11 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız. Unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konularda ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Koç’lar, bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde, ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla ve aşkla başarılı oluyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Ay taşı

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün sizden yaşça büyük insanların söylediği her sözü can kulağı ile dinleyin. Yaşanmışlıkların getirdiği bilgeliğinin öğütleridir bunlar. Dikkatli dinlediğinizde kendi içinizde cevabını bulamadığınız birçok konunun yanıtını alabilirsiniz. İşinizle ilgili yapmak istediklerinizi yakınlarınızla paylaşabilir, karşılıklı fikir alışverişleri ile düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinizi resmileştirme konusunda birlikte olduğunuz insanın baskıcı durumlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bana yapılan tüm öneri ve eleştirileri sevgiyle kabul ediyor, öfkemle aklımın tarağından sevgiyle geçiriyorum. Kendi gerçeğimin ve karşılaşacaklarımın farkına vararak öz eleştiride bulunuyor ve doğruyu buluyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Akuamarin

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün ruhsal olarak oldukça yoğun ve duygusal bir gündesiniz. “Neden”, “Niçin ben?” soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yoludur. En azından bunun için çabalamalısınız. İş hayatınızda da sizin dışınızda gelişen gecikmeler beklentilerin zamanında yerine getirilmemesine sebep olabilir. Sakin davranın fakat müdahale edebildiğiniz noktalarda da çekimser kalmayın.

Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.

Günün Rengi: Mavi

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün düşünce ve tavırlarınız son derece keskindir. Fakat bu halinizi herkese belli etmemeli, özellikle işle ilgili konularda yapmak istediklerinizi onların görüşlerini öğrenerek kendi fikirlerinizi belli etmemelisiniz. “Sağ gösterip sol vurun” demiyorum ama biraz gizemli olmayı deneyebilir ve sizden hiç beklemedikleri bir şekilde kendinizi cesur bir şekilde ortaya koyarak düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uyum ve huzur için biraz daha anlayışlı davranabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Susuyor, herkesi dinliyor, onların düşüncelerinin karmaşasında kendi netliğimin önemini fark ediyor ve doğru kararlar alarak son sözü ben söylüyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Akik

aslan-50.jpg
ASLAN
Algılarınız öylesine açıktır ki, adeta karşınızdaki insanların zihinlerinden geçenleri okursunuz. Size yakın görünen insanların art niyetli davranışlarını idrak edebilirsiniz. Sakın ola ki tepki vermeyin. Evrenin size hediyesi olan sezgilerinizi öfkenizle gölgelemeyin. Sabırlı davranın ve uygun zamanı bekleyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insan sinirlerinizi bir hayli gerebilir. Beraberliği olmayan Aslan’lar, çevrenizde size duyulan ilgiyi görmemezlikten gelmekten ne zaman vazgeçeceksiniz?

Günün Olumlaması: Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.

Günün Rengi: Pudra pembesi

Günün Kristali: Ametist

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak, olumlu sonuçlar elde etmenize de faydalı olacaktır. Dostlarınızın, başarılı olmanız adına, hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise iki farklı duygunun esiri olmuş hissine kapılmamalı, kendinize dürüst davranarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar ve yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Akik

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökler bugün, oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve sorunları çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere. Bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak ve gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Kehribar

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızdan tepkiler alabilir ve bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haber de olabilir. Duygularınız alt üst olabilir. Özlem, pişmanlık ve aşkın harman olduğu yoğun duygusallığı yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Yeşim

yay-50.jpg
YAY
Sakin, kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizdeki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali özel yaşamınızda birtakım şeylerin idrakine vararak, ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Sizin kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendim için faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım. Yüksek benlik düzeyime güveniyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri, daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için büyük bir sevgi ve istekle yaşamıma davet ediyorum. Benim için gerekliliğini yitiren ve beni engelleyen her şeyi de yaşamımdan sevgiyle çıkarıp gönderiyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa, kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda ortaklıkları olan Oğlak burçları, bugün resmi dairelerle ilgili konularda birtakım aksaklıklar söz konusu olabilir. İletişim gücünüzü ortaya koymalı ve aksi gelişen olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken, ben yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde. Dengeli ve huzurluyum.

Günün Kristali: Kuvars

kova-50.jpg
KOVA
Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan, işinizle ilgili konularda sahip olduğunuz pozitif enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir, yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da artırabilir. Bırakın duygularınız sözlerinize yansısın ve bitmesi gereken bitsin, kalması gereken kalsın hayatınızda.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pirit

balik-50.jpg
BALIK
Gökler bugün, ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi, iş hayatınızı ilgilendiren konularda karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız, istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın. Olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil zarar verecektir. Güç gösterileri ve sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun. Gün tartışma günü değil, işinizi hakkıyla ve başarıyla yapma günü.

Günün Olumlaması: Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanımda karşıma çıkıyorlar ve ben de uzanıp onları alıyorum. Ben huzur içinde ve sağlıklıyım. Sahip olduğum her şey için şükürler olsun.

Günün Kristali: Hematit

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız. Unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konularda ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Koç’lar, bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde, ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla ve aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

:bestas::bestas::bestas:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökler bugün, oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve sorunları çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere. Bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak ve gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Kehribar

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ

Günün Kristali: Ay taş

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
İKİZLER
Bugün ruhsal olarak oldukça yoğun ve duygusal bir gündesiniz. “Neden”, “Niçin ben?” soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yoludur. En azından bunun için çabalamalısınız. İş hayatınızda da sizin dışınızda gelişen gecikmeler beklentilerin zamanında yerine getirilmemesine sebep olabilir. Sakin davranın fakat müdahale edebildiğiniz noktalarda da çekimser kalmayın.

Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.

Günün Rengi: Mavi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar