KOÇ
Bugün çalışma arkadaşlarınızın fikir ve önerilerine açık olmalısınız. Gözünüzden kaçan ya da ben bunu nasıl da düşünememişim dediğiniz parlak bir fikir önerisi ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gündesiniz ve ortaklaşa aldığınız kararları başarı ile uygulayabilirsiniz. Sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise keyifli gelişmelerle uzun zamandır eş ya da sevgilinizle mücadele ettiğiniz bir konuda kazanacağınız zaferle, haklı galibiyetinizin sevincini yaşayacaksınız. İlerleyen günlerle birlikte daha da rahatlayacak ve tam anlamı ile huzuru yakalayabileceksiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın her anına yansıtıyor, sabırla ve güçlü adımlarla ilerliyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Topaz
BOĞA
Gökyüzü bugün, sizleri çevrenizde gelişen olumsuz olaylara rağmen tartışmalardan uzak durmanız konusunda uyarıyor. Bugün yakın çevrenize karşı her zamankinden daha duyarlı olmayı başarabilirseniz, iş hayatınızda sizin için çok olumlu sonuçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstediklerinizi gerçekleştirmek için ısrarla mücadele etmelisiniz. İşinize kuvvetli ruhsal enerjinizi yansıtarak ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise kötü bir dönemin bitişi, yeni ve olumlu bir dönemin başlangıcı sizler için. Evli ve birbirine gönül bağı kuvvetli Boğalar aşkınız, sevginize sahip çıkın. Beraberliğinizin temellerini kuvvetlendirip hayat yolunda birlikte yaşlanmak için yeni bir adım atın.
Günün Olumlaması: Gökte parlayan yıldız gibi ışıl ışıl bir ruha sahibim. Tüm karanlıklarımdan, yaralanmışlıklarımdan olgunlaştım. Dünümün getirdiği güzellikleri bugünüme taşıdım. Yarınlarıma güvenle, sevgiyle, aşkla dolu dolu öğretilerimle yürüyorum.
Günün Kristali: Güneş Taşı
İKİZLER
Gökyüzü duygusal konularda yaşanan olumlu gelişmelerle yeniden hayatın keyfine vardığınız, güzel ve keyifli bir güne işaret etmekte. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden, duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmamalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlar, dostlarla bir araya gelebilir ve çözümsüz kaldığınız birçok konuda onların görüşleri ile doğru kararlar alarak rotanızı belirleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Kristali: Kaplan Gözü
YENGEÇ
Gökyüzü başarıya odaklanmış ruh halinizle bugün karşılaştığınız hemen her konunun ve yapmanız gerekenlerin altından başarı ile kalkacağınıza işaret etmekte. Ruhsal enerjinizin yansımasının olumlu etkileri, insan ilişkilerinizde oldukça dikkat çekecek. Mert ve doğru tavırlarınız çalışma arkadaşlarınızdan bazılarını rahatsız etse de siz yolunuza devam edin. Bugün maddi konularda gecikmeler söz konusu olabilir ve ödemeler planladığınız şekilde gerçekleşmeyebilir. Özel hayatında beraberliği olmayan Yengeçler, hayır cevabı almaktan korkarak duygularınızı etkilendiğiniz insana ifade etmekten kaçınmamalısınız.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem müziğinin ruhuma verdiği kuvvet, şimdi yaşamımın üzerindeki tüm grileri kaldırıyor. Beyazın tüm saflığının farkına varıyorum. Göremediğim güzellikleri görüyor ve duymam gereken iç sesimi tüm netliğiyle duyuyorum. İç sesimin bana verdiği mesajları en güzel haliyle bütünün hayrına değerlendiriyor ve uyguluyorum.
Günün Kristali: Carnelian
ASLAN
Gökyüzü bugün sizleri yaşamın her alanında söz sahibi kılıyor. Arzu, istek ve ideallerinizi ifade ederek savunmasını yapacak, kararlı tavırlarınızla isteklerinizi gerçekleştirme konusunda başarılı olabileceksiniz. Kendinize güvenip yeteneklerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. Beklentileriniz istediğiniz anda gerçekleşmese de bu etki sizi ilerleyen zamanla birlikte çok farklı noktalara taşıyacaktır. Özel hayatınızda ise aşk tüm güzelliğiyle sizleri saracak. Beraberliğinde dış etkenlerin getirdiği problemleri yaşayanlar, bugün yaşanan tüm olumsuzlukların üstesinden gelebilecek enerjilere sahipsiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı, ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor ve doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Kristali: Ametist
BAŞAK
Gökyüzü hayallerinizin peşinden gitmeniz ve onları gerçeğe dönüştürmeniz için güçlendiriyor sizleri. Eleştiri ve engellere boyun eğmeden, kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Başarılı çalışmaların altına imza atabileceğiniz bu şanslı süreçte, şansınızı aklınızla birleştirerek her anlamda yükselebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana yeteri kadar söz hakkı tanımazsanız anlaşmanız tabii ki mümkün olmaz. Bu etki altında benim fikrim diye ısrar etmektense, söylenenleri ve olanları olduğu gibi tarafsız bir şekilde görmeye çalışın. Bu şekilde hem boşuna ortam gerilmez hem de çok daha mantıklı bir şekilde durumlar ele alınır. Böylece aranızda sağlıklı bir iletişim kurulmuş olur.
Günün Olumlaması: Geçmişimden bu ana dek yaşadığım tüm olumsuzlukları, hataları, kalp kırıklıklarımı sevgiyle unutmayı seçiyorum. Kendime değer veriyor ve seviyorum. Bu halim işime, eşime, sevdiklerime ışık olup pozitif enerjilerle yansıyor. Ben anı en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, üretiyor, kazanıyor ve başarıya ulaşıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
TERAZİ
Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde, sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri, ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda devam eden bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız. Bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye, aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ey aşk neredeysen gel bul beni. Ölmüş duygularımı yeşert, can ol canıma. Güçlendir, ayağa kaldır, varlığında yücelt beni. Aşkla beslenen, aşkla gelen, aşkla geçen her güne şükürler olsun.
Günün Kristali: Mercan
AKREP
Gökyüzü tüm ışığını yansıtıyor bugün sizlere. Her sözünüz, her davranışınız beğeni kazanacak ve iş hayatınızda yaptırım gücünüzle istediklerinizi elde etmenin huzurunu yaşayabileceksiniz. Zam talebiniz varsa bugün şansınızı denemelisiniz. Sahip olduğunuz olumlu enerji, iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmelere sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise bugün bir arkadaşınızın sizden maddi olarak bazı talepleri söz konusu olabilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini, geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Duygularınızla mantığınız arasındaki köprüyü her zaman kullanmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmamalısınız.
Günün Olumlaması: Acılarımı sevince, güçsüzlüğümü güce dönüştürdüğüm zamanlardayım. Duygularımın seline kapılarak düşünmeden adım atmıyorum. Yaşadıklarımın yüksek bilinciyle tüm çevreme ve yakınlarıma olması gerektiği gibi davranıyor, kendimden ve sahip olduklarımdan ödün vermeden yaşıyorum.
Günün Kristali: Bal Akik
YAY
Bugün kararlarınızda, olaylara yaklaşımınızda zekanızın getireceği mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Düşündüğünüz planlarınızı başarı ile uygulayabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilirsiniz. Yaşadığınız sıkıntıların arkasındaki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Gökyüzü sizi desteklerken hukuksal ve kanuni konularda istekleriniz konusunda ısrarcı davranın. Bugünün şifresi; kendinize, yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymanızdır. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütür. Ancak sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Aventurin
OĞLAK
Kendinize değer vermeyi, her olumsuz sözden etkilenerek ruhsal dengenizi bozmamayı öğrenmelisiniz. Bu hayat sizin! Pozitif düşünün, kendinize hedefler belirleyin ve peşinden gidin. İş ve özel yaşamınızda değiştirmeniz gereken alışkanlıklarınız için harekete geçmenin tam zamanı. Uzun süredir devam eden ve bir türlü huzurlu olamadığınız bir beraberlik içindeyseniz huzuru bulmak için kararlar almalı ve uygulamalısınız. Aşka huzur katmak fedakarlık gerektirir, öyleyse ne duruyorsunuz! Çabanızı aşk için harcayın İş hayatınızda plan ve projelerinizin destek görerek istediğiniz kitlelere ulaşabileceğiniz bu şanslı günü iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Suskunluğumun son bulduğu, yüreğimin aşkla coştuğu gündeyim bugün. Yaşamımın her anı sevgi dolu. Sevgiyle affediyor, sevgiyle ifade ediyorum kendimi. Böylelikle yaşamım aşkın, sevginin getirdiği adaletle güzelleşip zenginleşiyor.
Günün Kristali: Akik
KOVA
Bugün isteklerinize kavuşma zamanı, inanın ve ilerleyin. Hayatınızın tüm alanlarında yenilikler ve kendi dünyanızı şekillendirme zamanı sizler için. Gökyüzü kendinizi yenilemeniz ve yeni bir düzende yaşamınızı sürdürmeniz için sizleri güzel enerjileriyle harekete geçiriyor. Eski ve artık işe yaramaz olan her şeyin geride bırakılması gereken bir süreç sizler için. Siz içten içe gelişmekte ve büyüme sürecindesiniz. Eski olan her şey ortadan yavaş yavaş kalkmaya başlar ve ruhunuzun derinliklerindeki gizli güçleriniz yüzeye çıkarak sizi gelişim için teşvik etmeye başlar. Mesleki konularda bugüne dek nasıl kararlar aldıysanız veya nasıl yaşadıysanız bunları yenilemek ve kuvvetlendirmek için kararlı olmalı, bu yolda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızı sınırlandırmadan hareket etmeniz, mutluluğu yakalamanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Kendimi hatalarımı, acılarımı seviyorum. Yaşamın bana sunduğu her şey için şükrediyorum. Acılarımı olgunluğa, acılarımı mutluluğa çevirebilmiş olmanın huzuru ile kararlı, cesur ve istekli bir şekilde yaşamıma, haklarıma sahip çıkıyor, kendime değer veriyorum.
Günün Kristali: Labradorit
BALIK
Gökyüzü bugün hedeflerinizle alakalı konularda, beraber çalıştığınız insanların tavır ve davranışları sebebi ile yavaşlama ve durgunluklar oluşabileceğine işaret etmekte. İç dünyanızda bazı konuları gözden geçirebilirsiniz. Bu durgunluk eksiklerin tamamlanması ve gözlemde bulunulması açısından yararlıdır. Moralinizi bozmadan, ne istediğinizin bilinciyle hareket etmeniz size hak ettiğiniz başarıyı da beraberinde getirecektir. Bugün araç kullanırken her zamankinden daha dikkatli olmanız, olası problemlerin önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan sorunların ilişkiniz üzerinde karabulutlar gibi dolaşmasını istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi sevdiğiniz insanla paylaşmalısınız. Bu ilişkiyi devam ettirmek istiyorsanız birlikte hareket ederek, var olan zorlukları aşmalısınız. Bekar Balıklar, bugün rastladığınız aşk hayatınızı renklendirebilir.
Günün Olumlaması: Keşkelerim yok benim, yok pişmanlıklarım Geçmişe takılıp kalmıyor, geleceğin getirdiği güzellikleri görmezden gelmiyorum. Anı yaşıyor, geleni sevgiyle karşılıyor, bana sunulmuş hayatın hakkını alarak ve hakkını vererek muhteşem bir işbirliği ile yaşıyor ve paylaşıyorum.
Günün Kristali: Labradorit