12 yaşındaki kız hamile

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
12 yaşındaki kız hamile

Rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye götürülen 12 yaşındaki kızın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı

568734_detay.jpg

Hüseyin ATMACA / ŞANLIURFA (AHT)

Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'nde, rahatsızlanınca yakınları tarafından hastaneye götürülen 12 yaşındaki kızın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. A.K.'nın amcasının oğlu ile birlikte yaşamaya zorlandığı belirlenirken, kızın babası ve amcaoğlu gözaltına alındı.

Olay, Harran'a bağlı Tanınmış Köyü'nde meydana geldi. 12 yaşındaki A.K. aniden rahatsızlanınca yakınları tarafından Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada yapılan muayenede A.K.'nın 4 aylık hamile olduğu saptandı. Hastane yetkilileri kızın yaşının küçük olması üzerine durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen jandarma, A.K.'nın ailesi tarafından yaklaşık 8 ay önce amcasının oğlu Halil K. (25) ile birlikte yaşamaya zorlandığı belirlendi.

Jandarma, A.K'nın babası Ali K. ve birlikte yaşadığı Halil K'yı gözaltına aldı.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
tühhhh allah kahretsin böyle aileyi ya bu nasıl annelik bu nasıl babalık yazık ya nasıl doğuracak bu çocuk bebeği ya bunlarda namus şeref merhamet yokmu nasıl kıymışlar kızcağıza sabah sabah sinirlerim hopladı-kizgin-kizgin

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
12 yasinda yaaaa cocuk daha ben 12 yasinda sokaktan eve gelmezdim top oynardim
ne bu acele zaten büyücek coluk cocuk sahibi olcak ama cocuklugunu yasamicak yazik günah:sim3:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
12 yasinda ya, nasilaile bunlar. Vicdansizlar. Allah bildigi gibi yapsin onlari.Kizin hayatini mahvetmisler. -kizgin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Daha kendisi çocuk onun,nasıl çocuk doğurur:mendil:

Vicdan,merhamet kalmmaış insanlarda..Artık kötülüğü dışarlarda değil içimizde aramalıyız..Halalar yiğenlerini öldürüyor,aileler kızlarını :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar