KOÇ
Gökyüzü bugün, gerginliklerden uzaklaşarak son derece huzurlu bir günü müjdeliyor sizlere. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olmak, anlayış ve hoşgörünün getirdiği güçlü enerji sizleri ruhen ve bedenen rahatlatacak. Bugün kişisel bakımınızla ilgilenebilir, sevdiklerinizle uzun zamandır yapamadığınız ortak paylaşımlar ve sosyal aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İsteklerimi ve yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyor, her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Peridot
BOĞA
Gökyüzünden yansıyan olumlu etkiler enerjinizi ve sahip olduğunuz yetenekleri nasıl kullanabileceğinizi çok daha iyi fark etmenizi sağlayacak. Kendinizle yapacağınız yüzleşme ile sahip olduğunuz her şeye çok daha iyi sahip çıkabileceksiniz. Kendinizi yeniden keşfedeceğiniz özel bir ruhsal yolculuk deneyimleyerek, ruhsal ve bedensel anlamda arınıp yenileneceksiniz.
Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve Rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Düşmanlarıma, bana huzursuzluk veren, beni yoran, kıran, düşüren herkese ve tüm yaşanmışlıklarıma teşekkür ediyorum. Bana düştüğüm yerden kalkmayı, yaşama karşı dik durmayı, keşfedilmemiş özelliklerimi keşfedip içimdeki cevheri yaşama sunmayı öğrettiğiniz için. Aydınlanan yolumda güçlü ve prensipli olmayı öğrettiğiniz için hepinize teşekkür ederim...
Günün Kristali: Kalsedon
İKİZLER
Gökyüzünden yansıyan enerjiler ile duygusal hayatınızda zorlayıcı etkiler söz konusu olabilir. Kendinizi frenlemekte zorlanabilir, sonrasında pişmanlık duyacağınız sözler sarf edebilirsiniz, dikkatli olun. Arkadaşlarınızla, eş ya da sevgiliniz arasındaki dengeyi sağlamalı ve birlikte olduğunuz insanın uyarı, fikir ve görüşlerini önemsemelisiniz. Arkadaşlarınızla gerginlikler yaşanabilir.
Günün Olumlaması: Her sonda yeni bir başlangıç yaşamayı öğrendim. Döktüğüm her gözyaşının kattığı olgunluğu ve yaşanmışlıkların ruhuma kattığı bilgeliği fark ettim. En değerli zamanlarımdayım. Her anımı doyasıya yaşıyor, sahip olduğum değerlerime sahip çıkarak yola devam ediyorum.
Günün Kristali: Kuvars
YENGEÇ
Bugün, ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan kurtulmak için kendinizle baş başa kalmalı ve ağırlıklarınızdan kurtulmak için çabalamalısınız. İş hayatınızda ihtiyaçlarınıza cevap veren gelişmelerle moral bulacak, önemli görüşmeler ve planlamalarla başlangıçlar gerçekleştirebileceksiniz. Uzun vadede istikrarlı, başarılı girişimler bu dönemin getirileri arasında sizlere. Özel yaşamınızın ise yeniden yapılandığı keyifli zamanlardasınız, seçimlerinizi mantığınızla değil sezgilerinizle belirleyin.
Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan, olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerdeki gerçeklik başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.
Günün Kristali: Çeroit
ASLAN
Gökyüzü, olumlu etkileri ile sizleri güçlendirecek. Siz yeter ki tutumunuzu olumlu yönde sürdürün. Bekar Aslanlar, aşk gönül kapınızı çalabilir. Bugün tüm sosyal ilişkileriniz önem kazanıyor. Arkadaşlarınızın fikir ve görüşlerine önem vermeli ve söylenenleri yanlış anlamadığınızdan emin olarak tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. Yapıcı eleştirilere açık olun ve insanların fikirlerini açık yüreklilikle dinlemeye çalışın. Özel yaşamınızda ise evli Aslanlar, barış ve sevgiden yana tavır içinde olursanız istediğinizi elde edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açıksözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.
Günün Kristali: Septerian
BAŞAK
Bugün yeni bir ilişkiye adım atabilir, yüreğinizde hiç sönmeyen aşk ateşinin sahibine aşkınızı tüm coşkusu ile haykırabilir, yarım kalan hikayeyi tamamlamak ve aşkla bütünleşmek için cesur adımlar atabilirsiniz. Kararlı olun, korkularınızı ve keşkelerinizi ardınızda bırakın, isteklerinizi gerçekleştirmek için yürüyün.
Günün Olumlaması: Bir kapı kapanıyorsa hayat yolumda daha büyük bir kapı açılıyor şansıma. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi her bitenin yeni bir başlangıcı vardır. Yıkılan ruhum sevgiyle diriliyor şimdi. Hayatın akışına ayak uyduruyor, onunla bütünleşip yeniden doğuyorum.
Günün Kristali: Yakut
TERAZİ
Göksel enerjiler bugün, arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirecek. Daha doğrusu dostlarınızla güçlü bağlarınız daha da kuvvetlenecek ve dostlardan gelecek şanslar yakalayacaksınız. İş hayatınızda ise sorumluluklarınızın ağırlığı ile yaşadığınız gerginliklerden uzaklaşın ve ilişkilerinizin bozulmaması için hassas davranın. Ruhunuzu aşkla besleyin ve enerjinizi yükseltin bugün.
Günün Olumlaması: Sağlıklı, zinde, yaşama karşı dimdik durabiliyor olmanın şükründeyim. Her gün daha da kuvvetleniyor, gerekli olanlarla gereksiz olanı ayırt ederek önceliklerimi belirliyorum. Yaşamın eşsiz kaynaklarından bolca faydalanıyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
AKREP
Gökyüzü bugün, enerjinizle tüm çevrenizde hayranlık uyandıracağınızı müjdeliyor sizlere. Her türlü işin altından kalkacak, girişimlerinizde istediğiniz sonuçları elde edebileceksiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, sürpriz teklifler alarak işinizi daha ileri seviyelere taşıyacağınız imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Gün sizin gününüz, iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi harcamalardaki hoyrat tavırları sabrınızı taşırabilir. İkinizin ortak kararlar almasının zamanı geldi. Evlilik ve paylaşım çok kutsal bir kurum olduğuna göre her ikiniz de gereken duyarlılığı ve özveriyi göstermelisiniz. Bekar Akrepler, siz de bugün tanışacağınız bir insanın yoğun ilgisi ile karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyorum. Düştüğüm yerden çok sağlıklı, çok güçlü bir halde ayağa kalkıyor ve hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
YAY
Gökyüzü bugün güne oldukça huzurlu başlayacağınızı müjdeliyor sizlere. Ev hanımı iseniz eşinizden gelecek keyifli bir haberle büyük bir sevinç yaşayabilirsiniz. Şans bugün sizden yana, uzun süredir beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir, bu olumlu da olabilir, olumsuz da. Kardeş olmanın sorumluluğunu almanız gereken bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle ise duygusal paylaşımlar günü romantik bir hale getirecektir, keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
OĞLAK
Gökyüzünün sizlere şifresi: Kendine karşı dürüst ol. Yaşamınızı yeniden şekillendirebileceğiniz özel bir dönemdesiniz. Başkalarının isteklerini ve sizden beklentilerini bir yana bırakın, kendinize dönüp sorular sorun ve dürüst cevaplar verin. Düşünün ve harekete geçin. Yarın çok geç olabilir. Pişmanlıklar ve keşkeler yaşamınızda sürekli bir hal alsın istemiyorsanız uyanın ve üzerinizdeki ağırlıklardan bir an evvel uzaklaşın.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Firuze
KOVA
Gökyüzü bugün, oldukça pozitif bir ruh halinde olup, çevrenizde ve iş hayatınızda olup biten her şeyi son derece akılcı bir şekilde değerlendirip kendinizle ilgili faydalı kararlar alıp uygulayacağınıza işaret etmekte. Bugün yaşayacağınız bireysel deneyimler sizi derin bir uykudan dinç bir şekilde uyanmışçasına olumlu ve güçlü bir şekilde etkileyecek, siz çevrenizde olan biten hemen her konuya hakim olarak rahatsızlık duyduğunuz birçok şeyi istediğiniz yönde düzenleyerek, bazı kişi ve olayları da yaşamınızdan çıkaracaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana sevginizi sözlerinizle, beden dilinizle hissettirin ve sevginizi daha da yüceltin.
Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yasamanın, hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Kristali: Krizopras
BALIK
Gökyüzü, hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için kararlar almanız adına destekliyor sizleri. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve yakınlarınızla yaptığınız paylaşımlarla edineceğiniz yeni fikirler, doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Herkesin fikrini alarak kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aşk hayatınızda eş ya da sevgilinize İlgi ve sevginizi göstermekten çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Hiç kimsenin beni mecbur olmadığım şeylere mahkum etmesine izin vermiyorum. Ben hür ve irade sahibi bir insanım. Huzurumu bozacak, beni zora sokacak her şeyden uzaklaşıyorum.
Günün Kristali: Krizopras