11 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda gelen teklif ve önerileri dikkatle incelemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar yanılgıları beraberinde getirebilir. Bilmediğiniz işlere yönelmekten uzak durun. Bu günlerde beklemede kalmak ve var olan şartları iyileştirmek için hareket etmek yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatındaki belirsizlik size karşı duygularını yeterince iyi ifade edememesine ve içine kapanmasına sebep olabilir. Anlayışlı davranın ve bu zorlu zamanlarında sevginizle ona destek olun. Bekar Koç’lar, bugünlerde duygusal yakınlaşmalar hayal kırıklıklarına sebep olabilir, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Rengi: Çivit Mavisi

Günün Kristali: Turmalin

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda ilahi adaletin gerçekleşeceğini müjdeliyor sizlere. İşinizle ilgili size zararı dokunan kişi ya da kişilere karşı büyük bir zafer kazanabilirsiniz. İş hayatınızda yeni bir dönem sizleri karşılıyor, istikrarlı bir başarı söz konusu. Emeklerinizin karşılığını almaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise kaygılarınızı bir tarafa bırakmalısınız artık. Seviyor ve seviliyorsunuz, güvenin ve aşka teslim olun. Hiç kimse seven iki insanın birbiri için atan yüreğinin kutsallığının karşısında duramaz, onlara zarar veremez. Sevginin gücünü fark edin ve ilerleyin.

Günün Olumalaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm yorucu düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla ve bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Lapis Lazuli

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü, iş hayatınızda yüksek tempolu bir günün heyecanı, stresi ve ilerleyen saatlerde getireceği önemli gelişmeleri müjdelemekte sizlere. Yeni bir işe başlayabilir, mesleki yönde daha önce yapmadığınız bir işe girişebilir ve insanların desteği ile kısa sürede hızla yol alabilirsiniz. Özel yaşamınızda da şans sizden yana. İlişkinizde isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, problemleri aşabileceğiniz harika bir gündesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, duygusal konularda güçlendiriyor sizleri.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Ay taşı

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün, arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Eş ya da sevgilinizle ortak noktalarda buluşamayabilirsiniz. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. İş hayatınızdaki gelişmeler istediğiniz hızda ilerlemiyor diye kendinizi hak ettiğiniz yerde hissetmeyebilirsiniz. Bu duygunun sizi esir almasına izin vermeyin. İlerleyen günlerle birlikte gelişmeler hız kazanacak ve hak ettiğiniz karşılığı maddi manevi almaya başlayacaksınız.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyor, inançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir güne “Hoş geldin” diyorum.

Günün Kristali: Yıldız Taşı

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün iş hayatınızda direkt ya da dolaylı bir şekilde sizi etkileyen ani değişimler yaşanabilir, dikkatli olmanızda fayda var. Başkalarının sebep olduğu hataları kabullenir tarzda yaklaşımlarda bulunmayın. Çalışma arkadaşlarınız arasında yaşanan tartışmaların dışında kalın ve sadece yapmanız gerekenlerle ilgilenin. Aksi halde haklı haksız ayırt edilmeden yanlış yargının kurbanı olabilirsiniz. İyi niyetinizi sevdiğiniz yakınlarınıza saklayın ve işinize duygularınızı yansıtmayın. Özel yaşamınızda ise geçmişte kalan ve fazlasıyla özlem duyduğunuz bir ilişki tekrar gündeme gelebilir, kalbiniz yeniden aşkın heyecanına kapılabilir.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım derslerle olgunlaşmış olmanın huzurundayım. Ruhumda saklı olan olumlu yönlerimi ortaya koyuyor, sezgilerimin rehberliği doğrultusunda doğru kararlar alarak başarı ile uyguluyorum. Kendime değer verdikçe daha başarılı oluyor, sevginin kutsal gücüyle besleniyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

basak-50.jpg
BAŞAK
Bugün işle ilgili konularda iletişim sıkıntılı olabilir, insanlar sizi anlamayabilir, sabırlı olmaya özen gösterin ve karşınızdaki insanlar sizi anlayana kadar anlatmaya devam edin. İş arkadaşlarınızdan gelecek destekle günün zorluğunu hafifleteceksiniz. Bugün sosyal yaşamınızı hareketlendirecek enerjilerle arkadaş ve dostlarla bir araya gelebilir, iş ve özel yaşamınızla ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu enerjiler altında yeni biriyle tanışabilirsiniz. Evli olanlar ise eşinizle romantizmi yoğun olarak yaşayabileceğiniz, aşkınızı alevlendirecek güzel bir dönemdesiniz keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Kendimle ve yaşadıklarımla yüzleşiyor, dünde kalması gereken olumsuzlukları bugünüme taşımaktan vazgeçiyorum. Ruhumu evrenin güzellikleriyle arındırıyor, yeteneklerimi cesur bir şekilde ortaya koyarak bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Zirkon

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün banka ve finansal konularla ilgili gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli davranın. Yaptığınız ya da yapılan ödemeleri kontrol ederek hareket edin. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz bugün bir hayli önem kazanmakta. Onlara karşı dikkatli olun, başkalarının sebep olacağı olumsuzluklar size yansıyabilir. Bu dönemde potansiyellerinizin farkında olun; yeteneklerinizden, yapacaklarınızdan tereddüt etmeden cesur ve dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Gün sonunda kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise sakin ve duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varıyor ve karanlıklarımdan aydınlığa çıkıyorum. Kendimi en doğru sözlerle ifade ediyor, başarıya giden yolda kararlılıkla ilerliyorum. Yaşamı ve bana sunduklarını sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Selenit

akrep-50.jpg
AKREP
İş ve özel yaşamınızda yaşadığınız zorlu olayları olumsuz olarak değerlendirmeden her sonun yeni bir başlangıç olduğunu kabul ederek yolunuza devam etmelisiniz. Yaşamın akışına ayak uydurun ve ne kadar değerli olduğunuzun farkına varın. Hiçbir şey için geç olmadığını idrak edin ve isteklerinizi, hedeflerinizi yükselterek ideallerinizi gerçekleştirebilmek için mücadele etmekten korkmayın. Maddi konularda önemli gelişmelerle standartlarınızı yükselme şansını elde edebileceksiniz. Bu dönem yaşadığınız her şey sizi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır; bitmesi gereken bitecek, daha iyisi gelecektir.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Çivit mavisi

Günün Kristali: Kaplan gözü

yay-50.jpg
YAY
Bugün işinizle ilgili hemen her konuda ön planda olmaya özen gösterin. Öğrenebileceğiniz her türlü bilgi genel anlamda olduğu kadar kariyeriniz için de paha biçilemez olacak. Gözünüzü, kulağınızı dört açın. En iyi kaynağınız insanlardır. Gerek çalışma arkadaşlarınız gerek sektörde bulunan insanlar olmak üzere tüm tanıdıklarınızla iletişime önem verin ve yapmak istedikleriniz konusunda onların da desteğini istemekten çekinmeyin. Yaşamınızda olumlu gelişmelerin hız kazanması ile birlikte moral bulacak ve daha cesaretli adımlar atmaya başlayacaksınız. Aileniz ve yakın çevrenizdeki insanlar sizler için daha da fazla önem kazanacak. Yeni başarılara imza atmanız için size yardımcı olacaklar fakat dikkat, herkes sizin kadar içten olmayabilir!

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime, hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Hematit

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşka küskün Oğlak’lar, sürpriz bir aşkla karşılaşabilir ve kısa bir süre içinde ilişkilerini resmileştirme kararı alabilirler. İş hayatınızda yaşanan düzensizlik, maddi sıkıntılar ve ödeme zorlukları son bulmaya başlıyor ve rahatlıyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz finansal gelişmeler bugün gerçekleşebilir. Buna rağmen çalışma arkadaşlarınızla veya son sözü söylemek isteyen insanlarla iletişimsizlikten kaynaklanan gerginlikler olabilir. İnatçı zihinleri değiştirmek için yapabileceğiniz pek bir şey yok. O yüzden durumu elinizden geldiğince idare edin ve tartışmalardan uzak durun. Bugün mide ve bağırsaklarınızla ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

Günün Olumlaması: Ay’ın Dünya’nın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükâfatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi en iyi şekilde değerlendireceğime Rabbime ve kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Sarı Safir

kova-50.jpg
KOVA
Bugün işinizle ilgili konularda birlikte çalıştığınız insanlarla yapılan çalışmalarda gözünüzden kaçan bir konu sıkıntılara sebep olabilir. Sözleşme ve anlaşmalara özen gösterin, verilen sözleri yazılı anlaşmalar olarak imza altına almaya bakın. Bugün ikili ilişkileriniz önem kazanıyor. Uzun süredir devam eden birliktelikler resmiyet kazanabilir. Ruhunuzu gençleştirecek enerjilere açık olun ve kendinizi, bedeninizi yenileyin bugün. Beraberliği olmayan Kova’lar, ilk görüşte aşkı yaşayabilirler. Evinizle ilgili boya, dekorasyon ya da herhangi bir değişiklik düşünüyorsanız tam zamanı! Her şey kolaylıkla ve istediğiniz gibi kısa bir sürede gerçekleşecektir.

Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim. Şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Sitrin

balik-50.jpg
BALIK
Bugün burcunuzda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile yaşamınızın her alanında güçleniyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin bugün. Maddi konularda artış yaşanabilir fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. Paranızı biriktirmek ve ilerleyen aylarda yatırım için kullanmak sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanını deneyimleyebilirsiniz. Bu durum sizi biraz ürkütüp düşündürse de kaygılarınızın mutluluğunuza engel olmasına izin vermemek tamamen sizin elinizde, karar sizin. Bugün evli Balık’lar için önemli gelişmeler yaşanabilir; bu olumlu da olabilir, olumsuz da.

Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorum, yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için şimdi bütün güçler benimle birlikte.

Günün Rengi: Çivit mavisi

Günün Kristali: Kuvars

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün banka ve finansal konularla ilgili gecikmeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz, dikkatli davranın. Yaptığınız ya da yapılan ödemeleri kontrol ederek hareket edin. İş arkadaşlarınızla ilişkileriniz bugün bir hayli önem kazanmakta. Onlara karşı dikkatli olun, başkalarının sebep olacağı olumsuzluklar size yansıyabilir. Bu dönemde potansiyellerinizin farkında olun; yeteneklerinizden, yapacaklarınızdan tereddüt etmeden cesur ve dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Gerçek başarıya ulaşmak için sistemli bir şekilde çalışın ve gayretli olun. Gün sonunda kariyer hayatınızla ilgili önemli kararlar söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise sakin ve duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varıyor ve karanlıklarımdan aydınlığa çıkıyorum. Kendimi en doğru sözlerle ifade ediyor, başarıya giden yolda kararlılıkla ilerliyorum. Yaşamı ve bana sunduklarını sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Kristali: Selenit

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda gelen teklif ve önerileri dikkatle incelemeniz için uyarıyor sizleri. Anlık kararlar yanılgıları beraberinde getirebilir. Bilmediğiniz işlere yönelmekten uzak durun. Bu günlerde beklemede kalmak ve var olan şartları iyileştirmek için hareket etmek yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatındaki belirsizlik size karşı duygularını yeterince iyi ifade edememesine ve içine kapanmasına sebep olabilir. Anlayışlı davranın ve bu zorlu zamanlarında sevginizle ona destek olun. Bekar Koç’lar, bugünlerde duygusal yakınlaşmalar hayal kırıklıklarına sebep olabilir, dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Turmalin

Teşekkürler sadiye

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Gökyüzü, iş hayatınızda yüksek tempolu bir günün heyecanı, stresi ve ilerleyen saatlerde getireceği önemli gelişmeleri müjdelemekte sizlere. Yeni bir işe başlayabilir, mesleki yönde daha önce yapmadığınız bir işe girişebilir ve insanların desteği ile kısa sürede hızla yol alabilirsiniz. Özel yaşamınızda da şans sizden yana. İlişkinizde isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz, problemleri aşabileceğiniz harika bir gündesiniz. Bugün gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi, duygusal konularda güçlendiriyor sizleri.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Ay taşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar