11 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Çalışmaktan, cesur adımlar atmaktan korkmayın. Bugün yakın çevrenizde eş ya da yakınlarınız dolayısıyla muhatap olmak zorunda kaldığınız birisi ile geçmişte yaşadığınız olumsuz bir olay yeniden tezahür edebilir ve öfkeniz oldukça şiddetli bir şekilde ortaya çıkabilir. Fakat oto kontrolünüz öylesine yüksektir ki, bu kez haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olmayacak şekilde haklarınıza sahip çıkacak, akıllıca tavırlar sergileyeceksiniz. Bu bir hukuksal konu ya da dava ise maddi anlamda kazanımlar elde edebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü yaşam enerjinizi yükseltirken, siz de geçmişin ruhunuzda bıraktığı izleri tamamen silebilmiş olmanın heyecanı ile iş ve özel yaşamınızda yeni başlangıçlar yaşayacaksınız. Aklınız, ruhunuz ve yüreğiniz; değişim, yenilik diye haykırırken farklı bir davranış içinde bulunmanız da beklenemez. İş hayatınızda her türlü fikir alışverişine açık olun fakat son kararı kendiniz verin. Kendinize sorun: Var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim, sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim? İş hayatınızı yapılandırırken bu soruları kullanmak faydanıza olacaktır. Yetenekleriniz, iletişime verdiğiniz önem ve disiplinli çalışmanızın sonunda kazanacağınız mükafat çok büyük olacak. Özel yaşamınızda ise eşinizin ruhunuzu okşayan sevgi dolu sözleri ile mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Boğa’lar, yoğun ilgi karşısında duygularınızın yönünü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor, ortaya çıkarıyor, emek veriyor, başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, kendinizi son derece huzurlu hissederek iş hayatınızda olumlu sonuçlar elde edeceğiniz ve kararlar alıp hızlı hareket ederek kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Gün sizin için öylesine bereketlidir ki beklediğiniz ya da beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşarak her birini akıllıca değerlendireceksiniz. Ruhunuzdaki güçlü enerji işinizle ilgili her konuda şansınızı artıracak ve yaptığınız işe hakimiyetinizi kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızda ise bekar ve birlikteliği olmayan İkizler, başlıca hedefiniz eğitim hayatınız ve kariyeriniz olmalıdır. Aşka ne tereddütlerinizle uzak durun ne de tamamen peşine düşüp yanılgılar yaşayın.

Günün Olumlaması: Aşkla dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı. Sevginin, inancın, emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor, zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Malahit
YENGEC
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde yaşanabilecek üzücü olaylara karşı uyarıyor sizleri. Bugün kimsenin avukatlığına soyunmayın, bu kişi çok yakınınız olsa bile. Hiç beklemediğiniz tepkiler alabilir ve oldukça kırılabilirsiniz. Haksızlığa tahammül edemeyen yapınız hiç de hak etmediğiniz sözler duymanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise oldukça sıkıntılı geçen dönemlerden sonra ilişkisi devam eden Yengeç’ler, ciddi kararlar alacak ve duygularınızı tüm netliğiyle ifade ederek ilişkinizin gidişatını duygularınızın doğrultusunda belirleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Ametist
aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün, iş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Gün içindeki özel hayatınızda yaşanacak gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.

Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi öğrendim. Benim doğrularımdan uzak insanları seçmeyi sevdim ve doğrularıma daha fazla sahip çıkmayı öğrendim. Başkalarının beni yönlendirmesine izin verip aklımı onların idaresine verdim, sürekli kaybettim. Şimdi ise yaşadıklarımın özünü ve bilgeliğini aldım, kendimi yeniden keşfettim.

Günün Kristali: Labradorit
basak-50.jpg
BAŞAK
Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızdaki isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların farkındayım. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyorum. İnançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Kyanit
terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum, birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Şimdi size düşen, yaşanan olay ne kadar can sıkıcı olsa da sabrınız ve aşkınıza sahip çıkan güçlü tavrınızı ortaya koyarak, hiç kimsenin ve hiçbir olayın ilişkinizi bozmasına izin vermemek olmalı. Bilmelisiniz ki bu durum gelip geçicidir. Huzurlu ve şanslı günlerin içindesiniz. Bitmesi gerekenin bittiği, maskelerin düşerek gerçekleri göreceğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınız sizi üzmemeli, aksine gücünüze güç katmalı.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem sesliliğinde sessiz kalan yüreğimin sesini tüm benliğimle duyuyor, onun bana gösterdiği yolda yürümeyi seçiyorum. Acıyı aşkla, sevgisizliği sevgiyle, egoyu tevazuyla alt ediyorum. İsteklerimi kısa bir sürede elde ediyor, yenileniyorum. Sağlıkla, aşkla, huzurla gelişiyorum.

Günün Kristali: Opal
akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü uzunca bir zamandır gösterdiğiniz sabrın mükafatını fazlasıyla göreceğinizi müjdelemekte. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız. Aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Özel yaşamınızda ise dayatmalarla karşılaşabilirsiniz. Size doğru gelmeyen görüşleri ve düşünce yapınıza uymayan hiçbir şeyi yapmak zorunda olmadığınızı karşınızdaki insanlara ifade etmeli ve “HAYIR” kelimesini kararlılıkla söylemeyi bilmelisiniz. Herkes birbirinin düşüncesine saygı duymayı öğrenmeli. Baskıcı tutumlara karşı tartışmak yerine, kendinizi ifade ederek kararlı olmanız yeterlidir.

Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.

Günün Kristali: Hematit
yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün, iş ve aile yaşantınızda yaşanan sorunların özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Siz de göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükafatını sevgi, saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için. Hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz, aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varabilmenin, karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi, birikimimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, maddi konularda oldukça dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Özellikle yeni bir proje ya da girişimin içinde olan Oğlak’lar, finansal konularda oldukça ciddi zararlarla karşılaşabilirsiniz. Güvenilirliğinden emin olmadığınız insanlarla masaya oturmadan önce şartları bir kez daha gözden geçirmeli, tecrübesine güvendiğiniz insanların görüşlerine başvurmalısınız. Bugün çevrenizdeki insanlarla iletişime ne kadar çok önem verirseniz o denli faydanıza olan sonuçlar elde edeceksiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın davranışlarındaki umursamazlık gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Sakinliğinizi korumaya çalışın ve yolunda gitmeyen, sürekli tekrar eden rahatsızlıklarınızı ifade ederek ikiniz için de en doğru kararları almaya çalışın.

Günün Olumlaması: Duygularım ve samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, onlara sahip çıkıyor, bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor, inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor, yaşama aşkla daha çok bağlanıyorum.

Günün Kristali: Kehribar
kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı ve yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişiye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz, anlamaya da çalışmayın zaten. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir ve alışverişlerde bulunarak almalısınız.

Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi, acılarla olgunlaşmayı, aklımı yüreğimle birleştirmeyi öğrendim. Aşkı acıyla, sevgiyi emekle harmanlamanın kutsallığını fark ettim. Seviyor, seviliyor, aşkla inançlarımı güçlendiriyor, ışığa doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Akik
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, belirsizliklerin sizi yoracağına işaret etmekte. İşinizle ilgili kesin gözüyle baktığınız konularda sizin dışınızda gelişen olaylar yaşanabilir. Bu belirsizliğe teslim olmak yerine müdahale etmeli, çevrenizden görüş ve yardım alarak netliğe kavuşturmalısınız. Bu geçici bir durum olsa da paniğe kapılmanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insanın tavırlarını iyi bir sinema seyircisi gibi izleyeceksiniz. Sizin yanınızda başka, arkadaş çevresinde bambaşka bir tablo çiziyorsa ilişkinize bakış açınız tamamen değişebilir. Bu durumu görmezden gelmek yerine konuşmalı ve ilişkiniz hakkında kararınızı vermelisiniz. Yeni bir birlikteliğe adım atan Balık’lar, geçmiş deneyimlerinizin yüreğinizde kalan izlerini silmelisiniz artık. Mutluluğun keyfini çıkarın ve sevgilinize kendisini ispatlaması için bir şans verin.

Günün olumlaması: Bugün tüm kalbimle başarıyı diliyorum. Aklımı işimde en doğru şekilde kullanmayı, yaptığım işe ruhumu, bilgimi, sevgimi katarak başarılı ve kalıcı olmayı diliyorum. Bolluk, bereket benimle birlikte. Yaptığım işin karşılığında bolca para, saygınlık ve güven kazanıyorum.

Günün Kristali: Ametist

Kaynak Hürriyet Ailem.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Çalışmaktan, cesur adımlar atmaktan korkmayın. Bugün yakın çevrenizde eş ya da yakınlarınız dolayısıyla muhatap olmak zorunda kaldığınız birisi ile geçmişte yaşadığınız olumsuz bir olay yeniden tezahür edebilir ve öfkeniz oldukça şiddetli bir şekilde ortaya çıkabilir. Fakat oto kontrolünüz öylesine yüksektir ki, bu kez haklıyken haksız duruma düşmenize sebep olmayacak şekilde haklarınıza sahip çıkacak, akıllıca tavırlar sergileyeceksiniz. Bu bir hukuksal konu ya da dava ise maddi anlamda kazanımlar elde edebileceksiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.

:bestas:

Günün Kristali: Yakut

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, belirsizliklerin sizi yoracağına işaret etmekte. İşinizle ilgili kesin gözüyle baktığınız konularda sizin dışınızda gelişen olaylar yaşanabilir. Bu belirsizliğe teslim olmak yerine müdahale etmeli, çevrenizden görüş ve yardım alarak netliğe kavuşturmalısınız. Bu geçici bir durum olsa da paniğe kapılmanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise bugün birlikte olduğunuz insanın tavırlarını iyi bir sinema seyircisi gibi izleyeceksiniz. Sizin yanınızda başka, arkadaş çevresinde bambaşka bir tablo çiziyorsa ilişkinize bakış açınız tamamen değişebilir. Bu durumu görmezden gelmek yerine konuşmalı ve ilişkiniz hakkında kararınızı vermelisiniz. Yeni bir birlikteliğe adım atan Balık’lar, geçmiş deneyimlerinizin yüreğinizde kalan izlerini silmelisiniz artık. Mutluluğun keyfini çıkarın ve sevgilinize kendisini ispatlaması için bir şans verin.

Günün olumlaması: Bugün tüm kalbimle başarıyı diliyorum. Aklımı işimde en doğru şekilde kullanmayı, yaptığım işe ruhumu, bilgimi, sevgimi katarak başarılı ve kalıcı olmayı diliyorum. Bolluk, bereket benimle birlikte. Yaptığım işin karşılığında bolca para, saygınlık ve güven kazanıyorum.

Günün Kristali: Ametist:huhuu::huhuu::huhuu:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum, birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Şimdi size düşen, yaşanan olay ne kadar can sıkıcı olsa da sabrınız ve aşkınıza sahip çıkan güçlü tavrınızı ortaya koyarak, hiç kimsenin ve hiçbir olayın ilişkinizi bozmasına izin vermemek olmalı. Bilmelisiniz ki bu durum gelip geçicidir. Huzurlu ve şanslı günlerin içindesiniz. Bitmesi gerekenin bittiği, maskelerin düşerek gerçekleri göreceğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınız sizi üzmemeli, aksine gücünüze güç katmalı.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem sesliliğinde sessiz kalan yüreğimin sesini tüm benliğimle duyuyor, onun bana gösterdiği yolda yürümeyi seçiyorum. Acıyı aşkla, sevgisizliği sevgiyle, egoyu tevazuyla alt ediyorum. İsteklerimi kısa bir sürede elde ediyor, yenileniyorum. Sağlıkla, aşkla, huzurla gelişiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar