Gökyüzü bugün, yaptığınız işlerle ön plana çıkmaya başlamanızla birlikte rakiplerinizden gelecek haksız saldırı ve eleştirilerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bırakın konuşsunlar, emeğinizin haklı başarı ve getirisinin keyfini, güvencesini sürün. İşinize, hedeflerinize, başarıya odaklanın. Özel yaşamınızda ise kardeşler, yakın akrabalarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Maddi anlamda yaşanacak tartışmaların içinde olmamaya bakın. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin eleştiri boyutunu aşan suçlamalarına daha fazla dayanamayabilirsiniz. Bekar Koç’lar aşk hayatınızda şaşırtıcı gelişmeler yaşanabilir. Temkinli davranın ve anlık duygularla hareket etmeyin.
Günün Olumlaması: Cesaretimi seviyorum, yüreğimde taşıdığım inancımı sevdiğim gibi. İkisini birleştiriyor, güçleniyor, doğrularıma sahip çıkarak ilerliyor ve hak ettiğim aşka, kazanca, başarıya ulaşıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Opal
Bugün ortak iş yapan Boğa’lar iş ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilir, tıkandığınız konularda ortaklardan gelecek çözümle hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Olabildiğince aktif olmalı, yeniliklerden korkmadan hareket etmelisiniz. Ailevi konularda ise kendinizi ifade etmeye çalıştıkça sert ve içinde çıkılmayacak durumlar yaşamanız olası. En iyisi beklemede kalarak yakınlarınızın sakinleşmesini beklemek olmalı. Ne söylerseniz, ne yaparsanız yapın sizi anlamak için çabalamayacaklardır. Eş ya da sevgilinizle ilgili olarak parasal konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımda bolluk, bereket ve yeniliğin getirdiği heyecan, coşku ruhumu beslerken beni güçlendirir ve ilerlememe yardımcı olur. Hayattan ne istediğimi biliyor, isteklerimi alıyor ve mutluluğuma mutluluk katarak sağlıkla, huzurla, sevgi ile anı yaşıyorum.
Günün Kristali: Krizopras
Gökyüzü bugün sağlığınızın bir hayli hassas olacağına işaret etmekte. Ruhsal ve bedensel olarak kendinizi yorgun bitkin hissedebilirsiniz. Haftanın ilk günü kendinizi fazla yormamaya özen gösterip dikkatli davranırsanız olası sağlık problemlerinin de önüne geçebilirsiniz. Çalışan İkizler burçları, mesai arkadaşlarınızın söylediklerini önemseyerek hareket ederseniz maddi ve manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın huzuru tüm yaşamınıza olumlu bir şekilde yansıyacak. Biraz sakinlik ve akışa ayak uydurmak aslında ne kadar küçük şeyler için üzüldüğünüzün, belki de üzdüğünüzün farkına varmanızı sağlayarak sizleri olgunlaştıracak.
Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu, yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım, her anımı doyasıya yaşıyor ve sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.
Günün Kristali: Topaz
Gökyüzü güne çok olumlu bir ruh hali ile başlayacağınızı müjdelemekte. Ağırlıklarınızdan kurtulmuş olmanın huzuru sizleri güçlü kılarken iş ve özel yaşamınızda cesur kararlar alarak yine aynı cesur tavır içinde uygulamaya geçebileceksiniz. Bugün işinizle ilgili beklentilerinizi, yaptıklarınızı ortaya koyun, göreceksiniz ki kazanan siz olacaksınız. Hakkınızı arayan bir tutum içinde olmanız rakiplerinizi kızdırabilir, bırakın kızsınlar, o da onların sorunu Özel yaşamınızda ise ruhunuzdaki gökkuşağını dışarı yansıtın, duygularınızı özgürleştirin ve aşkın kutsallığını tüm benliğinizle yaşayın bugün.
Günün Olumlaması: İlerlemem ve olumlu sonuçlara ulaşmam için değişmem gerekiyor. Her değişim ruhsal bir bitiş ve tekrar diriliştir. Küllerimden yeniden doğuyor, yenileniyor, yeni kazançlı, huzurlu, kutsal ve değerli deneyimler yaşıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün aile hayatınızla ilgili beklemediğiniz gelişmeler yaşanabileceğine dikkat çekmekte. Kontrol edemeyeceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenerek hareket etmeniz yararınıza olacaktır. Panik ya da öfkeye kapılarak büyüklerinizin kalbini kıracak davranışlar içinde olmamaya özen gösterin, sözleriniz sevdiklerinizi derinden yaralayabilir. İş hayatınızda ise şans sizden yana; beklediğiniz olumlu bir haberin gelmesi ile hızlı gelişmeler yaşayabilir, kariyerinizde başarılı bir çıkış sergileyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz aşkınıza, emeğinize sahip çıkarak anlık kararlar vermeden hareket etmelisiniz. Bekar Aslan’lar, duygusal konularda rahatlamalarla moral depolayacaksınız.
Günün Olumlaması: Yaşamın her anı öylesine değerli, öylesine öğretici ki farkındalığımın doğrultusunda yaşamıma yeniden yön verdiğim zamanlardayım. Eğriyi doğruya çevirmekten vazgeçtiğim, gereksiz emekten sakındığım, doğruyu görmeyenden uzaklaştığım, kendi doğrularıma sahip çıkıp geliştirdiğim zamanlardayım.
Günün Kristali: Topaz
Aşk hayatınızda riskli davranışlar sergilemekten uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin üzerinde yaptırım gücü uygulamak gibi bir davranış içinde olursanız hiç beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Olduğunuzdan daha farklı davranmamalı ve her duyduğunuz fikrin cazibesine kapılarak hareket etmemelisiniz bu konuda. İş hayatınızda ise son derece tempolu bir gün karşılıyor sizleri. İletişimde yaşanacak bazı problemlerden dolayı gecikmeler yaşansa da siz soğukkanlılığınızı koruduğunuz için her şey sizin istediğiniz şekilde ilerleyecektir.
Günün Olumlaması: Sezgimin ve aklımın en üst seviyesindeyken kendi iç sesimin rehberliğine güveniyorum. Var olan tüm iyi özelliklerimi sevgiyle ele alıyor, geliştiriyor ve yaşamımdaki tüm karanlık noktalara ışık olup aydınlatmak için kullanmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Gökyüzü bugün ruhsal anlamda hassas, bir o kadar da alıngan olacağınıza işaret etmekte. Ortaya söylenen her şeyi üstlenebilir, kendinize haksızlık edebilirsiniz. Sizler duyguları ile yaşayan insanlar olsanız da duygusallığınızın sizi zayıf düşürmesine izin vermemelisiniz. Bu haliniz sizi gerçekten seven ve değer veren insanları da üzecektir. İş hayatınızda ise uzunca bir süredir ağır ağır ilerleyen konularda köklü değişimler yaşanabilir ve beklentilerinizin çok üstünde keyifli gelişmelerin içinde yer alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise fırtınalı bir beraberlik içindeyseniz dinlenmeye yol alacağınız sessiz bir rıhtım seçmek tamamen elinizde.
Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum. Yenileniyorum, arınıyorum ve yepyeni bir günü umutla aşkla gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyorum. Enerjimi, birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Beril
Gökyüzü bugün hukuksal sorunlar yaşayan Akrep’leri sevindirecek gelişmelere işaret etmekte. Suçsuzluğunuz ispatlanabilir, hakkınız olan bir konu resmiyet kazanabilir, kaybetmek üzere olduğunuz bir davanızı kazanabilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda başkaları için yaşamaktan, yönlendirilmekten yoruldunuz. İçinizden gelen sese kulak verin, yaşamınızda önem verdiklerinizden ne kadar önem görüyor, sevdikleriniz tarafından ne kadar seviliyorsunuz? Bu soruların cevabını kendinize verebildiğiniz o özel anla birlikte birçok şeyi değiştirebilecek, farkına vararak yaşam rotanızı tamamen değiştirebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşkınıza onu ne kadar çok sevdiğinizi ifade edin, tavır ve davranışlarınızla aşkın tüm gücünü ona hissettirin.
Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için, iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için, özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için.
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda her şeyin kolaylıkla ilerleyerek uzun zamandır tamamlayamadığınız hemen her işinizi bitirerek yenileri ile ilgilenebileceğiniz ortama kavuşacağınıza işaret etmekte. Konsantrasyonunuzu sağladığınız anda profesyonelliğinizi konuşturuyorsunuz, bu haliniz üstlerinizin dikkatini çekecek ve emeğinizin karşılığını maddi-manevi alacaksınız. Evli ve çocuk sahibi Yay’lar, defalarca yaptığınız uyarılara rağmen bir türlü değiştiremedikleri alışkanlıklarını birebir yaşayacakları sert deneyimlerle anlamaları bir an için sizleri üzse de bilmelisiniz ki siz ne yaparsanız yapın hayat en iyi öğretmendir ve yaşananlar bundan ibarettir. Olgunluk kazanmak için hepimiz sınavlardan geçeriz, siz de durumu bu şekilde değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle yakınlığınızın artacağı keyifli bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yaşamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun, en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü, sizlere sorumluluklarınızı hatırlayacağınız olayların yaşanacağını bir günün getirdiği yüksek enerjiye işaret etmekte. Günün ilk saatlerinde gerginlikler yaşasanız da öfkenin aklınızı gölgelemesine izin vermemelisiniz. Daha önce yapmanız gerekenleri tamamlamamış olmanın yoğunluğu sizleri biraz yorsa da kendinizi toparlayacak ve üzerinizdeki o yılgınlığı bu sayede atabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinize karşı daha dürüst davranmalı ve ön yargılarınızı bir kenara bırakarak uzlaşmacı bir tavır takınmalısınız. Aksi halde size olan sabrı taşmak üzere. Ona ve birlikteliğinize daha fazla önem vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Kaybetmiş olmanın acısını da bilirim kazanmış olmanın şükrünü de. Ne hayaller denizinde kaybolurum ne de zorluklara saplanır kalırım. Ruhumu aklımla, kalbimi inancımla güçlendirir ve yaşamın getirdiklerinden uzaklaşmadan dengelenirim.
Günün Kristali: Turmalin
Gökyüzü iş hayatınızda finansal konularda yaşanacak şanslı gelişmelere işaret etmekte. Başvuruda bulunduğunuz krediniz, geçmişe dayalı bir alacağınız bugün onaylanabilir ve nakit akışınızda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Borçlarınızı ödeyerek yeni girişimlerde bulunabilir ve yeni bir iş teklifi de alabilirsiniz. Günü akıllıca değerlendirmeli ve önceliği kesinlikle iş hayatınıza vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık bir ilişki içindeyseniz birlikte olduğunuz insanın şaşırtıcı teklifi ile aslında size ne denli büyük bir aşkla bağlı olduğunu deneyimleyeceksiniz.
Günün Olumlaması: Şans kapımın açılmasını engelleyen tüm dış güçleri teker teker oradan uzaklaştırıyor, yüzlerindeki maskeyi düşürerek gerçeği görmeyi seçiyorum ve bir daha bana bunu yapmalarına izin vermiyorum. Ben kararlıyım, hedefime ilerlerken ne istediğimin bilinciyle hareket ediyor olmanın huzuru adımları çok daha kuvvetli kılıyor.
Günün Kristali: Mahalit
Gökyüzü bugün sizleri içinde bulunduğunuz karamsar ruh halinden bir an evvel çıkmanız için zorluyor. Her türlü korkunuzu ve endişenizi yaşamaktan yorulmadınız mı? Yaşadığınız olumsuzlukların ruhunuzu hapsetmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. İş ve özel yaşamınızda başınıza gelen her şeyi kabullenmeden direnmelisiniz. Kendinizi yaşamınızı, yaşanmışlıklarınızı sorgulayacağınız güçlü bir enerji ile karşı karşıyasınız bugün. Ağlayın, öfkelenin, ruhunuzu özgürleştirin, duygularınızı hayatla birleştirin ve netleşen olayların farkına varın. Özel yaşamınızda ise ne kadar özel ve değerli olduğunuzu fark ettiren o özel insana karşı daha yakın olmaya çalışın.
Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan, yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işledi. Günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.
Günün Kristali: Peridot
HürriyetAile