Gökyüzü enerjisi yüksek bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizin iyi niyetle veya bir anlık öfke ile sarf ettiği sözler, yakın gördüğü kişiler tarafından çok farklı yansımalar halinde karşınıza çıkabilir. Fısıltı kuşlarından alacağınız bu haberleri soğukkanlılıkla karşılayın ve sevdiğiniz insanla paylaşın. Size karşı yapılan bu haksızlık onlara hiç beklemedikleri bir şekilde geri dönecektir. Siz yeter ki sevginize sahip çıkın ve birbirinizi hatalarınızla, sevaplarınızla severek hareket edin. İş hayatınızda da önemli gelişmeler ve hiç beklemediğiniz güzel teklifler alabilirsiniz. Cesur olun ve şansınızı değerlendirmekten geri kalmayın.
Günün Olumlaması: Kendimi olduğum gibi seviyor, sürekli gelişiyor, öğreniyor aydınlanıyorum. Şükretmenin verdiği gücü inançlarımla tamamlıyor, doğan her günü aşkla yaşıyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün ikili ilişkilerinizde sabrınızın mükafatını alacağınızı müjdeliyor sizlere. Kendinize olan güveniniz daha da artacak. Hem ticari hayatınızda hem de özel yaşamınızda mutlu olacağınız kalıcı ve olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hiçbir eğri doğrunun karşısında galip gelemez! Biraz zaman alsa da içinde bulunduğunuz bu özel süreç sizleri daha verimli, maddi-manevi çok daha kazançlı bir hale getirecek. Yaşam rotanız hızlı ve istikrarlı bir şekilde ilerlerken bırakın bundan rahatsız olanlar rüzgarınızda savrulup arkanızda kalsın.
Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi özveri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor, standartlarımı yükseltiyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Lal
Bugün yaptığınız hemen her işte sebebini bilmediğiniz bir şekilde tereddüt yaşayabilir, karar vermekte ve uygulamakta zorlanabilirsiniz. Enerjiniz öylesine yüksektir ki, pozitif yönde kullanamadığınız takdirde sizi zorlayabilir ve yanlış kararlar almanıza ya da kararsızlığınız yüzünden fırsatlar kaçırmanıza neden olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı sabrınız taşmak üzere. Siz ne kadar özverili ve ilgiliyseniz onun bunu görmezden gelmesi, üstünlük kurma çabaları çileden çıkmanıza neden olabilir. En iyisi sakinlikle rahatsızlıklarınızı ifade ederek orta yolu bulmanız olacaktır.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının 7 renginin muhteşem ışıltıları ruhumu sarmışken ben yenileniyorum. Doğan her günle daha sağlıklı nefes alıyorum. Ruh ve bedenimi yoran tüm alışkanlıklarımdan sevgi ve kolaylıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besleniyor, aşkla güçleniyorum.
Günün Rengi: Fıstık Yeşili
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzü sizleri iş ve özel yaşamınızda isteklerinizin gerçekleşmesi için mücadele etmeniz, emek vererek hedefler belirlemeniz için destekliyor. Yakın çevrenizde yaşanan olumsuz enerjileri bir tarafa bırakmalı ve yapacaklarınız için planlamalarda bulunarak girişimci yönünüzü uyandırmalısınız. Özel yaşamınızda var olan sorunları tam anlamıyla ortadan kaldırabilir ve ilişkinizi sağlam temeller üzerine inşa edebilirsiniz. Biraz özveri size hiçbir şey kaybettirmez. Sevginizi ifade edin. Bekar Yengeçler, bugün karşı cinsin yoğun ilgisiyle şımarabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyorum. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
Kendinize olan güven ve sorumluluklarınızın bilinci ile yeteneklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. İlerleyen günler içinde ne yapmak istiyorsanız planlayın ve kafanıza bu planları başarı ile uygulayacağınızı yerleştirin. Kendine güven ve liderlik yetenekleri bugün daha da kuvvetlenmektedir. Bunları avantaj olarak kullanın. Açık görüşlü olmaya özen gösterin, şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. Karşınıza çıkan tüm fırsatları değerlendirin, kendinize güvenin ve yaptıklarınızı ortaya koyun. Çabalarınızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir dönemdesiniz.
Günün Olumlaması: Beni başkalaştırmaya çalışan, beni bana yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyorum. Kendim için en uygun en doğru hedefleri seçiyorum. Her gelen günün öğretilerini anlayarak, bilgilenerek, aydınlanarak, güçlenerek isteklerime ulaşıyor ve ilerliyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Bugün yakın çevrenizin eleştirel, kırıcı davranışlarıyla karşılaşabilir ve her şeyden uzaklaşarak kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Tartışma içine girmeden, kendinizi ifade edecek doğru sözleri sezgilerinizin rehberliği eşliğinde ifade edin ve kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin. Kendinize değer vermeyi, her olumsuz sözden etkilenerek ruhsal dengenizi bozmamayı öğrenmelisiniz. Bu hayat sizin! Pozitif düşünün, kendinize hedefler belirleyin ve peşinden gidin. İş ve özel yaşamınızda değiştirmeniz gereken alışkanlıklarınız için harekete geçmenin tam zamanı. Uzun süredir devam eden ve bir türlü huzurlu olamadığınız bir beraberlik içindeyseniz, huzuru bulmak için kararlar almalı ve uygulamalısınız. İş hayatınızda plan ve projelerinizin destek görerek istediğiniz kitlelere ulaşabileceğiniz bu şanslı günü iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Suskunluğumun son bulduğu, yüreğimin aşkla coştuğu gündeyim bugün. Yaşamımın her anı sevgi dolu. Sevgiyle affediyor, sevgiyle ifade ediyorum kendimi. Böylelikle yaşamım aşkın, sevginin getirdiği adaletle güzelleşip zenginleşiyor.
Günün Kristali: Akik
Bugün değerli bir şeylere sahip olabilmek için cesaretli davranın. Belki de yaşamınız boyunca karşılaşacağınız ender fırsatlardan biriyle karşı karşıyasınız. Bu durum konusunda etrafınızda herkes kendince bir yorumda bulunacak ve kararsız kalmanıza sebep olacaklar. Hepsine laf yetiştirmeye kalkarsanız bu fırsatı kaçırabilirsiniz. Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin, mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Çekimser ve ürkek davranmadan, sizden istenileni gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bilinçaltımın derinliklerinde yatan korkularımın, endişelerimin ve pişmanlıklarımın yaşamımda blokajlar oluşturmasına izin vermiyorum artık. Kendimle yüzleşiyor, içimdeki saf, masum, sevgi dolu çocuğu hürriyetine kavuşturuyorum. Sağlıkla aldığım her nefes paha biçilmezdir. Tüm kalbimle şükrediyor, yenilenerek, gelişerek ve öğrenerek olgunlaşıyorum.
Günün Kristali: Rodonit
Gökyüzü bugün bilinçaltınızda yer etmiş, ikili ilişkilerinizde engelleyici gerçeklerle yüzleşmeniz için destekliyor sizleri. Yüzleşmek tüm insanlar için zordur. İşinizle ilgili yeni bir teklif ya da bir terfi alabilirsiniz. Yeni iş teklifini kabul edebileceğiniz gibi devam etmekte olan işinizi daha gerçekçi bir tarzla ele alıp kendinizi geliştirebileceğiniz konular üzerine yönelebilir, yaptığınız işte oldukça etkili bir konuma gelebilirsiniz. Özel yaşamınızda bağlılık mecburiyetiniz olan insanlarla ilgili konularda zorlanmalar söz konusu olsa da anlayışlı ve ılımlı yaklaşımlarınızla olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Hoşgörülü davranmak sizi kazançlı çıkaracaktır.
Günün Olumlaması: Yeryüzü ve gökyüzü arasındaki o engin köprüde, ruhumdan gelen ışığın ve coşkunun enerjisiyle yenileniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Beni ben yapan değerlerimle zenginleşirken bu kutsal yolculukta gerçeği arıyorum. Kendi iç dünyama yönelerek engellerimi birer birer ortadan kaldırıyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda evrensel düşünmeniz konusunda mesajlar veriyor sizlere. Büyük düşünme zamanı sizler için. Hani bir söz vardır; Sığ sularda yüzenler enginlere açılamaz. Bu felsefeden yola çıkarak düşüncelerinizi ve yapmak istediklerinizi buna göre belirlemelisiniz. Sizden yaşça büyük ve tecrübeli insanların görüşlerini almanız sizler için fayda sağlayacaktır. Potansiyellerinizin farkına varın ve uygulamaya geçeceğiniz planlarınız için gizliliğe önem verin. Bu süreçte işinize yoğunluk verip sosyal çevrenizde gelişen olayların dışında kalmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda beraber olduğunuz insanın kendi ailesinden kaynaklanan sorunların etkisiyle size kırıcı davranışlar sergileyebilir. Bu durumu anlayışla karşılaşamaya çalışın ve ilk anda tepki vermeyin. Hatasını anlayarak özür dileyecektir. Bekar Yaylar, aşk her an kapınızı çalabilir. Sosyal olun ve korkularınızdan uzaklaşarak cesur davranmayı seçin.
Günün Olumlaması: Zorlandığım, engellendiğim, korktuğum, pişman olduğum tüm alışkanlıklarımdan ve davranışlarımdan bir daha tekrar etmemek üzere uzaklaşıyorum. Ben ruhumu olgunlaştıran deneyimlerimin bana kattığı zenginlikle kendime ve ilahi sisteme sonsuz bir güven duyuyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Bugün isteklerinize kavuşma zamanı, inanın ve ilerleyin. Hayatınızın tüm alanlarında yenilikler yapma ve kendi dünyanızı şekillendirme zamanı sizler için. Gökyüzü kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir süreç sizler için. Siz içten içe gelişmekte ve büyüme sürecindesiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı sınırlandırmadan hareket etmeniz mutluluğu yakalamanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Kendimi hatalarımı, acılarımı seviyorum. Yaşamın bana sunduğu her şey için şükrediyorum. Acılarımı olgunluğa, acılarımı mutluluğa çevirebilmiş olmanın huzuru ile kararlı, cesur ve istekli bir şekilde yaşamıma haklarıma sahip çıkıyor, kendime değer veriyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza dikkat çekmekte. Yüreğinizden geçenlerle dilinizden dökülenler zor durumda kalmanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile tartışmamaya özen gösterin. Bugün fikirlerinizin kabul görmesini isteyerek baskıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Evinizde düzenlemelerde bulunabilir, rahatsızlık duyduğunuz eşyalarınızı değiştirerek kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir yenilik yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise insanların ilişkinizle ilgili kararlarınız üzerinde hoş olmayan yorumlar yapmasına müsaade etmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Öfkemin sakinliğimi gölgelemesine izin vermiyorum. Pişman olacağım, kalp kıracağım davranışlarımdan yüksek iradem sayesinde uzaklaşıyor, ruhumun karanlık yanlarını sevgiyle aydınlatıyorum.
Günün Kristali: Akik
Bugün kendinizi yaptığınız meslekte mutlaka ön planda tutmaya çalışın. Fikir, görüş ve önerilerinizi her fırsatta göstermeye özen göstermeli, girişken davranmalı, gerekirse kapıları zorlamayı bilmelisiniz. Her konuda mantıklı düşüneceğiniz bu süreçte inatçılıktan ve her şeye ben bilirim havasında yanaşmaktan uzak durun. Ilımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli, görüşlerinizi yapıcı bir biçimde tartışmalısınız. Aksi halde beklemediğiniz problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Beraberliği devam eden Balıklar, zamansızlık ve maddi problemler yüzünden problem yaşayabilirler. Bir anlık öfkeyle huzurunuzu kaçıracak davranışlara izin vermeyin. Birlikteliği yeni başlayan Balıklar ise bugün yakın arkadaşların kıskanç davranışlarıyla karşılaşabilirler.
Günün Olumlaması: Şans, huzur, aşk benimle birlikte. Doğan her gün mucizelerle doludur. Ben de payıma düşen mucizeleri fark etmeyi seçiyor, aşkla yenileniyor ve zenginleşiyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
HürriyetAile