KOÇ
Gökyüzü uzun zamandır hazırlık içinde olduğunuz, emek verip öğrenmek için kendinizi geliştirdiğiniz konularda mükafatlandırıyor sizleri. Kararlı olun ve hiç kimsenin sizi inandığınız gibi yaşamaktan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle fikir ayrılıkları yaşansa da bunları yaşamın renkleri olarak değerlendirmelisiniz. Karşıt fikirlerin sizi ve eşinizi geliştirmesinin getirdiği olumlu yönleri görmeyi seçmelisiniz. Bekar Koç’lar, bugün karşı cinsle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bana sunulan nefesin, bedenin ve ruhun ne kadar değerli olduğunun farkına varıyor, tüm kalbimle şükrediyorum. Sağlıkla alınan her nefesin kıymetini biliyor, farkına varamadığım tüm güzelliklerin farkına varabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Labradorit
BOĞA
Gökyüzü iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabileceğinizi, var olan şartlarınızı yükseltebileceğinizi müjdeliyor sizlere. Yurt dışı ile bağlantılı girişimleriniz olumlu sonuçlanabilir. Eğitimine devam eden Boğa’lar, sizler de bu şanslı etkilerden payınıza düşeni fazlası ile alabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız acı tatlı pek çok olay sizleri güçlendirdi. Şimdi bu olgunluğu zekanızla birleştirme zamanı. Kariyer hayatınızda hak ettiğiniz taht sizleri bekliyor. Hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Kazanmanın mutluluğu sizi her alanda güçlü kılacak. Özel yaşamınızda günlerdir yaşadığınız gerginliklerden sonra uyum ve huzurun hakim olduğu bir günün keyfini sürün. Bekar Boğa’lar, aşkta hayal kırıklıkları yaşayabilir, önem verdiğiniz insanın sizin gördüğünüzden bambaşka bir karaktere sahip olduğunu öğrenebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İsteklerimi ve yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyor, her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.
Günün Kristali: Peridot
İKİZLER
Duygusal konularda yaşanan gerginlikler iş hayatınızı da etkileyebilir. İşinize gereken önemi göstermeyebilir ve birlikte çalıştığınız insanlarla problemler yaşayabilirsiniz. Finansal konularda dikkatli olmalı, ayrıntılara önem vermeli ve resmi evraklarla ilgili kontrolleri yaptığınızdan emin olmalısınız. Atacağınız bir imza hem kendinize hem de çalıştığınız firmaya zararlar getirebilir. Özel yaşamınızda ise bitirmekte zorlandığınız bir ilişki içindeyseniz ve yaşamınızda başka bir insan varsa, arada kalmış olmanın sorumluluğu ve stresi sizi daha da zor bir duruma sokabilir. Artık kararınızı vermeli, sorunlu beraberliğinizi bitirmek için harekete geçmelisiniz. İlerleyen günlerle durum daha da içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
Günün Olumlaması: Başımı rabbimden başkasına eğmemiş olmanın şükründeyim. İnandığım gibi yaşayabilmenin sayısız nimetleri benimle birlikte. Çalışıyor, kazanıyor, bereketi sevdiklerimle paylaşıyorum. Sağlıkla aldığım her nefesin öneminin bilincindeyim. Bedenimi, ruhumu, namusumu, şerefimi ve yeteneklerimi koruyabilmenin teşekkürü ile kalbimi rabbimle bütünleştirebilmenin fevkindeyim.
Günün Kristali: Ametist
YENGEÇ
Gökyüzü aylar sonra iş hayatınızda hak ettiğinizi alabileceğiniz zamanları müjdeliyor sizlere. Başkalarından kaynaklanan birçok problem yaşadınız. Hepsinin birer birer ortadan kalkması ile şimdi sizler için önemli gelişmeler yaşanmaya başlıyor. İş birlikleri ve birlikte çalışılan insanlarla dengenin, uyumun yakalanması, maddi manevi kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Sabır, ruhunuzu eğitirken sizleri son derece güçlendirdi. Şimdi sahip olduğunuz gücü ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda ise evli Yengeç’ler, eşinizin yakınlarının sağlık problemleri ile ilgilenebilir, onlara göstereceğiniz hassasiyetin mükafatını ilahi bir şekilde alabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler ise bugünlerde duygusal konularda aradığınız mutluluğu bulamayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zehir zemberek sözlerin yüreğimde bıraktığı izleri siliyor, yeni başlangıçlara ilahi aşkla yürüyorum. Kendimi seviyor, inançlarımı güçlendiriyor, zorluğu dünde bırakıp şükrün kolaylığı ile mucizeleri yaşıyorum.
Günün Kristali: Ametist
ASLAN
Gökyüzü güne sorumluluklarınızın yoğun etkisini hissederek başlayabileceğinize işaret etmekte. İş ve eğitim gibi konularda hassasiyetle yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelemeden, ihmal etmeden hareket etmelisiniz. Bencilce davranışlar içinde olmamanız gereken bir gündesiniz. Eleştiri ve uyarıları yapıcı yönde değerlendirip dikkate almalısınız. Özel yaşamınızda ise babanızla ilgili problemler yaşanabilir. Bu bir sağlık problemi olabileceği gibi geçmişten bugüne yansıyan bir konunun güne yansımasının getireceği stres de olabilir. Ne olursa olsun saygınızı korumalı, sessizliğinizi muhafaza etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Unutmak isteyip de unutamadıklarımı özgür bırakmayı seçiyorum. Bir kuş olup uçuyorum bugün. Yüreğim evrenle bütünleşip insan olmanın sayısız nimetlerini kucaklıyor. Kendi dönüşümümü tamamlıyor, özümle bütünleşiyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
BAŞAK
Gökyüzü iş hayatınızda yaşanacak hızlı ve keyifli gelişmelere işaret etmekte. Bugün daha önce başvurduğunuz fakat cevap alamadığınız başvurunuzla ilgili olumlu geri dönüş alabilirsiniz. Sevinin çünkü sizin için yeni bir dönem başlıyor. Önemli görüşmelerinizi ve başvurularınızı bugün gerçekleştirebilirsiniz. Olabildiğince çok insanla iletişimde olmaya, fikir alışverişleri yapmaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Başak’lar, eşinizle tartışmadan konuşabilmeyi denemeli ve evliliğinizi daha mutlu hale getirebilmek için uzlaşmacı bir tavır sergilemelisiniz. Bunu yaptığınız anda eşinizin de duyarsız kalmayacağını göreceksiniz. Bekar Başak’lar, bugün bir hayranınızın küçük bir jesti aranızda hoş bir ilişkinin başlamasını sağlayabilir.
Günün Olumlaması: Öfke, hırs, intikam, acı gibi duyguların ruhumdaki fırtınasını sonlandırıyor, yüreğimdeki güzellikleri ortaya çıkarıyor, iyi yönlerimi geliştiriyor ve yaşamımın bir parçası haline getiriyorum. Yaşadığım zorlukların beni başkalaştırmasına izin vermiyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
TERAZİ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanabilecek değişimlerin olabileceğine işaret etmekte. Yaşanan gelişmeleri soğukkanlılıkla karşılamalı, duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size şans getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye özellikle önem verin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tavırları, önemli bir ayrıntıyı fark ederek, ona karşı tutumunuzun kökten değişime uğramasına sebep olabilir, bu olumlu bir davranışı olabileceği gibi tamamen zıttı bir durum da olabilir. Her ne olursa olsun sizler için olumlu gelişmelerin gerçekleşeceğini bilmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sevgisizlikten sevgiye, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Gelişiyor, inanıyor, öğreniyor ve keşfediyorum. Anlıyor ve biliyorum ki doğru tektir ve gerçektir. Kendi doğrularımı bulmuş olmanın şükrü ile yüceliyor, sevgi ile sarmaş dolaş oluyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
AKREP
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu bir kayıp olabileceği gibi gelmesinden emin olduğunuz bir paranın gelmemesine bağlı ödemelerinizde yaşanacak gecikmeler de olabilir. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Özel yaşamınızda ise ben merkezli hareket etmemelisiniz. Eşinizle huzursuz bir evliliğin içindeyseniz, ne kendinize ne de ona hayatı zehir etmenin bir anlamı var mı sizce? Bu soruyu kendinize sormalı ve adil davranmayı başarmalısınız.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık, güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Carnelian
YAY
Bugün enerjiniz her zamankinden daha düşük olabilir. Geçmişte yaşadığınız olaylara bağlı olarak depresif bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Pişmanlıklar yaşamak istemiyorsanız sözlerinizi seçin ve yüreğinizden geçmeyen, hissetmediğiniz bir duyguyu ifade etmeyin. Bugün özellikle ikili ilişkilerinizde problem yaşayabilirsiniz. Ufak problemleri büyük meseleler haline getirip tartışmalar çıkarmaktan uzak durmalısınız. İş hayatınızda ise ruh haliniz birlikte çalıştığınız mesai arkadaşlarınızı da endişelendirebilir.
Günün Olumlaması: Sevinçten hüzne, aşktan nefrete, öfkeden sakinliğe kadar tüm duyguları yaşadım ve yaşattım. İçimde her gün büyüyen sevgiyle dengede kalmayı ve kendimi kontrol edebilmeyi öğrendim. Duygularımda ve sevgimde, adil ve dengeliyim.
Günün Kristali: Oniks
OĞLAK
Gökyüzü bugün sizi güçlü etkileri ile sarıyor adeta. Yaşadığınız huzursuzlukların sona ermesini, yeni başlangıçlar yapabilmeyi yüreğinizde bir yerlerde istiyorsanız gün sizin gününüz. Radikal kararlar alabilir, bunları başarı ile uygulayarak geçmişten gelen tüm olumsuz etkileri ardınızda bırakabilirsiniz. Şans sizinle birlikte, yeter ki siz kararlı olun ve aldığınız kararların arkasında durun. Şimdi yeni bir hayata tertemiz bir “Merhaba” demek istiyorsanız, daha fazla düşünmeden harekete geçmelisiniz. Bu etki iş ve özel yaşamınızı da derinden ve olumlu bir yönde etkileyecektir.
Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek ve eleştirerek yenilenmiş olmanın mutluluğu içindeyim. Doğru kararlar alabilmenin ve güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
KOVA
Sezgileriniz ve hayal gücünüz bugün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, işinizde ya da eğitim hayatınızda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti, içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Bugün yakınlarınızın, aile bireylerinin ve size ihtiyaç duyanların beklentilerini samimi bir şekilde karşılar, onlara yardımcı olabilmenin huzurunu deneyimleyebilirsiniz. Bekar Kova’lar, bugün fiziksel çekiciliğiniz karşınızdaki hemen herkesi etkileyecektir. Bu etki ruhunuzu okşarken kendinize olan güveninizi de tazeleyecektir. Evli Kova’lar, sizlerin fiziksel çekiciliği ise eşinizin kıskançlık duygularını uyandırabilir.
Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.
Günün Kristali: Topaz
BALIK
İşinizle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni düşünceler peşinde olacak, bunu ifade tarzınızı geliştireceksiniz. Diğer insanlar ile konuşmalar, iletişimde kolaylık ve olumlu bir yoğunluk göze çarpacaktır. Her türlü görüşmenin düzgün gitmesi olasıdır. Fakat bugün gizli düşmanlıklar ve işinizi engellemeye çalışan size yakın insanların kurnaz oyunları ile karşılaşabilirsiniz. Yapmanız gereken haklarınıza sahip çıkmak ve o muhteşem sezgilerinize güvenerek cesaretle hareket etmek. Özel yaşamınızda ise önemli bir günü yaşayabilirsiniz, birlikteliğinize resmiyet kazandırabilir ya da ilişkinizin size getireceği büyük bir şansı yakalayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayat mucizelerle dolu derlerdi de inanmazdım ta ki, kendi mucizemi deneyimlediğim bu ana kadar. Kendi mucizelerimi keşfetmenin keyfi ve güzelliği yaşamımı başka bir boyuta taşıyor şimdi. Mutlu, huzurlu ve güçlüyüm.
Günün Kristali: Diyospit
HürriyetAile