Gökyüzü, tıkandığınız hemen her konuda sizlere yardımcı olacak enerjilerle karşılıyor sizleri. Her zamankinden daha kararlı, cesur ve sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler, beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz, özellikle insan ilişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek, size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekeceksiniz. İlişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün kendi menfaatleri doğrultusunda size suçlayıcı tavırlarda bulunan ve zor durumda kalmanıza sebep olan kişi ya da kişilerin gerçek yüzünün ortaya çıkmasına şahit olabilirsiniz. Bu kişilere inanarak size tavır alan kişilerin mahcubiyetine tanıklık edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ben kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma ve ilahi olana inanmanın, şükretmenin getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşiyor. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden, kolaylıkla bana geliyor; sağlık, başarı, huzur, aşk, barış. Her birine hoş geldin diyor, sevgiyle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün, son derece keyifli paylaşımlarla moral depolayacağınız bir güne işaret ediyor. Dostlarınızla bir araya gelebilir, işinizle ilgili konularda onların da önerileri ile yeni fikirler edinebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizin kabul göreceği, sizi alt etmeye çalışanlara karşı galip geleceğiniz günlerdesiniz. Sizi zaman zaman kelimelerinizin esiri edenler şimdi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizin karşısında neye uğradıklarını şaşıracaklar. Yükseklerde yer tutanlar aşağıdakiler kadar sağlamda değildir. Siz iş ve özel yaşamınızda yavaş ama emin adımlarla kalıcı olmak için düşe kalka, savrula durula bugünlere geldiniz. Şimdi yürüyün başarınıza başarı katmak ve yaşamınızdaki engelleri kaldırmak için.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi öğrendim. Ben beni bende bulunca, ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Mercan
Gökyüzü bugün oldukça huzurlu olmanıza rağmen yakın çevrenizde huzurunuzu kaçırmak için size geçmişte yaşadığınız olumsuz olayları hatırlatacak. Gökyüzü enerjinizi düşürmek için uğraşacak kişilere karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Bu insanları çevrenizde tutmaya devam ederseniz yanlış seçimler yaparak kendinize zarar verirsiniz. Geçmişin gölgesini ruhunuzdan arındırın ve içinde bulunduğunuz olumlu değişim enerjisini yeterince iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin hoş jestleriyle romantizmin yoğun olacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki küçük çocuğun sesine kulak veriyor, onu özgür bırakıyorum. Yapmacık, bana ait olmayan, beni benden uzaklaştıran her şeyden uzaklaşıyor, içimdeki çocuğun coşkusuyla ruhumu yeniliyorum. Eskimiş, bana yabancılaşmış her şey yaşamımdan çıkıp gidiyor, yerlerine yepyeni şanslı güzellikler geliyor.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Rodokrozit
Bugün haftanın yorgunluğundan uzaklaşmak için sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz bir organizasyon yaparak hem keyif alın hem de dinlenin. Yoğun geçen bir haftadan sonra buna fazlasıyla ihtiyacınız var. Bugün aile bireyleriyle ilgili konularla ilgilenebilir, fikir alışverişleri yaparak varsa dargınlıkları giderebilirsiniz. Özel yaşamınızda; evli Yengeçler emlak, araç gibi bir alımla ilgili eşinizle ortak kararlar alabilir ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğinin planını yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Yengeçler ise, bugün sevgilinizin kıskanç tavırları, sosyal yaşamınızı engellemeye yönelik davranışları sizi üzebilir. Onunla ciddi anlamda konuşmalı ve size güven duymasının gerekliliğini fark etmesini sağlamalısınız.
Günün Olumlaması: Öz değerlerime sahip çıkıyor, sağlıklı ve doğru kararlar alıyorum. Hedefim, haklarıma sahip çıkarak başarıya ulaşmak ve kalıcı olmak. Tercihlerimi zekice yapıyor, güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Akik
Gökyüzü bugün kendinizi ifade etmekte zorlanacağınıza dikkat çekiyor. Yüreğinizden geçenlerle dilinizden dökülenler zor durumda kalmanıza neden olabilir. Aile bireyleri ile tartışmamaya özen gösterin. Bugün fikirlerinizin kabul görmesini isteyerek baskıcı bir tavır içinde olabilirsiniz. Evinizde düzenlemelerde bulunabilir, rahatsızlık duyduğunuz eşyalarınızı değiştirerek kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak bir yenilik yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, insanların ilişkinizle ilgili kararlarınız üzerinde hoş olmayan yorumlar yapmasına müsaade etmemelisiniz. Bu süre içinde yakınınızda olan kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyecek, size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün kendi menfaatleri doğrultusunda size suçlayıcı tavırlarda bulunan ve zor durumda kalmanıza sebep olan kişi ya da kişilerin gerçek yüzünün ortaya çıkmasına şahit olabilirsiniz. Bu kişilere inanarak size tavır alan kişilerin mahcubiyetine tanıklık edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Öfkemin sakinliğimi gölgelemesine izin vermiyorum. Pişman olacağım, kalp kıracağım davranışlarımdan yüksek iradem sayesinde uzaklaşıyor, ruhumun karanlık yanlarını sevgiyle aydınlatıyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Akik
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda yaşanabilecek keyifli gelişmeler olabileceğini müjdelemekte. Yeni insanlarla tanışabilir, yakın zamanda tanışmış olduğunuz biriyle duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Gölgeli günlerden sonra gelen güzel enerjiler yaşamınızı tüm parlaklığı ile aydınlatmaya başlıyor. Beklentilerinizin yavaş yavaş gerçekleşmeye başlaması ile kendinize olan güveniniz tazelenecek. İş ve özel yaşamınızda istikrarlı günler sizleri karşılıyor. Sizi engellediğinize inandığınız, başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor, yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız, bu dönemde kararınızı verin ve yolunuzu çizin.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki küçük çocuğun sesine kulak veriyor, onu özgür bırakıyorum. Yapmacık, bana ait olmayan, beni benden uzaklaştıran her şeyden uzaklaşıyor, içimdeki çocuğun coşkusuyla ruhumu yeniliyorum. Eskimiş, bana yabancılaşmış her şey yaşamımdan çıkıp gidiyor, yerlerine yepyeni şanslı güzellikler geliyor.
Günün Kristali: Kırmızı turmalin
Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise, keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermelisiniz, eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda ikinizin de isteği dışında yara alabilir, dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan Terazi’ler, bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. İş, eğitim ve kariyerinize odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Karanlık girdaplardan ışığa yürümenin aydınlığı tüm ruhumu sarıyor. Yaşadığım her şeyi adil bir yaklaşımla değerlendiriyor, kendimi yeniliyor, sürekli öğrenerek gelişiyorum. Böylelikle bana sunulan ruhsal planla bütünleşiyor, doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Gökyüzünün sizlere mesajı: Ruhunuzu dinlendirip yaşadığınız gerginlikleri bir tarafa bırakıp yaşamın güzelliklerinin farkına vararak hareket etmeniz yönünde. Hafta boyunca önemli fırsatlarla karşılaşabilir, maddi yönden karlı çıkacağınız işlere imza atabilirsiniz. Yeter ki kararlı olun ve gelen her fırsatı inceleyin yeteneklerinizin değer göreceği şanslı zamanlardasınız. Yakın çevrenizde yaşanacak tartışmalardan mümkün olduğu kadar uzak durmalı ve sakinliğinizi korumalısınız. Özel yaşamınızda ise, birden fazla duyguyu yaşayabileceğiniz bir dönem, aynı anda yoğun duyguların karmaşası sizleri yorabilir. Yaşamınıza aniden giren biri ve devam eden birlikteliğiniz arasında sıkışıp kaldığınızı hissedebilirsiniz. Öncelikle kendinizle baş başa kalmalı ve duygularınızı sorgulayarak kararlar almalısınız. Aksi halde ciddi anlamda başınız ağrıyabilir ve sizi tanıyan, güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renginin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün, her şeyden önce dinlenmeniz için uyarıyor sizleri. Yorucu geçen bir haftadan sonra zihinsel ve fiziksel enerjinizi yükseltmelisiniz. Rahatlayan zihninizle ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği, birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreçtesiniz. Uzun süredir devam eden bir ilişki içindeyseniz bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün kendinizi yenilenmiş, arınmış ve son derece pozitif hissedersiniz. Enerjinizi sezgilerinizle birleştirdiğinizde çözümsüz kaldığınız konular da dahi olumlu ve sonuca yönelik fikirler edinecek, hafta başıyla birlikte de uygulamaya geçeceksiniz.
Günün Olumlaması: Sakin ve dengeliyim. Şimdi yaşamımda sonsuz huzur, bolluk, bereket ve olabildiğince fazla aşk var. Aşk ve sevgiyle besleniyor, yaşamımı bu kutsal duyguların verdiği güçle, güvenle idame ettiriyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Bugün son derece keyifli başlarsınız güne. Ruhunuzdaki enerji öylesine yüksektir ki her şey gözünüze güzel gelir ve kendinizi tüm sorun ve sıkıntılardan uzaklaştıracak güçte hissedersiniz. Dışarı çıkın, sevdiğiniz insanla yaşanan sıkıntılı günlerden sonra keyifli paylaşımlarda bulunun ve duygularınızı özgür bırakın. Günlerdir zihninizde çarpışan fikirlerinizi, duygularınızı, gözyaşlarınızı özgür bırakın. Hatalarınızı deneyim zenginliğine dönüştürün ve paylaşın. Bugün eş ya da sevgilinizle ikiniz için de önem taşıyan olumlu kararlar alabilir, yeni bir başlangıç içinde olabilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, sizler bugün iletişime önem vermeli ve ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı arayarak onları önemsediğinizi hatırlatmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüksek enerjim bugün benden başkalarına onlardan diğerlerine tüm olumlu yanlarıyla akıyor. Her bitiş yeni bir başlangıcı beraberinde getiriyor. Bolluk ve zenginlik artarak bereket kapımdan içeri akmaya devam ediyor.
Günün Kristali: Turmalin
Gökyüzü özel yaşamınızla ilgili konularda daha cesaretli ve gerçekçi davranmanız yönünde harekete geçiriyor sizleri. Bu dönemde seçimlerinizi iyi belirlemelisiniz. Ya sevginize emek verecek ve gerçek mutluluğu, aşkı, huzuru doyasıya yaşayacaksınız ya da sevgiden uzak beraberliklere doğru yol alacaksınız. Bu kararı verip uygulamak kolay olmayacak, bir takım sorunları da beraberinde getirecektir. Ama şunu hiç unutmamalısınız, sevgi emek ister. Emek vermeden, uğraş vermeden elde edilen hiçbir şey yeteri kadar değerli değildir. İş hayatınızda ise, sizin dışınızda gelişen olaylara müdahale edebilme şansınızın olmaması karşısında sinirleriniz bir hayli yıpranabilir. Çocuk sahibi Kova’lar, onların yoğun ilgi güven ve sevgisi ile hayata çok daha kuvvetli bir şekilde bağlandığınızı hissedeceksiniz.
Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum, ben emek vermeyi, ben değer vermeyi seçiyor ve mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle, inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Yakut
Yaşamınızın her safhasında huzur, bereket ve şans kendini göstermeye başlıyor. İş hayatınızda olumsuzluklar aylardır peşinizi bırakmadı. Şimdi ise şartlar olumlu yönde değişmeye başlıyor. Emeklerinizin boşa gitmediğini görmek sizleri yeniden ayağa kaldıracak. Bu süreçte iletişime önem vermeli ve ön plana çıkabilmek için her fırsatı değerlendirerek hareket etmelisiniz. İş arıyorsanız bu dönemde görüşmeler yapın, sonuçları istediğiniz şekilde gelişecektir. Özel yaşamınızda sevdiğiniz kadın ya da erkekle başkalarının sebep olduğu huzursuzlukların ilişkinize verdiği zararları aşabilmeniz için gökyüzü sizi tüm enerjisiyle destekliyor. Biraz anlayış, iletişim ve dürüstlükle her şeyin üstesinden gelebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisi ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Peridot