11 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212

koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü uzun zamandır hazırlık içinde olduğunuz, emek verip öğrenmek için kendinizi geliştirdiğiniz konularda mükafatlandırıyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak isteklerinizi gerçekleştirebilecek olmanın yüksek enerjisi sizlerle. Kararlı olun ve hiç kimsenin sizi inandığınız gibi yaşamaktan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşansa da bunları yaşamın renkleri olarak değerlendirip karşıt fikirlerin sizi ve eşinizi geliştirmesinin getirdiği olumlu yönleri görmeyi seçmelisiniz. Bekar Koç’lar, bugün karşı cinsle iletişimde kurmakta zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bana sunulan nefesin, bedenin ve ruhun ne kadar değerli olduğunun farkına varıyor, tüm kalbimle şükrediyorum. Sağlıkla alınan her nefesin kıymetini biliyor, farkına varamadığım tüm güzelliklerin farkına varabilmiş olmanın mutlululuğunu yaşıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Labradorit

boga-50.jpg

BOĞA
Geçmişte yaşadığınız acı tatlı pek çok olay sizleri güçlendirdi. Şimdi bu olgunluğu zekanızla birleştirme zamanı. Kariyer hayatınızda hak ettiğiniz taht sizleri bekliyor. Hiç bir emek karşılıksız kalmaz. Kazanmanın mutluluğu sizi her alanda güçlü kılacak. Özel yaşamınızda günlerdir yaşadığınız gerginliklerden sonra uyum ve huzurun hakim olduğu bir günün keyfini sürün. Bekar Boğa’lar, aşkta hayal kırıklıkları yaşayabilir, önem verdiğiniz insanın sizin gördüğünüzden bambaşka bir karaktere sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.

Günün Olumlaması: İsteklerimi ve yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyor. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklı, huzurlu ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.

Günün Kristali: Peridot

ikizler-50.jpg

İKİZLER
Duygusal konularda yaşanan gerginlikler iş hayatınızı da etkileyebilir. İşinize gereken önemi göstermeyebilir ve birlikte çalıştığınız insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı, ayrıntılara önem vermeli ve resmi evraklarla ilgili kontrolleri yaptığınızdan emin olmalısınız. Atacağınız bir imza hem kendinize hem de çalıştığınız firmaya zararlar getirebilir. Özel yaşamınızda ise bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz ve yaşamınızda başka bir insan varsa, arada kalmış olmanın sorumluluğu ve stresi sizi daha da zor bir duruma sokabilir.

Günün Olumlaması: Başımı rabbimden başkasına eğmemiş olmanın şükründeyim. İnandığım gibi yaşayabilmenin sayısız nimetleri benimle birlikte. Çalışıyor, kazanıyor, bereketi sevdiklerimle paylaşıyorum. Sağlıkla aldığım her nefesin öneminin bilincindeyim. Bedenimi, ruhumu, namusumu şerefimi ve yeteneklerimi koruyabilmenin teşekkürü ile kalbimi rabbimle bütünleştirebilmenin fevkindeyim.

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Başkalarından kaynaklanan birçok problem yaşadınız. Hepsinin birer birer ortadan kalkması ile şimdi sizler için önemli gelişmeler yaşanmaya başlıyor. İşbirlikleri ile birlikte çalışılan insanlarla uyumun yakalanması maddi manevi kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Sabır, ruhunuzu eğitirken sizleri son derece güçlendirdi. Şimdi sahip olduğunuz gücü ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler, eşinizin yakınlarının sağlık problemleri ile ilgilenebilir, onlara göstereceğiniz hassasiyetinin mükafatını ilahi bir şekilde alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıkla nefes alıyorum. Mutlu ve huzurluyum, Yaşamayı ve bana sunulmuş hayatı seviyorum. Sağlıklı ve zindeyim. Bu benim var oluşumun doğal kaynağıdır.

Günün Kristali: Akuamarin

aslan-50.jpg

ASLAN
Kariyeriniz ve iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize olan güveninizi kuvvetlendirmenize sebep olacak olumlu gelişmeler, mesleki konularda yeteneklerinizi daha da geliştirip hedeflerinize hızla ilerlemenizi sağlayacaktır. Bu süreç içinde çabalarınızın karşılığını almaya başlar ve kazanımlarınızı akılcı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koymalı ve birlikte çalıştığınız insanların desteğiyle hızlı sonuçlar almaya yönelik girişimlerde bulunmalısınız. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insanla birlikte aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bedenimi ve ruhumu seviyorum. Ruhumun derinliklerinde gizli kalmış yanlarımı keşfettikçe artan farkındalığımla göremediğim güzelliklerin idrakine varıyor, her günümü yeni bir öğretiyle zenginleştiriyor, kuvvetlenen inançlarımla yaşamı sevgiyle kucaklıyorum.

Günün Kristali: Turmalin

basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü size kendinizi yenilemeniz ve ruhsal olarak daha güçlü olmanız için güzel bir şans veriyor. Kişisel bakımınızı ve ruhsal beslenmenizi bugün yapabilirsiniz. Daha önce uzak durduğunuz meditasyon ve spritüel öğretiler için fırsat yaratın, öğrendiklerinizi uygulayın. Yoğun geçen bir haftadan sonra enerjinizi yükseltmeye fazlasıyla ihtiyacınız var. Sevdiklerinizle hoş vakit geçirebilirsiniz. Fakat hesapta olmayan, rahatsızlık duyduğunuz insanlarla karşılaşabilir, onların iğneleyici sözlerinden etkilenebilirsiniz. Son derece sakin davranarak gereken cevabı vermekte gecikmeyin. Kendi kendinize sinir harbi yapacağınıza bırakın onlar sinirlensin. Bugün size özel olsun, kendinizi şımartın ve sevdiğiniz şeylerle ilgilenin.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Hematit

terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün duygusal olarak çok derin düşüncelerin içinde olabileceğinize işaret etmekte. Çevrenizdekilere karşı duygusal tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda aşırı hassas davranışlarınızı dışa vuramamanız içinize kapanmanıza neden olabilir. Hissettiklerinizi paylaşın. Duygularınız olumlu da olabilir, olumsuz da. Birlikte olduğunuz insan sizi gerçekten seviyorsa ruh halinizi anlayarak düşündükleriniz ve hissettikleriniz için sizi aydınlatmaya çalışacak açıklamalarda bulunacaktır. Sezgileriniz oldukça yoğundur. Mistik konulara olan ilginizin arttığı bu süreçte konuyla ilgili araştırmalar yapabilir ve birçok bilgiye erişebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben duygularımı ve hissettiklerimi tüm yalınlığıyla ifade etmeyi seçiyorum. Korkmadan, sorgulamadan, yüreğimden dökülen sözlerimin gerçeğe giden yolda beni aydınlatmasını diliyorum. Aradığım cevapları bulabileceğime inanıyor, rahatlıyor ve güvende hissediyorum.

Günün Kristali: Azurit

akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı, sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızla ilgili bir konuda fikir ayrılıkları yaşayabilir ve birbirinize kırıcı sözler sarf edebilirsiniz. Dilinize hakim olun. Yüreğiniz sevgi doluyken diliniz tam tersini söylemesin. Maddi olarak şanslı bir gün. Talih oyunlarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sonsuz bir şükür içindeyim; sağlığım, zekam, sahip olduklarım için. Her doğan günle büyüyen yüksek inancım beni güçlendiriyor, her zamankinden daha kararlı ve istekliyim.

Günün Kristali: Yakut

yay-50.jpg

YAY
Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal anlamda güçleneceğiniz bu dönemi akıllıca değerlendirin. İşinizle ilgili konularda güvendiğiniz yakınlarınızla fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Bugün olaylara idrak gücünüz oldukça fazladır. Normalde pek dikkat etmediğiniz konuların ayrıntılarını düşünerek yanınızda görünen fakat sizin karşınızda aleyhinize çalışan insanları fark ederek onlara nasıl davranmanız gerektiği yönünde taktikler geliştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Dostla düşmanı ayırt edebildiğim zamanlardayım şimdi. İçimdeki rehberim iş başında, gerçeği görebilmem için beni destekliyor. Fark ediyor, tavrımı belirliyor ve gitmesi gerekenleri gönderiyorum yaşamımdan.

oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü güne sorumluluklarınızın yoğun etkisini hissederek başlayabileceğinize işaret etmekte. İş, özel, iş, eğitim hayatınız gibi konularda hassasiyetle yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelemeden ve ihmal etmeden hareket etmelisiniz. Bencilce davranışlar içinde olmamanız gereken bir gündesiniz. Eleştiri ve uyarıları yapıcı yönde değerlendirip dikkate almalısınız. Özel yaşamınızda ise babanızla ilgili problemler yaşanabilir. Bu bir sağlık problemi olabileceği gibi geçmişten bugüne yansıyan bir konunun güne yansımasının getireceği stres de olabilir. Ne olursa olsun saygınızı korumalı, sessizliğinizi muhafaza etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Unutmak isteyip de unutamadıklarımı özgür bırakmayı seçiyorum. Bir kuş olup uçuyorum. Bugün yüreğim ve evrenle bütünleşip insan olmanın sayısız nimetlerini kucaklıyor. Kendi dönüşümümü tamamlıyor, özümle bütünleşiyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanabilecek değişimlerin olabileceğine işaret etmekte. Yaşanan gelişmeleri soğukkanlılıkla karşılamalı, duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size şans getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye özellikle önem verin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tavırları önemli bir ayrıntıyı fark ederek ona karşı tutumunuzun kökten değişime uğramasına sebep olabilir. Bu olumlu bir davranış olabileceği gibi tamamen zıddı bir durum da olabilir. Her ne olursa olsun sizler için olumlu gelişmelerin olacağını bilmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevgisizlikten sevgiye, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Gelişiyor, inanıyor, öğreniyor ve keşfediyorum. Anlıyor ve biliyorum ki doğru tektir ve gerçektir. Kendi doğrularımı bulmuş olmanın şükrü ile yüceliyor, sevgi ile sarmaş dolaş oluyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün sizi güçlü etkileri ile sarıyor adeta. Yaşadığınız huzursuzlukların sona ermesini ve yeni başlangıçlar yapabilmeyi yüreğinizde bir yerlerde istiyorsanız gün sizin gününüz. Radikal kararlar alabilir, başarı ile uygulayarak geçmişten gelen tüm olumsuz etkileri ardınızda bırakabilirsiniz. Şans sizinle birlikte! Yeter ki siz kararlı olun ve aldığınız kararların arkasında durun. Zarar gördüğünüz olay, kişi ve kendi tavırlarınızın ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Şimdi yeni bir hayata tertemiz bir merhaba demek istiyorsanız daha fazla düşünmeden harekete geçmelisiniz. Bu etki iş ve özel yaşamınızı da derinden, olumlu bir yönde etkileyecektir.

Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek ve eleştirerek yenilenmiş olmanın mutluluğuyla doğru kararlar alabildiğim için kendimden vazgeçmişken inançlarım, yeteneklerim ve sevgiyle güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü uzun zamandır hazırlık içinde olduğunuz, emek verip öğrenmek için kendinizi geliştirdiğiniz konularda mükafatlandırıyor sizleri. İş ve eğitim hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak isteklerinizi gerçekleştirebilecek olmanın yüksek enerjisi sizlerle. Kararlı olun ve hiç kimsenin sizi inandığınız gibi yaşamaktan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşansa da bunları yaşamın renkleri olarak değerlendirip karşıt fikirlerin sizi ve eşinizi geliştirmesinin getirdiği olumlu yönleri görmeyi seçmelisiniz. Bekar Koç’lar, bugün karşı cinsle iletişimde kurmakta zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bana sunulan nefesin, bedenin ve ruhun ne kadar değerli olduğunun farkına varıyor, tüm kalbimle şükrediyorum. Sağlıkla alınan her nefesin kıymetini biliyor, farkına varamadığım tüm güzelliklerin farkına varabilmiş olmanın mutlululuğunu yaşıyorum.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.046
İKİZLER
Duygusal konularda yaşanan gerginlikler iş hayatınızı da etkileyebilir. İşinize gereken önemi göstermeyebilir ve birlikte çalıştığınız insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı, ayrıntılara önem vermeli ve resmi evraklarla ilgili kontrolleri yaptığınızdan emin olmalısınız. Atacağınız bir imza hem kendinize hem de çalıştığınız firmaya zararlar getirebilir. Özel yaşamınızda ise bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz ve yaşamınızda başka bir insan varsa, arada kalmış olmanın sorumluluğu ve stresi sizi daha da zor bir duruma sokabilir.

Günün Olumlaması: Başımı rabbimden başkasına eğmemiş olmanın şükründeyim. İnandığım gibi yaşayabilmenin sayısız nimetleri benimle birlikte. Çalışıyor, kazanıyor, bereketi sevdiklerimle paylaşıyorum. Sağlıkla aldığım her nefesin öneminin bilincindeyim. Bedenimi, ruhumu, namusumu şerefimi ve yeteneklerimi koruyabilmenin teşekkürü ile kalbimi rabbimle bütünleştirebilmenin fevkindeyim.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862

KOÇ

Sağol balım :findikim:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar