12.06.2010 SBS sınavına girecek öğrencilerimize başarılar....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
12.06.2010 SBS sınavına girecek yavrularımıza HANIMEFENDİ.COM ailesi olarak başarılar dileriz...

kedijik,sıladayım ve tatlıpozan arkadaşımızın dünya tatlısı meleklerinin yarınki sınavda Allah yardımcısı olsun..Haklarında hayırlısı olur inşallah...Dualarımız sizinle küçük hanımefendiler...BAŞARILAAARRRR...:kupa::kupa:

yoruldum71 arkadaşımızın yakışıklı prensinede BAŞARILARRR:kupa:...Allah yardımcısı olsun...Dualarımız sizinle...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
canım ablacım allah razı olsun çok teşekkür ederim inanırmısınız kızım nekadar heyecanlıysa bende bir okadar heyecanlıyım yavruma belli etmememye çaışıyorum zaten heyecanlı birde bendeki heyecanı hissederse daha da heyecanlı olur diye
rabbim yarın sbs ye girecek tüm evlatlarımızın yardımcısı olsun amin

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Saol Nesrınımmmmm:eek:

Oyle odasından tıkır tıkır sesler gelıyor.

Cocuklarımızı bır yarıs atı performansında yetıstıren egıtım sıstemıne sonsuz mınnetlerımı sunuyorum:protesto:

Ne 200 lerde elen puan uzecek ne de 400 lerde gelecek puan sevındırecek.Tek yandıgım bu gune kadar yasadıgı sıkıntı ve bugun maksımuma cıkan stresı gergınlıgı heyecanı...

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
canım ablacım allah razı olsun çok teşekkür ederim inanırmısınız kızım nekadar heyecanlıysa bende bir okadar heyecanlıyım yavruma belli etmememye çaışıyorum zaten heyecanlı birde bendeki heyecanı hissederse daha da heyecanlı olur diye
rabbim yarın sbs ye girecek tüm evlatlarımızın yardımcısı olsun amin

Şuan ki duygularını paylaşıyorum bitanem...çünkü aynı duyguları ben de 2 yavrumda yaşadım...benim yavrularım istedikleri mesleklere sahip oldular çok şükür...darısı sizin yavrularınıza inşallah...sizlere tek tavsiyem yavrularınız hangi mesleği seçmek istiyorsa karşı çıkmayın ve herzaman yanlarında olduğunuzu onlara hissettirin...

Tüm güzellikler ,başarılar sizlerle olsun....Kalbimiz dualarımız sizlerle...:eek:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
sana katılıyorum kedim çocuklarımız bir seneden beri sınav stresiyle yatıp kalktılar okulda gördükleri derslerde öğretmenler sürekli sbs yi vurgulayıp bu sınavlar geleceğiniz için çok önemli çok çalışmanız gereki allahım bu kadar baskı olurmu yavrum bir gün bana gelip dediki annecim sınavda başarılı olamazsam sanki kıyamet günü gelcekmiş gibi geliyo bana neden öyle diyorsun kızım dedim bu dünyanın sonu değil kendini bukadar yıpratma kapesiteren neyse okadarsındır annem kendini üzme inan sınavdan yüz puan bile alsan benim için yinede en başarılı sensin annecim üzme kandini dediğimde yavrumun yüzündeki ifade öyle rahatlamış bir yüz ifadesiydiki anlatamam
eğitim sistemi yavrularımızı bu hayat maratonuna okadar küçük yaşta başlatıyolar ki çocuklarda psikoloji diye bir şey bırakmadılar rabbim yavrularımızın yardımcısı olsun

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
12.06.2010 SBS sınavına girecek yavrularımıza HANIMEFENDİ.COM ailesi olarak başarılar dileriz...

kedijik,sıladayım ve tatlıpozan arkadaşımızın dünya tatlısı meleklerinin yarınki sınavda Allah yardımcısı olsun..Haklarında hayırlısı olur inşallah...Dualarımız sizinle küçük hanımefendiler...BAŞARILAAARRRR...:kupa::kupa:

sağol nesrin teyzesi güzel dileklerin için
yarın bizde girecez heyacanlı her ne kadar heycanlanma desekde
inşallah bütün yavrularımızın sınavı iyi ve güzel geçer

bende tüm yavrularımıza başarılar dilerim

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Saol Nesrınımmmmm:eek:

Oyle odasından tıkır tıkır sesler gelıyor.

Cocuklarımızı bır yarıs atı performansında yetıstıren egıtım sıstemıne sonsuz mınnetlerımı sunuyorum:protesto:

Ne 200 lerde elen puan uzecek ne de 400 lerde gelecek puan sevındırecek.Tek yandıgım bu gune kadar yasadıgı sıkıntı ve bugun maksımuma cıkan stresı gergınlıgı heyecanı...

ooooooo kıyamam onlara ben...ben de çok üzülüyorum çocuklarımızın bu eğitim sistemine ama elden birşey gelmiyor...ben yavrularım sınavdayken kalbim yerinden çıkıcakmış gibi atıyordu...ve stresten ağlamıştım...kurbanlık kuzu gibi sıraya girip sınava giriyorlar ya o anı hiç unutamam...

bi de rezillik ki sınava girecekleri okullar 3 vesaitli 2.5 saat bize uzakta olan okullar bu ne eziyettir hiç anlamış değilim...sabahın 6 sında yollara dökülmüştük...bak şimdi çok sinirlendimmm:kizdim::kizdim:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
Şuan ki duygularını paylaşıyorum bitanem...çünkü aynı duyguları ben de 2 yavrumda yaşadım...benim yavrularım istedikleri mesleklere sahip oldular çok şükür...darısı sizin yavrularınıza inşallah...sizlere tek tavsiyem yavrularınız hangi mesleği seçmek istiyorsa karşı çıkmayın ve herzaman yanlarında olduğunuzu onlara hissettirin...

Tüm güzellikler ,başarılar sizlerle olsun....Kalbimiz dualarımız sizlerle...:eek:

bende erdi kadar heycanlıım
ay ne güzel nesrin ablam inşallah benim ve benim gibi yavru anacıklarının da yavruları istedikleri mesleklerinde olurlar
tek temennim çocuklarımın okuması ve istedikleri yerde olmaları
her zaman derim 2.sine okuyun hayatınızı kurtarın diye
bende karşı değilim meslek konusunda

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
sağol nesrin teyzesi güzel dileklerin için
yarın bizde girecez heyacanlı her ne kadar heycanlanma desekde
inşallah bütün yavrularımızın sınavı iyi ve güzel geçer

bende tüm yavrularımıza başarılar dilerim

Başarılar dilerim canım:kupa:...Rabbim yakışıklımızın yardımcısı olsun inşallah...Allah yollarını açık etsin...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

asla ablacım kızıma hiçbirzaman seçeceği meslekte karşısında durmam o hangi mesleği seviyorsa o meslekte ilerlesin ben herzaman çocuklarımın arkasında olucam kızım 1.sınıftan beri söylediği tek meslek annecim ben beyin cerrahı olcam diyordu busene değişti fen derslerinden sonra annecim acaba ben fen lisesini kazanabilirmiyim ki dedi niye öyle dedin kızım dedim oda bana fen derslerinde gördüğüm konular beni bu yönde düşündürüyo çok değişik ve ilginç konularla karşılaşıyorum ve buda benim merak duygumu dahada geliştiriyo bende sen istedikten sonra başaramıyacağın hiçbirşey yok kızım bu senin elinde yeterki sen iste demiştim bakalım büyüyeseye kadar eminim daha çok değişçektir fikri yada sabit kalacaktır bakalım herşeyi zaman göstericek ablacım

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Meslek konusunda bırsey dıyemem.Daha bu yaslarda bı o olmak ıstıyorlar bı bu.

Ne olmak ısterse kesın karar verdıgınde uzerınde krıtıgını yaparız.

Ama bu sınav sonunda ne olacagına mecburen yonlendırılıyorlar.

Ben cok yonlendırılmısdım.Soylenen tek sey"kadına en ıdeal meslek ogretmelıkdır"Eeee babada ızınden gıdeyım ıstedı sanırım.Oyle baskı halıne gelmıs kı demek kı bu soz artık nasıl ısledıyse beynıme işletme terk durumundayım ne yazık kı.

Her anne baba tabıkı cocugunun gelecekde ıyı bır meslek hoş bır karıyer sahıbı olmasını ıster ama bana gore bunun yolu SBS degıl.

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Benim çocuklarımın 5 yaşından beri ne olacaksın diye sorduklarında verdikleri cevap ve şimdiki cevap aynı onların sabit kalmıştı...içlerine işlemişler demekki...:evet::evet:

Haklarında hayırlısı olur inşallah....:eek:pucuk:

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368

yoruldum71 arkadaşımızın yakışıklı prensinede BAŞARILARRR:kupa:...Allah yardımcısı olsun...Dualarımız sizinle...

amin tatlı arkadaşım amin

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Benım kızım hep veterıner olacam derdı:kedim:

Sonra Turkıye ye geldık kurban bayramına yakın bı zamandı.Tv da veterınerlerın koylerde ahırlarda ineklere bakarken gordu.Aaaa veterıner boyle olmaz kı dedı sonra vazgectı.

Ardından buradakı ogretmenıne ozendı ogretmen olmaya karar verdı.

Sımdılerde de tıyatro okuyacagım dıyo.Kısa tıyatro oyunları yazıyor.Gecen yıl sene sonunda ogretmenı cok begenmısde programa almısdı.O zamandan berı buyuk heves.

Ama bı yandan da son bı yıldır biat yazıyo.Eger onlara kendını bı kaptırısa o zaman hapı yuttuk ısde

OP
nesrin64

nesrin64

Daimi Üye
Tepki
6.281
Benım kızım hep veterıner olacam derdı:kedim:

Sonra Turkıye ye geldık kurban bayramına yakın bı zamandı.Tv da veterınerlerın koylerde ahırlarda ineklere bakarken gordu.Aaaa veterıner boyle olmaz kı dedı sonra vazgectı.

Ardından buradakı ogretmenıne ozendı ogretmen olmaya karar verdı.

Sımdılerde de tıyatro okuyacagım dıyo.Kısa tıyatro oyunları yazıyor.Gecen yıl sene sonunda ogretmenı cok begenmısde programa almısdı.O zamandan berı buyuk heves.

Ama bı yandan da son bı yıldır biat yazıyo.Eger onlara kendını bı kaptırısa o zaman hapı yuttuk ısde

-hmm:eek:-hmm

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Eğitim sistemimiz ile alakalı sohbeti es geçiyorum çünkü yarış atı misali çocukların bu denli sınav sistemi ile okul kazanmalarına çok ama çok karşıyım...
Tüm kalbimle ter dökecek yavrularımıza en içten dileklerimle başarılar diliyorum.
Haklarında hayırlısı olur inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar