11 Ocak Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

KOÇ
Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Koç’lar bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir. İlerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. Gökyüzü bugün işinizle ilgili her konuda hızlı ve başarılı sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir, yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi, sevgi dolu yüreğimi, açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyorum. Başkalaşmadan gelişerek, özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Akik
BOĞA
Yeteneklerinizin hakkını vermeniz gereken bir gündesiniz. Gökyüzünün size şifresi cesaret. Parlak zekânızın sayesinde birçok fırsat günün getirileri arasında. Kendinizi ifade edişinizdeki güven, insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Boğa’lar, birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilirsiniz. Tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi tanımaya çalışmak.

Günün Olumlaması: Sarsılan, dağılan ruhumu inançla, aşkla ve cesaretle toplayabilmiş olmanın şükründeyim. Yaşamımda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunun bilincindeyim. Kendime olan sevgim, saygım ve öz güvenimle kendime hedefler belirliyor, kararlılıkla yürüyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Selenit
İKİZLER
Uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ve haksızlığa uğradığınız bir konunun kapanmak bilmeyen izlerini taşıyorsanız lehinize yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun. Haklılığınızın ortaya çıkması ile güçlenecek ve önemli gelişmelerle moral bulacaksınız. İş hayatınızda ise beklemede kalan işleriniz bugün hızlı bir şekilde ilerleyecek, belirsizliğin ortadan kalkması ile maddi-manevi rahatlayacaksınız. Bugün tüm dikkatinizi bireysel anlamda sizi ilgilendiren konulara yöneltin ve başkalarının sorunlarından mümkün olduğu kadar uzak durarak ilgilenmeyin.

Günün Olumlaması: Yaşamı farklı gözlerle değerlendiriyor, rahatsızlıklarımdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaşıyorum. Anı yaşıyor, öğrenirken sürekli yenilenmeyi başarıyorum. İş ve özel yaşamımda aşkın hakimiyeti ile korunuyor, emeğimin hakkını büyük bir sevgi ve bolca kazançla alıyorum.

Günün Kristali: Krizokol
YENGEÇ
Gökyüzü bugün hemen her konuda adımlarınızı dikkatli atmanız yönünde uyarıyor sizleri. Düşüncesizce yapacağınız her davranışınız zorluklarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Özellikle işinizle ilgili konularda anlık kararlar almamalı ve başkalarının ne dediğinden çok sezgilerinize güvenerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızdan göreceğiniz destek sizleri şu anda olduğunuzdan çok daha güçlü bir duruma getirecek. Bekar Yengeç’ler çekiciliğiniz öylesine yüksek ki karşı cinsin yoğun ilgisi gün boyu üzerinizde olacak.

Günün Olumlaması: Evrenin ışığını yakalıyor, bu yolda ilerliyorum. Yeteneklerimi aşkla, bilgiyle zenginleştirerek kendime olan güvenimi güçlendiriyorum. Başarılı işler, ilişkiler kuruyor, arzu ve isteklerime ulaşıyorum. Şükürle ve emekle ilerlemeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Zümrüt
ASLAN
Uzun zamandır uzlaşma sağlayamadığınız bir işiniz bugün gerçekleşebilir. Aşırı heyecana kapılarak ayrıntıları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Bugün maddi konularda şans sizden yana, alacaklarınızı kolaylıkla tahsil edebilir ve unuttuğunuz bir alacağınızın aniden gelmesi ile şaşırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman önce ayrıldığınız eş ya da sevgiliniz pişmanlık içinde tekrar karşınıza çıkabilir. Aman dikkat! Duygusal davranır ve geçmişin izlerini bir anda unutup yeni bir başlangıç içine girerseniz canınız bir hayli yanabilir.

Günün Olumlaması: Hatalarımı, yanılgılarımı, gözyaşlarımı ve gülüşlerimi seviyorum. Hayatın bana öğrettiklerini özümsüyor, her gelen günle olgunlaşırken ruhumdaki çocuğu sevgi ile büyütüyor, özgür bırakıyorum. Hayatımın akışı ile kucaklaştıkça sağlığım, şansım, param, sevgim artıp çoğalıyor.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
BAŞAK
Gökyüzü bugün yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Özellikle yakın çevrenizde bulunan insanlardan gelebilecek tepkisel davranışlar, kırıcı sözler sinirlerinizi bozabilir. Bu durum merkezi sinir sistemi hastalıklarını tetikleyecektir, bunun bilinci ile hareket etmelisiniz. İş hayatınızda ise son derece verimli bir gündesiniz. Düşünceleriniz kabul görür ve iş hayatınızdaki saygınlığınız hızla yükselir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgiliniz başkalarının etkisi altında kalarak size öfkeli davranışlar sergileyebilir. Bu kısa süreli etkilenmenin ilişkinizde huzursuzluk çıkarmasına izin vermemek elinizde. Onunla konuşun ve gerçeği fark etmesini sağlayın.

Günün Olumlaması: Aşkla başlıyorum hayatı yaşamaya. Tüm korkularımdan, kaygılarımdan, takıntılarımdan ve beni zorlayan davranışlarımdan uzaklaşarak yepyeni başlangıçlara yol alıyorum. Kendimi seviyorum, hayatı seviyorum, beni bu olgunluğa taşıyan tüm yaşanmışlıklarıma şükürler olsun.

Günün Kristali: Pirit
TERAZİ
Bugün her işiniz yolunda gidecek. Dikkat etmeniz gereken konu, çevrenizde bulunan sinsi bakışlar ve kıskanç tavırlarını sergilemekten çekinmeyen insanlar. Yüksek enerjiniz ve sezgilerinizin kuvveti ile kimsenin negatif enerjilerinin sizi etkilemeyeceğini aklınızdan çıkarmayın. Bugün evinize ait konularla ilgili son derece aktif ve girişken tavırlar sergilemeli, tüm düşünce ve isteklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Terazi’ler, eş ya da sevgiliden gelecek hoş bir sürpriz ya da teklif sizi hem şaşırtacak hem de size olan sevgisinden emin olmanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki… Farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.

Günün Kristali: Akuamarin
AKREP
Uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda ise son derece cazip fikirler üretebilir ve insanların takdiriyle karşılaşabilirsiniz. Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan, ufak uyarılarda bulunup, tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin. İlişkisi olmayan Akrep’ler ise yeni bir ilişkiye adım atabilirler.

Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.

Günün Kristali: Azurit
YAY
Arkadaşlık ilişkilerinizde fikir ayrılıkları yaşamanız olası. Böyle bir durumla karşı karşıya kaldığınızda geri çekilin ve tartışmaya girmeyin. Aynı şekilde aşk hayatınızda da bu sorunu yaşamanız olası. Sebep parasal konular olabilir. Sağduyulu davranın ve sonrasında pişman olacağınız ani kararlar ve fevri davranışlardan kaçının. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri, kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve yeniliklere başlamak için hazırsınız. İnanın ve harekete geçin.

Günün Olumlaması: Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran, yanlış anlaşılmalar yaşamama sebep olan bütün davranışlarımı, hareketlerimi değiştiriyorum. Yerlerine beni geliştiren, kendimi en iyi şekilde ifade etmemi sağlayan ruhsallığımı, akıl yetilerimi geliştiren düşünceleri koyuyorum.

Günün Kristali: Carnelian
OĞLAK
Bugün yönünüzü iyi belirlemeli ve özellikle işinizle ilgili konularda kararlı davranarak hareket etmelisiniz. Yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Öfkenizi, acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir dönemdesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenerek hareket etmenin maddi-manevi olumlu gelişmelerini yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı en kuvvetli korumam inançlarımdır. Şimdi inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

KOVA
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmalısınız. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz, var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız. Evliliğinde problem olan Kova’lar eşinizin umursamaz ve kendi sürekli haklı görür tarzdaki davranışları sabrınızı taşırmak üzere.

Günün Olumlaması: Sevdayla bütünleşti yüreğim ve ruhum özgürleşti aşkın rüzgarı ile. Sevginin gücünün getirdiği güzellikler yaşamımın dört bir yanını sardı. Yaşadığım en kutsal kuşatmanın korumasında ve huzurundayım.

Günün Kristali: Kyanit
BALIK
Bugün yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir sizler için. Kendinizi cesur bir dille ifade edebilir, insanların güven ve saygısını kazanarak desteklerini alabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Özel yaşamınızda ise bugün duygusal konularda aşırı hassas tavırlar sergileyerek beraber olduğunuz insanı üzebilirsiniz. Size olan sevgisinden emin olduğunuz halde onu test eden tavırlar içinde olmamaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım, bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
KOÇ
Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Koç’lar bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir. İlerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. Gökyüzü bugün işinizle ilgili her konuda hızlı ve başarılı sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilir, yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi, sevgi dolu yüreğimi, açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyorum. Başkalaşmadan gelişerek, özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

:smileylove:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar