Gökyüzü bugün sözleşmeler, yeni plan ve uygulamalar için aceleci davranmadan, ayrıntılara önem vererek hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Birden fazla konuyla ilgilendiğiniz takdirde asıl yapmanız gerekenleri gözden kaçırabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın görüşlerine anlayışla yaklaşın. Ortaklaşa hareket etmeseniz bile uzlaşı sağlamanız hepinizin faydasına olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliğinizi sürdürme kararı içindeyseniz, birlikte olduğunuz insanın talepleri ile kendi talep ve arzularınızı net bir dille konuşmalı, öfkelenmeden sakinlikle ortak kararlar almalısınız. Beraberliği olmayan Koç’lar etkilendiğiniz insana karşı daha yakın tavırlar sergileyin.
Günün Olumlaması: Yorgun ruhumun derin izlerini silemesem de, güçlü yönlerimi ele alıyor, dışa yansıtıyorum. Geçmişin derin izlerini, bilgelikle olgunluğuma katkıda bulunması için kullanmayı seçiyorum.
Gökyüzü işinizle ilgili konularda, ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla iletişime önem vermenizin önemine dikkat çekiyor. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız bir takım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin. Her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da… Bunlara fırsat vermeyin. Eş ya da sevgilinizin kendi ailesiyle yaşayacağı önemli sorunlar söz konusu olabilir, mümkün olduğunca sevdiğiniz insana destek verin fakat konulara müdahale etmemeye özen gösterin.
Günün Olumlaması: Çevremde bilinçli ya da bilinçsiz olarak beni üzmek isteyen, zarar vermekte kararlı olan kişilerin tüm negatif etki ve enerjilerine karşı kendimi koruma altına alıyorum. Hiç kimsenin kararlarımı, huzurumu, mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum.
Bugün iletişimin yoğun olacağı iş görüşmeleri sizleri beklemekte. Yeni tanıdığınız insanların teklif ve önerilerine dikkatli davranmalı, kabul etmeden önce her şeyi en ince ayrıntılarıyla değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, ailenizle ilişkileriniz düzene giriyor, var olan sorunları anlayışla aşabileceksiniz. İkili ilişkilerinizde ise başkalarına olan öfkenizi sevdiğiniz insandan çıkarmamalısınız.
Günün Olumlaması: Yeni olan tüm öğretileri en iyi şekilde öğreniyor, yeteneklerimle birleştirerek iş hayatımda başarılı girişimlerde bulunuyorum. Bolluk ve bereket benimle birlikte.
Bugün iş hayatınızda karşılaşacağınız insanların negatif tavırları ve iğneleyici sözleriyle karşılaşabilirsiniz. Sessiz kalmayın ve gereken cevabı nezaket çerçevesinde verin. Yapmakta olduğunuz işle ilgili haksız eleştirilerin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Bugün iletişimde yaşanacak aksaklıklara karşı dikkatli olun. Gönderdiğiniz bir mail, kargo veya evrak yerine ulaşmayabilir ve aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sizden bazı konuları sakladığını düşünerek tartışma çıkarabilirsiniz. Böyle bir tartışmayı başlatmadan önce sizin için hazırladığı bir sürpriz olabileceği ihtimalini düşünerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Yaşamımın en heyecanlı, en coşkulu, en keyifli zamanlarındayım. Kendime olan güvenim ve saygım, yaptığım işe ve genel hayatıma tüm güzellikleriyle yansıyor.
Gökyüzü bugün keyifli gelişmelerin yaşanacağı, iş hayatınızda maddi konularda önemli kazançlar elde edebileceğiniz tekliflere işaret etmekte. Çok fazla detaya takılmadan bir an evvel karar vermeli ve teklifi kabul etmelisiniz. Uzun vadede girişimlerinizin karşılığını maddi olarak fazlasıyla alabileceksiniz. Bu süreçte, çevrenizde olan biten her şeyi takip etmeniz faydanıza olacak birçok şeyi öğrenmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın iş hayatınızla ilgili konularda engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz. Öncelikle sakinliğinizi koruyarak bunun sebebini öğrenmeye çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Bolluk, bereket ve zenginlik yaşamıma bolca akıyor şimdi. Her geçen gün emeğimin hakkını alıyor, yaşam standartımı yükseltiyor ve tüm çevreme katkıda bulunuyorum.
Kendinize olan güveniniz ve girişimci tavırlarınız bugün işinizle ilgili konularda yetkililerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alacağınıza işaret ediyor. Karşılaştığınız engel ve problemlere rağmen çözüme yönelik pratik tavırlarınız ve orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir. Özel yaşamınızda kendi ailenizi ilgilendiren meselelerle ilgilenecek, alım-satım gibi konularda ortaklaşa hareket etmenin karını hep birlikte elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli, duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Sevginizi gösterdiğiniz takdirde eş ya da sevgilinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle, kimliğimle barışmayı seçiyorum bugün. Kusurlarımı, hatalarımı sevgiyle kabul ediyorum. Ruhumu aklımın gücüyle birleştiriyor, sevgiyi kendime rehber ediyorum.
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak önemli gelişmelere işaret ediyor. Fikir ve projeleriniz, üstlerinizin desteğiyle düşündüğünüzden çok daha üst noktalara taşınabilir. Yine bugün iş arayan Terazi’ler, bekledikleri işi bulabilirler. Kendinize güvenin ve fırsatları değerlendirmek için elinizi çabuk tutun. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsanız önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; kelimeleriniz, düşünmeden konuşacağınız her söz aleyhinize dönebilir. Kelimelerin gücünün farkına varın ve yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için dikkatli davranın. Yediklerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yaşadığım hayatı tüm gerçekliği ile kabul ediyor, hayallerimin düşüncelerimi süslemesine izin veriyorum. Yaratıcı düşüncelerimi gerçeğe dönüştürüyor, takdir görüyor ve kazançlı çıkıyorum.
Bugün oldukça şanslı bir gündesiniz, terfi alabilir ya da maaşınıza zam alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın candan görünen tavırlarına dikkat edin. İşinizle ilgili sorumluluğunuz dahilinde olan konularda gizliliğe önem gösterin. Ailenizi ilgilendiren konularda ise taraf olmanız gerekebilir, adil davranarak haklı olanın yanında durun. Özel yaşamınızda evli Akrep’ler için dikkat edilmesi gereken bir gün, çevrenizin olumsuz sözleri canınızı sıkabilir.
Günün Olumlaması: Hem fikir ve deneyimlerime sevgiyle sahip çıkıyorum hem de büyük bir heves ve merakla yeni deneyimlerimin denizine yelken açıyorum. Her ikisi de beni geliştiren etkilerdir. Doğru ya da yanlış yaşadıklarıma göre değişir. İşte bunun için yaşadığım ve yaşayacağım tüm deneyimlerime sahip çıkıyor, kabul ediyorum.
Gökyüzü bugün işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde harekete geçiriyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Bugün zekanız son derece keskindir, öğrenmeye açık olduğunuz bu süreci iyi değerlendirmelisiniz. Sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabileceksiniz. Mücadele vermekten yorulduğunuz, değiştiremeyeceğiniz olay ve kişilere teslim olmak yerine kendinizi değiştirerek, yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.
Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyzalarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.
Göksel enerjiler bugün sizlere yaşadığınız deneyimlerden sonra iş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade ederek isteklerinize ve yaptıklarınıza sahip çıkma gücünü verecek. Kuvvetli enerjiniz sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara adım atıp başarılı sonuçlara ulaşmak için önemli girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Evli olan Oğlak’lar bugün eşinize küçük bir hediye alıp ilişkinize romantizmi katarak onu ne kadar sevdiğinizi göstermeyi deneyebilirsiniz. İlişkinizi çok daha keyifli bir hale getirmek sizin elinizde. Günün Olumlaması: Yaşamın akışını uyuyor, ihmal edip gözden kaçırdıklarımın farkına varıyorum. Her yeni günle bende yenileniyor, öğreniyor ve gelişiyorum. Dün yaşanandan payıma düşeni alıyor, dünü dünde bırakarak sevgi, merhamet ve aşkla yarına yürüyorum.
Bugün iş çevrenizdeki insanlara karşı, içinizden yükselen isyan duygusunu hissedersiniz. Göreviniz dışında konularda sorumluluklar almanız istenebilir. Bu durum kendi işlerinizin aksamasına sebep olabileceği için oldukça öfkelenebilirsiniz. Konuşmalarınızda, tavırlarınızda acelecilik ve atılganlık baskın gelecektir. Aceleci tavrınız kaza ve aksaklıklara neden olabilir, dikkatli davranın ve içinizde yükselen isyan duygusunu bastırmaya çalışın. Bir anlık öfkeniz ciddi kayıplar yaşamanıza sebep olabilir. Özel hayatınızda ise akıllıca olmayan duygusal patlamalar size zarar verecektir. Sakinliğinizi koruyun ve ilişkinizle ilgili kararları bugün almayın.
Günün Olumlaması: Huzur için, başarı için, sevgi için, sağlıklı bir yaşam için kendi varlığımı tam olduğum gibi kabul ediyorum. Hiç kimse yaşadıklarımın sorumlusu değil. Tüm sorumluluklarımı kabul ediyor ve yüreğimden gelen sesle yenilenmeyi seçiyorum.
Başarılı olmak için bilgi yetmez. Vizyon, hayal gücü, ruhsal irade ve kendine güven gerekir. Bunları yapabilmeniz için enerjinizi dengelemeyi öğrenmelisiniz. “İstiyorum, olmuyor” diye düşünebilirsiniz. Bilginin yetmeyeceği gibi istemekte yeterli değildir. Uygulayabilmeniz önemli olan, silkinin ve üzerinde biriken yorgun, umutsuz ruh halini geride bırakın. Kendinize güvenden önce inanmalısınız ve yapabileceklerinizin farkına varıp harekete geçmelisiniz. İkili ilişkilerinizde ise mutluluğunuzdan rahatsız olan birileri canınızı sıkan sözler ya da oyunlar oynayabilirler. Dikkatli davranın ve usulünce bu gibi şeyleri bir daha yapamamaları adına hadlerini bildirin.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve becerilerimi sevgiyle kabul ediyor ve kullanıyorum. Yeteneklerimi sevdikçe onları geliştirir ve mükemmelleştiririm. Her yeni gün bana sayısız küçük mucizeler taşır. Ben onları fark etmeyi seçiyorum.
kaynak Hürriyet aile