14 Şubat Giysinizi Tarzınıza Göre Seçin!

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kokoş

27252pcn_bongo06_paris_nikki_hilton.jpg

Sevgilisi nasıl biri olabilir?
Kostüm fantezisi olan erkeklerle mutluluğu bulabilirler.

Kendisini nerelerde görebilirsiniz? Bu kızın gidemeyeceği yer yok çünkü onun parası çok! Gittiği her mekanda kapıda karşılanıyor, bir sorun olduğu takdirde gece kulübünü içindekilerle kökten satın alıyor.

Ne içer? Tabii ki de (kristal kadehte) şampanya.

Eğer siz yukarıdaki tanımlara uyuyorsanız; tüy, Swarovski taş, pırlantalı küpe, 10 kararlık yüzükler, simli makyaj, taşlı kemer, taşlı ayakkabı vb çantalar kokoş kızların yapı taşlarını oluşturuyor. Gittiğiniz mekanda dikkati çekmeyi başarıyorsunuz, çünkü etrafınızdaki insanlar merak edip "Bu kadar parlayan nedir?" diye bakma gereği duyuyor.

Sizin parti kıyafetiniz der ki... "Kendi taşımı kendim aldım, gerekirse taşımın madenini bile alırım." Bu kızların, eğlence anlayışları oldukça rahattır. Herkese sıcak davranırlar. Payetli mini elbiseler ve yüksek topuklu stilettolar vazgeçilmezleri arasındadır. Bu tarzın en tanınan örneği olarak Paris Hilton’u düşünebilirsiniz. Ne de olsa o da gittiği her yerde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıyor mu?

Romantik

b3StellaMcCartney.jpg

Ana kuzusu olan erkekler, tesadüfen annelerinin koynundan çıkıp bir doğum günü sebebiyetiyle gece kulübüne düşerlerse, orada da çiçek buketine benzeyen hayalperest sevgililerine rastlarlarsa mutlu olabilirler. Ne de olsa tesadüflere inanıyorlar, değil mi?

Kendisini nerelerde görebilirsiniz?Romantik kadınları her yerde görmeniz mümkün. Onlar prenslerini her yerde ararlar, sınır tanımazlar.

Ne içer? Meyve suyu.

Eğer yukarıdaki tanımlar size yakın geliyorsa; Çiçekli böcekli elbiseler, küçük topuklu (fetiş olmayan) rugan ve renkli ayakkabılar ve pembe tonlardaki makyajlarıyla şeker kız 'candy' gibi olabilirsiniz.

Diane Von Frustenberg ve Lanvin gibi tasarımcıların giysilerini örnek alarak alışverişe çıkabilirsiniz. Pudra tonları ve nude renkler de tam size göre. Vintage görünümlü elbiseler ise sizin için yapılmış sanki. Durun tahmin edeli, dantele bayılıyorsunuz değil mi?

Seksi

heidi_klum.jpg

Kendilerini Kazanova zannedenlerle, sadece etekleri kadar kısa bir süre boyunca mutlu olabilirler. Daha çok kendilerini hayatlarının merkezine koymuş erkeklerle birlikte olabilirler.

Kendisini nerelerde görebilirsiniz?
Etiler ve Ulus civarındaki gece kulüplerinde.

Ne içer? Martini.

Eğer siz de seksi bir kadın olduğunuzu düşünüyorsanız; mini ekteler sizin kendinizi içinde en iyi hissettiğiniz giysiler olacaktır. Seksi demek mini etek demek. Mini etekten daha rahat ne olabilir ki hayatta? Mini etek, varla yok arası bir şey olmakla birlikte oldukça da dikkat çekici, ufak ve ekonomik bir kumaş parçasıdır. Farklı çeşitlerde gelse de hepsi aynı etkiyi yaratır. Tabii yakışana.

Bu kızlar deri, koton ya da taşlı mini etekler, siyah külotlu çoraplar, çizme yo da topuklu ayakkabı, üzerine sık bir bluz ve çeşitli aksesuarlarla gece kulüplerine geliyorlar. Çok da güzel görünüyorlar. Nadiren de olsa onları dar jean pantolonların içinde görebilirsiniz. Seksi kadınlar için en ideal gece elbisesi küçük siyah elbisedir. Hem bir klasik, şık aynı zamanda da dikkat çekici. Daha iyi ne olabilir…

Rahat

d2.jpg

Kendi gibi salaş giyinen ve Converse sevenlerle aşk yaşayabilirler.

Kendisini nerelerde görebilirsiniz? Taksimmm!

Ne içer? Biranın her türlüsünü.

Eğer siz de rahat kızlardansanız; Jean, salaş, üstü yazılı ya da baskılı bir tişört. Bileğine sarılı bin bir çeşit renkte hoşunuza gidecektir. Converse spor ' ayakkabı, neredeyse makyajsız sade bir yüz ve dağınık saçlarla bu tip kızların parti kıyafeti Tamamlanmış olur.

Her ne kadar modayı takip etmiyormuş gibi görünseler bile, son trendlerden haberdardırlar ve salaş kıyafetlerine rağmen her zaman şık görünürler. Bol hatta baggy pantolonlar rahat kadınlar için tasarlanmışlardır adeta. Örnek olarak da son dönemin moda ikonlarından Alexa Chung ve Pixie Geldolf’u hatta Mary Kate ve Ashley Olsen’ı gösterebiliriz.

Rock – Chic

phi.jpg

‘Hızlı yaşa, genç öl’ felsefesine inananlar, motosiklete binenler ve deri pantolonla rahat edebilenler bu tip kızlarla mutluluğu elde edebilirler.

Kendisini nerelerde görebilirsiniz?
Asmalımescit taraflarındaki barlarda bu asi kızı görmeniz mümkün.

Ne içer? Viva Tequila!

Bu kızları bedeni sımsıkı saran deri pantolonlar ya da etekler giyerken görmeniz mümkün. Zincir detaylı aksesuarlar, siyah ojeler, simsiyah göz makyajı, sivri topuklular ya da uzun çizmeler, 'rock-chic'in favorisidir. Bu kızların parti kıyafeti der ki... “Adrenalini ve buna bağlantılı olarak çılgınlıkları seviyorum. Rüzgarın tenime değmesi, pırlantadan daha gerçek geliyor bana.” Risk almadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Peki ya siz, bu çılgın kıza yaklaşacak kadar risk almaya hazır mısınız? O halde Balmain ve Balenciaga’nın tasarımlarına bir göz gezdirin. Alexander Wang’da size iyi bir rehber olacaktır.,

Alıntı

sibeldurmus

Yeni Üye
Tepki
0
Bayanı ortaya çıkartan giydiği ayakkabı ve makyajıdır bence.. Sevgililer günü veya önemli bir gecede kendinden emin ve cesur kıyafetler kullanmanız gerekir. Geçtiğimiz günlerde ayakkabici diye bir sitede mükemmel ayakkabılara rastladım. Tavsiye ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar