13 Şubat Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda, ani kararlar vermemeniz konusunda uyarıyor sizleri. Anlık duygular, büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak, size ilerleyen günlerde beklemediğiniz sonuçlar yaratabilir. İş hayatınızda son derece aktif olmalı, tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Yakın çevrenizden gelişen olaylara karşı adil davranmalı ve her konunun içinde yer almamaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Öfkemin yüreğimdeki sevgi ve merhameti körelterek adil davranmama engel olmasına izin vermiyorum. Susuyor, ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor, içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.

Günün Rengi: Mor
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin oldukça yoğun olacağına işaret ediyor. İş ve özel yaşamınızda sezgilerinizle mantığınız arasında sıkıştığınız hissine kapılabilirsiniz. Sezgilerinizin sesine kulak vermeniz, doğru kararlar alarak tüm beceri ve yeteneklerinizin iş hayatınıza yansımasını ve bunun sonuncunda istediğiniz başarıya ulaşmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Boğa’lar partnerinizin eleştirel ve kırıcı yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi doğru sözcüklerle ve sakinlikle ifade etmeyi başardığınız takdirde, yaptığı davranışın ne kadar hatalı olduğunu fark ederek derin bir vicdan rahatsızlığı yaşayarak, pişmanlık duygularını ifade edip gönlünüzü almaya çalışacaktır.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin muhteşemliğin yaşamımın her anını özel ve değerli kılıyor. Her doğan günle yenileniyor, senden aldığım şevk ruhumu sararak, inançlarımı ve değerlerimi güçlendirerek yaşamıma güzellikler getiriyor.

Günün Rengi: Kırmızı
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, hemen her konuda hırsınızın tüm güzel duygularınızın önüne geçmemesi için gayretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek yanlış adımlar atabilir, özellikle yakınlarınızla ilgili ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise yenilikler söz konusu. Beklediğiniz bir haberi alabilir ve maddi olarak kazançlı çıkacağınız bir işe başlayabilirsiniz. Özel yaşamında beraberliği olmayan İkizler, bugün ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise ortak kararlar almakta fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir. Sakinliğinizi koruyarak, kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıkların ruhuma yansıttığı tüm olumsuzluklardan yüksek iradem ve inançlarımın gücü ile uzaklaşıyor, ruhumu sevgiyle ve aşkla besleyerek arınmayı seçiyorum ve biliyorum ki seçimlerim kaderimi olumsuzluklardan uzaklaştıracak, bana yeni yollar açacaktır.

Günün Rengi: Turkuaz
yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün özel hayatınızda rahatlamalara işaret etmekte. Bekarsanız hayatınıza heyecan katacak biri girebilir; ancak birden duygularınızın seline kapılmamanızda fayda var. Anın keyfini sürün ve ilişkinin seyrini zamana bırakın. Aceleci davranmamaya özen gösterin, yüksek enerjinize eklenen telaş bir takım aksaklıklara sebep olabilir. Mantığınızı kullanın ve harekete geçmeden önce her şeyi ayrıntıları ile düşünün. Bugün kendinize güvenin ve olmanız gereken yere gelmeniz için kesin kararlar aldıktan sonra bunları uygulamaya geçin. Bu etki aynı zamanda yakın ilişkide olduğunuz insanlarla da uyumunuzu kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızdaki bu uyumun etkisi iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacak. Bu zamanın keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Sağlıkla uyandığım her güne şükürler olsun. Sahip olduğum zenginliklerin bilinci ile bana bahşedilmiş yeteneklerimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, yaşam şartlarımı daha güzel, bereketli ve keyifli hale getirmek için var gücümle bu yolda aşkla ve inançla ilerliyorum.

Günün Rengi: Pembe
aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün işinizle ilgili birlikte çalıştığınız kişilerle görüş ayrılıkları ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara dikkat etmelisiniz. Yapacağınız görüşmelerde yerine getirilmeyecek sözler ve vaatlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Egolar ve güç oyunları bu sıkıntıları daha da içinden çıkılmaz bir hale getirebilir. Mümkün mertebe bu oyunların içinde olmamaya çalışın, bu mümkün değilse kendinizi ön plana atmayın. Birileri bunu yapmanız için size kendinizi sorumlu hissettirme çabası içine girebilir, dikkatli davranın. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanı yanlış anlayabilir, sert tepkiler verip kalbini kırabilirsiniz. Öfkenizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Kalbim ve ruhumu zaaflarımdan arındırmanın huzurundayım. Gelen her günü sevgiyle karşılıyor, bolluk ve bereketini emekle, hakla, adaletle kazanarak sevdiklerim ve ihtiyacı olanlarla paylaşıyorum.

Günün Rengi: Mavi
basak-50.jpg
BAŞAK
İnsanları kendiniz gibi görmekten vazgeçin artık, yeteri kadar zarar görüp yaralandınız. Kendi değerinizin farkına varma zamanı geldi. Yeteneklerinizden asla şüphe etmeyin. Sizin diğerlerinden farklı olduğunuzu, en çarpıcı şekilde ortaya koyan özelliğiniz, içinizde var olan evrenin size hediyesi yeteneklerinizdir. Kendi benliğinizi, fikirlerinizi ortaya koyarak diğer insanlarla ortaklaşa düşünüp, iş birliği içinde bulunmayı kendinize görev edinmelisiniz. İş hayatınızda yenilikler sizleri bekliyor. Güçlü insanlarla takım ruhu içerisinde hareket etmek, sizi hak ettiğiniz yere taşıyacaktır.

Günün Olumlaması: Bolluk ve bereket hayatımın her anında içinde. Olduğum, aldığım ve verdiğim her şeyi kapsar. Bol sevinç, bol huzur, bol para, bilgi, sevgi ve dostluk, çoğalarak bana gelirler ve benden başkalarına ulaşırlar.

Günün Rengi: Oranj
terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, bekar Terazi’lerin evlilikle ilgili kararlar alacağına işaret etmekte. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Evli ve ilişkisi devam eden Teraziler, beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki “keşke”lerden de kurtulmuş olacaksınız. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni fikirler üretebilir, yeni tanışmaların getireceği önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime yaptığım haksız eleştirilere son veriyor, görmezden geldiğim davranışlarıma adaletle yaklaşarak geliştirmem ve uzaklaştırmam gereken özelliklerimin farkına varıyorum. Kendimi seviyor ve değer veriyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Bilgilerinizi, tecrübenizi insanlarla paylaşarak, bir yıldız gibi yükselecek, insanların sevgi ve desteğini kazanacaksınız. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz muhteşem bir gün. Dostluk çevreniz genişleyecek, hedefe yürümenizde yanınızda olan kişilerle, başarının mutluluğunu paylaşacaksınız. Evren size yenilenmeniz, isteklerinizin gerçekleşmesi için şahane bir gün armağan etmekte. Bunun değerini bilerek hareket edin.

Günün Olumlaması: Kimsenin etkisi altında kalmadan hür irademin bana verdiği cesaretle kararlarıma ve değerlerime sahip çıkıyor, beni özümden ayırarak farklılaştırmalarına izin vermiyorum. Böylelikle daha çok öğreniyor, kendimi keşfederek yaşamımın her anını bütünün hayrına olacak şekilde geliştiriyorum.

Günün Rengi: Turuncu
yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü, iş ve özel hayatınızda tam anlamıyla yenileneceğiniz, geçmişi ve sizi üzen konuları geride bırakıp, yepyeni kararlar alacağınız bir süreci müjdelemekte sizlere. Gökyüzünden ruhunuza yansıyacak bu olumlu enerjiler adeta gönül gözünüzü açacak. Kendinizin farkına varıp, sezgilerinizin sesini dinlemeniz gereken çok önemli bir süreç içindesiniz. İş hayatınızla ilgili olanakların size gelmesini beklemeyin, bunu siz yaratın ve kendinizi engellemekten, ruhsal dünyanızdaki yoğun duygusal geçişlerin sizi engellemesine izin vermeyin. Aşk hayatında birliktelikleri devam eden ya da evli olan çiftler, bugün içinde eşinizin baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumun yorgun ve kırgın ağırlığını sevgiyle iyileştirmeyi seçiyorum bugün. Öz değerlerime duyduğum güven kendime olan saygımı geliştirir ve güçlendirir. Ruhumun enerjisi yükseldikçe tüm rahatsızlıklarımdan ve hastalıklarımdan arınır, sağlıklı bir hale gelirim.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün iş hayatınızla ilgili eş ya da sevgiliniz aracılığı ile tanıştığınız kişilerden göreceğiniz destek, geçmişte yaşanan sorunların yoluna girmesine ve yeniden yapılanmanıza katkılı olacaktır. Ancak bir anda gelen rahatlamayla birlikte egonuza yenilir ve eski hatalarınızı tekrarlarsanız, bu enerjiler sizleri oldukça zorlayacaktır. Bugün mutlaka şans oyunlarında talihinizi deneyin. Genel anlamda ilişkileriniz ve iletişim konusunda hiçbir zorlukla karşılaşmayacaksınız. Bu günlerde dikkat etmeniz gereken konu, duyduğunuz her şeye inanmamanız ve şüpheyle yaklaşmanız. Kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini çok iyi değerlendirmeniz gereken bir süreçtesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana ona ne kadar çok değer verdiğinizi, sevginizi ifade ederek göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerimi dinliyor ve kendime rehber ediyorum. er zamankinden daha bilinçli ve doğru kararlar alıyor, yaşamımın her alanında kolaylıkla uygulayarak başarılı sonuçlar elde ediyorum.

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve sahip çıkmak adına, sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda, disipline edecek. Bugün içinde, ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için, öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, kendinize öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda ise yaratıcı zekanızı cesur bir şekilde ortaya koymanız gereken bir gündesiniz. Gökyüzü sizleri rahatsız olduğunuz alışkanlıklarınız, olaylar ve kişileri, olması gerektiği yerde muhafaza etmeniz ya da tam anlamıyla yaşamınızdan uzaklaştırmanız için harekete geçiriyor. Duygularla aklınızın uyum içinde olabilmesi için sezgilerinizin size rehber olmasına izin verin.

Günün Olumlaması: İhtiyacım olan bütün kaynakların kendi içimde olduğunu kabul ediyorum. Onları kullandıkça insanlara duyduğum bağımlılık kayboluyor ve ben onlarla gerçek sevgiden beslenen sevgi, saygı, aşk dolu dürüst bir ilişki kuruyorum.

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün işle ilgili, özellikle yönetici insanlarla paylaştığınız konularda, gizliliğe önem vermeniz konusunda uyarıyor sizleri. İnsanlar sizi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek isteyebilir. Bugün duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. İş değişikliği düşünüyorsanız aceleci davranmamanız faydanıza olacaktır. Ev hayatınızda beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Ödeme tablonuzu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız ve var olan sorunlarla yüzleşmeniz gereken bir gündesiniz. Huzurlu olmak ve kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları bir kenara bırakmalı ve yaşadığınız anı keyifli hale getirebilmek için kararlar almalısınız. Şu anda yaşadığınız şartlar sizi mutlu etmiyorsa mutluluğa giden yolda yeni bir yapılanma içine cesaretle girmekten çekinmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Değişerek aynı kalmanın sırrına erdikçe değerlerimin önemini anlıyor ve kendimi evrenin muhteşem rüzgarına bırakıyorum. Hayatın beni götürdüğü her anda yeni şeyler keşfederek ruhumu özgür bırakmanın huzurunu yaşıyor, aydınlanarak yaşam yolunda keyifle ilerliyorum.

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün işle ilgili, özellikle yönetici insanlarla paylaştığınız konularda, gizliliğe önem vermeniz konusunda uyarıyor sizleri. İnsanlar sizi kendi çıkarları doğrultusunda yönlendirmek isteyebilir. Bugün duygularınızla değil, mantığınızla hareket etmelisiniz. İş değişikliği düşünüyorsanız aceleci davranmamanız faydanıza olacaktır. Ev hayatınızda beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. Ödeme tablonuzu gözden geçirmeniz faydalı olacaktır. Hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda, hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olmanız ve var olan sorunlarla yüzleşmeniz gereken bir gündesiniz. Huzurlu olmak ve kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları bir kenara bırakmalı ve yaşadığınız anı keyifli hale getirebilmek için kararlar almalısınız. Şu anda yaşadığınız şartlar sizi mutlu etmiyorsa mutluluğa giden yolda yeni bir yapılanma içine cesaretle girmekten çekinmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Değişerek aynı kalmanın sırrına erdikçe değerlerimin önemini anlıyor ve kendimi evrenin muhteşem rüzgarına bırakıyorum. Hayatın beni götürdüğü her anda yeni şeyler keşfederek ruhumu özgür bırakmanın huzurunu yaşıyor, aydınlanarak yaşam yolunda keyifle ilerliyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda, ani kararlar vermemeniz konusunda uyarıyor sizleri. Anlık duygular, büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Özel hayatınızı ilgilendiren konuları ulu orta konuşmak, size ilerleyen günlerde beklemediğiniz sonuçlar yaratabilir. İş hayatınızda son derece aktif olmalı, tüm dikkatinizi işinize vererek hareket etmelisiniz. Sıra dışı fikirlerinizi ifade ederek, mücadelenizde başarılı olabilirsiniz. Yeteneklerinizi gösterebilmek ve saygı kazanarak önemli fırsatlar elde edebilmek adına güçlü olduğunuz bir gündesiniz. Yakın çevrenizden gelişen olaylara karşı adil davranmalı ve her konunun içinde yer almamaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Öfkemin yüreğimdeki sevgi ve merhameti körelterek adil davranmama engel olmasına izin vermiyorum. Susuyor, ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor, içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün, bekar Terazi’lerin evlilikle ilgili kararlar alacağına işaret etmekte. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Evli ve ilişkisi devam eden Teraziler, beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki “keşke”lerden de kurtulmuş olacaksınız. İş hayatınızda ise çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni fikirler üretebilir, yeni tanışmaların getireceği önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendime yaptığım haksız eleştirilere son veriyor, görmezden geldiğim davranışlarıma adaletle yaklaşarak geliştirmem ve uzaklaştırmam gereken özelliklerimin farkına varıyorum. Kendimi seviyor ve değer veriyorum.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Gökyüzü bugün, hemen her konuda hırsınızın tüm güzel duygularınızın önüne geçmemesi için gayretli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Ben merkezli düşünerek yanlış adımlar atabilir, özellikle yakınlarınızla ilgili ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise yenilikler söz konusu. Beklediğiniz bir haberi alabilir ve maddi olarak kazançlı çıkacağınız bir işe başlayabilirsiniz. Özel yaşamında beraberliği olmayan İkizler, bugün ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise ortak kararlar almakta fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir. Sakinliğinizi koruyarak, kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıkların ruhuma yansıttığı tüm olumsuzluklardan yüksek iradem ve inançlarımın gücü ile uzaklaşıyor, ruhumu sevgiyle ve aşkla besleyerek arınmayı seçiyorum ve biliyorum ki seçimlerim kaderimi olumsuzluklardan uzaklaştıracak, bana yeni yollar açacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar