11 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda oldukça yoğun görüşmelerden sonra karlı sonuçlar elde edeceğinize işaret etmekte. Maddi konularda oldukça şanslısınız. Bu şansı disiplinli bir şekilde değerlendirdiğiniz takdirde sürekli olarak nakit akışı sağlayabileceksiniz. Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip, hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getirileri kalıcı kılacaktır. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak ve onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması: Ben her yeni günle birlikte engellendiğim, sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım.Her gün olumlu yönlerimin farkına vararak, kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.

Günün Rengi: Indigo

Günün Kristali: Lapis Lazuli

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir, sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi yakınları tarafından, uğradığınız haksızları görmezden gelmesi ve bunu sürekli hale getirmesi ona olan yaklaşımınızı tamamen değiştirerek, ondan uzaklaşmanıza sebep olabilir. Böylesi keskin kararlar vermeden önce kırılmış olsanız bile sakinliğinizi muhafaza etmeli, haklıyla haksızı ayırt etmesi gerektiğini anlaması için ona bir şans daha vermelisiniz.

Günün Olumlaması: İşimi, yeteneklerimi, bulunduğum çevre ve şartları seviyorum. İrademi yeteneklerimle güçlendiriyor ve isteklerim için kararlılıkla mücadele ediyorum. Her doğan günle yeni bir şans kapısı bollukla ve zenginlikle bana aralanıyor.

Günün Kristali: Çeroit

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü, uzun zaman sonra kariyer hayatınızda oldukça şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün biriken işlerinizi tamamlayarak, kendinize daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Gün içinde maaşınızda bir artış olabileceği gibi hukuksal konularda da sizi sevindirecek önemli gelişmeler yaşayabilir. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem verin. Detaylara takılıp kalmadan, sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan sorumluluklarının bilincinde, emeğini işine cesurca yansıtan insanlarsınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız ve sevginiz onu güçlendiriyor, yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin, yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp, bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım, yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Güneş taşı

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, hırsızlıklara ve kayıplara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Çantanızı ve değerli eşyalarınızı evden çıkarken kapınızı kilitlediğinizi kontrol ederek olabilecek olan durumların önüne geçebilirsiniz. Bugün iş arkadaşlarınızla ya da işiniz dolayı muhatap olduğunuz insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, hiç hak etmediğiniz davranışlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik, yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç… Bugün rahatsızlıklarınızın üzerine gidin ve isteklerinizi gerçekleştirmek için mücadele edin. Evli Yengeç’ler, eşinizin sağlık problemleri gün yüzüne çıkabilir, kaygılı anlar geçirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma ve arzularıma sahip çıkıyor, beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Kedigözü

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü güne yüksek bir enerji ile başlayacağınızı müjdelemekte. Bugün start vereceğiniz işler, süreklilik arz ederek sizi kariyerinizde ileri noktalara taşıyacak ve kalıcı islerin altına imza atmanızı sağlayacaktır. Bugün zam alabilir, önemli bir satış gerçekleştirebilirsiniz. Kısacası işiniz sizi maddi anlamda kazançlı çıkaracak. Bugün gerçek dostlarınızın destek ve yardımını cömertçe görebilir, uygulamayı düşündüğünüz fikir ve projeleriniz için gereken desteği alabilirsiniz. Yaşadığınız gergin günler yüksek enerjinizle ardınızda kalmaya başlıyor. Siz şimdi işinize odaklanmalı ve başarı çıtanızı yükseltmek için zihninizi başka şeylere yormamalısınız. Evli Aslan’lar, eşinize tahammül gücünüzün zayıf olduğu bir gündesiniz. Bekar Aslan’lar, bir ilişki içinde değilseniz sürpriz bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım, doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım, gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım, yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum. Sağlıkla aldığım her nefes benim en büyük zenginliğimdir. Tüm kalbimle şükrediyor, sahip olduğum güzellik ve zenginliklerin sevdiğim bütün insanların yaşamlarını kapsamaları için dua ediyor ve bütünün hayrına gerçekleşmesini diliyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Kendinize güvenin ve kıskanç ruhlu insanların sizi sinirlendirerek motivasyonunuzu düşürmelerine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendi çıkarlarını düşünerek, birlikteliğinizi 2. plana alan tavırları karşısında ipleri bir anda koparabilirsiniz. Samimiyet ve saygıdan uzak bir beraberliğe tahammülünüz yok. Duygunun olmadığı bir ilişkide kalmanız oldukça güçtür. Bekar Başak’lar, karşı cinsin yoğun ilgisi bugün hiç ilginizi çekmeyebilir.

Günün Olumlaması: Duygularım ve samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, onlara sahip çıkıyor, bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan uzaklaştırmayı seçiyorum. Sevgiyle besleniyor, inançlarım sayesinde mucizelerimi yaşıyor, yaşama aşkla daha çok bağlanıyorum.

Günün Kristali: Kristal Kuvars

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü, sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak. Aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Terazi’ler, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zinde yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Kristali: Peridot

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız. Kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen, harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün sevdiğiniz dostlarınıza bir araya gelebilir, onlarla kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise küllenmiş bir aşk yeniden gün yüzüne çıkarak, hızlı gelişmeler yaşamanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji, işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Kristali: Rodonit

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzünün bugün sizler için şifresi: Diplomasi. İşinizle ilgili maddi manevi talepleriniz söz konusu ise her doğruyu her yerde söylemekten vazgeçmeli ve bireysel konular dışında başkalarının işlerine, haklarına ve yaşadıklarına müdahil olmadan hareket etmelisiniz. Maddi konularda gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmeli, yakın çevrenizin haklı uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Yaylar, huzuru ve emek vermenin keyfine varacağınız zamanlardasınız. Bekar Yay’lar, yüreğinizde esmeye başlayan beğeni rüzgarı aska dönüşmek üzere. Duygularınızı özgür bırakmanın zamanıdır şimdi.

Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum. Ben emek vermeyi, ben değer vermeyi seçiyor ve mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle ve inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

oglak-50.jpg
OĞLAK
Beraberliği olmayan Oğlak’lar, sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılacağı, haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreçtesiniz. Siz yeter ki duygularınız ve aklınız arasındaki dengeyi sağlayarak hareket etmelisiniz. Evli Oğlak’lar, eşinize hak ettiği sevgiyi gösteriyor ve her şeyden önce ona karşı adil davranıyor musunuz? Bu soruları kendinize sormalı ve hareketlerinize dürüstlükle verdiğiniz cevaplarınızdan sonra çeki düzen vermelisiniz. Unutmayın, sevdiğiniz ve emek verdiğiniz kadar sevilir, değer görürsünüz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir, hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi ve manevi olarak bana kazanç sağlar.

Günün Kristali: Tanzanit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza dikkat çekmekte. Yüreğinizden geçenlerle dilinizden dökülenler öfkenize yenilerek zor durumda kalmanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile tartışmamaya özen gösterin. Bugün fikirlerinizin kabul görmesini isteyerek baskıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Evinizde düzenlemelerde bulunabilir, rahatsızlık duyduğunuz eşyalarınızı değiştirerek kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir yenilik yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise insanların ilişkinizle ilgili kararlarınız üzerinde hoş olmayan yorumlar yapmasına müsaade etmemelisiniz. Bekar Kova’lar, sizden yaşça küçük birinin size duyduğu aşkı itiraf etmesi karşısında şaşkına dönebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Öfkemin sakinliğimi gölgelemesine izin vermiyorum. Pişman olacağım ve kalp kıracağım davranışlarımdan, yüksek iradem sayesinde uzaklaşıyor, ruhumun karanlık yanlarını sevgiyle aydınlatıyorum.

Günün Kristali: Azurit

balik-50.jpg
BALIK
Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Balık’lar, bugün karşı cinsin samimi olmayan yaklaşımlarına karşı dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama, çocuklarıma. Aşkın her halini yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.

Günün Kristali: Mavi Safir

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Balık’lar, bugün karşı cinsin samimi olmayan yaklaşımlarına karşı dikkatli davranın.

Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama, çocuklarıma. Aşkın her halini yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.

Günün Kristali: Mavi Safir

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda oldukça yoğun görüşmelerden sonra karlı sonuçlar elde edeceğinize işaret etmekte. Maddi konularda oldukça şanslısınız. Bu şansı disiplinli bir şekilde değerlendirdiğiniz takdirde sürekli olarak nakit akışı sağlayabileceksiniz. Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip, hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlayıp kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Gerçekçi ve belirli bir hedefin üstüne gitme tutkunuzun yoğun olacağı bugün, kendinizi tanıtmak ve topluluklar içinde yer almak gayet kolaydır. İşte bu kolaylık size maddi getirileri kalıcı kılacaktır. Kafanızın içindeki bazı projeleri önemli kişilerle bir araya gelerek paylaşmak ve onların desteğini alarak parasal anlamda güç kazanmak yine bugünün size hediyesidir.

Günün Olumlaması: Ben her yeni günle birlikte engellendiğim, sınırlandırıldığım tüm negatif etki ve enerjilerden uzaklaşırım.Her gün olumlu yönlerimin farkına vararak, kişisel gelişimimde etkili olacak olumlu enerjileri kendime çekerim.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü, sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak. Aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Terazi’ler, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zinde yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Kristali: Peridot

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız. Kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen, harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün sevdiğiniz dostlarınıza bir araya gelebilir, onlarla kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise küllenmiş bir aşk yeniden gün yüzüne çıkarak, hızlı gelişmeler yaşamanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji, işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Kristali: Rodonit

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ

Sağol canım emeğine sağlık...

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
Günün Olumlaması: Duygularım ve samimiyetim benim öz değerlerimdir. Öz değerlerimi seviyor, onlara sahip çıkıyor, bana ve duygularıma saygı göstermeyen tüm insanları yaşamımdan
budur ....:crazy:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü, uzun zaman sonra kariyer hayatınızda oldukça şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Bugün biriken işlerinizi tamamlayarak, kendinize daha rahat ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz. Gün içinde maaşınızda bir artış olabileceği gibi hukuksal konularda da sizi sevindirecek önemli gelişmeler yaşayabilir. Uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda maddi manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Bugün iletişime çok önem verin. Detaylara takılıp kalmadan, sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan sorumluluklarının bilincinde, emeğini işine cesurca yansıtan insanlarsınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız ve sevginiz onu güçlendiriyor, yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin, yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp, bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım, yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Güneş taşı

:dance10: teşekkürler ablam :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar