11 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
11 Nisan Günlük Burç Yorumları

KOÇ Gökyüzü bugün oldukça pozitif bir ruh halinde, çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip, kendinize ilgili faydalı kararlar alıp uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün…yaşayacağınız bireysel gelişmeler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek. Siz çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz birçok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek, bazı kişi ve olayları yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklenmedik bir itirafı ile şaşırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Yeşim
BOĞA
Gökyüzü güne yüksek bir enerji ile başlayacağınızı müjdelemekte. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, iş ve yakın çevrenizde karşılaşacağınız meraklı insanlar. Yaşamınızda olan biteni öğrenme merakları ile sizi rahatsız edecek davranışlarda bulanabilirler. Bu duruma karşı tepkisiz kalmamalı ve meraklarını giderecek davranışlar içinde bulunmaktan uzak durmalısınız. Bu gibi meraklı kişilere iyi bir ders vermenizin zamanıdır şimdi. Özel yaşamınızda ise eşinizden dolayı yaşanacak beklenmedik maddi sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu ortak bir yatırım olabileceği gibi eşinizin sizin fikrinizi almadan yaptığı bir durum da olabilir.

Günün Olumlaması: Sağlıkla aldığım her nefes benim en büyük zenginliğimdir. Tüm kalbimle şükrediyor, sahip olduğum güzellik ve zenginliklerin sevdiğim bütün insanların yaşamlarını kapsamaları için dua ediyor ve bütünün hayrına gerçekleşmesini diliyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda ağır davranmamanız ve zamanı boşa harcamamanız için uyarıyor sizleri. Gözünüzden kaçabilecek ufak bir detay zor durumda kalmanıza sebep olabilir. Bugün aile bireylerinizle ilişkilerinize de dikkat etmelisiniz. Söylenenleri yanlış anlayarak kalp kırabilir, üzüntü duyabilirsiniz. Her konuda siz haklı olamayacağınıza göre aile bireylerinizin zaman zaman eleştirel yaklaşımlarına karşı da hoşgörülü davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bugün karşı cinsin yaklaşımları huzurunuzu kaçırabilir.

Günün Olumlaması: Kaybetmiş olmanın acısını da bilirim, kazanmış olmanın şükrünü de. Ne hayaller denizinde kaybolurum, ne de zorluklara saplanır kalırım. Ruhumu aklımla, kalbimi inancımla güçlendirir ve yaşamın getirdiklerinden uzaklaşmadan dengelenirim.

Günün Rengi: Açık Yeşil

Günün Kristali: Firuze
YENGEÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak ufak tefek aksaklıklara takılıp kalmamanız yönünde uyarıyor sizleri, yoksa günü hakkıyla değerlendiremeyebilirsiniz. Pratik olmalı ve çalışma arkadaşlarınızın da yetersiz kaldığı konularda siz çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bu biraz yorucu olsa da göreceğiniz takdir ve maddi mükafat sizleri mutlu edecektir. Özel yaşamınızda ise duygusallığınız oldukça yoğundur. Kalmak la gitmek arasındaki sancılı bir geçiş halindeyseniz durum sizin için çok daha karışık olabilir. Bugün sabırlı davranmanız yaşanacak birçok olumsuz durumun gerçekleşmesini engelleyebilir.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan değerlerimle olgunlaşıyor, ruhumda gezen ikilik halini aşarak tercihlerimi netleştiriyorum. Sevgiyle emek vermeyi ve yoluma istediğim şekilde devam etmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Zümrüt
ASLAN
Gökyüzü kalbinizi aşkla çarptıracak ve yaşamınızda yeni sayfa açacak bir beraberliğin sinyallerini vermekte. Duygularınızı özgür bırakın, bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin. İş hayatınızda ise var olan işlerinizde düzenlemelerde bulunmalı ve şartlarınızı iyileştirme yönünde çalışmalar yapmalısınız. Yeni gelen teklif ve projeleri bekletmeli, acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek ev kazaları.

Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan ve yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işlemişken, günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.

Günün Rengi: Koyu Yeşil

Günün Kristali: Peridot
BAŞAK
Gökyüzü bugün, alım satımlarla ilgili olumlu gelişmelere işaret etmekte. Uzun zamandır almayı ya da satmayı düşündüğünüz bir mülkünüze iyi bir müşteri çıkabilir ve olumlu gelişmelerle maddi olarak rahatlayacağınız sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün sizden beklenenler sizleri zorlayacak boyutlara ulaşabilir. Size yüklenen işleri kabul etmeden önce, o işlerin size maddi olarak ne kazandıracağını kendinize sorarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin, sevgi dolu bir jesti ile aşkın kutsallığını dolu dolu yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Egomu, öfkemi, kinimi ve hırsımı sevgiyle eğitebilmiş olmanın sırrına erdim. Benlikten çıktım, bizliğe geldim. Bizden çıktım, hiçliğe indim. Düştüm, kalktım, dengelendim. Yapabileceklerimi ve yapamayacaklarımı netleştirdim. Gitmem gereken yerde kalmamayı, kalmam gereken yerde tüm gücümle var olmayı öğrendim.

Günün Rengi: Saks Mavisi

Günün Kristali: Diyopsit
TERAZİ
Gökyüzünün bugün sizler için şifresi, diplomasidir. İşinizle ilgili maddi manevi talepleriniz söz konusu ise her doğruyu her yerde söylemekten vazgeçmeli ve bireysel konular dışında başkalarının işlerine, haklarına ve yaşadıklarına müdahil olmadan hareket etmelisiniz. Maddi konularda gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmeli, yakın çevrenizin haklı uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Terazi’ler, emek vermenin keyfine varacağınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum. Ben emek ve değer vermeyi seçiyor, mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle, inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle, yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.

Günün Rengi: Nil yeşili

Günün Kristali: Fibrolit
AKREP
Beraberliği olmayan Akrep’ler, sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılacağı, haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreçtesiniz. Siz yeter ki duygularınız ve aklınız arasındaki dengeyi sağlayarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değişir, hep iyiye ve hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam. Öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi manevi olarak bana kazanç sağlar.

Günün Rengi: Fıstık Yeşili

Günün Kristali: Tanzanit
YAY
Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlardan ve insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilir, yeni aktivitelerle popülaritenizi ve maddi gelirlerinizi artırabilirsiniz. Özel yaşamınızda huzurlu ve keyifli bir süreç sizleri karşılıyor. Huzurunuzu kaçıran ve size rahatsızlık veren insanlar sizin müdahaleniz olmadan yaşamınızdan çıkıp gidecekler. Bugün duygusal olarak da oldukça şanslısınız. Özel yaşamınızda da hoş gelişmeler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Günün geceyle buluştuğu anın muhteşemliği ve evrenin eşsiz renklerinin farkına vardığım anla birlikte aşka doğru yürüyorum. Aşkın gücü ruhumla buluşuyor, yaşamımı sevgiyle kuşatarak dolu dolu yaşıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Lapis Lazuli
OĞLAK
Gökyüzü maddi konularda yaşanacak olumlu gelişmelere işaret etmekte. Dikkat etmeniz gereken nokta, zihninizin başkaları tarafından karıştırılmamasıdır. Dikkatiniz başka yönlere çekilirse göz göre göre yanlışlar yapabilir, karşılaşmış olduğunuz şansı yeterince iyi değerlendiremeyebilirsiniz. Maddi olarak gelen şansı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Oğlak’lar, aşkınıza ve sevginize sahip çıkın, beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.

Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan ve yaralanmışlıklarımdan olgunlaşmışım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşımışım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Yeşil Zirkon
KOVA
Bugün kendinizi yaşamınızın her alanında engellenmiş gibi hissedecek ve olumlu olayların bile arkasında farklı bir şey arayacaksınız. Bu haliniz hem iş hem de özel yaşamınızda karşılıklı olarak yıpratıcı etkileri getirebilir. Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir, dikkatli davranın. Yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak da bu bizim hayata ve kendimize olan güvenimizi engellemeli, zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihninize yerleştirmelisiniz. Geçmişte yaşanan olumsuzlukların gününüzü zehir etmesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Sözlerimi ruhumdan gelen fısıltıların doğrultusunda seçiyor ve ifade ediyorum. Böylelikle isteklerimi gerçekleştirebilecek enerjileri kendime çekiyor, bütünün hayrına katkıda bulunuyor ve kendi payıma düşeni de sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Rengi: Nefti Yeşil

Günün Kristali: Krizoberil
BALIK
Bugün iş hayatınızda haksız eleştirilere karşı sessizliğinizi koruduğunuz takdirde saygınlığınız artacak. Kimsenin sizi çekmek istedikleri noktaya getirmelerine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkinin içinde ya da yeni bir ilişkiye adım atmak üzereyseniz aşırı şüpheci yaklaşımlarınız güven konusundaki kaygılarınız karşınızdaki insanı fazlasıyla rahatsız edecektir. Korku ve kaygılarınızın sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Ev hayatızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz bu bir taşınma olabileceği gibi yeni bir ev alımı da olabilir.

Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde adil bir şekilde uyguluyor, doğrularımdan vazgeçmeden kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Rengi: Çimen Yeşili

Günün Kristali: Rubellit

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Bugün iş hayatınızda haksız eleştirilere karşı sessizliğinizi koruduğunuz takdirde saygınlığınız artacak. Kimsenin sizi çekmek istedikleri noktaya getirmelerine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkinin içinde ya da yeni bir ilişkiye adım atmak üzereyseniz aşırı şüpheci yaklaşımlarınız güven konusundaki kaygılarınız karşınızdaki insanı fazlasıyla rahatsız edecektir. Korku ve kaygılarınızın sizi mutsuz etmesine izin vermeyin. Ev hayatızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz bu bir taşınma olabileceği gibi yeni bir ev alımı da olabilir.

Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde adil bir şekilde uyguluyor, doğrularımdan vazgeçmeden kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Rengi: Çimen Yeşili

Günün Kristali: Rubellit
_______________:huhuu::huhuu::huhuu:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ
Gökyüzünün bugün sizler için şifresi, diplomasidir. İşinizle ilgili maddi manevi talepleriniz söz konusu ise her doğruyu her yerde söylemekten vazgeçmeli ve bireysel konular dışında başkalarının işlerine, haklarına ve yaşadıklarına müdahil olmadan hareket etmelisiniz. Maddi konularda gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmeli, yakın çevrenizin haklı uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Terazi’ler, emek vermenin keyfine varacağınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum. Ben emek ve değer vermeyi seçiyor, mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle, inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle, yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.

ay yok ya bir gunde soyle enerjiksiniz mutlusunuz yazmiyo arkadas yapmayin etmeyin tutmayin anca dedigi bu :sinir::sinir::sinir:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862

KOÇ Gökyüzü bugün oldukça pozitif bir ruh halinde, çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip, kendinize ilgili faydalı kararlar alıp uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün…yaşayacağınız bireysel gelişmeler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek. Siz çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz birçok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek, bazı kişi ve olayları yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklenmedik bir itirafı ile şaşırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Yeşim

Bugün pek enerjik vs. değilim aslında modum düşük biraz sonradan açılırım inşallah

Sağol canım

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar