12 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Göksel enerjiler bugün, ilişkilerde dengesiz romantik tavırlar ve aşkı zedeleyen sorumsuz davranışlar sergilemenize neden olabilir. İlişkilerde hareket tarzlarına özen gösterilmelidir. Tepkisel ve düşüncesizce yapılan davranışlar, özgürlük isteğinizin hakim olmasından kaynaklanır. Bu transit sırasında dikkatli olun zira şimdi mantıklı düşünmek yerine öfkeyle hareket edersiniz. Sakinleşin zararlı çıkan siz olursunuz.

Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Yaşamın bana sunduklarına tüm kalbimle şükrediyor ve ilerliyorum.

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün kendinizi farklı ve özgün hissedeceksiniz. Yeni olaylara ve insanlara uyum sağlamanız kolaylaşır. Hayal gücü, vizyon ve sezgiler bu süreç içinde olağanüstüdür. Bu transitte sanat uğraşları; müzik, resim yapmak, şiir yazmak veya ruhsal bir uğraş için, meditasyon veya dua etmek gibi, çok uygundur. Ruhsal gücünüz başka insanların destek ve yardımları ile kuvvetlenmektedir. İçinizde saklı düşünceleri geliştirmek ve olgunlaştırmak olasıdır. Her şeyin içyüzünü kavrama sezgisi gelişir.

Günün Olumlaması: Ben bugün sevgiyle doluyum, sevgiyi tüm çevreme ve ihtiyacı olanlara kolaylıkla yayıyorum. İşime kolayca odaklanıyorum ve verimli çalışıyorum.

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Göksel enerjiler, sorumluluklarınızın izin verdiği ölçüde yaşamaya ve görevlerinizi yerine getirmeye dikkatinizi çekecektir. Bugün kısıtlanmış ve zorlanmış hissedeceksiniz ama bu duyguların sizin yükümlülüklerinizden koparmasına izin vermeyin. İşinizi dikkate alın ve özen gösterin. Böylece gerçekten istediğiniz şeyleri yapmak özgürlüğünü elde edersiniz. Enerji seviyeniz düşük olabilir ama bunu yapmak zorunda olduğunuz şeylerden kaçınmak için kullanmayın. Başka insanları kısıtlamayın. Depresyondan kaçının. Hedefe odaklanırsanız başarılı olacağınızı unutmayın.

Günün Olumlaması: Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum. Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün güzellik, sanat, müzik ve edebiyat hayranlığınız kendini hissettirecektir. Zevkli konuşmalar ve ahenk günün size verecekleri arasındadır. Size yakın olan insanlara duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Zihni yormayan uğraşlar size zevk ve mutluluklar getirecektir. Kısa mesafeli yolculuklar olumlu ve keyifli geçecektir.

Günün Olumlaması: Yeni bir başlangıç yapmayı hak ediyorum. Beni korkularımdan kuruntu ve takıntılarımdan koru ve korkudan kurtar.

aslan-50.jpg
ASLAN
Çok kuvvetli tutkular ve arzular bugünkü transit ile sizi izleyecektir. Eşinizi veya ortağınızı tamamen değiştirmek arzusuna kapılabilirsiniz ya da ilişkinin son durumunu başka bir biçime sokmak isteği içinde olabilirsiniz. Kıskançlık, sahiplenme duygusu ve başka insanlar üzerinde kontrol kurma arzusu, bu transit etkilerini çok zorlu yapabilir. Bilmeniz gereken şey başkalarının hayatını değiştirmek o kadar kolay değildir. Hele onları tamamen değiştirmek olanak dışıdır. Bu amaçla baskı uygulamak sizi daha zor şartlara sürükler. İnsanları yönlendirmek yerine, kendi zihninize bir düzen vermeniz daha faydalıdır.

Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri iptal ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Aşk ve romantizm, güzellikler, ilişkiler ve iyi duygu veren şeyler için büyük bir istek uyanacak yüreğinizde. Arzular bugün çok yüksektir ve özellikle karşı cinse duyulan arzular sizi körükler. Kendinizi çok tutkulu ifade edeceğiniz için başka insanlar tarafından dikkat çeker ve itibar görürsünüz. Yaratıcı enerjilerinizi sanat, müzik veya tiyatro alanlarında etkili olarak kullanmaya çalışın. Sevdiğiniz insana anlamlı bir mesaj için özel bir yemek yapmaya ne dersiniz? Bugün aşırı savurgan ve müsrif olabilirsiniz. Bu eğiliminizi yenmek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Yaşamın bana sunduklarına tüm kalbimle şükrediyor ve ilerliyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün kendinizi cazibesiz, sevilmeyen ve anlaşılmayan birisi olarak hissedebilirsiniz. Bu durum gerçeklerden ziyade kendiniz hakkındaki izlenimlerinizdir. Bugün duygusal konularda haddinden fazla alıngan ve duyarlı olmamaya dikkat etmelisiniz. Aileniz veya sevdiğiniz insan üzerinde aşırı bir koruyuculuk taslamak yanlıştır. Bu gün ne yediğinize de dikkat edin. Zehirlenmeler ve mide rahatsızlıklarına sebebiyet verebilir. Göksel enerjiler, çevrenizdeki insanların görüş açılarını ve duygusal yanlarını daha iyi anlamak için olumludur.

Günün Olumlaması: Ben kendi eşsizliğimi, orijinalliğimi biliyorum ve kabul ediyorum. Hayatın sonsuz akışında sınırsız bir sevgiyle kuşatılmış olduğumu, bu sevgiden yaratıldığımı biliyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Maddi olaylardan çok soyut alem ve ruhanilik ilginizi çeker. Başka insanlara gizemli ve anlaşılmaz görünürsünüz. Ortaklık ve ilişkilerde tatmin olunacak zamandır. Bugün ruhsal gücünüz zirveye çıkar. Kendi gücünüzün farkına varırsınız. Sevdiğinizi kıskanmak tatlı bir duygu olarak içinizi sarar. Bu bir günlük transit, sizin medyumluk yeteneğinizi hissettirir ve umulmadık rüyalar görmenizi sağlar. Rüyalarınızı not edin, yaşamınızla ilgili önemli ipuçları söz konusu olabilir.

Günün Olumlaması: Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk çoğalarak bana gelirler ve benden başkalarına ulaşırlar.

yay-50.jpg
YAY
Bugün sürprizlere hazır olun. Bu sürprizler karışıklığa ve anlaşmazlıklara neden olan türden olabilir. Bunların sizin gelişmeniz ve olgunlaşmanız için gerekli olacaklarını unutmayın. Bunlara birer meydan okuma ve deneyim kazanma fırsatı olarak bakın. Sorunlar bugün sizin sıra dışı davranmanızdan da kaynaklanabilir. Özellikle hayata farklı açıdan bakanlar ile uyuşamazsınız. Sizin farklılığınız başka insanların tepkilerini çekebilir. Bu arada acele davranışlarınızın ve sabırsızlığın kazalara yol açabileceğini unutmayın.

Günün Olumlaması: Kendi merkezimdeyim, yeteneklerimin bilincinde sakinim ve dengeliyim. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda ve benim hayrıma işliyor.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Göksel enerjiler bugün, her şeyden önce kendinizi duygusal olarak kazanmaya hazır hissetmenizi sağlar. Sevdiğiniz insana, sevginizi tüm yalınlığıyla ifade edip mutluluk ve uyumu sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Fakat iş hayatınızda dikkatli davranmanızda fayda var. İş yaptığınız insanların sizinle aynı fikri paylaşmaması ve yaptıklarınızla hem fikir olmamaları muhalefet etmeleri sizin işleri kendi tarzınıza göre yapmanız onları size düşman etmektedir. Bildiğiniz yolda ilerleme ısrarı da bu düşmanlığı güçlendirir. Ne olursa olsun bugün anlaşmazlıklar, hüsranlar, ve engellerle karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: İçimdeki ışık şimdi ve burada, bedenimde, zihnimde ve ilişkilerimde mucizeler yaratıyor.

kova-50.jpg
KOVA
Arkasında pek çok enerji taşıyan duygularınız bugün oldukça yüksektir. Hisleriniz çok duyarlıdır. Öyle olmasalar başkaları tarafından kasten itildiğinizi ve geri planda bırakıldığını hissedersiniz. Bir ördek olduğunuzu düşünün ve bırakın sular peşinizden aksın. Egonuzu arka planda saklayın ve yüzeye çıkmasın. Enerjinizi doğrudan gözetmek veya ilgilenmek zorunda olduğunuz insanların çıkarları ve faydaları için harcayın. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın yürüyüş yapın, tabiat ile içli dışlı olun. Bir parkta uzanın ve gökyüzünü seyredin. Bütün bunlar zihninizi başka olaylara çevirecektir. Şimdi sizi inciten geçmişteki olayları unutun. Arkadaşlarınızın incitici davranışlarını görmezden gelin. Sinirlerinizi ve dilinizi kontrol edin.

Günün Olumlaması: Pek çok olumlu fırsat ve durumla karşılaşmaktayım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Bugün düşünceleriniz muhtemelen odaklanmış, organize edilmiş, temkinli, ölçülü ve belki de derin olacaktır. Meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi yükseltin, kendinizle baş başa kalın. Olayları biraz ağırdan almaya çalışın ve dünyanın hayal ettiğiniz kadar kötü olmadığını görün. Olumlu zihinsel düşüncelere odaklanın.

Günün Olumlaması: Hayatımdaki tüm insanlar beni desteklemekte ve sevmektedirler. Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.

Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun...

Kaynak Hürriyet Ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374

balik-50.jpg
BALIK
Bugün düşünceleriniz muhtemelen odaklanmış, organize edilmiş, temkinli, ölçülü ve belki de derin olacaktır. Meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi yükseltin, kendinizle baş başa kalın. Olayları biraz ağırdan almaya çalışın ve dünyanın hayal ettiğiniz kadar kötü olmadığını görün. Olumlu zihinsel düşüncelere odaklanın.

Günün Olumlaması: Hayatımdaki tüm insanlar beni desteklemekte ve sevmektedirler. Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.

Göklerin kutsal ışıkları daima yaşamınızı aydınlatsın. Yıldızınız ve şansınız bol olsun...:bestas::bestas::bestas::bestas::bestas:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün kendinizi cazibesiz, sevilmeyen ve anlaşılmayan birisi olarak hissedebilirsiniz. Bu durum gerçeklerden ziyade kendiniz hakkındaki izlenimlerinizdir. Bugün duygusal konularda haddinden fazla alıngan ve duyarlı olmamaya dikkat etmelisiniz. Aileniz veya sevdiğiniz insan üzerinde aşırı bir koruyuculuk taslamak yanlıştır. Bu gün ne yediğinize de dikkat edin. Zehirlenmeler ve mide rahatsızlıklarına sebebiyet verebilir. Göksel enerjiler, çevrenizdeki insanların görüş açılarını ve duygusal yanlarını daha iyi anlamak için olumludur.

Günün Olumlaması: Ben kendi eşsizliğimi, orijinalliğimi biliyorum ve kabul ediyorum. Hayatın sonsuz akışında sınırsız bir sevgiyle kuşatılmış olduğumu, bu sevgiden yaratıldığımı biliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
KOÇ
Göksel enerjiler bugün, ilişkilerde dengesiz romantik tavırlar ve aşkı zedeleyen sorumsuz davranışlar sergilemenize neden olabilir. İlişkilerde hareket tarzlarına özen gösterilmelidir. Tepkisel ve düşüncesizce yapılan davranışlar, özgürlük isteğinizin hakim olmasından kaynaklanır. Bu transit sırasında dikkatli olun zira şimdi mantıklı düşünmek yerine öfkeyle hareket edersiniz. Sakinleşin zararlı çıkan siz olursunuz.

:findikim:

Ahraz

Daimi Üye
Tepki
2.292
KOÇ

Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Yaşamın bana sunduklarına tüm kalbimle şükrediyor ve ilerliyorum.:eek:-gozluk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar