11 Temmuz Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü her anlamda rahatlatıyor sizleri. Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli, birlikte olduğunuz insanla daha önce yaşadığınız tartışmaları ve bu insanların amacını uygun bir dille anlatarak onunda anlayışlı davranmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gecenin üstümü örten siyahıyla buluşuyorum. Ruhumla bütünleşiyor, yıldızlarının ışıltılarını tüm bedenimde hissediyor ve şifa buluyorum. Yalnızlığımdan, kızgınlıklarımdan yaşanmışlıklarımın bilinçaltımda oluşturduğu tüm zorlu düşüncelerimden uzaklaşıyor, arınıyor, özgürleşerek hayatımın her anını, aldığım her nefesimi sağlıkla, aşkla ve huzurla yaşayacağıma kendime söz veriyorum.

Günün Rengi: Fıstık yeşili

Günün Kristali: Zümrüt
boga-50.jpg

BOĞA
Bugün yakın çevrenizde gelişen her olayı ve kişiyi değiştirmeye kalkmadan oldukları gibi kabul edin ve tepkisel davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir yanlış anlaşılarak suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Günün sizler için şifresi sakinlik. Sakin olduğunuz sürece olumsuzluklardan uzak durursunuz. İş hayatınızda ise üzerinizde yaptırım gücünü olumsuz yönde kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli davranın ve kesinlikle dayatmalara razı gelmeyin.

Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum, mutluluk ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.

Günün Rengi: Yeşil

Günün Kristali: Selenit
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün yakın çevrenizde gerçekleşecek gergin durumlardan mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışın ve sadece işinizle ilgilenin. Eğer bunu yapamazsanız bir anda kavganın içinde kalabilir, yöneticiler ya da üstlerinize konuyla ilginiz olmadığını ifade edebilecek şansı bile yakalayamayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise göz göre göre uyarılarınıza rağmen yapılan yanlış davranışları kabullenir bir tarzda hareket etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Acılarımı sevince, güçsüzlüğümü güce dönüştürdüğüm zamanlardayım. Duygularımın seline kapılarak düşünmeden adım atmıyor. Yaşadıklarımın yüksek bilinciyle tüm çevreme ve yakınlarıma olması gerektiği gibi davranıyor, kendimden ve sahip olduklarımdan ödün vermeden yaşıyorum.

Günün Kristali: Malahit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü iş hayatınızla ilgili konularda finansal şartlarınızın olumlu yönde ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmekte. Adlandıramadığınız bir stresle günü kendinize zehir etmemeli ve gelişmelerden hoşnut olmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda özellikle evli Yengeç’ler için problemler yaşanabilir. Sorun birlikte olduğunuz insanın her şeyi onun gibi düşünmenizi istemesinden ve kendi ailesi ile yaşadığı problemleri size yansıtmasından kaynaklanacaktır. Bunu istemekle kalmayıp sizi zorlayabilir. Olgun ve sakin davranarak ilişkinizi bir çıkmazın içine sokmamalısınız. Eş ya da sevgiliniz sakinleştiğinde gereken konuşmayı yaparsınız ve ona kendine yapılmasından rahatsız olduğu davranışları kimseye yapmaması konusunda tavsiyelerde bulunmalısınız.

Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum. Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor. Daha genç, daha sağlıklı, huzurlu, coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.

Günün Kristali: Peridot
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü sezgilerinizin oldukça yoğun olduğu bir güne işaret ediyor. İş ve özel yaşamınızdaki insanlar hakkında nasıl davranmanız gerektiğini sezgilerinizin yardımıyla değerlendirecek ve yakın çevrenizdeki insanları şaşırtacaksınız. İş hayatınızda yönetici ve işverenlerinizin desteğini alarak mükafatlandırılabileceğiniz bir gündesiniz. Taşınmaz mallarla ilgili konularda ve halkla ilişkili alanlarda faydanıza olacak güzel gelişmeler olacaktır. Bu pozitif ruh haliniz güzel gelişmeler özel yaşamınıza da yardımcı olacaktır. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Siz kaçtıkça kovalanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Enerjimi dengeleyebilmenin verdiği huzuru yaşıyorum. Bedensel ve ruhsal merkezimdeki tıkanmış enerjileri açıyor ve rahatlıyorum. Şimdi bir kuş kadar hafif ve özgürüm. Kendi kanatlarımla uçabilmenin hazzı ve güveni içindeyim.

basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü sorumluluklarınızı yoğun bir şekilde hissedeceğiniz bir güne başladığınıza işaret etmekte. İçe kapanma, duygusal hesaplaşmalar sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılbaşından bu güne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi artırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor ve huzur buluyorum.

Günün Kristali: Beyaz mercan
terazi-50.jpg

TERAZİ
Kimse üzerine düşeni yapmıyor, sürekli aksiliklerle karşılaşıyor olsanız bile siz üzerinize düşeni yapmalısınız. Hiç kimseye değil kendinize güvenerek sistemli planlı bir şekilde iş hayatınız için mücadeleci davranmalısınız. Bugün oldukça yorulabilir, isyan duygunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. Kime ve neye isyan ediyorsunuz? Bir başkası siz olmayacağına göre… Kendi başarınız, kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket edin ve bu duygunun sizi engellemesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Sevgiyle merhamet arasındaki farkı iyi ayırt etmeli ve ilişkinizi hangi duyguyla devam ettirdiğinizi belirleyerek kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Burada, şimdiyi kabul ediyorum, ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım. Nunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.

Günün Kristali: Zirkon
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Sezgilerinizin hem iş hem de özel yaşamınızda size rehberlik etmesine izin vermelisiniz. Kendinize olan güveniniz ve kararlı tavırlarınız, iş yaptığınız insanların takdirini kazanmanıza ve yeni görüşmeler için sizlerden talepte bulunmalarına vesile olacaktır. Önemli toplantılarınızı, görüşmelerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız çok yoğun, sevginizi ifade etmekten çekinmeden hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

Günün Rengi: Koyu yeşil

Günün Kristali: Malahit
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü aile hayatınızı ilgilendiren konularda ruhsal olarak gerginlikler yaşayacağınıza işaret etmekte. Aile büyüklerinden biriyle size doğru gelen ama onun tasvip etmediği bir konuda şiddetli tartışmalara girebilir ve kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu tavrınız ilişkinizi kopma noktasına getirebilir, dikkat! Kendi fikirlerinize, yaşayışınıza sahip çıkarken kaybedeceklerinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Karşınızdaki insanı ikna edemiyorsanız kırıcı davranmak yerine anlayış gösterip inandığınız yolda ilerlemeye devam edebilirsiniz. İş hayatınıza gelince, disiplinli bir şekilde çalışmalı ve zamanı iyi değerlendirmelisiniz. Bu süreç çok yorucu olsa da sizin için yenilik ve yükselişi getiren zamanlardır. Bu zamanları iyi değerlendirmeli, öfke ve isyan duygusuyla yapmanız gerekenleri ertelememelisiniz.

Günün Olumlaması: Bana ait olan değerlerimi koruyup sahip çıkarken yaşamımın bir parçası olan sevdiklerimi kırmamaya özen gösteriyorum. Onlara kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum. Sorumluluklarımın bilincinde yüksek enerjimle işlerimi başarıyla tamamlıyorum.

Günün Kristali: Labradorit
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceğinize ve her zaman gösterdiğiniz sabrı bugün göstermekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Amaçlarınızı ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız, çalışmaya istekli olmalısınız. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden, bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın zorlandığınız yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak.

Günün Olumlaması: İnançlarım ve sezgilerimin kuvvetli enerjileriyle karanlığımı aydınlığa, mutsuzluğumu mutluluğa çevirecek enerjiye sahibim. Şimdi bunu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamımı güzelleştirip zenginleştiriyorum.

kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü iş hayatınızla ilgili konularda öfkeden, kaygıdan uzaklaşarak mücadeleci bir tavır içinde olmanız, sezgiler ve aklınızı kullanarak hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Kimsenin etkisinde kalmadan haksız eleştirileri arkanızda bırakarak kararlı bir şekilde kendinizi geliştirebileceğiniz, yıldızınızı parlatabileceğiniz alanlarda cesurca yeteneklerinizi sergilemelisiniz. Maddi konularda harcamalarınızı kontrol altında tutun. Özelliklede yatırımlar söz konusuysa ertelemeniz daha uygun olacaktır. Özel yaşamınızda ise üçüncü şahısların kıskançlıkları ilişkinize zarar verebilir. Partnerinize dürüst olun ve bu gibilere karşı birlikte tepkinizi verin.

Günün Olumlaması: Geçmişten bugünüme yansıyan bana acı veren olayları çözüme kavuşturma şansına sahibim. Kırılan kalbimi onarıyor geçmişte değerlendiremediğim detayların farkına varıyor ve bunu sevdiklerime en güzel duygularımla yansıtmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Koyu yeşil

Günün Kristali: Kuvars
balik-50.jpg

BALIK
Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Planlı ve organize hareket ettiğiniz takdirde yapmak istediklerinizi zamanında gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise mutlu olmak sizin elinizde, Ya sevginize sahip çıkacak var olan sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edip kazanacaksınız ya da her şeyi yok sayıp ardınıza bakmadan gideceksiniz karar sizin.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm güzellikler için sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Düşüncelerim ve isteklerimi kuvvetli inançlarımla birleştiriyor, kendim için ve sorumluluğunu taşıdığım insanlar için en doğru kararları alıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü her anlamda rahatlatıyor sizleri. Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli, birlikte olduğunuz insanla daha önce yaşadığınız tartışmaları ve bu insanların amacını uygun bir dille anlatarak onunda anlayışlı davranmasını sağlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gecenin üstümü örten siyahıyla buluşuyorum. Ruhumla bütünleşiyor, yıldızlarının ışıltılarını tüm bedenimde hissediyor ve şifa buluyorum. Yalnızlığımdan, kızgınlıklarımdan yaşanmışlıklarımın bilinçaltımda oluşturduğu tüm zorlu düşüncelerimden uzaklaşıyor, arınıyor, özgürleşerek hayatımın her anını, aldığım her nefesimi sağlıkla, aşkla ve huzurla yaşayacağıma kendime söz veriyorum.

:dance2::dance2:

zeh

Daimi Üye
Tepki
692
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, uyumsuz davranışlarından yorulduğunuz insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştırmak isteyeceğinize ve her zaman gösterdiğiniz sabrı bugün göstermekte zorlanacağınıza işaret etmekte. Amaçlarınızı ulaşabilmek için konsantrasyon ve irade gücünüzü ortaya koymanız, çalışmaya istekli olmalısınız. Hayatta hiçbir şey mücadele etmeden, bedel ödemeden istediğimiz gibi gerçekleşmez. Bugün sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın zorlandığınız yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak.

Günün Olumlaması: İnançlarım ve sezgilerimin kuvvetli enerjileriyle karanlığımı aydınlığa, mutsuzluğumu mutluluğa çevirecek enerjiye sahibim. Şimdi bunu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamımı güzelleştirip zenginleştiriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar