11 yaşındaki kız annesini bıçakladı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
11 yaşındaki kız annesini bıçakladı

M.E. tartıştığı annesi Esra E.'yi (33) bacağının 2 yerinden bıçakla yaraladı.

543869_detay.jpg

Antalya'da 11 yaşındaki M.E. (Melisa) gece arkadaşında kaldığı için tartıştığı annesi Esra E.'yi (33) bacağının 2 yerinden bıçakla yaraladı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken, Çocuk Polisi'ne götürülen kızın, annesini canı sıkıldığı için bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olay, saat 15.30 sıralarında Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Zerdalilik Mahallesi'nde, eşinden ayrılıp kızı M.E. ile yaşamaya başlayan Esra E.'nin evinde meydana geldi. Dün geceyi bir kız arkadaşının evinde geçiren M.E. ile annesi Esra E. arasında, gece eve gelmediği için tartışma çıktı. Tartışmada sinirlenen ve mutfağa giderek bıçak alan M.E. annesine saldırdı. Esra E, sağ bacağının 2 yerinden yaralandı.

Gürültü üzerine eve gelen komşularının ilk müdahaleyi yaptıkları Esra E., taksi ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Eve gelen polis, sakin tavırları ile dikkat çeken M.E.'yi gözaltına aldı. Sağlık raporu alındıktan sonra Çocuk Polisi'ne teslim edilen küçük kızın, annesini canı sıkıldığı için bıçakladığını söylediği iddia edildi. Dün geceyi kız arkadaşının evinde geçirdiği için annesi ile tartıştıklarını söyleyen M.E.'nin "Annemden habersiz kız arkadaşımda kalmıştım. Sabah eve döndükten itibaren bana kötü sözler söylemeye başladı. Bir an kızdım, bıçakla saldırdım" dediği öne sürüldü. Esra E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Dünyanın sonu geldi bırak bıçaklamayı ayagına diken batsa annemin benim canım yanar ..Naıl bi psikolojidir bu daha 11 yaşında bu kızın sonu iyi görünmüyor ..

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
çocuğu başıboş bırakırsan böyle olur işte başta baba da yok anlaşılan haberde adı geçmiyo annenin daha dikkatli yetiştirmesi lazım...tv de de izledim kız sanırsam erkek arkadaşında kalmış muhabir soruyo neden yaptın die çok üstüme geldi canımı sıktı bıçakladım diyo ağlama filan yok o kadar soğuk kanlı ki sanki doğru bişey yapmış......:ates:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
:dertli:cani SIKILMIS bicaklamis:dertli:
:soksoktayim ya genclik nereye gidiyo:sok
bence büyütmeklede alakasi yok ilknurum
gözün gibi bakarsin
herseyden sakinirsin
elinden geleni ardina koymasin
ama icinde varsa yapar engel olamazsin
ha elbetdeki dogruyu ve yalnisi ögretmek anne babanin vazifesi

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
ALLAH bizden gelen nesilleri muhafaza eylesin ..Bizden gelecek onlar daha fazla tehlikede :( Şu mübarek ramazan hürmetine :aglayan:çocuklarımızıda bizide şeytanın oyunların muhafaza eylesin..amin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar