Ruhsal anlamda arayışlarınız sizi doğru bilgilere ulaştıracak ve kendinizi keşfedebilmenin olumlu getirilerini deneyimleyeceksiniz. İş hayatınızda maddi gelirlerdeki artış sizleri daha iyi şartlara kavuştururken manevi yönünüzün de yükseldiğini hissedeceksiniz. İnançlarınızın gücünün mucizevi getirileri karşısında tüm kalbinizle sahip olduğunuz her şey için şükredeceksiniz. Önemli insanlarla tanışabilir, onlardan gelecek güçlü destekle kariyerinizle ilgili büyük girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız ve önemli bir girişim içindeyseniz güçlü etkiler sizinleyken harekete geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Farkındalığımın artması ile ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Topaz
Bugün sabah saatlerinde kendinizi son derece bitkin hissedebilirsiniz. Beden ve ruhsal yorgunluğunuzdan dua edip meditasyon yaparak uzaklaşabilirsiniz. İş hayatınızda maddi olarak şanslı bir gün, beklenmedik kazançlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle yaşanan gerginliklerin yerini keyifli paylaşımlar alacaktır. Sakinliğinizi koruyabilmenin getirdiği huzur yaşamınızın geneline olumlu yönde yansıyacaktır. Yıkmak her zaman kolaydır, siz zoru başarabilmenin haklı gururunu ve mutluluğunu doyasıya yaşayacaksınız. Bekar Boğalar ise aşkın enerjisi sizleri sarıp sarmalarken korkularınızın esiri olmayı bırakıp bu kutsal duygunun ruhunuzu sarmasını sağlamalısınız.
Günün Olumlaması: Her şey beni özüme sadık kalarak ve geliştirerek değiştirir hep iyiye, hep güzele. Kendimi yeni ve orijinal olana karşı sınırlamam, öğrendiklerime özümden geleni katarak zenginleştirir ve paylaşırım. Paylaştığım her güzellik ve yenilik maddi-manevi bana kazanç sağlar.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Labradorit
Bugün kariyer hayatınızda birçok önemli fırsatla karşılaşabilir, şartları zorlayarak olumlu gelişmelerin istediğiniz yönde olmasını sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden gelen uyarıları dikkate almış olmanın avantajlarını göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise gerginlikler yaşanabilir. Tahammül gücünüzün zayıf olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilir, öfke ile hareket ederek kendini kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz. Sakinliğinizi koruyun ve zihninizi bulandıran her şeyden uzaklaştırmak için sevdiğiniz konulara yönelin.
Günün Olumlaması: Aşkın ve inancımın gücü, ruhumu, geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi, yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor, aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Emeklerinizin mükafatını maddi-manevi almaya başlıyorsunuz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu fırsatçı arkadaşlarınız olmalı. Maddi talepler ya da bulunduğunuz konum itibari ile imkanlarınızdan faydalanmak isteyebilirler. Dikkatli olun, zor durumda kalabilirsiniz.
Günün olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim, benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyor ve bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime dair söz veriyorum.
Günün Kristali: Malahit
Bugün iş ve özel yaşamınızda uzun zamandır boğuştuğunuz birçok problemi gerçek dostların ve yakınlarınızın desteği ile aşabilmenin huzurunu keyfini yaşayacaksınız. İş hayatınızda yoğun görüşmeler fırsatları da beraberinde getirecektir. Yüksek enerjili Bir gündesiniz fakat konsantrasyon problemi yaşayabilir özellikle resmi evraklarla ilgili önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Dikkatli olun ve günlük temponuza ayak uydurabilmek için genel sağlığınıza ve ruhsal enerjinizin yüksek tutmaya özen gösterin. Her şeyden önce sağlık bunu aklınızdan çıkarmadan hareket edin.
Günün Olumlaması: Deneyimlerimden kazandığım zenginlikle yepyeni bir hayata, bolluk ve bereket içerisinde olmanın huzuruyla Merhaba diyorum. Karşılaştığım aşk, beni tamamen saflaştırıp arındırıyor. Sonsuz mutluluk ve huzurun keyfini deneyimliyorum.
Günün Kristali: Granat
İş hayatınızda yaşanacak yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır eş ya da sevgilinizle iletişim kurmakta zorlanıyor, sizi anlamadığını hatta sevmediğini düşünüyorsanız uygun bir ortamı hazırlayıp tüm içtenliğinizle bu duygularınızı ifade etmelisiniz. Göreceksiniz ki içtenliğiniz yanlış anlaşılmaları ve olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır. İletişimin ifadenin gücünün size mutluluk ve huzur olarak dönmesinin önemini gerçek anlamda karşılıklı olarak kavrayacaksınız. Bekar Başaklar sizler ise iş ve özel yaşamınızdaki dengeyi sağlamalı, sevdiğiniz insanın beklentilerine de önem vermeniz gerektiğini kabul etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi seviyorum, olumlu yönlerimle olumsuz yönlerimi alt ediyor ve kendimi ruhsal, kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Bugün kendinizi iş ve eğitim hayatınızda birçok konuda geliştirebilir, yeni öğretilerle bilgi birikiminizi zenginleştirebilirsiniz. Gerçekçi davrandığınız, kendinize ve başkalarına haksızlık etmediğiniz sürece başarılı olacağınız bir aydasınız. Değişim enerjisine, karşılaştığınız yeniliklere ayak uydurmalı ve her söyleneni, her öneriyi eleştiri olarak algılamamalısınız. Bunu başardığınız anda her şey sizler için çok daha kolay ve zevkli bir şekilde ilerleyecektir. İş, eğitim ve özel yaşamınızda arzu ettiğiniz birçok şeye kavuşabilirsiniz. Yeter ki sezgilerinize güvenin ve her kararınızın arkasında durabilecek cesareti kendinizde bulun. Özel yaşamınızda ise alışkanlıklarınız hakkında eş ya da sevgilinizden eleştiriler alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayatı acısıyla tatlısıyla yaşamanın ve hür irademin bana verdiği gücü kullanabiliyor olmanın şükründeyim. İsyan etmeden, yaşadıklarımı yok sayıp, kendimi kandırmadan gerçeklerle yüzleşebilmenin huzuru ile ruhumun en olgun ve en bilinçli zamanlarındayım.
Günün Kristali: Carnelian
Bugün iş hayatınızda finansal konularda yaşanacak gelişmeler, yapabileceğinizden fazla yükün altına gireceğiniz yatırımlara ve harcamalara yönelme duygunuzu kuvvetlendirebilir, dikkatli olun! Acele verilen kararlar finansal krizlerin kapınızı çalmasına neden olabilir. Bugün gerçekleşen Yeni Ay enerjisi ile birlikte özel yaşamınızda kendinizi oldukça kararlı ve rahatsızlıklarınızı gidermek konusunda cesur davranışlar sergilerken bulacaksınız. Aşka ve güvene duyduğunuz ihtiyaç, yeni başlangıçları da beraberinde getirebilir. Aşkı doyasıya yaşayabilmek için her şey sizden yana. Siz yeter ki tercihinizi doğru insandan yana kullanın.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı. Sevgiyle, coşkuyla ve aşkla doğrularıma sahip çıkıyor, geliştiriyorum. Cesur kararlar alarak bunları uyguluyorum. Sezgilerime güveniyorum. Aklımı başarıya giden yolda bütünün hayrını dileyerek kullanıyor, bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Mavi spinel
Bugün iş hayatınızda yeni teklifler ve hızlı gelişmeler yaşayabilir. Bu durum karşısında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Elinizi çabuk tutmalı, şans ayağınıza kadar gelmişken geri çevirmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise fiziksel çekiciliğiniz eş ya da sevgilinizin tüm ilgisinin sizin üzerinize yönelmesini sağlayacak ilişkinizin kaybettiğinizi düşündüğünüz enerjisini fazlası ile yükseltecektir. Bekar ve beraberliği olmayan Yaylar bugün göreceğiniz ilgi gelip geçici beraberliklere yöneliminizi arttırabilir, dikkatli olun seçimleriniz kaderiniz olur, olumlu ya da olumsuz Sosyal yaşamınız oldukça hareketlenecek ve doğru yerde doğru insanlarla tanışmanın büyük fırsatları ile karşılaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Yaşadığınız her şeyde kendinizden başka her şeyi, herkesi suçlama yöneliminde olabilirsiniz. Sizi gerçekten seven ve değer veren insanları ön yargılarınızla kıracak davranışlar sergileyebilirsiniz, dikkatli olun. Bu sürecin sonucu tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. Sizi seven, değer veren insanların tahammülünü zorlamayın ve sevgiyi tüketmeyin. Açılan her yara kapanır da dil yarası kapanmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın ve öncelikle kendiniz olmak üzere çevrenizdeki insanlara adil davranın. Kendinizle yüzleşin, ruhunuzu arındıracak meditasyon, dua ve ritüeller yapın. Kendinize zaman ayırın. Bunu yaptığınızda iş ve özel yaşamınızda daha sakin davranarak pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Rüzgarın hoş esintisi aşkla ruhumu okşarken, aşkın büyülü sözlerini fısıldarken sevdiğim kulağıma, gelen günün güzelliği, bereketi yağmur olup yağarken üstüme sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Yüreğimi aşkla, inançla saf tutabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Yakut
Sahip olduğunuz yüksek enerjiyi, farklı düşünce ve özgün projelerinizi hayata geçirmek için kullanabilirsiniz. Beklemediğiniz ortaklık teklifleri alarak önemli insanlardan gelecek desteklerle güçlenebilirsiniz. İş ve eğitim hayatınızda beklenmedik finansal gelişmeler; terfi, zam, burs gibi şanslarla karşılaşabilirsiniz. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken yegane konu, dost görünen gizli düşmanlarınızdır. Fikirlerinizi, yapmak istediklerinizi ulu orta konuşmamalısınız. Söyledikleriniz öylesine yanlış ve çarpıtılarak anlatılır ki gerçek dostlarınızla ilişkileriniz bozulabilir. Özel yaşamınızda ise şanslı bir gündesiniz. Bekar Kovalar fazlası ile ilgi odağı olacaksınız. Ani bir kararla yeni tanıdığınız bir insanla tutku dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı, ağlamak istiyorsam ağlıyor ve gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor ve doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Kristali: Obsidyen
Bugün iş hayatınızda girişimci davranmalı, her imkanı ve her fırsatı zamanı doğru kullanarak değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle hem fikir olmalı, birbirinize saygı duyduğunuzu hissettirerek ortak kararlar alabilmelisiniz. Yatırımlar ve finansal risklerden uzak durmalı, bu yöndeki planlarınızı ilerleyen günlerde gerçekleştirmelisiniz. Finansal konularda hem sizin hem de eşinizin şanslı olduğu bu süreçte birikim yapmak her ikiniz içinde çok daha doğru olacaktır. Bekar Balıklar aşka inanmadığınız, kendinizi engellediğiniz ve mutsuzluğu kendinize arkadaş ettiğiniz sürece
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Opal
Kaynak Hürriyet ailem.