11 Kasim Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmekte. İş hayatınızda da çok önemli ilklere imza atabilirsiniz bugün. Dikkat etmeniz gereken nokta: Zihninizin başkaları tarafından karıştırılmaması. Dikkatiniz başka yönlere çekilirse göz göre göre yanlışlar yapabilir, karşılaşmış olduğunuz şansı yeterince iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Özel yaşam konusunda ise özellikle evli Koç’lar, birlikteliğiniz için çok daha ciddi düşünüp kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Derbederliğimden, kederlerimden, görüp de görmediğim gerçeklerden kaçmıyorum artık. An bu andır. Yüzleşiyorum kendimle. Yenileniyor, zorlandığım, eksik kaldığım tüm yönlerimi ele alıyor ve en yüce hayrıma olacak şekilde geliştiriyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün ruhunuz ve bedeniniz, gökyüzünün tüm parlak enerjilerinin yeryüzüne yansıması gibi ışıl ışıl. Kendinize olan güveniniz ve çekiciliğiniz çevrenizdeki herkesi etkileyecektir. İş hayatınızda yeni fikirleriniz kabul görüp, uygulanmaya başlayabilir. Enerjisi çok yüksek bir gündesiniz. Öğrenme gücünüz oldukça kuvvetli. Hiçbir yeni başlangıç ya da öğreti sizleri korkutmamalı. Zorlandığınız ne varsa bugün ele alın, başarılı sonuçlar elde ettiğinizi göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi, yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Boğa’lar, aşkınıza, sevginize sahip çıkın ve beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip, hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan bir yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan ve yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla ve dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün kendinizle kavga içinde olacağınıza işaret etmekte. “Neden ben? Ben bunu hak etmedim?” düşünceleri zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Özellikle geçmişte yaşadığınız bir olayın derin etkileri sizi bir girdap gibi içine çekebilir. İş hayatınızda yeni fikir ve atılımlarınızı beklemede tutmanız sizler için daha hayırlı olacaktır. Özel yaşamınızda ilişkinizi gözden geçirmeli ve artık bir karar vermelisiniz, ya kalacaksınız ya gideceksiniz. Sürüncemede bıraktığınız sürece, hem kendinize hem de birlikte olduğunuz insana haksızlık edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime söz veriyorum. Zorlandığım, kaçtığım her şeyin üzerine gideceğim mücadele edeceğim. Düştüğüm yerden sahip olduğum inançla güçlü bir şekilde kalkacağım ve bana sunulan yaşamı sil baştan yeniden yaşayacağım.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün kendinize zaman ayırmalı, kişisel bakımınız ve ruhunuzu dinlendirecek aktivitelerle ilgilenerek, enerjinizi daha yüksek bir hale getirebilirsiniz. İş hayatınızda beklediğiniz olumlu bir haberi alabilirsiniz, bu haber sizi yeni bir oluşumun içine sokabilir. Şansınız size yardım ederken, yeteneklerinizi geliştirmeye ve eksik yanlarınızı tamamlamaya özen göstermeyi de ihmal etmeyin. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden aldığınız olumlu enerjilerle her geçen gün kendinizi daha kararlı ve güçlü hissedeceksiniz.

Günün Olumlaması: Yeteneklerimi seviyorum, onlar benim güvencem. Ruhumdan gelen esintileri yeteneklerimle birleştirmenin getirdiği şansları en yüksek akıl yetilerimle değerlendiriyor, ger günü en yüce hayrıma olacak şekilde yeni öğreti ve kazanımlarla zenginleştiriyorum.

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, yakınlarınızla ilişkileriniz konusunda hassas davranmanız gerektiği yönünde uyarıyor sizleri. Yakınlarınızla ilgili İhmal ettiğiniz konular bir anda birikmiş bir şekilde karşınıza çıkabilir ve duygusal tepkilerle karşılaşabilirsiniz. Öfkelenmeden, sevgiyle iletişim kurmaya çalışın. İşinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız insanların tavırları sinirlenmenize sebep olabilir. Sakinliğinizi koruyun. Çok özel ve şanslı bir süreçtesiniz. Siz kişilerin yaptıklarıyla değil, kendi istek ve hedeflerinizi gerçekleştirmekle ilgili düşünüp, kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları karşısında yönünüzü tayin etmeniz oldukça güç olabilir.

Günün Olumlaması: İnsan olmanın getirdiği tüm onurlu yanlarımı sevgiyle kucaklıyorum. Değerlerime sahip çıkıyor, öz güvenimi tazeliyorum. Manen sahip olduğum gücümü, maddi güç ve kazanımlara dönüştürebilmek için beceri ve yeteneklerimi, işimde başarılı bir şekilde uygulamayı seçiyor, hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için ilk adımımı atıyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü, olumlu enerjileriyle cesaretinizi toplayarak yeniliklere açık bir ruh halinde olmanızı sağlıyor. Ertelediğiniz ya da peşinden gitmeye korktuğunuz tüm proje ve düşüncelerinizi uygulamaya hazırsınız. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başladınız. İçinde bulunduğunuz bu olumlu durum, çevrenizdeki herkeste merak uyandırıyor. İkili ilişkilerinizde yıkıcı değil, yapıcı davranışlar sergileyin. Olayları sakinlikle ele alın. Büyütülmemesi gereken konuları alevli tartışmalara çevirmenizin sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yine, yeni bir güne sağlıkla uyanmanın huzuru ve mutluluğundayım. Kendime güveniyor, değer veriyorum. Rabbime bana verdiği nefes için binlerce kez şükrediyor, yaşamımda bana zenginlik katacak tüm düşüncelerimi uygulamaya başlıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, duygusal davranışlar sergileyerek birlikte olduğunuz eş sevgili ve yakın çevrenize gereksiz çıkışlar sergileyerek, problemler yaşayacağınıza işaret etmekte. Çalışma arkadaşlarınızla maddi konularda tartışmalar içine girmemeye özen gösterin. İşinizle ilgili olumlu bir devrenin içindeyken gereksiz karamsarlıklarla kendinizi engellememelisiniz. İçinizde adete iki kişinin birbiriyle çatışmasını yaşayabilirsiniz. Biri sakinken, diğeri öfkeli. İradenizi kontrol altına almayı başardığınız takdirde enerjileri doğru kullanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumda var olan saklı kalmış tüm güzel yanlarımı keşfediyor, sevgiyle yaşamıma rehberlik etmesi için harekete geçiriyorum. Nefsimin ve irademin kontrolünü ele alıyor, disiplinle kendimi eğitmeyi seçiyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün, son derece gözlemci yaklaşımınızla iş ve özel hayatınızdaki ayrıntılara önem verip, kendiniz için neyin doğru neyin yanlış olabileceğini doğru bir şekilde tespit ederek kararlar alabileceksiniz. Bir ilişkiye adım atmayı düşünüyorsanız, bu insanı kendinize göre belirlediğiniz yöntemlerle test edecek, güven duyduktan sonra yeni bir başlangıç yapacaksınız. İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız insanların tavır ve davranışlarından duyduğunuz rahatsızlıkları kararlı bir ifadeyle dile getirerek, yolunuza çıkmamaları konusunda iyi bir uyarıda bulunabileceksiniz. Sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin ilahi sesine kulak veriyor, bana gösterdiği yolda akıl ve becerilerimi faaliyete geçirerek ilerliyorum.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak gelişmelerin sizi bir hayli zorlayacağına işaret etmekte. Serinkanlılığınızı koruyun. Bu süreçte her şey, var olan şartlarınızı yükseltmek için sizin hayrınıza gelişiyor, yeter ki yaşadıklarınızın bilinçli bir değerlendirmesini yaparak ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ailenizle ilgili konularda hassas yaklaşımlarınız, olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yağan yağmur taneleri gibi bolluk, bereket, huzur ve şans yaşamıma yağıyor. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerim sayesinde hepsini en iyi şekilde değerlendiriyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü sizler için oldukça olumlu gelişmelerin yaşanacağı, şanslı bir güne işaret etmekte. İşinizle ilgili konularda hemen her konuda göstereceğiniz bilgece hakimiyetiniz takdir kazanmanıza sağlayarak, sizlere yeni kapıları da açacaktır. Bugün düzenli olmaya, biriken işlerinizi tamamlayama özen gösterin. Maddi konularda beklediğinizin üstünde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişim her geçen gün daha da iyi bir noktaya gelecek ve ilişkiniz çok daha derin bir anlam kazanarak ilerlemeye devam edecek.

Günün Olumlaması: Yaşamı tüm coşkusuyla, güzellikleriyle, aşkıyla, hüznüyle yorucu ve olgunlaştırıcı her haliyle seviyorum. Yaşadığım her şey değerli, her acı yeni bir olgunluk, yeni bir öğreti. Yenilendikçe gençleşiyor, yılların getirdiği yorgunluğun izlerini ruhumdan ve bedenimden siliyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, sıra dışı yaklaşımlar sergileyerek iş ve özel yaşamınızdaki insanları bir hayli şaşırtacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda farklı bir sektöre adım atabilir, radikal kararlar alabilirsiniz. İşinizle ilgili seyahatler size maddi-manevi yeni kazanımları da beraberinde getirecektir. Ortaklaşa iş yaptığınız insanları, konuşmanızdaki kararlı ses tonuyla etkileyerek, sıcak bakmadıkları projelerinizde bile yanınızda olup size destek vermelerini sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımda eskimiş olan her ne varsa söküp atıyor, derin bir temizlik yapıyorum. Ruhumda ve çevremde, kendimi özümden gelen sözlerle ifade ediyor, enerjimi sevdiğim işlerde kullanarak imkanlarımı yükseltmeye niyet ediyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü, fiziksel ve ruhsal gücünüzün çok yüksek olduğu pozitif bir güne işaret etmekte. Çevrenizdeki insanların hayranlığını kazanarak, iş hayatınızda da desteklerini görebilirsiniz. Planladığınız her şey, bugün, kendiliğinden olumlu bir şekilde ilerleyecektir. Önemli toplantı ve görüşmeler için oldukça iyi bir gündesiniz. İstek ve beklentilerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Emek verdiğiniz her şeyin karşılığını fazlasıyla almaya başladığınız bu dönemde maddi beklentilerinizi de yükseltmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gezegenlerin olumlu etki ve enerjilerini ruhumda hissediyor, bedenime yansıtıyorum. Sevgiyi, aşkı, merhameti yüreğimde harmanlıyor, tüm sevdiklerimle paylaşıyorum. Maddi şanslarımı akıllıca değerlendiriyor, gerçekçi hedeflerimin peşinden büyük bir heves ve coşku ile koşmaya devam ediyorum.

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü, maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmekte. İş hayatınızda da çok önemli ilklere imza atabilirsiniz bugün. Dikkat etmeniz gereken nokta: Zihninizin başkaları tarafından karıştırılmaması. Dikkatiniz başka yönlere çekilirse göz göre göre yanlışlar yapabilir, karşılaşmış olduğunuz şansı yeterince iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Özel yaşam konusunda ise özellikle evli Koç’lar, birlikteliğiniz için çok daha ciddi düşünüp kararlar almak zorunda kalabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Derbederliğimden, kederlerimden, görüp de görmediğim gerçeklerden kaçmıyorum artık. An bu andır. Yüzleşiyorum kendimle. Yenileniyor, zorlandığım, eksik kaldığım tüm yönlerimi ele alıyor ve en yüce hayrıma olacak şekilde geliştiriyorum.

:dusun:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
BALIK
Gökyüzü, fiziksel ve ruhsal gücünüzün çok yüksek olduğu pozitif bir güne işaret etmekte. Çevrenizdeki insanların hayranlığını kazanarak, iş hayatınızda da desteklerini görebilirsiniz. Planladığınız her şey, bugün, kendiliğinden olumlu bir şekilde ilerleyecektir. Önemli toplantı ve görüşmeler için oldukça iyi bir gündesiniz. İstek ve beklentilerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Emek verdiğiniz her şeyin karşılığını fazlasıyla almaya başladığınız bu dönemde maddi beklentilerinizi de yükseltmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gezegenlerin olumlu etki ve enerjilerini ruhumda hissediyor, bedenime yansıtıyorum. Sevgiyi, aşkı, merhameti yüreğimde harmanlıyor, tüm sevdiklerimle paylaşıyorum. Maddi şanslarımı akıllıca değerlendiriyor, gerçekçi hedeflerimin peşinden büyük bir heves ve coşku ile koşmaya devam ediyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.932
koc-50.jpg
KOÇ

Sağol canım :sirin:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar