KOÇ
Gökyüzü bugün, aile hayatınızda yaşanacak olumlu gelişmelerle sevineceğinizi müjdeliyor sizlere. Hayatın akışı ile uyumlu olmanın getirdiği güven ve huzur sizleri daha güçlü kılacak. İş hayatınızda da olumlu gelişmeler söz konusu. Yeteneklerinizin hakkını maddi ve manevi anlamda alacak, kendinize yeni finansal kaynaklar yaratabileceksiniz. Özel yaşamınızda kıskançlık duygunuzu kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, bana doyum veren mutlu ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Yakut
BOĞA
Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz, ilişkinizi resmileştirmek için önemli bir adım atabilir ve yakınlarınızın desteğini alarak hareket edebilirsiniz. Duygusal ve maddi konularda sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu.
Günün Olumlaması: Yeteneklerimi, iç sesimi sınırlamadan özgürce yaptığım işe yansıtıyorum. Ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.
Günün Kristali: Mavi Safir
İKİZLER
Gökyüzü bugün iş ve aile yaşantınızda yaşanan sorunların, sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Siz de göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükafatını sevgi, saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için. Hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz, aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp, aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükründeyim. Sahip olduğum yeteneklerimi, birikimimi en yüce ve değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Turmalin
YENGEÇ
Bugün duygusal konularda fazlasıyla hassas davranabilirsiniz. Bir beraberliğiniz söz konusuysa zamanında konuşmaktan çekindiğiniz rahatsızlıkların patlamasını, bugün tartışmalarla gündeme taşıyabilirsiniz. Bunu yapmak yerine uygun bir konuşma ortamı hazırlayarak birlikte olduğunuz insana konuşmanız gerektiğini ifade edin. Sakinlikle yaklaşırsanız ilişkiniz ve sizin için çözümlenemez diye düşündüğünüz konular bir daha tekrar etmemek üzere ortadan kalkacaktır.
Günün Olumlaması: Güneş olup doğuyor, karanlıklarımdan arınarak ışığa doğru yürüyorum. Kendimi seviyor ve değer veriyorum. Aşka inanıyor, aşka güveniyorum. Güvenmenin eşsiz huzurunu yaşıyor, sevdiğim her şeyi kendime çekiyor, mutluluğa giden sihirli yolu keşfetmenin şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Hematit
ASLAN
Beraber olduğunuz insana duyduğunuz sevgi ve güveni sorgulayacağınız, sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Emin olun sezgileriniz sizi yaşadığınız ikilemden kurtarabilecek kadar kuvvetlidir. İş hayatınızda ise bir takım engeller yaşansa da kıvrak zekanız ve haklarınıza sahip çıkar tarzda yaklaşımlarınızla hepsinin üstesinden geleceksiniz. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün ticari konularda çok şanslısınız. Böyle bir düşünceniz söz konusu ise günü iyi değerlendirmelisiniz.
Günün Olumlaması: Her zorlandığımda beni ayağa kaldıran ve yaşama tutunduran kutsal aşka şükürler olsun. Her nefeste aşkı soluyor, her adımda aşkla yürüyorum. Eşimi aşkla seviyor, ruhumu ruhu ile tamamlıyorum. Aşkla seviliyor, aşkla gelişiyor, aşkla ebedi mutluluğu yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
BAŞAK
Sakin, kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizdeki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlayın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali iş ve özel yaşamınızda bir takım şeylerin idrakine vararak, ilişkileriniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise var olan sorunların azalmaya başlamasıyla huzuru yakalayacaksınız. Bu süreçte önemli olan her iki tarafın da birbirinin haklarına, kişiliğine saygı duyarak hareket etmesi ve anlayış göstermesidir.
Günün Olumlaması: Farkında olarak ya da olmayarak kendimde yarattığım tüm engellemeleri evrene iade ediyorum. Yolumun Allahın ışık ve sevgisiyle açılmasını talep ediyorum. Zihnim ve bedenim kusursuz bir dengede. Sağlıklı ve uyumluyum. Geçmişi affediyorum ve serbest bırakıyorum. Yaradan, tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
Günün Kristali: Krizopras
TERAZİ
Hüzünlerinizi, kaygılarınızı arkanızda bırakarak iş ve özel hayatınızda kendinizi son derece enerjik, huzurlu hissedeceksiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız, dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Gün sizin gününüz, cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Beraberliği devam edenler ise her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.
Günün Olumlaması: Güneşin ışığıyla aydınlanan ruhumu, benliğimi ve kimliğimi seviyorum. Sahip olduğum her şey benim hazinemdir. Yeteneklerimi sürekli geliştiriyor, mesleğimde başarıyla ilerliyorum. Sağlıklı ve zindeyim.
Günün Kristali: Kyanit
AKREP
Bugün yaşamınıza ait her şeyi gözden geçirecek ve sahip olduğunuz maddi-manevi değerler üzerinde önemli kararlar alarak haklarınıza sahip çıkacaksınız. Deneyimlediğiniz zorlukların farkındasınız ve bunlar ruhunuzu olgunlaştıran zenginlikleriniz. Köklü değişiklikler yapmak için kolları sıvayacağınız, sizi engelleyen tavırlarınızdan, insanlardan uzaklaşacağınız bir sürecin başlangıcındasınız. Özel hayatınızda ise aile ile olan ilişkilerinizi daha samimi bir hale getirmek sizin elinizde. Sevdiğiniz sevgisine sevgi ile karşılık verin.
Günün Olumlaması: Yüreğimden geçen tüm güzel dileklerimin kabul olduğu gündeyim. Diliyor, istiyor, inanıyor ve gerçekliğine şahitlik ediyorum. Şükürler olsun gelen her güne, doğan güneşe, aldığım nefese ve sağlıkla geçen her ana.
Günün Kristali: Ametist
YAY
İşle ilgili konularda pire için yorgan yakabilirsiniz. Geri dönüşü olmayan girişimlerde bulunmaktan kaçınmalısınız. Kendinizi huzurlu hissetmek için çabalamalı, gerekirse dostlarınızla sıkıntılarınızı paylaşmalı ve iş yerinde gerginlikler içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise gergin ruh haliniz tartışmaları da beraberinde getirir. Hayattan bıkmış, her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılabilmek için harekete geçmelisiniz. Dua edin, meditasyon yapın ve her şeyden önemlisi yaşamak için ne kadar çok sebebiniz var, bunların idrakine varın.
Günün olumlaması: Gözlerimi açıp yepyeni bir sabaha sağlıkla uyanmanın verdiği huzur, sevdiklerimle bir arada olmanın şükrü Yeteneklerim, bedenim ve bana sunulan sayısız nimetin güzelliklerinin farkına varıyorum. Bu nimetlere tüm kalbimle şükrederek tüm olumsuz düşünce ve etkileri kendimden uzaklaştırıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
OĞLAK
Maddi gelirlerinizde kısa süreli bir artış söz konusu. Bu dönemde paranızı çarçur etmeden değerlendirmeli ve kazançlı çıkacağınız yatırımlara yönelmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ve sevgilinize duyduğunuz aşk daha da alevlenecek ve aşkın tüm coşkusunu yaşayacaksınız. İş hayatınızda ise ortak iş yaptığınız insanlarla yeni düzenlemelerde bulunarak tüm idareyi onların yetkisine bırakmamalısınız. Temkinli olur ve hesaplamalarınızı dikkatle yaparsanız bu sorunları aşabilir ya da tamamen yaşanmasının önüne geçebilirsiniz. Bugünün şifresi; kelimeler. Sözleriniz insanlar üzerinde sihirli etkiler yaratabilir. Kelimeleri doğru kullandığınız takdirde isteklerinizi zorlanmadan hatta destek görerek alabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum, işimi, çocuğumu, ailemi, dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe, yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz. Sevginin bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelerek kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.
Günün Kristali: Diyopsit
KOVA
Yaşadığınız gergin olayların, bilinçaltınızda yer ederek sizi daha da olumsuz bir ruh haline taşımasına izin vermemelisiniz. Ya bu iradeyi gösterip yaşanacak güzel gelişmeleri akıllıca değerlendirip yeni bir başlangıç yapmayı seçersiniz ya da karamsarlıklarınızda boğuşmaya devam edersiniz. İş hayatınızda temposu yüksek bir gündesiniz. Yoğun bir günün stresi, şiddetli baş ağrısı yaşamanıza sebep olabilir. İş çıkışı yorgunluğunuzdan uzaklaştıracak, zihninizi rahatlatacak aktiviteler sizi kendinize getirecektir.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem uyum ve dengesi ruhuma yansıdıkça kendimi daha iyi tanıyorum. Nedenlerimi, niçinlerimi, keşkelerimi ardımda bırakıp anın getirdiğini en güzeliyle yaşamayı seçiyorum.
Günün Kristali: Firuze
BALIK
Gökyüzü bugün sizleri aşk hayatınızda yaşayacağınız önemli gelişmelerle mükafatlandırabilir. Bu sorunlu bir ilişkinin bitişi ve huzura kavuşmanız olabileceği gibi aşkın gücünün üçüncü şahıslara karşı galip gelmesi de olabilir. Yüzünüzü güldürecek, yüreğinizi ferahlatacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise bugün yanlış anlaşılmalar, gerginlikler ve başkalarının tartışmalarından kaynaklanan problemler söz konusu olabilir. Sakin olun ve liderlik özelliğinizi tüm soğukkanlığınızı koruyarak var gücünüzle ortaya koyun ve dengeleri sağlayın.
Günün Olumlaması: Kendime itiraf etmediğim, edemediğim duygularımla, korkularımla, aşkımla kızgınlığımla yüzleşiyorum. Kendime adil ve dürüst davranmanın avantajları ile yüceliyorum. Bir kuş gibi özgür olduğumu hissediyor, ağırlıklarımdan kurtuluyor, yepyeni başlangıçlara doğru aşkla yürüyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan