14 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, bugün yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı, yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişiye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz, anlamaya da çalışmayın. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir alışverişlerinde bulunarak almalısınız.

Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi, acılarla olgunlaşmayı, aklımı yüreğimle birleştirmeyi öğrendim. Aşkı acıyla, sevgiyi emekle harmanlamanın kutsallığını fark ettim. Seviyor, seviliyor aşkla inançlarımı güçlendiriyor ve ışığa doğru yürüyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Labradorit
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü zorlandığınız hemen her konuda sizlere yardımcı olacak enerjilerle karşılıyor sizleri. Her zamankinden daha kararlı, cesur ve sabrın olgunluğuyla hareket eden bir ruh hali içinde olacaksınız. Maddi konularda yaşanan gecikmeler, beklentilerinizin istediğiniz doğrultuda ilerlemeyişi yerini hızlı gelişmelerle olumlu etkilere bırakıyor. Bu süre içinde deneyimlediğiniz, özellikle insan ilişkilerinde kişilerin size gösterdiği tutumları oldukça iyi gözlemlediniz. Şimdi bu gözlemler doğrultusunda davranışlar sergileyeceksiniz. Size huzursuzluk veren kişilere karşı restinizi çekecek ve ilişkilerinizde radikal kararlarla düzenlemelerde bulunacaksınız. Bugün özel yaşamınızda sürpriz duygusal gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben kendime, doğrularıma, yeteneklerime, sabrıma ve ilahi olana inanmanın getirdiği şansa erişmenin huzurundayım. Yaşamımda her şey olması gerektiği hızda ve güzellikte gerçekleşiyor. Benim hayrıma olan her şey kendiliğinden, kolaylıkla bana geliyor. Sağlık, başarı, huzur, aşk, barış... Her birine hoş geldin diyor ve sevgiyle kabul ediyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Kedi gözü

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün aşk hayatınızda yaşanabilecek karışıklıklara dikkat çekmekte. Eski aşkınız karşınıza çıkabilir ve bir anda duygularınızı altı üst edecek açıklamalarda bulunabilir. Şu anda bir ilişkiniz varsa dikkatli olmalısınız, bir anda karar vererek ait olduğunuzu hissettiğiniz kişiye, aşkın davetine doğru yol alabilirsiniz. İş hayatınızda ise devlet daireleri ile problemler yaşanabilir. Kontrat, sözleşme, vergi gibi konulardan kaynaklanabilecek hukuksal sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Böyle bir durumda kendiniz bir şeyler yapmadan önce işinin uzmanı avukat ya da mali müşavirinize danışarak hareket etmeniz olası aksilikleri hafifletecektir.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi ve inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi öğrenebilmenin, yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Kristali: Zümrüt

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, duygularınız ve sezgileriniz rehberliğinde ilerlemenin olumlu enerjileri ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili duygularınız herhangi bir şeyi yapmamanız yönünde ise yapmayın. Emin olun ki sonunda yapmadığınız için memnuniyet duyacaksınız. Bugün sizi rahatsız eden her şeyin üzerine gidebilecek güce sahipsiniz. Buna yaşamınızdaki olumsuzluklara karşı bir başkaldırış da diyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkisi devam eden Yengeç’ler, aşkın galibiyeti için biraz daha mücadele etmeli ve birlikte olduğunuz insanın size verdiği sevginin hakkını vererek hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Mucizelerin gerçekliğini biliyor ve inanıyorum. Tüm olumsuzlukları kalbimden, yaşamımdan uzaklaştırıyorum. Sevgiyi, saygıyı, aşkı, parayı tüm kalbimle kendime çekiyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

aslan-50.jpg
ASLAN
İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak. Ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız. Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak adına sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek. Bugün içinde ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, kendinize öz eleştiride bulunmalısınız.

Günün Olumlaması: Ön yargılarımı, bilmeden egoma yenilerek yaptığım davranışlarımı yüreğimden, ruhumdan ve zihnimden tamamen uzaklaştırıyorum. İyi, güzel, hakkaniyetli olanı yerine koyuyorum. Yaşamımı sevgiyi, adaleti, inancı, güçlendirerek kararlılıkla zenginleştiriyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü kendinizi oldukça huzurlu, dinamik ve mücadeleye hazır bir ruh hali içinde olacağınızı işaret ediyor. Kararlarınız netleşecek, işinizle ilgili konularda haklarınıza sahip çıkarak hareket etmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacaksınız. İşinizle ilgili beklediğiniz teklif ve haberler ilerleyen günlerde gelecek. Böylece maddi olarak da rahatlayacaksınız. Özel yaşamınızda ise gizliliğe önem vermeli, eş ya da sevgilinizle paylaşımlarınıza başkalarının şahit olmamasına özen göstermelisiniz. Aranızda kalması gerekenler dışarıya yansırsa ilişkiniz ciddi anlamda yara alabilir, dikkatli olmalısınız. Beraberliği olmayan Başak’lar, bu süreçte duygusal beraberlikler hayal kırıklıklarına sebep olabilir. İş, eğitim ve kariyerinize odaklanmanız sizin faydanıza olacaktır.

Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.

Günün Kristali: Pirit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Güçlü insanlardan göreceğiniz destek, meslek yaşamınızda rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Fakat gün içinde işle ilgili, özellikle yönetici insanlarla paylaştığınız konularda gizliliğe önem vermeniz oldukça önemli. Bugün aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, hayatın keyifli yanlarını hissetmenizle alakalı konularda hayal kırıklığı yaşamamak için tedbirli olun. Sorunlara pembe gözlüklerle bakmamanız gerekiyor. Huzurlu bir ev yaşamı sürmek, kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız öncelikle bunu gerçekleştirmek adına, hedefler belirlemelisiniz. Kendi ideallerinize sahip çıkmalı, bilinçaltınızda size baskı uygulayan, geçmişte yaşanan sorunları artık devre dışı bırakmaya istekli olmalısınız.

Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum.

Günün Kristali: Yeşim

akrep-50.jpg
AKREP
Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler, geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Eski bir arkadaşınızın telefonuyla sürpriz bir görüşme yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Ayna olup yansıtmayı öğrendiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak, sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz. Sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise Bekar Akrep’ler, sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır duygularını ifade etmekte kendisiyle mücadele eden bir hayranın aşk sözleriyle oldukça şaşırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime, işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.

Günün Kristali: Granat

yay-50.jpg
YAY
Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanının, keyfinin, huzurunun tadını çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler, ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek. İşinizle ilgili konularda planlamalar yapın. Başkalarının fikirlerine önem verin ama kendi iç sesinizin size işaret ettiği yoldan ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise çekiciliğiniz ve hoş sözlerinizle, birlikte olduğunuz insanın tüm ilgisinin üzerinizde olmasını sağlayacaksınız.

Günün Olumlaması: Gücümün ve yeteneklerimin farkındayım. Şimdi isteklerimi nasıl gerçekleştirebileceğimin bilincindeyim. Yüksek bilincim ve akıl yetilerim ahenk içinde yolumu aydınlatmaya devam ediyor.

Günün Kristali: Kehribar

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü iş hayatınızda ön plana çıkarak rakiplerinizi açık ara farkla arkanızda bırakacağınıza işaret etmekte. Azminiz, inancınız sizi hayallerinize kavuşturacak. Gerçek dostlardan gelecek teşvik edici davranışlar da motivasyonunuzu fazlası ile yükseltecek. Maddi konularda da birikimlerinizi değerlendirmek için yine dostlarınız aracılığı ile fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun ve size sunulan fırsatı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat planı ile sevinebilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, bugün olabildiğince sosyal olun ve arkadaşlarınızla bir araya gelin. Aşk kapınızı çalabilir…

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu, geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

kova-50.jpg
KOVA
Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Kova’lar, bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir. İlerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi, sevgi dolu yüreğimi, açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyorum. Başkalaşmadan gelişerek, özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Akik

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzünün size şifresi cesaret. Olağanüstü sezgileriniz sayesinde birçok fırsat günün getirileri arasında. Kendinizi ifade edişinizdeki güven, insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar Balık’lar, birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilirsiniz. Tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanacaksınız.

Günün Olumlaması: Sarsılan, dağılan ruhumu inançla, aşkla, cesaretle toplayabilmiş olmanın şükründeyim. Yaşamımda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunun bilincindeyim. Kendime olan sevgim, saygım ve öz güvenimle kendime hedefler belirliyor, kararlılıkla yürüyorum.

Günün Kristali: Selenit

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862

KOÇ
Gökyüzü, bugün yakın çevrenizde yaşanacak kurnazca oyunlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Başarınızı, yaşama karşı duruşunuzu çekemeyen insanların hoş olmayan oyunları ve sözlü saldırıları ile karşılaşabilirsiniz. Sizler özü sözü bir insanlarsınız. Bu gibi durumlara da alışık değilsiniz. Kıskançlık sizler için sadece sevdiğiniz kişiye olan aşkınızdandır. Bunun içindir ki kendinize yapılan bu tarz saldırıları algılamakta zorlanıyorsunuz, anlamaya da çalışmayın. Sadece sözlerin gücünü kullanarak bu kişilere gereken dersi verin. Özel yaşamınızda ise önemli kararlarınızı eş ya da sevgilinizle birlikte fikir alışverişlerinde bulunarak almalısınız.

Günün Olumlaması: Düşe kalka yürümeyi, acılarla olgunlaşmayı, aklımı yüreğimle birleştirmeyi öğrendim. Aşkı acıyla, sevgiyi emekle harmanlamanın kutsallığını fark ettim. Seviyor, seviliyor aşkla inançlarımı güçlendiriyor ve ışığa doğru yürüyorum.

Günün Kristali: Labradorit

:cay:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar