11 yasindan sevdi onu.......

D

d.melek

Misafir
Ipek henuz 11 yasindayken onunla ayni okulda okuyan 16 yasindaki Cem isimli bir gence asik olmustu.Bu sirrini da sadece ayni sinifda okudugu arkadasi biliyordu.Yillar gecdi.ama Ipek hayla ona oylesine asikti ki,onun her haraketlerini izliyor,hatta onu hiss ede bilsin deye onun arkadaslariyla gorusdugu anda,onun elinin kendi eline dokundugunu hayal ediyor,onun yurudugu merdivenlerde ayagini bastigi yerlere kendisi de ayagini basarak yuruyordu.Okulda her tenefusde onun oldugu sinifin yanina gelir,ve gizlince onu seyrederdi.Her sabah okula onu gormek hevesiyle giderdi.Ipek hemde derslerini iyi okuyan biriydi.Hep hayalinde onunla birlikde el -ele gezip dolasmayi hayal edip dururdi.Onun hakkinda tum bilgileri edinmisti.Cemin evinin adresini,annesinin,babasinin ismini,is yerlerini,kardesinin ismini falan.Hatta ev telefonunun numarasini bile.Bazen onun sesini duymak istediginde,onun ev numarasini arar,ya onunla konusmak icin yalandan "yalnis aradim,affedersiniz" der,yada sakince sesini dinlerdi onun.
Cem de sanki anlamisti bu kizin ona asik oldugunu,cunki bazen Ipegin yanindan gecidiginde onunla goz-goze geldiginde Ipegin de kendisine bakdigini gorup sakince gulumsunurdu.
Yillar boyle geciyordu.Artik Cemin okulu bitirme zamani gemisdi.Ipek cok uzgundu.Bazen gizli,gizli agliyordu.Cunku,onu sadece okulda gorebiliyordu.Cem okulu bitirip gittikden sonra Ipek cok uzgun olmustu.Cemin okul koridorlarinda durdugu yerlere gider,onu orda hayal edip dururdu.Ipek ne yapacagini bilemiyordu.
Bir gun sirrini tek onunla bolustugu sinif arkadasi Cemi okulda gordugunu oyretmenlerini ziyarete geldigini soyledi.Ipek hizla merdivenlerden inmeye basladi,Cemi gormesi lazimdi.Birden yanindan gecidigini gordu Cemin,yine yuzune bakip gulumsundu Cem.Ipek cok utandi,sanki anlamisti Cem bu kizin ona olan askini.Ama yinede sevmiyordu.Cunki sevseydi bir sey soylerdi .Ama Ipek yinede azicik umidini kaybetmiyordu.Cemin onun yuzune gulumsunmesi ona sanki dunyalari armagan ediyordu.
Boylece sadece Cem ara -sira okulda oyretmenlerini ziyarete geldiginde Ipek onu gore biliyordu.Ama bir gun duydugu bir haberle sarsildi....Ipek kendisiyle ayni okulda okuyan bir kizin Cemin yeni kiz arkadasi oldugunu oyrendi.Ipeyi en cok uzense bu kizin iyi bri kiz olmamasiydi.Bir gun hatta o kizi "her kizin gunde bir erkek arkadasi olmazsa,o nasil kizdir " diye soyledigi duymustu.Hemde bu kiz kendisi telefonla arayip Cemle tanis olmustu.Ne yapacagini bilmiyordu Ipek.Ipek hic bir zaman kendisi telefonla arayip Cemle tanis olmak istememisdi,bunu ayip sayiyordu.Eger gerek olsa Cemin ona yaklasip,kendisinden hoslanidigini soyleyecegini dusunuyordu.Ama simdi pismanmiydi acaba,kendisi bile bilmiyordu.Bazen,kas onu her aradigimda susmasaydim,ona asik oldugumu soyleseydim diye dusunuyordu kendi kendine.Ama bazen de bunun bir kiza yakisan haraket olmadigini dusunuyordu.Cemin kiz arkadasinin iyi bir kiz olmadigini Ceme soylemeye kara verdi.Telefonu goturdu,onu aradi,ama konusamadi,soyleyemedi,onu uzeceginden korktu....O gunden sonra Cemi hic aramadi Ipek.Sadece icinde sevdi,yasatti onu......
( bu benim tanidigim bir arkadasimin oykusu,sizlerle paylasmak istedim.....)

OP
D

d.melek

Misafir
Findigim evet canim,5-6 yildir evli.........kendisi universiteden arkadasim oluyor.......ama bazen dersde oturup konustugumuzda hala bazen aklima geliyor diyordu.ama simdiki kocasida Allahtan cok iyi biri,bir tanede ogullari var.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Bosu bosuna oldugunu kımse bılemez.Ben olsam susmazdım kesın soylerdım.

Sımdi mutlu huzurlu olması da sevındırıcı bır durum ama

OP
D

d.melek

Misafir
11 yaş bence çocukluk aşkı
söylemediği için çokta pişman olunack bir yaş değil bence

ama oyle digilki canim benim.o kiz 11 yasindan sevmeye baslamis.ama diger tum olaylar gerceklesdiyinde artik buyuk kiz olmustu....17-18 yaslarinda filan....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar