Bugün iş hayatınızda eleştirilere açık olmalısınız. Profesyonel ilişkilerinizde açık görüşlü olursanız sizin için uygun olan bir şeyin başkaları için uygun olmayabileceğini anlayabilirsiniz. Dürüst ama taktiksel bir konuşmayla uzun zamandır yaşadığınız sorunları kökten çözüme kavuşturabilirsiniz. Özel yaşamınızda eşinizin eleştirilerinin boyutunu zorlaması sonucu problemler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun, sen beni daima destekleyen ileri taşıyan yegâne güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Hematit
Bugün ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hemfikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, onların sesine kulak verin. Pozitif düşünün, geçmişte kalması gereken düşüncelerinizden arının. Yeni başlangıçlar için içinizdeki enerjiyi doğru yönlendirin. Özel yaşamınızda bugün sevdiğiniz insanla ilişkiniz hakkında karşılıklı fikir alışverişleri yapın. Böylelikle tutkunuz ve birbirinize olan bağınızın daha da artması kaçınılmazdır.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Günün Kristali: Oniks
Kariyerinizle ilgili hiçbir şeyi ertelememeli ve yeteneklerinizi ortaya koymakta tereddüt etmemelisiniz. Özel yaşamında beraberliği devam edenler gerçeklerden kaçmadan sorunların üzerine gitmeli, aşılacağına inanıyor ve birlikte olduğunuz insanı seviyorsanız mücadele etmekten vazgeçmemelisiniz. İlişkisi olmayan İkizler ise arkadaşları aracılığı ile romantik bir birlikteliğe adım atabilirler.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu yapmayı seçiyor, yaşamımı dengeliyorum.
Günün Kristali: Akik
İş ve özel yaşamınızda özünüzden gelen sese kulak vererek doğru seçimler yapmaya çalışın. İlerleyen günlerle birlikte her şeyin yoluna girmeye başlamasıyla tam anlamıyla toparlanacaksınız. Ruh ve bedensel enerjiniz tazelenerek yenilenecek, özel hayatınızda yapmış olduğunuz fedakarlıkların ve anlayışınızın ödülünü fazlasıyla alacaksınız. Yaptığınız işte hedeflerinizi yüksek tutmalı ve cesur adımlarla ilerlemelisiniz. Popülaritenizin oldukça yükseleceği bu şanslı süreci iyi değerlendirin.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem sesliliğinde sessiz kalan yüreğimin sesini tüm benliğimle duyuyor, onun bana gösterdiği yolda yürümeyi seçiyorum. Acıyı aşkla, sevgisizliği sevgiyle, egoyu tevazuyla alt ederek isteklerimi kısa bir sürede elde ediyor, yenileniyor; sağlıkla, aşkla, huzurla gelişiyorum.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Ev ve iş hayatınızı ilgilendiren konularda, yakın çevrenizde bulunan insanların sizin mücadeleniz karşısında takındıkları vurdumduymaz tavırlar sinirlerinizi bozabilir. Bu durum iş hayatınıza da yansıyabileceğinden sakinliğinizi muhafaza edin ve sorumluluğu biraz da onlara yüklemeyi deneyin. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanıyor. Dostlukla arkadaşlık kavramını tamamen birbirinden ayıracak ve bu sınırlama doğrultusunda kararlar alarak uygulayacaksınız.
Günün Olumlaması: Gecenin karanlığında kaybolup giden mum ışığı gibi yüreğimde tükenen ümitlerim, şimdi güneşin günü aydınlattığı gibi ışıldıyor dünyama. Ruhum ve bedenim yenileniyor doğan günle. Sevginin ve inancın büyük gücüyle ben çevreme, çevrem bana zenginlikler katarak ilerliyorum bu muhteşem döngüde.
Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili konularda oldu-bittiye getirilecek anlaşmalardan ve başlangıçlardan uzak durmalı, kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal ve hassas olduğunuz bir gündesiniz
Günün Olumlaması: Kelimelerin esiri olmadan yaptıklarımın ve yapılanların değerini ölçüyorum bugün. Kendime ve çevremdeki herkese karşı adilim. Evrenin ve kendimin en yüce hayrına olacak gelişmeleri takip ediyor ve gerçekleştirmek için gücümü ele alıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanların sizden beklentileri fazlasıyla yükselecek. Beklenenleri sağlamakta özellikle finansal konularda zorlanabilirsiniz. Şimdi birlikte hareket etmek zorunda olduğunuz konu ve insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak maddi kaynakları artırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalı ve uygulamaya başlamalısınız.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi olan bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
Gökyüzü açılan yaralarınızı tamir etmek için sizleri kucaklıyor. Yitirilen umutların canlanacağı, arzuların yenileneceği bu dönemi çok iyi değerlendirin. İş ve özel yaşamınızda özünüzden gelen sese kulak vererek doğru seçimler yapmaya çalışın. İlerleyen günlerle birlikte her şeyin yoluna girmeye başlamasıyla tam anlamıyla toparlanmaya başlayacaksınız. Ruh ve bedensel enerjiniz tazelenerek yenilenecek, özel hayatınızda yapmış olduğunuz fedakarlıkların, anlayışınızın ödülünü fazlasıyla alacaksınız.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem sesliliğinde sessiz kalan yüreğimin sesini tüm benliğimle duyuyor, onun bana gösterdiği yolda yürümeyi seçiyorum. Acıyı aşkla, sevgisizliği sevgiyle, egoyu tevazuyla alt ederek isteklerimi kısa bir sürede elde ediyor, yenileniyor; sağlıkla, aşkla, huzurla gelişiyorum.
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda haklı başarınızın birçok kişinin rahatsız olmasına neden olabileceğine işaret etmekte. Kimileri izlediğiniz yolun yanlış olduğunu söyleyerek size karşı çıkarken kimileri de birlikte yol almak için kapınızı çalabilir. Kararlı olun ve uygulamalarınıza devam edin. Yaşanmışlıklarınızdan aldığınız tecrübeye ve iç sesinize güvenin. Kendinizi keyif aldığınız konularla ilgilenerek dinlendirmelisiniz, böylelikle daha dinamik bir şekilde kararlarınızı genişleterek oldukça büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler başınızı döndürebilir, duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Geçmiş zamanlarımdan bugüne kadar ruhumda taşıdığım tüm olumsuz düşünce ve blokajları yüksek iradem, inançlarım sayesinde ruhumun derinliklerinden ve bilinçaltımdan tamamen siliyorum. Yerini sevgiyle, bilgelikle, aşkla dolduruyor; yepyeni kazanımlarla yaşamımı zenginleştiriyorum.
Günün Kristali: Kedigözü
Tüm çabalarınıza rağmen umudunuzu kesmek üzere olduğunuz kariyer hayatınızda, başarılı olmanızı engelleyen enerjileri arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. Maddi konularda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberliklerde, daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin iyi yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Emek verdiğiniz her şeyin meyvesini toplayacaksınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki en saf ve masum duygularımın, ruhuma yansıyan gökkuşağı gibi büyüleyici renklerinin mucizevi yansımalarının, yaşamıma yansıdığı çok değerli anlardayım. İstek ve dileklerime kolaylıkla ulaşıyor, şansım için tüm kalbimle şükrediyorum.
Günün Kristali: Aventurin
Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular, içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız. Ruhunuzda yükselen isyan duygusu sizi karamsarlığa itebilir. İmkanınız varsa meditasyon yapın, dışarı çıkın, enerjinizi kimseyi kırmadan harcayarak kendinizi rahatlatmaya çalışın. Bu hayat sizin! İnsanların size kattıkları olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı.
Günün Olumlaması: Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyor, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Sizi gerçekten seven insanlardan alacağınız destek ve motivasyon sayesinde planlarınızı uygulayabilir, iş hayatınızda isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Şimdi yaptığınız her şey ilerleyen günlerle birlikte maddi ve manevi olarak sizleri rahatlatacaktır. Özel yaşamınızda ise özellikle uzun süredir devam eden beraberliklerde ani kararlar almadan önce iki kez düşünün. Beraberliği olmayan Balıklar ise sosyal hayatınıza biraz daha önem verin. Aradığınız insanlarla ne şartlarda tanışacağınızı bilemezsiniz.
Günün Olumlaması: Zorlukları sabrımla aşmış olmanın olgunluğunda, yeteneklerimi tevazu ile geliştirebilmenin huzurundayım. Her doğan günün bolluğu, bereketi, şansı benim ve sevdiklerimin üzerinde. Yaptığım işi seviyor, sevdikçe başarıyla ilerliyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
HürriyetAile