13 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay’ın etkileri ile iç dünyanıza yöneleceğinize işaret etmekte. Derin bir hesaplaşma ve yüzleşmenin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Manevi değerlerinizin yükseleceği, ruhsal yorgunluklarınızdan arınacağınız özel bir zamandasınız. Bugün işinizle ilgili yaptığınız her şey insanların dikkatini çekecek ve doğal olarak başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızda ise yaşanmışlıkların verdiği yılgınlık, ilişkinize olan bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olabilir. Olabildiğince adil kararlar almaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Çeroit

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün iş hayatınızda maddi-manevi şanslı bir günü müjdeliyor sizlere. Hiç beklemediğiniz kazançlar, teklifler alabilir ve başarı çıtanızı sürpriz gelişmelerle yükseltebilirsiniz. Ailevi meselelerde ise insanların gerçekliği ile yüzleşeceksiniz. Bu deneyimi sadece görmek olarak değerlendirmeden çok iyi anlamalı, iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise bekar ve ilişkisi olmayanlar, bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyorum. Onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Yakut

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek tartışmalara karşı uyarıyor sizleri. Çalışansanız işveren ve müdürlerinizle iletişime önem verin, sakin davranarak olayları büyütmemeye özen gösterin. İşverenseniz ise çalışanlarınız arasında sürekli baş gösteren huzursuzluğu bir an evvel sona erdirecek yaptırımlarda bulunmanızın zamanı geldi. Birçok fırsat iş yerinde yaşanan “sen-ben” tartışması yüzünden geldiği gibi değerlendirilemeden gitmektedir. Aklınızı ve otoritenizi kullanmamanız için hiçbir sebep yok. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmakta bir hayli zorlanabilir. Buna bağlı hoş olmayan tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumda, bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, kuvvetli, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.

Günün Kristali: Kırmızı mercan

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Yengeç’ler için gerginlikler devam etmekte. Özellikle de uzun zamandır beraber olanlarınız bu durumdan biraz daha fazla etkileneceksiniz. Sürekli kendi istek ve düşünceleri doğrultusunda üzerinizde ruhsal baskı kuran ve kendi haklılığı üzerinde iddia eden partneriniz sabrınızı taşırmak üzere. Ne olursa olsun yaşanmışlıkları değerlendirmeli ve birkaç gün daha sabırlı davranmalısınız. Sonrasında gelişen olaylar doğrultusunda kararlar almanız sizin için daha uygundur.

Günün Olumlaması: Anlıyor, biliyor ve inanıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyor, geliştirip eğitiyorum. Ruhumdaki ikilik halini bu sayede aşıyor, dengeleniyorum. Yaptığım her şeyin olumlu ya da olumsuz bir karşılığı olduğunu biliyor, davranışlarımı bu ölçüde belirliyor ve olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Dikkatli olun ve kimsenin mutluluğunuz bozmasına izin vermeyin. İş hayatınızda ise gelecek bir haberle oldukça sevinebilirsiniz. Bu sizin için bir terfi olabileceği gibi uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferiniz de olabilir. Her iki durumda da sevineceksiniz.

Günün Olumlaması: Düştüğüm yerden kalkmayı, acıyla olgunlaşmayı, güvenerek güvenmemeyi öğrendim ve güçlendim. Şimdi tercihlerimi deneyimlerimden kazandığım zenginlikle belirliyor, kendim için en uygun ve doğru kararları alarak başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Carnelian

basak-50.jpg
BAŞAK
Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Başak’lar evliliğinizi ilişkinizi kurtarabilmek var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun. Bu olumlu etkiler kariyer hayatınızda da maddi şanslar ve statünüzün yükselmesi açısından oldukça önem taşımakta. Oturup yaşadığınız sorunlara isyan etmek yerine kendinizi toparlayın ve bu güzel etkinin gücünden olabildiğince faydalanın.

Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem, inançlarım sayesinde ruhumun derinliklerinden, bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle, bilgelikle, aşkla dolduruyor ve yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün iletişime çok önem verin, detaylara takılıp kalmadan sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan, sorumluluk duygusu gelişmiş ve işinin ehli deneyimli kişilersiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız, sevginiz onu güçlendiriyor ve yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Güneş taşı

akrep-50.jpg
AKREP
Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkında mısınız? İnsanlara yardımcı olmak, dertlerine ortak olmak iyidir fakat dozunda olmak şartıyla. Enerjinizi bu gibi konularla düşürmemeli ve sizi ruhsal anlamda besleyecek, enerjinizi yüksek tutacak işlerle meşgul olmalı her şeyden önemlisi kendinize değer vermeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik, yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç.

Günün Olumlaması: Aşkıma, duyguma, istek ve arzularıma sahip çıkıyor, beni benden uzaklaştıran tüm düşüncelerimden kararlılıkla uzaklaşıyorum. Sevgiyle besliyorum ruhumu ve aydınlanıyorum. Arınmış olmanın verdiği huzurla daha sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum.

Günün Kristali: Yakut

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü aşk hayatınızda yaşanacak sürpriz gelişmeler olabileceğine işaret etmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı altı üst edecek açıklamalarda bulunabilir. Var olan bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız, bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye, aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz. İş hayatınızda ise devlet daireleri ile problemler yaşanabilir. Kontrat, sözleşme, vergi gibi konulardan kaynaklanabilecek hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kendiniz bir şeyler yapmadan önce işinin uzmanı avukat ya da mali müşavirinize danışarak hareket etmeniz olası aksilikleri hafifletecektir.

Günün Olumlaması: Bugün tüm kalbimle başarıyı diliyorum, aklımı işimde en doğru şekilde kullanmayı yaptığım işe ruhumu, bilgimi, sevgimi katarak başarılı olmayı, kalıcı olmayı diliyorum. Bolluk ve bereket benimle birlikte, yaptığım işin karşılığında bolca para, saygınlık ve güven kazanıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

oglak-50.jpg
OĞLAK
Ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın samimiyeti karşısında ona karşı yanlış düşüncelerinizin pişmanlığını yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan, kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim. Huzura, aşka giden yolda gönüllüyüm. Sevginin gücünün inançlarımla birleştiği andayım. Yaşama yenilenmiş ruhumla yeniden doğduğum gündeyim bugün.

Günün Kristali: Akuamarin

kova-50.jpg
KOVA
Ruhsal ve fiziksel olarak size zarar veren tüm bağımlılıklarınızdan kurtulabilirsiniz, gerçekçi düşünün ve kendinizi olabildiğince geliştirin. İş ilişkilerinizde çok dikkatli, sabırlı davranmayı tutarlı bir şekilde sürdürebilirseniz iş hayatınızda başarılı bir sürece merhaba diyebilirsiniz. Toplum içindeki konumunuzu belirlerken zorlayıcı olaylarla karşılaşabilirsiniz, bugün bencilce davranışlardan uzak durun. Planlarınızı belli bir amaç doğrultusunda derleyip toparlamanız ve bu amaca yönelik bilinçli düzenlemelerde bulunmanız sizi birçok konuda güçlü kılacaktır.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

Günün Kristali: Lapis lazuli

balik-50.jpg
BALIK
Birkaç gündür sergilediğiniz pozitif yaklaşımlarınız bugünde çevrenizi şaşırtmaya devam edecek. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek, insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Özel yaşamınızda ise bir ilişkinizin olsun ya da olmasın geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.

Günün Olumlaması: Önyargılarımı, bilmeden egoma yenilerek yaptığım davranışlarımı yüreğimden, ruhumdan, zihnimden tamamen uzaklaştırıyorum. İyi, güzel, hakkaniyetli olanı yerine koyuyorum. Yaşamımı, sevgiyi, adaleti, inancı güçlendirerek kararlılıkla zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Labradorit

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Birkaç gündür sergilediğiniz pozitif yaklaşımlarınız bugünde çevrenizi şaşırtmaya devam edecek. Kendinize olan güveninizin her geçen gün daha da güçlenmesiyle iş hayatınızda yerinde çıkışlar sergileyecek, insanların beğeni ve desteğini alarak rahatlıkla ilerleyebileceksiniz. Zihninizdeki planlarınızı uygulamaya başlamak için hazırsınız, kendinize olan güveniniz yerinde. Şimdi size düşen harekete geçmek. Özel yaşamınızda ise bir ilişkinizin olsun ya da olmasın geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.

Günün Olumlaması: Önyargılarımı, bilmeden egoma yenilerek yaptığım davranışlarımı yüreğimden, ruhumdan, zihnimden tamamen uzaklaştırıyorum. İyi, güzel, hakkaniyetli olanı yerine koyuyorum. Yaşamımı, sevgiyi, adaleti, inancı güçlendirerek kararlılıkla zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Labradorit:huhuu::huhuu::huhuu:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün iletişime çok önem verin, detaylara takılıp kalmadan sahip olduğunuz şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirin. İş hayatınızda yaşanacak bu hızlı ve şanslı gelişmeler gözünüzü korkutmasın. Sizler merdivenleri teker teker çıkan, sorumluluk duygusu gelişmiş ve işinin ehli deneyimli kişilersiniz. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanın yaşadığı sıkıntılara karşı yanında olmanız, sevginiz onu güçlendiriyor ve yaşadıkları ile mücadele etmesini kolaylaştırıyor.

Günün Olumlaması: Ben hep adil olabilmenin yaşadığım zorluklar karşısında inançla dimdik durabilmenin şansını deneyimledim. Yaptığım her şeyin sorumluluğunu taşıyorum. Ektiğimi biçecek olmanın bilincinde ve kabulündeyim. Ruhumu özgür bırakıp bedenimi seviyor ve dinlendiriyorum. Böylelikle akışa ayak uyduruyor, onun bana sunduklarını aklım yeteneklerim ve yüreğimle değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Güneş taşı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün Akrep burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ve Yeni Ay’ın etkileri ile iç dünyanıza yöneleceğinize işaret etmekte. Derin bir hesaplaşma ve yüzleşmenin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Manevi değerlerinizin yükseleceği, ruhsal yorgunluklarınızdan arınacağınız özel bir zamandasınız. Bugün işinizle ilgili yaptığınız her şey insanların dikkatini çekecek ve doğal olarak başarılı olacaksınız. Özel yaşamınızda ise yaşanmışlıkların verdiği yılgınlık, ilişkinize olan bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olabilir. Olabildiğince adil kararlar almaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Çeroit

:bestas:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
ASLAN
Bugün özel yaşamınızda sizin ve birlikte olduğunuz insanın dışında gelişecek olaylar sebebi ile ikinizin birden üzülebileceğine işaret etmekte. Bu durum birlikte olduğunuz insanın geçmişte beraber olduğu bir insan ya da kendi yakınları tarafından bilinçli bir şekilde ilişkiniz hedef alınarak tasarlanmış olabilir. Dikkatli olun ve kimsenin mutluluğunuz bozmasına izin vermeyin. İş hayatınızda ise gelecek bir haberle oldukça sevinebilirsiniz. Bu sizin için bir terfi olabileceği gibi uzun zamandır mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferiniz de olabilir. Her iki durumda da sevineceksiniz.

Günün Olumlaması: Düştüğüm yerden kalkmayı, acıyla olgunlaşmayı, güvenerek güvenmemeyi öğrendim ve güçlendim. Şimdi tercihlerimi deneyimlerimden kazandığım zenginlikle belirliyor, kendim için en uygun ve doğru kararları alarak başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Carnelian

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar