11 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü; şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerleyecek. Kendinizi ifade etme gücünüz oldukça yüksek. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz veya iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir, ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum, olgunluğumu kazandırdığı için. İyi niyetimi seviyorum, her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için. Özümü seviyorum, hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için…

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Carnelian

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü, sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. İş hayatınızda oldukça aktif ve yoğun bir dönem sizleri karşılamakta. Bunun için enerji toplamalı ve keyif alacağınız aktivitelere yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Boğa’lar, ruhlarınızın anlaşacağı keyifli bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sağlıklı ve zindeyim. Yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız ve kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onlarla kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji, işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Günün Kristali: Rodokrozit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün duygusallığınızın yoğun olduğu bir gündesiniz. Çok hassas ve duygusalsınız, gözyaşlarınız süzülmeye hazır bekler gözlerinizde… Bu haliniz içinizdeki çocuğun özgürleşmedir aslında; en yalın, en saf, en güzel halinizdir. Bırakın duygularınız serbest kalsın ve içinizden geldiği gibi davranın. İş hayatınızda yolunda gitmeyen birtakım gelişmeler söz konusu ise fikrinizi ortaya koyun ve müdahale etmeden beklemede kalın. Birkaç gün içinde her şey kendiliğinden yoluna girecektir. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır ayrı kaldığınız sevgilinizle karşılaşabilir, aşka kaldığınız yerden güçlü etkilerle devam kararı alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın zorluklarına rağmen kaybetmediğim özelliklerim olduğu için çok şanslıyım. Sevgiyle gülebiliyor, hüzünle gözyaşı döküyor, beni ben yapan değerlerimle yaşamımı devam ettiriyorum. Nefreti ve öfkeyi kendimden uzak tutabilmiş olmanın huzurundayım.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda, duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Dürüst olmayan insanların tatlı sözlerine kanabilir, maddi manevi zarar görebileceğiniz işlerin altına imza atabilirsiniz, dikkatli davranın. Özellikle de yeni tanıştığınız ya da tanıştırıldığınız insanlara karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise hem aile bireylerinizle hem de kendi özelinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilir, birlikte olduğunuz insanın sevgisini tüm kalbinizde hissetmenin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimde esen rüzgârın götürdüğü yere doğru yol alıyor, hayatla bütünleşerek akışa ayak uyduruyorum. Ruhumdaki sevgiyi emekle büyütüp aşka doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Firuze

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmanız yönünde harekete geçiriyor sizleri. Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz; ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu, aşkı, huzuru doyasıya yaşayacaksınız ya da sevgiden uzak beraberliklere doğru yol alacaksınız. Bu kararı verip uygulamak kolay olmayacak, birtakım sorunları da beraberinde getirecektir. Ama şunu hiç unutmamalısınız: Sevgi, emek ister. Emek ve uğraş vermeden elde edilen hiçbir şey yeteri kadar değerli değildir. İş hayatınızda ise sizin dışınızda gelişen olaylara müdahale edebilme şansınızın olmaması karşısında sinirleriniz bir hayli yıpranabilir.

Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum, ben emek vermeyi ve değer vermeyi seçiyor, mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle ve inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.

Günün Kristali: Yakut

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün fiziksel çekiciliğiniz oldukça yüksek. Bu da karşı cinsin dikkatini çekerek aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda ise finansal konularda haklarınızı aramanız ve takipçisi olmanız gereken bir gündesiniz. Uzun zamandır beklediğiniz zam bugünlerde gelebilir ve yeni bir terfi alarak kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuk sahibi Terazi’ler, bugün onları ilgilendiren konularda her zamankinden daha duyarlı olmalı ve iletişime fazlasıyla önem vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime ve düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine ve kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim, yeteneklerimi besleyen, güçlendiren ve hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.

Günün Kristali: Labrodorit

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden, kararlı bir şekilde kendi doğrularınız ve sezgilerinizle ilerlemelisiniz. İş hayatınızda popülaritenizin yükseleceği bir gün sizler için. Akıllıca değerlendirdiğiniz takdirde çok ciddi kazanımlar elde edebilir, bulunduğunuz durumdan çok daha iyi şartlara kavuşacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Eğitimleri devam eden Akrep’ler, yurt dışı ile ilgili sürpriz bağlantılarınız olabilir, yaşam rotanız çok daha farklı bir yöne doğru yol alabilir. Biraz cesaret ve güven sizi çok önemli noktalara taşıyacak etkilere sahip.

Günün Olumlaması: Ey hayat, seni sil baştan yaşamayı seçiyorum. İçimdeki coşkunun verdiği güçle doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum. Seçimlerimi yüreğimin ve aklımın işaret ettiği doğrultuda yapıyor ve kazanıyorum.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almadan önce güvendiğiniz insanların görüşlerine danışmanız daha doğru kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa, sevgiyle yaşadıklarımı kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün artırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Rengi: Fuşya

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da tam tersi kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise önemli kararlar almadan önce güvendiğiniz insanların görüşlerine danışmanız daha doğru kararlar vermenize yardımcı olacaktır.

Günün Olumlaması: Geçmişi silip atmanın zorluğunu yaşamaktansa, sevgiyle yaşadıklarımı kabul edip olgunlaşmayı seçiyorum. Aklımla yeteneklerimi birleştiriyor ve büyük bir kararlılıkla iş hayatıma yansıtıyorum. Başarı potansiyelimi her geçen gün artırıyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Rengi: Fuşya

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, maddi konularda oldukça dikkatli davranarak yatırımlarınız için beklemede kalmanız için uyarıyor sizleri. Daha iyi bir fırsatla karşılaşarak pişmanlık yaşayabilirsiniz. Bugün yeni bir işe başlamak sizin için olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Var olan işlerinizi tamamlamaya bakmalı, yeni başlangıçları ilerleyen günlere saklamalısınız. Bugün iletişim halinde olacağınız insanlarla karşılıklı fikir alışverişleri yapabilir, önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz fakat sürekli ertelediğiniz bir eğitim programı ya da kararsız kaldığınız bir yeteneğinizi geliştirebileceğiniz kurslara katılmak için araştırmalar yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eşinizin iş hayatında yaşayacağı gerginlikler sizlere yansıyarak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Günün Olumlaması: İnsanların ruhumda bıraktıkları negatif etkilerinden arınıyorum, yenileniyorum, öfkemi sevgiyle dengeliyor, eksikliklerimin farkına vararak içsel düzenlemelerimi yapıyorum.

Günün Kristali: Diaspora

balik-50.jpg
BALIK
Bugün kendinizi yaşamınızın her alanında engellenmiş gibi hissedecek ve olumlu olayların bile arkasında farklı bir şey arayacaksınız. Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak ta, Bu bizim hayata kendimize olan güvenimizi engellemeli zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihnimize yerleştirmeliyiz. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin işiyle ilgili problemlere birlikte çözüm önerileri üretebileceksiniz. Hem fikir olmanın faydalarını göreceksiniz.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor, her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.

Günün Rengi: Açık sarı

Günün Kristali: Kalsedon

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü; şanslı, keyifli ve sağlıklı bir günü müjdelemekte sizlere. Bugün her işiniz kolaylıkla ilerleyecek. Kendinizi ifade etme gücünüz oldukça yüksek. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz veya iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir, ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir ve kararlar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum, olgunluğumu kazandırdığı için. İyi niyetimi seviyorum, her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için. Özümü seviyorum, hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için…

Günün Kristali: Carnelian

:eller:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Gökyüzü bugün, günün her saatini keyifli geçirebileceğinize işaret etmekte. Ruhsal enerjiniz oldukça yüksektir ve bu etki çevrenizdeki insanlar tarafından da çok olumlu karşılanacak, sizin mutluluğunuzla mutlu olacaklardır. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız ve kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Birtakım şeyleri arkanızda bırakmak sizi biraz zorlasa da kazanımlarınızın buna değdiğini göreceksiniz. Bugün kardeşlerinizle bir araya gelebilir, onlarla kararlarınızı paylaşabilir ve desteklerini alabilirsiniz. Talih oyunlarında da oldukça şanslı bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Eksik kalan düşüncelerimi tamamlıyor olmanın keyfi ve mutluluğundayım. Aşkı doyasıya yaşıyor, aşkın gücüyle yaşamımı yeniden şekillendiriyorum. Aşktan aldığım enerji, işime ve yaşamımın her alanına güneş olup doğuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar