![koc-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkoc-50.jpg&hash=67e70e3fb96af71c3b432bbe5c4b381b)
Çalışma hayatınızda karşılaştığınız baskılardan kurtuldunuz. Zamanın size kattıklarının farkındasınız. Bu süreç içinde gerçekleştireceğiniz tüm girişimleriniz uzun vadede büyük faydalar getirecek sizlere. Şu an yaptıklarınız zaman zaman gerginlikler yaşamanıza sebep olsa da bunun karşılığını fazlasıyla alacak ve yaptıklarınızla gurur duyacaksınız. Özel yaşamınızda ise romantik davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür. Eş ya da sevgili ile uyum günüdür bugün. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz insana da aynı duyguları hissettirirsiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Akik
![boga-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fboga-50.jpg&hash=c08403fbda0950ea9648f2bcc5214b97)
Göklerin size mesajı: “Büyük düşünün ve hedeflerinize kararlılıkla ilerleyin.” Ufkunuzu ve görüşlerinizi genişletin, öğrenmek için yeni alanlar keşfedin. Bu süreçte her şey sizi olgunlaştırmak için işlemektedir. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma ve erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine, gerçeklerden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumda gezinen korku, endişe ve kaygılarımdan en yüksek akıl yetilerimi kullanarak uzaklaşıyorum. Gerçeği tüm yanlarıyla kabul ederek ve iyileştirmem gereken alanların farkına vararak haklarıma sahip çıkıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Akik
![ikizler-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fikizler-50.jpg&hash=b45b352bfbaea3a976fcd143e4f7c95f)
İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz. Dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Bugün ruhunuzda hakim olan ümitsizlik arzunuzu yenmeye çalışın. Asla gerçeklerden kaçmayın, onlarla yüzleşin ve kendinizin muhafızı olun. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın, doğru insanın size nerede ve nasıl geleceğini bilemezsiniz. Siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz, karanlıkların içinde esir olur ve çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.
Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde ve adil bir biçimde uyguluyorum. Doğrularımdan vazgeçmeden, kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Yeşim
![yengec-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyengec-50.jpg&hash=a3058c54717bcc84ca8dd509411a3239)
Daha önce maddi olarak zarara uğradığınız konularda hakkınız olanı alabilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Bugün ortaklaşa işlerde sabırlı davranmalı ve ilk sözü, ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz. Gün boyu kontrollü davranmalı, rahatsızlık duyduğunuz, endişelendiğiniz, ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek, istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise gerginliklerin tüm yaşantınıza etki etmemesi için sabırlı davranarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum, yenileniyorum ve arınıyorum. Yepyeni bir günü umutla, aşkla, gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyorum. Enerjimi ve birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
![aslan-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Faslan-50.jpg&hash=98286a41b2c2d939c7dced3d124925f2)
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı, taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.
Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşkelerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum. Evrensel mekanizma mükemmel bir denge ve uyum içinde ilerlerken ben de dengeyi sağlayan ayrı yönlere akan sular gibi deneyimlerimin yaşamıma kattığı zenginliklerin farkına varmayı seçiyorum. Engellendiğim tüm negatif enerjileri yaşamımdan tamamen uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Yakut
![basak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbasak-50.jpg&hash=b57a9959a33905ab6a3370abb63c69d3)
Gökyüzünün sizlere mesajı: Tüm negatif enerjilerden uzaklaşın ve kendi pozitif barikatınızı oluşturun. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise evli Başak’lar, özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Başkalarının dolduruşuna gelmeden özgür iradenizle hareket edin.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek buna şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Pirit
![terazi-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fterazi-50.jpg&hash=4568fe8cfd7e476ef00acacd1066ff30)
Gökyüzü dün yaşanan tutulmanın etkisi ile değer yargılarınızı daha da geliştirmenizi ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp, kendinize değer vererek kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atmanızı sağlayacak enerjilerle harekete geçirecek sizleri. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Duygusal hayatınızda yaşanan tutarsızlıklar yüreğinizdeki korkuları dengeleyememeniz enerjinizin düşmesine ve gereken performansı sergileyememenize sebep olmakta. Bir an evvel kendinize gelmeli, korkularınızı gündelik hayatınızın bir parçası haline getirmekten vazgeçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
Günün Kristali: Agat
![akrep-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fakrep-50.jpg&hash=88237935f2c25a1569b7ad1ed63705b4)
İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir, çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken en önemli konu: Yakın çevrenizdeki insanların aklınızı karıştırabilecek olmaları. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta. Yıkıcı değil, yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararlarını deneyimleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Akışa teslim olmanın verdiği huzurla kontrolü ele aldım. Daha sakin ve kararlıyım. Her şey en yüce hayrıma, olması gerektiği gibi gelişiyor. Bunun sonucunda ben ve sevdiklerim incinmeden, kırılmadan, haksızlığa uğramadan, olumlu sonuçlarla karşılaşacak ve yeniden yapılanmanın keyfini çıkaracağız.
Günün Kristali: Azurit
![yay-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyay-50.jpg&hash=ed0de8514b2083de3d765b71e309794f)
Düşündüğünüz planlarınızı başarı ile uygulayabileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda üzerinde durmanız gereken tüm detayları belirleyebilir ve yaşadığınız sıkıntıların arkasındaki gerçeği fark edip olumsuzlukları ortadan kaldırabilirsiniz. Bugünün şifresi: Kendinize, yeteneklerinize ve sezgilerinize güven duymak. Yaşadıklarınız ne kadar zorlayıcı olursa olsun kendinize yaptığınız işe olan hakimiyetinize güvendiğiniz takdirde sizler eninde sonunda hak ettiğiniz başarıya ulaşırsınız. Özel yaşamınızda ise küçük sorunları büyük bir hale getirmemek sizin elinizde.
Günün Olumlaması: Duygularımı ifade etmeyi seçiyorum; sevgimi, aşkımı, kızgınlıklarımı… Böylelikle kendimi dengeliyor ve beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyor, benliğimle bütünleşmenin huzurunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
![oglak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Foglak-50.jpg&hash=0ddf7e30b273ec2d023a5fe4f3a70b15)
İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılarak haklılığınızın ortaya çıkacağı bir gündesiniz. Yaşadığınız güzel gelişmelere başkalarının müdahil olmasına izin vermeden duygularınızı içinizde yaşamaya özen gösterin. Bu konuda geçmişte yaşadığınız acı deneyimleri unutmadan hareket etmeniz faydanıza olacaktır. İş hayatınızda ise resmi evraklarla ilgili her şeyi okuduğunuzdan emin olmalı ve sizin kontrolünüzden geçmeden hiçbir şeyin altına imza atmamalısınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki inanç, kalbimdeki büyük aşkla birleşiyor ve ben sahip olduğum gücün, daha önce varamadığım kadar farkına varıyorum. Bunun bilinci ile yaşamımı yeniden değerlendiriyorum. İçsel sesimin bana verdiği mesajları alıyor, bunları uyguluyor, başarılı ve sağlıklı sonuçlar elde ederek ilerliyorum.
Günün Kristali: Aragonit
![kova-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkova-50.jpg&hash=0966249460b95d34f1faab93f5f78f27)
Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken, zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere, özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Güzel sözlere aldanabilir ve istemeyerek hoş olmayan bir durumun işbirlikçi bir parçası olarak zor durumda kalabilirsiniz. Bunun bilinci ile hareket ettiğiniz takdirde günü sorunsuz geçirebilir ve olası birçok problemin de önüne geçebilirsiniz. Bugün telefon, bilgisayar gibi kişisel teknolojik aletlerle ilgili problemler beklenmedik masrafların çıkmasına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Aklımı kendi hayrıma olacak şekilde kullanıyor, korkularımın esiri olmadan doğru seçimler yaparak kararlar alıyor ve bunları cesurca uyguluyorum. Duygularımı özgürleştirirken sezgilerimin sesine kulak veriyor, özüme sadık kalarak huzuru buluyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Ametist
![balik-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbalik-50.jpg&hash=5753c76a68a58c4509e84d8b7733f9c2)
Gökyüzü bugün doğru yerde, doğru zamanda olmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Geçmişte başvuruda bulunduğunuz fakat gerçekleşmeyen iş görüşmenizden olumlu haber alabilir ve yeni bir başlangıç içine girebilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Balık’lar, zorlandığınız bir ders ya da bir sınav gibi konularda sizden yaşça büyük insanların önerilerini dikkate almış olmanın getirdiği olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise fazlası ile dikkat çekip ilgi odağı olacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Pirit
HürriyetAile