güvenmeyi, mutlu olup mutlu etmeyi bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Güvenin olmadığı yerde sevgi biter. Bunun bilinci içinde hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.

Günün Rengi: Rodokrozit

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Beklediğiniz ödemeler zamanında yapılmayabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da arkadaşlarınızdan gelecek finansal yardım talepleri. Kısacası bugün bu konularda temkinli olmalısınız. Özel yaşamınızda ise kontrol etmekte zorlanacağınız birçok durum söz konusu olabilir. Eşin yakınları ile tartışmalar, ortak arkadaşlardan duyacağınız can sıkıcı haberler karşısında öfke kontrolünüzü yapmakta zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Rabbimin sunduğu nimetlere hamd ve şükürler olsun. Ben bugün su gibi akmayı coşup durulmayı arınmayı temizlenmeyi yeni doğmuş bir bebek saflığa ulaşmayı seçiyorum.

:savasciasli:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir, ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün boyun ve sırt bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir, ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise ailevi konularda hassas davranmalı, anlık kırgınlıklarla keskin kararlar vermemelisiniz. Özellikle babanızla ilgili konularda onun sizin atanız, büyüğünüz olduğunu düşünerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin, emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye güzele ulaşacaktır.

Günün Kristali: Yakut

:sevindirikasli::sevindirikasli:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar