KOÇ
Gökyüzü bugün, iç huzurunuzu yakalayabilmiş olmanın huzuru ile günün her saatini keyifle geçirerek zihinsel konsantrasyonunuzun oldukça yüksek olduğuna işaret etmekte. Bugün iş hayatınızda zorlandığınız konulara öncelik vermelisiniz. Disiplinli ve çalışkan tavırlarınızla mesleğinizde ön plana çıkacaksınız. Bugün evinizle ilgili değişiklikler ve yenilenme içinde oldukça uygun bir gün. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın onun hayatınızda olmanızdan duyduğu memnuniyeti yüreğinden dökülen sözleri ile ifade etmesi mutluluğunuzu daha da perçinleştirecek.
Günün Olumlaması: Aşkının saflığı yaşamımı, ruhumu, bedenimi sarıp sarmalıyor. Seviyor, seviliyor, aşkın gücü ile tüm amaçlarıma kolaylıkla ulaşıyorum. Tüm negatif enerjilere cesaretle meydan okuyor, yaşamımdan ebediyen gönderiyorum. Tüm kutsal güçler benimle birlikte. Her geçen gün artan inançlarım evrensel doğrularda buluşmamı sağlıyor.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Zümrüt
BOĞA
Gökyüzü bugün, yaşanmışlıkların ruhunuza kattığı olgunlukla geçmişin olumsuz izlerini silmenizi sağlayacak durumlarla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Çok uzun zamandır beklediğiniz an buydu belki de. Öfkenizi, acılarınızı aklınızla yenebilmenin, bilgeliğinizle üstün gelmenin, ilahi adaletin tecelli etmesinin mutluluğunu yaşayacağınız özel bir gündesiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenin. Sezgilerinizin sesine kulak verin ve ilerleyin, olumlu sonuçlar elde edeceğinize emin olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, ruh ve bedeninizdeki olumlu değişimin etkisi ile karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacaksınız.
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda severek yer veriyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Yeşim
İKİZLER
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda konular üzerinde bir hayli düşünceli olup kararlar alacağınıza işaret etmekte. Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun, sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. İş hayatınızda ise bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız ve haklarınıza sahip çıkar tarzda yaklaşımlarınızla hepsinin üstesinden geleceksiniz. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün alım satımlar konusunda da çok şanslısınız. Böyle bir düşünceniz söz konusu ise günü iyi değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her zorlandığımda beni ayağa kaldıran kutsal aşka şükürler olsun. Her nefeste aşkı soluyor, her adımda aşkla yürüyorum. Eşimi aşkla seviyor, ruhumu ruhu ile tamamlıyorum. Aşkla seviliyor, aşkla gelişiyor, aşkla ebedi mutluluğu yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
YENGEÇ
Bugün yeni insanlarla tanışabilir, oldukça farklı fikir ve önerilerle karşılaşabilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz ayaklarınızı yerden kesecek birine rastlamanız mümkün. İş hayatınızda mücadeleniz her ne ile ilgili ise haklılığınızdan eminseniz ve seçtiğiniz yolun doğru olduğuna inanıyorsanız, gereksiz korkularla kendinizi huzursuz etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edin. Sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.
Günün Olumlaması: Güneş olup doğuyor, karanlıklarımdan arınarak ışığa doğru yürüyorum. Kendimi seviyor ve değer veriyorum. Aşka inanıyor, aşka güveniyorum. Güvenmenin eşsiz huzurunu yaşıyor, sevdiğim her şeyi kendime çekiyor, mutluluğa giden sihirli yolu keşfetmenin şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Hematit
ASLAN
Gökyüzünün olumlu etkileriyle duygularınız bugün oldukça derin ve güçlüdür. Sakin, kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizdeki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış gibi iş ve özel yaşamızda bir takım şeylerin idrakine vararak ilişkileriniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafında birbirinin haklarına, kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir. Bunları gerçekleştirdiğinizde ilişkiniz çok daha sağlam temeller üzerine kurulu bir hal alacaktır.
Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allah’ın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradanım, tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Günün Kristali: Krizopras
BAŞAK
Bugün, yakın çevrenizde bulunan kişiler negatif enerjileri ile sizi bir hayli rahatsız edebilirler. Bu kişiler sizi rakip olarak görüp, kıskanç tavırları ile kendinizi huzursuz hissetmenize sebep olabilirler. Kendinize zaman ayırın, dua ya da meditasyonla bu olumsuz etkilerin sizi daha fazla rahatsız etmesine izin vermeyin. İşinize her zaman olduğundan daha sıkı bir şekilde sarılın. Maddi konularda şanslı olduğunuz bir dönem. Maaşınızda ya da gelirlerinizde sürpriz bir artış yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızı ilgilendiren konular söz konusu olabilir. Kısa süreli bir tartışma, gerçekte yaşanan bir yanlış anlaşılmanın gün yüzüne çıkarak, önemli bir sorunun ortadan kalkmasını sağlayabilir ve rahat bir nefes alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar, yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Kuvars
TERAZİ
Bugün işinizle ilgili konularda tereddüt içinde olmadan net kararlar vermelisiniz. Aksi takdirde size sunulmuş önemli bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. İş ilişkilerinizde tecrübesine güvendiğiniz insanlarla iletişime önem vermeniz, bakış açınızı geliştirerek doğru kararlar alabilmeniz için fayda sağlayacaktır. Maddi anlamda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kazancınızdaki artış yeni fikir ve projelerinizi hayata geçirmenizi sağlayacaktır. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir. İşinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı en güzel haliyle kullanabilir, var olan potansiyelinizi tamamen iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise; birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan problemler ve sözlü saldırıları olmalıdır. Beraberliğinizi bozacak nitelikte bir soruna sebep olmadan haklarınızı koruyun. Yeni bir ilişki içinde olan Terazi’ler ise, duygularınızdan emin olmadan acele kararlar vermekten kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Bana bahşedilmiş yeteneklerimin bilincindeyim. Tüm düşünce gücümü bu alana yönlendiriyor, işimle ilgili başarılı sonuçlar elde ediyorum. Haklarıma sahip çıkıyor ve hiçbir olumsuz enerjinin ruhuma, işime, çevreme etki etmesine izin vermiyorum.
Günün Kristali: Oniks
AKREP
Gökyüzü ruhsal enerjinizi yükseltiyor ve adeta tıkandığınız her konuda nefes aldığınızı hissediyorsunuz. Hüzünlerinizi, kaygılarınızı arkanızda bırakarak iş ve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik ve huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız, dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Gün sizin gününüz, cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Beraberliği devam edenler ise, her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.
Günün Olumlaması: Keşkelerimden kararlılıkla uzaklaşıyor, yaşanmışlığın kattığı olgunlukla net olmayı başarıyorum. Hayal gücümü işime yansıtıyor, maddi olarak oldukça iyi şartlara erişiyorum. Dünü dünde bırakıyor, anı en yüce haliyle yaşıyor, yarınlara güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Kyanit
YAY
Gökyüzü bugün enerjinizi doğru kullanmanız ve önemli kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. İşle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz, geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek için çabalamalı, gerekirse dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşmalı ve iş yerinde gerginlikler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise, gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirir. Hayattan bıkmış, her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılabilmek için harekete geçmelisiniz. Dua edin, meditasyon yapın ve her şeyden önemlisi yaşamak için ne kadar çok sebebiniz olduğunun idrakine varın.
Günün olumlaması: Gözlerimi açıp yepyeni bir sabaha sağlıkla uyanmanın verdiği huzur, sevdiklerimle bir arada olmanın şükrü… Yeteneklerim, bedenim ve bana sunulan sayısız nimetin güzelliklerinin farkına varıyorum. Bunlara tüm kalbimle şükrederek tüm olumsuz düşünce ve etkileri kendimden uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
OĞLAK
Gökyüzü bugün, yakınlarınızla ilişkileriniz konusunda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Daha önce zarar görmüş olduğunuz halde her şeyi unutup kucak açacağınız insanlara karşı iki kere düşünerek hareket etmeniz olabilecek olumsuz olayların önüne geçecektir. Daha önce tecrübe ettiğiniz halde çok ciddi zararlar görebilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmediğiniz takdirde bunu yaşamanız da kaçınılmazdır. İş hayatınızda maddi gelirlerinizde kısa süreli bir artış söz konusu. Bu dönemde paranızı çarçur etmeden değerlendirmeli ve kazançlı çıkacağınız yatırımlara yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ve sevgilinize duyduğunuz aşk daha da alevlenecek ve aşkın tüm coşkusunu yaşayacaksınız.
Günün Olumlaması: Ey beni ben yapan yüce ruhum, olumsuz tüm enerjilerimden arınıyorum. Zorda kaldığım, mecbur hissettiğim için verdiğim sözleri ve ettiğim yeminleri bozuyorum. Mutluluğu, huzuru hak ettiğime inanıyorum. Tüm güzellikleri ruhuma, bedenime, yaşamıma sevgi ile çekiyor ve başarılı sonuçlar elde ediyorum.
Günün Kristali: Sitrin
KOVA
Gökyüzü bugün, yaşamınızda önem verdiğiniz yakınlarınıza karşı adil davranmanız konusunda uyarıyor sizleri. Size duyulan güveni, verilen değeri görmezden gelmemeli ve hırslarınıza yenilerek onlara haksızlık yapmadan hareket etmelisiniz. Bugün hırsınız, iyi yönlerinizin önüne geçerek yanlış kararlar vermenize sebep olabilir. Şunu unutmamalısınız ki, haksızlık yaparsanız haksızlık görürsünüz. İş hayatınızda ön planda olma isteğiniz ve insanlara üstünlük taslamaya kalkmanız, sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaştırabilir. Canınızın yanmasını istemiyor, sonradan yaptıklarınızın pişmanlığını taşımak istemiyorsanız akıllı davranın ve hırsınızı kontrol altına alın. Özel yaşamınızda ise yapıcı eleştirilere açık olmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde uyguluyorum. Doğrularımdan vazgeçmeden, kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Ametist
BALIK
Gökyüzü bugün, gereksiz kıskançlıklara kapılarak yerinde olmayan çıkışlar yapmamanız yönünde uyarıyor sizleri. Yakınlarınız kaprislerinizi hoşgörü ile karşılayabilir fakat bu tüm insanlar için geçerli değildir. Bunun bilinci ile hareket etmelisiniz. Bugün istediklerinize sahip olamamanın verdiği öfke ile iş hayatınızda da gerginlikler yaşanabilir. Sakin olun ve dengeli davranışlar içinde bulunmaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise, özellikle erkek Balık’lar aynı anda iki insana birden yakınlık duyuyorsanız seçiminizi yapmalı ve yönünüzü tayin etmelisiniz. Aksi halde ciddi anlamda problemler yaşayabilirsiniz. Beraberliği devam eden Balık’lar ise, anlayışlı tutumunuz, birlikte olduğunuz insana verdiğiniz güven ve sevgi sizi daha da özel kılacak. Birlikte olduğunuz insanın sonsuz güven ve saygısını kazanmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Ruhumdan yükselen kuvvetli enerji tüm bedenime hakim şimdi. Sağlıklı, güzel, dinamik ve neşeliyim. Yüreğimden sözlerime yansıyan isteklerim şimdi tek tek gerçekleşiyor. Mutlu ve huzurluyum.
Günün Kristali: Dumanlı Kuvars
HürriyetAile