14 Nisan Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50-m.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, kendi iç dünyanızda yenilenmenin gücü ile yükselen enerjinizi doğru başlangıçlar için kullanarak, hızla isteklerinizi gerçekleştireceğinize işaret etmekte. Duygusallığınız oldukça yüksektir. Özellikle geçmişte haksızlığa uğradığınız konuların zihninizde uyanması sizi daha da duygusallaştırabilir. Bu duygusallık özellikle yaratıcılık gerektiren işlerde olan Koç’lar için faydalı olacaktır. Bırakın hüznünüz ve duygusallığınız yaptığınız ise başarı ile yansısın. Bugün ailenizle ilgili konularda son derece duyarlı davranışlarınızla huzursuzluklara son vereceksiniz. Bekar Koç`lar, bugün aşk hayatınızda sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kalbim aşkla ve inançla dolu. İşimi, eşimi, çocuklarımı seviyorum. Sevgimi sınırsızca onlarla paylaşıyor, kalplerine sevgi tohumu ekiyor, emekle büyütüyorum. Biliyorum ki bir insan değişir, dünya değişir. Ben sevgiyle değişmenin mucizesini yaşıyor, çevremde bulunan herkese yasatıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Obsidyen

boga-50.jpg
BOĞA
Bugün yaşamınızda sürpriz gelişmeler söz konusu. Sizi yoran ve zorlayan konular sihirli bir değnek değmişçesine bir anda ortadan kalkacak ve hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. İş ve özel yaşamınızın en güzel ve keyifli dönemindesiniz. Bu süreçte hiç kimsenin etkisi altında kalmadan yüreğinizin götürdüğü yere gidin. İş hayatınızda maddi manevi zenginlikler yaşama daha güvenle bakmanızı sağlarken umutsuzluklarınızı ve huzursuzluklarınızı da arkanızda bırakacaksınız. Hayat mucizelerle doludur. Gökyüzünden gelen bu güzel enerji karşısında hiç bir durum yasayacağınız güzellikleri engelleyemez.

Günün Olumlaması: Kendime olan saygım, güvenim ve inançlarımın gücüyle yaşama tutunmanın muhteşem mukafatını aldığım, sevdiğim, sevildiğim başarıdan başarıya koştuğum çok özel zamanlardayım. Beni ben yapan değerlere sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Rengi: Gülkurusu

Günün Kristali: Ametist

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Dünkü yorucu etkilerden sonra daha huzurlu ve keyifli bir gün sizleri karşılamakta fakat ruhsal anlamda oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Sapla samanın birbirine karıştığı düşüncesine kapılmadan hareket etmeli, olumsuz sonuçlar aldığınız iş ve ilişkilerde ısrarcı olmamalısınız. Hele ki özel yaşamınızda sizi sürekli üzen ve sorun çıkaran birine karşı daha ne kadar sabır gösterebilirsiniz ki? Birlikte olduğunuz insan istemediği ve kendi üzerine düseni yapmadığı sürece kıskaca girmiş bir ilişkiyi kurtarabilmeniz oldukça güçtür. Fedakarlık tek taraflı olduğu sürece sağlıklı bir ilişki yasayabilmeniz çok zor olacaktır. Karar sizin; ya devam edip sorunlarla boğuşacak ya da kendinize yeni bir yol çizecek ve bu yolda ilerleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Bırakıyor ve özgürleştiriyorum. Hafifliyor, ağırlıklarımı bırakıyor, ben oluyorum. En yalın ve en saf halimle ben kendim olabilmenin huzurunu yaşıyor, benliğimde gizli kalmış yönlerimi fark ediyor, bilinçaltımdaki blokajlarımı kaldırıyor ve ilerliyorum.

Günün rengi: Mavi

Günün kristali: Labradorit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, kendinizi ruhsal ve bedensel olarak yorgun hissedebileceğinize işaret etmekte. Gözyaşlarınız gözünüzünden dökülmek için beklemektedir adeta. Çevrenizde kendi çıkarları için dostlukları ve sevgileri harcayan insanları gördükçe yüreğinizi derin bir hüzün kaplayarak yalnızlık duygusuna kapılabilirsiniz. Bu duygu şimdi sizleri zorluyor olsa da gelecek günlerle birlikte seçimlerinizi belirlerken kendi farkındalığınız ve değerleriniz doğrultusunda kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Bugün maddi konularda dikkatli olmalısınız, harcamalarınızı kontrol altında tutamazsanız problemler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Kendime, ruhuma, bedenime ve duygularıma ait her şeyi en yüksek akıl yetilerimle dengelemeyi başarıyor, iletişim gücümü sezgimle birleştirerek kendimi en güzel sözlerle ifade ediyorum. Ruhumda ve bedenimde bana amirlik veren her şeyden hızla uzaklaşıyor ve yenileniyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

Günün Kristali: Kedigözü

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün bağımsızlık duygunuz öylesine baskındır ki, üzerinizde baskı kuran mecburiyetlerinizden dolayı yapmak istediğiniz her şeyden sıyrılmak isteyip kendi kendinize isyan edersiniz. Bu haliniz duygusal bir tepkidir aslında. Yüreğinizde özlem duyduğunuz, geçmişte yarım kalan ve tamamlanmayan konular, pişmanlıklar ruhunuzu garip bir hüznün içine sokar. Sizlere tavsiyem, henüz geç kalmadığınız anları değerlendirin. O dönemin getirdiği şartların sınırlandırmaları dolayısıyla yaşananları sorgulamadan, yüreğinizin götürdüğü yere doğru yol alın. Geçmişle olan problemlerinizi aşamadığınız sürece anın size sunduğu güzelliklerin ve her şeyden önemlisi iç huzurun sakinliğini yakalayamazsınız.

Günün Olumlaması: Kendimi ruhumun, sezgilerimin ve yaşanmışlıklarımın verdiği olgunluklarla keşfe çıktığım çok özel zamanlardayım. Yanlıştan doğruya, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Zafiyetlerimden arınıyor, zayıf yanlarımı sevgiyle ve inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.

Günün Rengi: Koyu kahve

Günün Kristali: Kehribar

basak-50.jpg
BAŞAK
Kendinize olan güveniniz ve neler yapabileceğinizi bilerek hareket etmeniz iş ve özel yaşamınızda huzuru yakalamanızı sağlayacak. İş hayatınızda önemli bir teklif alabilir, uzun zamandır hayalini kurduğunuz bir projenizi işverenlerinizden aldığınız destekle hayata geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın heyecanı ruhunuzu sarabilir. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız özel bir ilişkiye dönebilir. Sizi anlayan, mutluluğunuzla mutlu olan özel bir insanla aşka ve yaşama olan bakış açınız köklü bir değişiklik kazanabilir.

Günün olumlaması: Var olan şartların değişmesinden dolayı korkularımın esiri olmayı kararlılıkla bırakıyorum. Değişim enerjisinin ruhumda yarattığı enerjiyi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, olumlu sonuçlar elde ediyorum.

Günün kristali: Lapis Lazuli

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün sizler için oldukça tempolu. İletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızdaki görüşmeler ve birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işler konusunda zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapıp gerekenleri akıllıca değerlendirirseniz, gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi sizleri memnun edecek. Beraberliği devam eden Teraziler, ilişkinizde adeta geri çekilip beklemeye başladınız. Siz, uyarılarınızı ve rahatsızlıklarınızı ifade ettiniz, her şeyden önemlisi beraberliğiniz için emek verdiniz. Sıra birlikte olduğunuz insanda.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, başarılı, sağlıklı ve en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Akik

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak. İşinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize güvenin ve kimsenin etkisi altında kalmadan cesur adımlar atın. Eğer tereddütler yasarsanız gelen şansı değerlendiremeyebilir, sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün küllenmiş bir ilişki canlanabilir. Duygularınızın seline kapılıp hareket ederseniz geçmişten daha kötü olaylar deneyimleyebilir, ruhsal anlamda yara alabilirsiniz, dikkatli davranın. Beraberliği devam eden Akrep’ler ise sudan sebepler yüzünden tartışmalar yaşayabilirler.

Günün Olumlaması: Sağlığım, sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyor, inançlarımdan aldığım güçle iş ve özel yaşamımdaki sorunların üstesinden geliyorum. Sevgiyle iletişim kurarak, yaşamımı huzurla taçlandırıyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

Günün Kristali: Oniks

yay-50.jpg
YAY
Bugün zihniniz bir hayli karışık. İş hayatınızda kendinizi yetersiz görebilir ve gün içinde yapmanız gerekenlere adapte olamayabilirsiniz. Günlük iş stresi ve maddi konularda yaşanan olumsuzlukların kendinize olan güveninizi kaybettirmesine izin vermeden, var olan şartlarınızı iyileştirmek için mücadele etmelisiniz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul ederek kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayacak neler yapabilirsiniz bunu düşünün. Sezgilerinizin sesine kulak vererek, bin parçaya bölünmüş yüreğinizin yaralarını kapatarak, her bir parçasından Zümrüd-ü Anka kuşu gibi küllerinizden yeniden var olmanın mucizesini deneyimleyin. Bugün meditasyon ve kişisel gelişimlerle ilgili konulara yönelirseniz son derece olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimin kaybettiği heyecanları yeniden yasamak ve hayata yeniden tüm coşkuyla tutunmak harika bir duygu. Deli doluyum, hesap kitap yapmadan ruhumun bilgeliği ile düştüğüm yerden büyük bir güven ve inançla ayağa kalkıyor, gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmadan, görmediğinden ise inançlarıma sığınarak aşka doğru yürüyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Safir

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, çevrenizdeki kıskançlıklara karşı sizleri uyarıyor, bu kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bugün yüreğinizden gelen mesajlara kulak verin, sezgilerinizin rehberliğine güvenin. Böylelikle etrafınızda dönen entrikaların farkına vararak gardınızı alabilir, bu tarz kişilerin başarılı olmasına izin vermeyebilirsiniz. Artık çevrenizde temizlik yapma zamanı geldi çattı. Sizler yakınlarınızın sevgi ve güvenilirliğine çok önem veren kişilersiniz. Dostla düşmanı ayırt ederek kararlar almalısınız. İş hayatınızda ise kendinizi gösterme zamanı! Sessiz kalıp bir kenara çekilmeden, gür bir sesle “Ben buradayım” mesajını vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise fırtına öncesi yaşanan sessizlik sizleri bir hayli tedirgin edebilir.

Günün Olumlaması: Korkularımdan sıyrılmış olmanın huzuru ile güçlenen ruhumun bana verdiği mesajı büyük bir duyarlılıkla dinliyor, anlıyor ve akıllıca kararlar alıp uyguluyorum. Yaşamımın her yönünde yenilikler gerçekleşiyor ve ben akışa sevgiyle ayak uyduruyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Malahit

kova-50.jpg
KOVA
Bugün her şeyden önce fiziksel çekiciliğiniz ön planda. Tüm gözler üzerinizde olacak, bu hayranlıkla olabileceği gibi kıskançlıkla da olabilir. Bir yıldız gibi parlayacaksınız adeta fakat bu durum iş hayatınızda meslektaşlarınız ve mesai arkadaşlarınız tarafından hoş karşılanmayabilir, moralinizi bozmak için adeta sözlerinde sizi hedef alan tarzda yaklaşımları olabilir. Kimsenin moralinizi bozmasına müsaade etmeyin ve emin olun ki sizin zayıf bir yönünüzü yakalayarak sizi üzmekten başka bir düşünceleri yok. Siz bu tarz şeylere takılıp kalmadan işinizle ilgili kararlı olmalı ve yapmanız gereken işleri planlayarak sizi her halinizle seven, başarılı olmanız için sizleri destekleyen gerçek dostlarınızın önerilerine kulak vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Öğrendiğim her şeyi sabır ve emekle geliştiriyor, her yeni günle büyük bir coşkuyla hayata geçiriyorum. Haklı başarılara ulaşıyorum. Maddi konularda şans benden yana. Kazandığım her lira katlanarak artıyor ve yaşam seviyemi daha iyiye ve daha güzele taşımaya devam ediyor.

Günün Rengi: Sütlü Kahve

Günün Kristali: Kırmızı Spinel

balik-50.jpg
BALIK
Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz, hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalı ve kimsenin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konularda ise dikkatli olmalısınız ve iç sesinizin işaret ettiği gibi dürüst davranmalı, doğruluğundan emin olmadığınız konularda yanlış yönlendirmelerde bulunmamalısınız. Bir anda oklar size dönebilir.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Mercan

Kaynak
Hürrüyet Ailem.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Dünkü yorucu etkilerden sonra daha huzurlu ve keyifli bir gün sizleri karşılamakta fakat ruhsal anlamda oldukça yorgun hissedebilirsiniz. Sapla samanın birbirine karıştığı düşüncesine kapılmadan hareket etmeli, olumsuz sonuçlar aldığınız iş ve ilişkilerde ısrarcı olmamalısınız. Hele ki özel yaşamınızda sizi sürekli üzen ve sorun çıkaran birine karşı daha ne kadar sabır gösterebilirsiniz ki? Birlikte olduğunuz insan istemediği ve kendi üzerine düseni yapmadığı sürece kıskaca girmiş bir ilişkiyi kurtarabilmeniz oldukça güçtür. Fedakarlık tek taraflı olduğu sürece sağlıklı bir ilişki yasayabilmeniz çok zor olacaktır. Karar sizin; ya devam edip sorunlarla boğuşacak ya da kendinize yeni bir yol çizecek ve bu yolda ilerleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Bırakıyor ve özgürleştiriyorum. Hafifliyor, ağırlıklarımı bırakıyor, ben oluyorum. En yalın ve en saf halimle ben kendim olabilmenin huzurunu yaşıyor, benliğimde gizli kalmış yönlerimi fark ediyor, bilinçaltımdaki blokajlarımı kaldırıyor ve ilerliyorum.

Günün kristali: Labradorit

:utan: ooff off dert bastı :utan:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Özel hayatınızla ilgili yapmayı düşündüğünüz bir aktiviteniz, hiç beklemediğiniz kişi ya da kişiler tarafından engellenmek istenebilir. Dürüst olmayan entrikalarla karşılaşabilirsiniz. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumalı, kişilerin gerçek yüzünü görerek gerekli tepkinizi ortaya koymalı ve kimsenin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Ailevi konularda ise dikkatli olmalısınız ve iç sesinizin işaret ettiği gibi dürüst davranmalı, doğruluğundan emin olmadığınız konularda yanlış yönlendirmelerde bulunmamalısınız. Bir anda oklar size dönebilir.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorum. Kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Mercan:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
BOĞA
Bugün yaşamınızda sürpriz gelişmeler söz konusu. Sizi yoran ve zorlayan konular sihirli bir değnek değmişçesine bir anda ortadan kalkacak ve hayatınızda yeni bir dönem başlayacak. İş ve özel yaşamınızın en güzel ve keyifli dönemindesiniz. Bu süreçte hiç kimsenin etkisi altında kalmadan yüreğinizin götürdüğü yere gidin. İş hayatınızda maddi manevi zenginlikler yaşama daha güvenle bakmanızı sağlarken umutsuzluklarınızı ve huzursuzluklarınızı da arkanızda bırakacaksınız. Hayat mucizelerle doludur. Gökyüzünden gelen bu güzel enerji karşısında hiç bir durum yasayacağınız güzellikleri engelleyemez.

Günün Olumlaması: Kendime olan saygım, güvenim ve inançlarımın gücüyle yaşama tutunmanın muhteşem mukafatını aldığım, sevdiğim, sevildiğim başarıdan başarıya koştuğum çok özel zamanlardayım. Beni ben yapan değerlere sahip olduğum için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Rengi: Gülkurusu

Günün Kristali: Ametist
tesekkürler silacim:utan:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
terazi-50.jpg

TERAZİ
Bugün sizler için oldukça tempolu. İletişimin yoğun geçeceği bir gündesiniz. İş hayatınızdaki görüşmeler ve birebir ilgilenmek zorunda olacağınız işler konusunda zamanla yarışabilirsiniz. İyi bir organizasyon yapıp gerekenleri akıllıca değerlendirirseniz, gün sizin için daha kolaylıkla geçecek ve zevkli bir hale gelecektir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi sizleri memnun edecek. Beraberliği devam eden Teraziler, ilişkinizde adeta geri çekilip beklemeye başladınız. Siz, uyarılarınızı ve rahatsızlıklarınızı ifade ettiniz, her şeyden önemlisi beraberliğiniz için emek verdiniz. Sıra birlikte olduğunuz insanda.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, başarılı, sağlıklı ve en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
TERAZİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar