Gökyüzü maddi anlamda oldukça şanslı bir günü müjdelemekte. Aklınızı işinizle ilgili konulara verin ve kazanın. Öğrenme gücünüzün oldukça kuvvetli olduğu zamanlardasınız, bunu fırsat bilin ve kendinizi iş ve eğitim hayatınızda geliştirin. Herhangi bir konu ile ilgili kursa başlamayı düşünüyorsanız tam zamanı. Bugün eş ya da sevgilinizin yakınları veya arkadaşları huzursuz olmanız, ilişkinizde şüphenin uyanması adına hiç gerçekleşmemiş bir olayı kurgulayarak karşınıza gelebilir. Dikkatli olun, sezgilerinize ve birlikte olduğunuz insana olan sevginize güvenerek hareket edin. Duygusal hayatınızda uyum ve huzur sizinleyken ve siz sevginizin arkasında duvar gibi durduğunuz sürece hiçbir şey bunu bozamaz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyor, düştüğüm yerden çok sağlıklı ve çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor, hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü, yaşamınızda yenilik rüzgarının esintilerini yoğun bir şekilde deneyimlemeye başlayacağınıza işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda size faydası olacak insanların desteğini alarak cesaretle isteklerinizi gerçekleştirmek için güçlü başlangıçlar yapacaksınız. Bu süreçte iletişime önem verin ve hedefinize ulaşmak için dostlarınızdan gelen her fırsatı değerlendirerek hareket edin. Bugünlerde karşılaştığınız her yeniliğin peşinden gitmeli ve zamanı iyi değerlendirerek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise aşkınızın her geçen gün kuvvetlendiği, sevginin gücü ile her şeyin üstesinden geleceğiniz harika zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, ben beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü kendinizi oldukça huzurlu, dinamik ve mücadeleye hazır bir ruh hali içinde hissedeceğinizi müjdelemekte. Kararlarınız netleşecek, işinizle ilgili konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket etmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz teklif ve haberler ilerleyen günlerle gelecek, maddi olarak da rahatlamaya başlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli, eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir, dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan İkizler, bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. İş, eğitim ve kariyerinize odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzü bugün son derece keyifli paylaşımlarla moral depolayacağınız bir güne işaret ediyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, işinizle ilgili konularda onların da önerileri ile yeni fikirler edinebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. “Yükseklerde yer tutanlar aşağıda kiler kadar sağlamda değildir” diye güzel bir söz vardır. Siz, iş ve özel yaşamınızda yavaş ve emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz. Şimdi yürüyün, başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için.
Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Aşk hayatınız hareketleniyor. İlgi odağı olacaksınız. Karşı cinsin yoğun ve samimi duygularla yaklaşımına duyarsız kalmanız imkansız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz, sezgilerinizin sesine kulak verin. Beraberliğiniz devam ediyorsa bu süreçte tüm sorunların üstesinden gelecek, ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyacaksınız. İş hayatınızda ise oldukça şanslısınız bugün. Hangi işle ilgilenseniz hızlı ilerlemeler kaydedecek ve kendinize yeni kapıların açılmasını sağlayacaksınız. Yine bu süreçte sürpriz teklifler alabilir, ortaklıklar gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun derin, sessiz, bazen yorgun, bazen yılgın, bazen kırgın, bazense çılgın devinimlerinin en yüce sakinliğindeyim. Perdelerin kalktığı, gerçeklerin aydınlığında arındığım, esaretten kurtulduğum en hayırlı gündeyim. Bolluk, bereket, şans nimetleri gani gani yağmur olup üzerime yağıyor; hamd, şükür ve tevekkülle kabuldeyim.
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü, iş ve özel yaşamınızda gerçekleşmesini istediğiniz isteklerinize odaklanarak tüm kalbiniz ve zihninizle arzularınızı gerçekleştirmeniz için bir adım atmanız adına destekliyor sizleri. Dua edin, dileyin ve gerçekleşeceğinden emin olun. Yeni başlangıçlar ve yeni deneyimlere hazırsınız. Şimdi hedeflerinize doğru tüm donanımınız ve yüksek enerjinizle ilerleyin. Yaşamınızın en keyifli döneminin heyecanı tüm ruhunuzu saracak. Yaşamınızda ektiğinizi biçeceğiniz bir dönemdesiniz. İş hayatınızda sizden yaşça büyük dostlarınız vasıtasıyla hayallerinizi gerçekleştirme imkanı bulabileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Hiç kimsenin etkisi altında kalmadan kendinize, yüreğinize güvenin ve cesur davranın. Özel yaşamınızda ise canınızı yakan ve yüreğinizde derin izler bırakan kişi ya da kişilerin yaşadıkları olaylara ve pişmanlıklarına şahitlik edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum, kendime değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamlarını çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim ve özelliğim gün yüzüne çıkıyor, hayat yolunda başarılarıma bir yenisini ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzünün sizler için mesajı: Kararlılık. Özellikle iş hayatınızda başladığınız hiçbir işi yarım bırakmadan hareket etmelisiniz. Hafta boyunca önemli fırsatlarla karşılaşabilir, maddi yönden karlı çıkacağınız işlere imza atabilirsiniz. Yeter ki kararlı olun ve gelen her fırsatı inceleyin, yeteneklerinizin değer ve kabul göreceği şanslı zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaşanacak tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Özel yaşamınızda ise birden fazla duyguyu yaşayabileceğiniz bir dönem. Aynı anda yoğun duyguların karmaşası sizleri yorabilir. Yaşamınıza aniden giren biri ve devam eden birlikteliğiniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öncelikle kendinizle baş başa kalmalı ve duygularınızı sorgulayarak kararlar almalısınız. Aksi halde ciddi anlamda başınız ağrıyabilir ve sizi tanıyan, size güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor, onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün, iş hayatınızla ilgili hemen her konuda rahatlatacak ve maddi gelirlerinizde önemli bir artışa sebep olacak keyifli gelişmeleri müjdelemekte. Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli, siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı, iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar, bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.
Günün Olumlaması: “Yolum yolundur, canım canındır, ruhum senindir” diyebilen aşığı çağırıyorum. Bana değer veren, güvenle seven aşkı istiyorum. Ey yüce aşk, gel bul beni, ruhumu ruhuna, canımı canına yoldaş et, yücelt beni.
Günün Kristali: Jasper
Gökyüzü, her zaman olağan karşıladığınız, fedakarlık ettiğiniz konularda yaklaşımlarınızı değiştirmeniz, daha fazla kendinizi düşünerek hareket etmeniz, özellikle iş çevrenizde rahatsızlıklara hatta size karşı cephe almış kişilere karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Sizler zaten nerede kime fedakarlık etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Fedakarlık ayrı bir şeydir, sömürü apayrı. Hiç kimsenin sizi bu anlamda kullanmaya kalkmasına müsaade etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Yay’lar, eşinizden gelecek hoş bir sürprizle oldukça duygulanacaksınız. Beraberliği olmayan Yay’lar, sizler ise arkadaşlarınızla bir araya gelin, sosyal olun. Evin huzuru güzeldir fakat tembelliğe bir son vermenin zamanı geldi.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan, sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Sodalit
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin. Sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İşverenseniz, çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirmenin zamanı geldi. Birçok fırsat, iş yerinde yaşanan sen-ben tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise yakın arkadaş ve dostlarınızla bir araya gelip günün stresinden uzaklaşacak keyifli aktiviteler içinde olabilirsiniz. Bu esnada sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınız canlanabilir.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Firuze
Gökyüzü maddi konularda kaygı ve korkularınızı işinize yansıttığınız sürece başarınıza gölge düşüreceğinize işaret etmekte. Korkularınızı kontrol altına almalı ve bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Bugün sadece maddi konularda değil, tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız, düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları ve konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Anlamadan dinlemeden, araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli, sabırlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Ben kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma, ilahi olana inanmanın ve şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşmekte. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden kolaylıkla bana geliyor; sağlık, başarı, huzur, aşk, barış. Her birine “Hoş geldin” diyor, ben de sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif bir ruh halinde olup çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip kendinizle ilgili faydalı kararlar alıp uygulayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda beklentilerinizin üstünde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bugün yaşayacağınız bireysel deneyimler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek. Siz de çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz birçok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek, bazı kişi ve olaylarında yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklenmedik bir itirafı ile şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Kristali: Krizopras
HürriyetAile